Dodaj do ulubionych

Vectra za 100tyś RZ

28.12.14, 00:07
Kilka dni temu pech chciał, że za moim domem o 6tej rano, w dróżce gdzie dwa osły się wyminąć nie mogą, Panowie złapali przestępcę!!!!! Rowerzystę!!!! Szadź na drogach, gołoledź i inne przyjemności a oni spisują PRZESTĘPCĘ!!!! Akurat rozpalałem w piecu i słyszę sygnał karetki albo policji. Akurat na drodze TBG - ST.W. A panowie nadal spisują przestępcę. A gdybyście się łaskawie bryknęli na główną ze swoimi światełkami z ostrzeżeniem o szronie i śliskiej nawierzchni to może by tych ofiar nie było? Ale co tam, auto za 100 tyś jest bardziej potrzebne aby łapać rowerzystę niż zapobiegać nieszczęściom. Panowie obudźcie się!!! Wiele krajów zjeździłem i zawsze SŁUŻBA drogowa to zawsze służba- gdy w Austrii przy minus 15 przebijałem się przez Alpy to służba zawsze była a nie łapała rowerzystę. Panowie budzić się!!!!
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Vectra za 100tyś RZ 28.12.14, 10:08
      Rowerzysta przestępcą! to mogę zrozumieć, ale pieszy!! To autko jak piszesz widziałem jak czaiło się na parkingu i kto szedł na skróty do marketu dostawał zaproszenie na pogawędkę. Jest przejście oznakowane nieco dalej, tuż przy skrzyżowaniu, ale nikt mi nie powie, że bezpieczniejsze w stosunku do owego skrótu. Wybrańcy losu oczywiście otrzymali mandaty, a miny mieli nietęgie. I biznes kreci się dalej...
      • rider85 Re: Vectra za 100tyś RZ 28.12.14, 18:53
        ci z tego samochodu to widocznie przyjęci z łapanki
        • nerw-owy Re: Vectra za 100tyś RZ 29.12.14, 14:28
          bardzo-wirtualna-polska.abceblog.com/wp-content/uploads/sites/10/2013/12/polski-mechanik-w-birmingham-ceny.jpg
    • wislocki12 Niczyn Rejtan 29.12.14, 21:38
      Przyznam, że wizja policjanta, niczym Rejtan rozciągniętego na szosie i "zapobiegającego nieszczęściom" jest mi bardzo bliska! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka