Dodaj do ulubionych

nareszcie jest miotła w użyciu na krętaczy i złodz

21.02.15, 06:36
w Urzędzie Miasta w Tarnobrzegu.
Zaznaczam, miotła brzozowa, którą nam mieszkańcom, Pan Prezydent przedstawił na Radzie Miasta.

nadwisla24.pl/2015/02/20/tarnobrzeg-prezydent-rozwiazuje-umowe-z-miejska-telewizja-tarnobrzeg-oraz-zwalnia-dwoch-pracownikow-magistratu-za-prywatne-zakupy-za-sluzbowe-pieniadze-video/
Obserwuj wątek
    • waciaki Re: nareszcie jest miotła w użyciu na krętaczy i 21.02.15, 15:34
      Taki z niego "Pan" jak ze mnie Jego Świątobliwość :-D Słomę w jego butach od razu widać.
    • xuliu Re: nareszcie jest miotła w użyciu na krętaczy i 21.02.15, 20:32
      poczytaj sobie o swoich.... przyd....ch jak ci mało w lokalnych gazetach

www.fakt.pl/wydarzenia/urzednicy-z-tarnobrzega-defraudowali-publiczne-pieniadze,artykuly,526070.html
      • polak1706 Re: nareszcie jest miotła w użyciu na krętaczy i 21.02.15, 23:23
        sPOkojnie! Nic się nie stało.
        Taka cała POlska. Nikt im nic nie zrobi. Śpijcie sPOkojnie panowie!
        • wislocki12 Mniotła 21.02.15, 23:29
          No tak, serdecznie dziękuję, zresztą... ;-))
          • ixi_nski Re: Mniotła 22.02.15, 08:29
            polak1706 21.02.15, 23:23
            sPOkojnie! Nic się nie stało.
            Taka cała POlska. Nikt im nic nie zrobi. Śpijcie sPOkojnie panowie!

wyglądana to, że ty będziesz miał koszmary nocne, gdyż idą zmiany a zaczynamy od własnego podwórka
            a jeszcze nie tak dawno wydawało się i robili ci od Mastalerza wrażenie ze są nie do ruszenia a tu masz
            Wielkie zmiany
            na całą Polskę idą...w wyborach już nie da się nic oszukać
            Podpisano deklarację założycielską Ruchu Kontroli Wyborów.

Koniec z machlojami!
            • lechowski51 Re: Mniotła 22.02.15, 18:04
              Jak to lewactwo!.Lewe ręce i lewe interesy.Na dodatek nie potrafia przegrywać i lewus Mastalerz,po przegraniu wyborów udał się na L-4 a Rećko,też z chwilą zwolnienia udał się na lewe chorobowe.
              • edekzgredek99 Re: Mniotła 22.02.15, 18:07
                A Co Cię obchodzą tarnobrzeskie sprawy. Odwal się od tego miasta chłopski filozofie
            • polak1706 Re: Mniotła 22.02.15, 23:56
              proszek ixi!
              Koszmary nocne to ja mam od 8 lat. Od czasu kiedy Partia Oszustów przejęła stery w tym nierządem stojącym od 25lat państwie. (Wyłączam z tego czas rządów Olszewskiego i L. Kaczyńskiego)

>Wielkie zmiany na całą Polskę idą...w wyborach już nie da się nic oszukać<
              Marzyciel! Zobaczymy PO wyborach. Myślę że opracowali nową taktykę omamiania społeczeństwa i fałszowania. Bul i jego POpaprańcy zwyciężą.

>Podpisano deklarację założycielską Ruchu Kontroli Wyborów.<
              Jak pięknie brzmi. Też tak ładnie brzmiało w latach 80tych: Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego. Czym się skończyło PO 1989roku to widać.

> Koniec z machlojami!<
              Czy aby na pewno wierzysz w to co piszesz? Pod dywan zamieciono tyle afer, tyle milionów zdefraudowano, że aby je stamtąd usunąć trzeba by 75% POlityków, biznesmenów, biurokratów, pracowników Urzędów Skarbowych, ZUSU i POdobnych POwsadzać za kraty. Brakłoby miejsca.
              Aby ten cel osiągnąć musiałby nastąpić powrót do IV RP. Ja tego pragnę, marzę o tym i śnię.

• ja-tarzan Re: Mniotła 23.02.15, 15:55
                >>Ja tego pragnę, marzę o tym i śnię.

Tylko we frustrację nie wpadnij, bo jeszcze na islam przejdziesz.... ;)
                • polak1706 Re: Mniotła 23.02.15, 23:38
                  jak trza bedzie?!
                  • palacz67 Re: Mniotła 23.02.15, 23:46
                    Pomyślę o tym jutro, dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka