Dodaj do ulubionych

I kto tutaj jest Żydem

29.03.15, 13:18
a kto antysemitą?.Przypomniało mi sie jak to Rothschild oskarżył dziennikarza francuskiego,za to,ze napisał o nim,że jest Żydem.Cała Francja widziała,że Rothschildowie to Żydzi ale sprytny Żyd oskarżył dziennikarza o antysemityzm i oczywiście wygrał.A po wyjściu z sądu powiedział-Oczywiscie,ze jestem Żydem ale jakiś goj nie będzie o tym decydował,bo to ja decyduję kim jestem.
nczas.com/publicystyka/tomasz-lis-i-antysemityzm/
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: I kto tutaj jest Żydem 29.03.15, 13:44
      Jak to kto? Ty jestes Zydem a lechowski51 antysemita. Dzisiaj nie zmywasz garow? Wywalili cie? Tak to jest jak potrafi sie tylko mendzic.
    • wislocki12 Żyd jak syfilityk... 29.03.15, 20:17
      No tak:
      "W kierowanym przez pana redaktora „Newsweeku” jakaś Schwein podała informację, że teść forsowanego przez Prawo i Sprawiedliwość kandydata na prezydenta, pana Andrzeja Dudy, jest Żydem, a pani kandydatowa – Żydówką. Zawrzał na takie dictum oburzeniem nie tylko pan prezes Jarosław Kaczyński, ale również pan red. Tomasz Terlikowski. Najwyraźniej obydwaj muszą uważać, że bycie Żydem jest czymś nieprzyzwoitym – podobnie jak, dajmy na to, bycie syfilitykiem." Nie sposób odmówić Michalkiewiczowi racji! ;-))
      • americano2014 Re: Żyd jak syfilityk... 29.03.15, 20:36
        Zaczynasz robić POstępy!.nawet Michalkiewicz Cię przekonał!
        • edekzgredek99 Re: Żyd jak syfilityk... 29.03.15, 20:42
          Lecz się świrze. I spadaj z tego forum.
        • wislocki12 Nawet Michalkiewicz? 29.03.15, 21:28
          No tak, szczególnie do Kaczyńskiego, że o Terlikowskim nie wspomnę! ;-))
    • genia50 Re: I kto tutaj jest Żydem 29.03.15, 21:20
      Mimo,ze americano nie wydajesz sie byc dobrym czlowiekiem,to ja chce Ci pomoc.Abys przestal tak bac sie Zydow ,to poznaj ich lepiej.Pozycz sobie jakies ksiazki o nich,poczytaj o ich historii,wspomnienia ludzi ,ktorzy byli ich sasiadami ,znajomymi.Jak poznasz,to stwierdzisz ,ze wygladali jak Ty(niektorzy nawet ladniejsi),pracowali,leczyli ludzi i przestaniesz sie ich bac.
      • wislocki12 Kameleon 29.03.15, 21:32
        Przyznam, że podoba się mi twoje pozytywne nastawienie do tego forumowego kameleona (Klechowski, Rzeszowski, Americano). ;-))
        • americano2014 Re: Kameleon 29.03.15, 22:52
          I jak wy będziecie normalni?!.Polska gra z Irlandia a wieczni opluskiwiacze i mendziarze dalej swoje
          • e-zyleta Re: Kameleon 29.03.15, 23:02
            Raczej bumerang.
          • wislocki12 Polska gra z Irlandią... 29.03.15, 23:06
            No tak, już wiem, co to jest patriotyzm... ;-))
            • americano2014 Re: Polska gra z Irlandią... 29.03.15, 23:52
              Zanotowałem taką oto wypowiedż niby podkarpackiego historyka
              Arkadiusz S. Więch Albo materiały dotyczące ziemiaństwa, bestialstwa żołnierzy wyklętych (całe relacje jak spędzali kobiety, dzieci, starców z wioski do domu, zamykali i podpalali), szabrowania mienia żydowskiego przez polskich sąsiadów. Pękłaby bańka i mit podziemia po 1945 roku i zasłaniania się sprawiedliwymi (dla których najczęściej największe niebezpieczeństwo za pomoc Żydom nie groziło jak pokazywało życie ze strony Niemców ale od polskich sąsiadów).

Rozumiem wisłocki,że myślisz podobnie
              • wislocki12 Najwyżej zawodówka 30.03.15, 00:18
                Nie bardzo rozumiem, jaką wypowiedź zanotowałeś i... gdzie? W związku zaś z utrzymującą się u Ciebie niechęcią do cudzysłowa, nie jestem w stanie określić, które słowa owego ASW należą do niego, a które do Ciebie, niestety... :-((
                PS. Przepraszam, ale mam wrażenie, że twoje wykształcenie zostało zamknięte na poziomie co najwyżej zawodówki, niestety... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka