Dodaj do ulubionych

13 grudnia - wyjazd?

05.12.14, 10:08
Chcę pojechać na manifestację 13 grudnia do Warszawy. Orientuje sie ktoś, czy z Tarnobrzega organizowany jest zbiorowy wyjazd, gdzie należy się zgłaszać i jakie należy spełniać warunki? Chce wyjechać razem z sąsiadmi - 4 osoby.
W necie na razie próżno szukac jakiejś informacji na ten temat.
Obserwuj wątek
    • nowaczek1 Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 11:53
      Ja proponuję, żebyście w ramach tych obchodów 13 grudnia, urządzili pełną inscenizację tamtego pamiętnego dnia.
      Wy w roli ciemiężonego ludu, wojsko jako wojsko, a w roli ZOMO można zaprosić amerykańską Gwardię Narodową.
      Życzę udanej zabawy.
    • kasiatasama Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 14:47
      lepiej zorganizujcie się pod UM, będzie lokalnie i patriotycznie a przy okazji może dołączy się armia tutejszych bezrobotnych i mieszkańców śmietników, może przekonacie ich do sfałszowanych wyborów?
      • e-zybi Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 15:04
        a kasiatasama dalej ostra jak nóż z tonu nie spuszcza, wytłuszcza tusz...;-)
        • 4vardtramp Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 15:49
          Warczy, kły obnaża, tuszu nie oszczędza,
          Za klęskę idola mści się teraz - jędza.
        • palacz67 Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 16:00
          Dobrze, że tuszu nie pije i dlatego jeszcze żyje:-)
          • kasiatasama Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 17:17
            Armia zalogowanych katolików kły szczerzy
            i w nosie ma to co Dekalog szerzy,
            e-zybi pozbył się pompki i roweru
            za co hemoroid jest mu wdzięczny i szczery,
            trampek kły szczerzy, że Mastalerz nic nie robi
            teraz ma idola , Kiełbia, co spółdzielcom zabiera,
            znajoma po 18 godzinach tygodniowego trudu i znoju
            nauczycielskie zasady przekazała do gnoju.
            I choć mnie język swędzi i męczy widmo frustracji
            to tym i innym mentorom nie dam satysfakcji.
            • 4vardtramp Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 18:42
              Po raz kolejny potwierdza się teoria czasnajazz, że wyznawcy Nerona Mastalerzenki, to nieloty.

Biedne dziewczę wkurzone chęcią zemsty pała,
              Lecz natura rozumu zbyt wielkiego nie dała,

Gryźć próbuje, dokopać - po kolei każdemu,
              By móc zanieść trofea idolowi swojemu.

Marny efekt jej pracy straszy nas na ekranie,
              Pozostaje nadzieja, że się tutaj cud stanie,

Mała główka coś pojmie, dozna oświecenia,
              Że próbując rymować wyszła na jelenia.

Pozdrowienia dla GRUBEJ kaśki

Zembrzysław Wierzgał-Kopytko
              • wislocki12 4vardtramp czy e-zybi? 05.12.14, 23:43
                No tak, najlepszy rym dla GRUBEJ kaśki
                to
                Zembrzysław Wierzgał-Kopytko
                (wielbiciel nietypowych czasowników, zresztą!) ;-))
                PS. Już sam nie wiem, kto jakiego "artystycznego" pseudonimu nadużywa: 4vardtramp - e-zybiego, czy wprost przeciwnie? ;-))
              • czasnajazz Re: 13 grudnia - wyjazd? 06.12.14, 22:35
                ...ale to wcale nie teoria...

W każdym razie pasowałoby to teraz podsumować: "i po ostatniej samicy..."...

• e-zybi Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 19:00
              I jak tej kasi........ nie polubić, i nie pokochać
              podchwyciła zabawę i nie myśli szlochać.
              Stawia wszystko na ostrzu noża biedaczka
              nie galopuj kochana bo dopadnie Cię .......
              Stoperan choć mocno tak reklamowany
              może i ulgę przyniesie, choć w porę podany.
              A jak nie zadziała i co wtedy poczniesz?
              na litość tutaj nie licz!, co! na laurach spoczniesz?
              Z chorobą nie wygrasz, poddasz się frustracji
              ku uciesze naszej, naszej satysfakcji... ;-)
            • palacz67 Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 19:22
              Idą święta, więc się Kasiu opamiętaj!
            • czasnajazz Re: 13 grudnia - wyjazd? 06.12.14, 22:30

@kasiatasama - brzmi to trochę jak namiastka hip-hopu - dennego zresztą.

... ale czego mógłbym się po tobie spodziewać innego?
              no powiedz... co?
              • kasiatasama Re: 13 grudnia - wyjazd? 07.12.14, 14:30
                Konia kują a żaba nogę podstawia...
                Zalatuje mi tu "kociubowatością i s-ką" a czasem z rozpędu po rozkładzie zdania na czynniki pierwsze "tarzanowatością", odcisków palców nie da się zmienić...
                A spodziewać się mojego przejścia na hemoroidalność też się nie możesz, u mnie białe jest białe a czarne czarne i złodziejstwa i oszczerstwa oraz kombinatorstwa nie nazywam cnotą !
                • ja-tarzan Re: 13 grudnia - wyjazd? 08.12.14, 15:22
                  @tasamakasiu,

Ponawiam prośbę, by się odpierdzielić.
    • e-ftalo Re: 13 grudnia - wyjazd? 05.12.14, 22:30
      ja proponuję wyjazd rowerem.Możemy zorganizowac grupę najwytrwalszych i nieugiętych na mrozy
      • wislocki12 Niech zyją! 06.12.14, 22:12
        Uważam, że tę grupę powinni poprowadzić Lechowski 51 i Mar1mar1! I tak im dopomóż Bóg! ;-))
    • nerw-owy Re: 13 grudnia - wyjazd? 06.12.14, 12:55
      Ludzie to nie o tym ten wątek o czym w wiekszości mówicie. Czy wy zawsze musicie napie...ć na tematy poboczne, nie zwiazane z tematem?

Chciałem uzyskac informacje o wyjeździe zbiorowym, bo zawsze w wiekszej grupie raźniej a wcale mi nie żal pieniędzy na podróż samochodem. Jeśli nie bedzie wyjazdu grupowego do którego moglibysmy sie podłączyć to pojedziemy samochodem.

To sobota, zatem czas wolny, który można wykorzystać pozytywnie i z korzyścią dla ludzi.Przede wszystkim dla ludzi bezrobotnych bądź zagrożonych bezrobociem, których wygenerowała imbecylska polityka platfusów icw...ów z psl.
      Sądzę, że w marszu powinni wziąc równiez studenci, którzy są bardzo zagrożeni bezrobociem lub emigracją, a także rodziny, których członkowie musieli emigrować za chlebem z zielonej wyspy tuskolandu, także frajerzy - plantatorzy jabłek, rolnicy cierpiacy na skutki putinowych embarg przy totalnym bezwładzie intelektualnym ministrów komuszego ZSL-u, ale jakże wygadanych, gdy trzeba bronić własne doopy.

Nie powinno zabraknąc rodziców sześciolatków na siłe wciskanych do nieprzygotowanych genderowych szkół wbrew ich woli. Na pewno nie powinno również zabraknąć przedsiębiorców ze swoimi rodzinami bankrutujących na oszukańczych zleceniach budżetowych. Także oszukani i oszukiwani na bieżąco ufni górnicy, także stoczniowcy po kursach na fryzjerów piesków organizowanych przez firmy związane z platfusami.
      Oczywiście nie powinno zaraknąć emerytów okradzionych ze swych pieniędzy oraz dziesiątki innych poszkodowanych grup obywateli tak, czy siak wydudkanych przez 7 lat obecnej platfusiarskiej władzy.

Jestem mocno przekonany, że wszystkie te grupy znajdą sie 13 grudnia w Warszawie.

Oczywiste jest jednak to, choćby stawać na rzęsach, że nie pomoże sie komuś, kto sam nie chce sobie pomóc.
      • wislocki12 Zwycięstwo PiS 06.12.14, 22:14
        Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi? Przecież wygraliście wybory! ;-))
        PS. Niech żyje Girzyński! :-))
        • nerw-owy Re: Zwycięstwo PiS 07.12.14, 12:50
          W normalnym państwie byłaby natychmiastowa reakcja na to, że wrzucarz pan Kaczynski, a wyskakuje Piechociński.

Ze względu na różnice nie mieszczące się w błędzie statystycznym albo zamawiający usługę zażądałby kar i ogólnie firma by upadła ze względów komercyjnych (po co zamawiać usługi u kogoś, kto nie potrafi zaprojektować badań sondażowych i myli się o wiele punktów procentowych), albo sondażownia pokazuje, gdzie są największe różnice i pokazuje, dlaczego to nie ich błąd w metodologii a inne czynniki.

Z tym, że to by było w normalnym państwie, a nie takim, w którym panuje chhuj, rządem kieruje doopa, a z gospodarki została kamieni kupa...

images70.fotosik.pl/389/d2e0d55f58596971gen.jpg
          vimeo.com/112435916
          • lechowski51 Re: Zwycięstwo PiS 07.12.14, 14:02
            W normalnym państwie...i tam gdzie ludziom jeszcze zupełnie TVN nie wyprał mózgów.
            • wislocki12 Re: Zwycięstwo PiS 07.12.14, 21:03
              ... że o Radiu Maryja i TV Trwam nie wspomnę! ;-))
          • polak1706 Re: Zwycięstwo PiS 07.12.14, 20:46
            Szkoda że naród się budzi co najmniej o 7 lat za późno :-(
            ale los Polaków i tak będzie taki
            www.youtube.com/watch?v=j6vTiqyc8AY
            Wskazują na to wszystkie znaki na niebie i ziemi (emigracja, coraz mniej lekcji historii, polityka fiskalna, gnębienie narodu we własnym państwie itp, itd)
            • wislocki12 Znaki 07.12.14, 23:35
              Chyba masz problem z czytaniem owych znaków, szczególnie tych na niebie! ;-))
              • polak1706 Re: Znaki 08.12.14, 00:09
                Wisło przyjm tego ckiego12 ze sznurem i kamieniem przymocowanym do szyi! Niech mu woda lekką będzie :-/
                • wislocki12 Re: Znaki 08.12.14, 00:12
                  Jak Popiełuszkę? Serdecznie dziękuję! Wiedziałem, że mnie kochasz, jak siebie samego! ;-))
                • zolza670 Re: Znaki 08.12.14, 06:40
                  To takie katolickie. Prawdziwa miłość bliźniego.
                  • lechowski51 Re: Znaki 08.12.14, 09:21
                    W niemieckim paszkwili Nazi matki,Nazi ojcowie pokazują AK-owców rozpoznających Zydów po zapach.Tutaj forumowa Ateistyczna Dewotka,rozpoznaje katolików po rodzaju pisma!
                    • zolza670 Re: Znaki 08.12.14, 16:54
                      Jakie to katolickie, jakie polskie wyzwać drugiego bo prawdę powiedział. Uważaj bo taka złość na wszystko i na wszystkich piękności szkodzi ;-)
                      • kris-s44 Re: Znaki 08.12.14, 18:34
                        Na wszystkich pisowskich manifestacjach ludzie skandują: Jarosław, Jarosław!!!. Wszyscy chcą do Jarosławia ?
                    • wislocki12 "W niemieckim paszkwili Nazi..." 08.12.14, 20:31
                      Myślę, że powinieneś przede wszystkim przeczytać swój post, aby zrozumieć, po czym rozpoznaje katolika Lechowskiego owa, jak piszesz, ateistyczna dewotka (wskazane jednak małe litery), że o gramotnych forumowiczach nie wspomnę! ;-))
    • wislocki12 Kamikadze? 08.12.14, 20:41
      No tak, chciałbym zobaczyć owego kamikadze, który weźmie czterech nieznanych facetów do samochodu na manifestację "patriotyczną" w Warszawie! ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka