Dodaj do ulubionych

No i forum...

08.04.15, 11:31
zdechło!.Dzięki takim trollom jak wisłocki czy edek zgredek,przestali tutaj zaglądać nawet tarzan czy benio miłośnik O.Rydzyka
www.youtube.com/watch?v=q4EM1jSg92k
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: No i forum... 08.04.15, 11:54
      Nieprawda,czesc osob sie odchudza,a czesc jest w pracy,dlatego nie pisza.
      • palacz67 Re: No i forum... 08.04.15, 12:35
        Ja zapaliłam w piecu, naniosłam drewna i oglądam wzruszający film:-)
    • e-ftalo Re: No i forum... 08.04.15, 17:47
      Nie zdechło,stali bywalcy ciągle dyskutują,na "interesujące" tematy .Pozostali poszli po rozum do głowy i odnaleźli fora zgodnie ze swoimi zainteresowaniami.Fajnie jest podrzucać temat,ale trzeba jeszcze mieć z kim o tym gadać.Np tematy historyczno-religijno-społeczne można poruszać na dedykowanych forach . A tutaj to nie ma żadnego sensu,strata czasu.
      • polak1706 Re: No i forum... 08.04.15, 18:47
        >A tutaj to nie ma żadnego sensu,strata czasu. <
        Żegnacie się z forum ale i tak za kilka dni tutaj wchodzicie.
        Nie ma tu sensu wchodzić ale i tak tutaj wchodzisz.
        Brak konsekwencji, sentyment czy... lubicie się kłócić?
        • wislocki12 Ciągle na rubieżach ;-)) 08.04.15, 20:49
          No tak, Wy żegnacie się, wracacie, a Polak1706 trwa na rubieżach... ;-))
      • palacz67 Re: No i forum... 08.04.15, 19:02
        Andrzeju, rozmowa z drugim człowiekiem nigdy nie jest stratą czasu. Skoro jednak uważasz, że to strata czasu, to nie zatrzymuję Cię:-)
    • edekzgredek99 Re: No i forum... 08.04.15, 17:48
      Wracaj do garów i przestań mendzić
    • palacz67 Re: No i forum... 08.04.15, 18:34
      To miłe, Americano, że doceniłeś w końcu Tarzana i Benka:-)
      • wislocki12 Szkoda... 08.04.15, 20:52
        W zasadzie, to Americano rzeczywiście jest bardzo miły! Szkoda tylko, że Wisłockiego nie potrafi docenić... ;-))
        • palacz67 Re: Szkoda... 08.04.15, 20:54
          Zabawny jesteś, Wisłocki:-)
          • wislocki12 Jestes bardzo miła! 08.04.15, 21:20
            Dziękuję! Jesteś bardzo miła. :-)
      • wislocki12 Gratuluję! 08.04.15, 23:27
        Jesteś niezwykle przytomna! Gratuluję! :-))
        • palacz67 Re: Gratuluję! 09.04.15, 13:53
          Nie podlizuj się, Wisłocki, i tak masz u mnie kreskę i jesteś na cenzurowanym. Podciąłeś mi skrzydła w pewnym wątku i mam do Ciebie o to żal, ale się nie gniewam. Szacunkiem do drugiego człowieka i dobrymi manierami możesz się wdrapać na kolejny szczebel drabiny:-) Pomiędzy półkami jest drabina, jak potrafisz, to się wspinaj:-) Na razie jesteś na najniższej półce ale zawsze można zrobić roszady:-) Pozdrawiam.
          • edekzgredek99 Re: Gratuluję! 09.04.15, 14:26
            A panu Wislockiemu to zwisa dynda i powiewa. Ale moze sie myle? Tak czy siak mnie by dyndalo
            • franekkochanek Re: Gratuluję! 09.04.15, 14:47
              Mam podobne odczucia,ale kobitka widze chetna jest,troszkę napalona jak to wiosną bywa.
              • edekzgredek99 Re: Gratuluję! 09.04.15, 15:09
                Pan Wislocki to nie byle kto i nie da sie zbalamucic takiej przasnej kobicie. Ja tez bym nie dal
                • franekkochanek Re: Gratuluję! 09.04.15, 18:54
                  Latwo powiedziec,z natura nie wygrasz,potrafia balamucic
                  • edekzgredek99 Re: Gratuluję! 09.04.15, 19:53
                    No chyba pan sie latwo nie dajesz?
                    • wislocki12 Désintéressement! 10.04.15, 01:12
                      Na wszelki wypadek, zgłaszam pełne désintéressement! ;-))
                      Ta Dama, niezależnie zresztą od walorów osobistych, ma przecież męża, że o córkach nie wspomnę... :-(
                      • palacz67 Re: Désintéressement! 10.04.15, 06:36
                        Nie widzę u Ciebie, Wisłocki, chęci poprawy. Pozdrawiam
                        • wislocki12 Nie licz na to! 11.04.15, 01:01
                          I nie licz na to! ;-))
          • igruba Re: Gratuluję! 10.04.15, 06:05
            No toś się wisłocki doigrał. Popaść w taką niełaskę u znajomej, to straszne......
    • wislocki12 Proponuję weryfikację 08.04.15, 19:54
      Jak rozumiem, forum kwitło wówczas, gdy było towarzystwem wzajemnej adoracji i zawierało kącik poetycki, rekomendacje muzyczne, akcje charytatywne, pogaduchy, wyznania psychoanalityczne, że o refleksjach cyklisty na trasach trasach mieleckich nie wspomnę! ;-))
      PS. Chyba przeceniasz mój wkład w ową domniemaną śmierć Forum Tarnobrzeg... ;-)) Proponuję zweryfikować ocenę twojego udziału w jego funkcjonowaniu... :-((
      • e-ftalo Re: Proponuję weryfikację 08.04.15, 22:49
        @polak1706, skąd w tobie tyle nienawiści do ludzi,do świata?Kolejne wcielenie mar1mar1 ?
        Prowokujesz,abym ci się tłumaczył,dlaczego wchodzę?Daj spokój,człowieku.Codziennie odwiedzam kilkanaście stron i for,tak samo jak przełączam kanały w radio czy telewizji,jak każdy normalny człowiek w wolnym czasie.

@palacz67,ja nie mówię że ci ludzie są niewarci rozmowy.Wiem że bliźniego trzeba szanować,jaki by nie był.To że odpisuję jest tego najlepszym dowodem. Chodziło mi wyłącznie o to że jeśli przychodzi ktokolwiek i ma np pytanie,problem,ważną sprawę do omówienia,to idzie gdzieś indziej.Bo niczego się tutaj nie dowie,wyjdzie z niczym,a na dodatek straci czas na bezsensowne wywody odbiegające od tematu.Ludzie nie mają na to czasu.Kogokolwiek nie spytam,każdy powie to samo.
        Mnie np nie interesują tematy Lechowskiego ,więc omijam.Każdy ma prawo do własnych poglądów.Tylko nie rozumiem ,dlaczego je porusza tu a nie na dedykowanych forach.Nieistotne.

@wislocki12,forum kwitło,dopóki ludzie nie zaczęli sobie zdawać sprawy z różnicy między tu a resztą internetu ,więc zmienili adres.
        • polak1706 Re: Proponuję weryfikację 08.04.15, 22:59
          >Prowokujesz,abym ci się tłumaczył,dlaczego wchodzę?<
          Nie wymagam od nikogo aby się tłumaczył.
          >skąd w tobie tyle nienawiści do ludzi,do świata?<
          Nienawiści do ludzkich zachowań. A to różnica.
        • edekzgredek99 Re: Proponuję weryfikację 09.04.15, 06:06
          E-ftalo cale dnie spedzasz w Internecie na roznych forach? Wspolczuje takiego zycia
        • palacz67 Re: Proponuję weryfikację 09.04.15, 06:43
          Andrzeju, Mar to porządny i dobry człowiek jest. Miałam okazję wiele razy się o tym przekonać. Życzę Ci, byś spotkał na swojej drodze życia choć jednego takiego człowieka, pozdrawiam.
          • e-ftalo Re: Proponuję weryfikację 09.04.15, 22:29
            edekzgredek99 .Gdzie napisałem że cały dzień?parę godzin dziennie,przeważnie wieczorem.Znowu masz jakiś atak?
            @palacz67,błagam ,oszczędź.Nie obchodzi mnie z kim się zdajesz,ani gdzie spędzasz czas-twoja sprawa .O nieobecnych mówi się albo dobrze albo wcale.Ja nie mówię wcale,jedynie dostrzegłem podobieństwo ,wydaje mi się że to On i to wszystko. Ja nie chce spotykać takich ludzi-poznałem ciekawszych.

Forum ożyło,bo temat chwytliwy i dotyczy wszystkich.
            • wislocki12 Albo dobrze, albo wcale! 10.04.15, 00:03
              Przepraszam, ale to o zmarłych mówi się dobrze albo wcale! ;-(
            • palacz67 Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 06:42
              A mnie się wydaje, Andrzeju, że nie ma sensu rozmową z Tobą. Bez odbioru.
              • americano2014 Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 08:50
                ...a mnie się wydaję,że kierujesz się osobistymi urazami.Ateistyczna Dewotka wisłocki wielokrotnie kpił i obrażał Ciebie jako katolika,Twoją wiarę ,twoje upodobania muzyczne itd a dalej usiłujesz prowadzić z nim rozmowę.
                • palacz67 Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 15:03
                  Przeszkadza Ci to, Americano, że rozmawiam z ludźmi? Jestem tolerancyjnym człowiekiem i nie potrafię się gniewać, szybko wybaczam. Przykro mi, Americano, będę rozmawiać z Wisłockim oraz z innymi osobami na forum. Nie ustawiaj mnie przeciwko innym ludziom. Pozdrawiam.
                  • americano2014 Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 16:57
                    Ja Cię nie "ustawiam",tylko wyrażam swoje zdziwienie,że tolerujesz zdziczenie obyczajów wisłockiego,jego bezczelne atakowanie Twojej wiary i Kościoła a nie wybaczasz e-ftalo,który może ma swoje wady ale Nigdy nie wyśmiewał jak wisłocki tego co dla Ciebie jak sądze jest święte?!
                    • palacz67 Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 17:06
                      Ja się nie gniewam na Andrzeja:-) Nawet dzwoniłam do Niego niedawno i rozmawialiśmy życzliwie:-)
                      • e-ftalo Re: Proponuję weryfikację 10.04.15, 20:26
                        Stanowczo reaguje jeśli ktoś określa wspaniałym osobę która mnie kilkukrotnie zaatakowała i obraziła.A na dodatek zachęca mnie do spotykania takich osób. Normalne że mnie to wnerwia. Ze Znajomą wyjaśniliśmhy że każdy przebywa tam gdzie chce i z kim chce i nie można nic narzucać.
                        • mar1mar1 Re: Proponuję weryfikację 11.04.15, 23:00
                          Jakoś nie przypominam sobie żebym miał (nie)przyjemność spotkać się z tobą en face?!
                          Więc jakim cudem zaatakowałem twoją marną personę, hę??
                          Może @palacz dobrze robi że cię zachęca do spotkania! Kto wie może w końcu zwoje w twoim mózgu odpowiednio by się wyprofilowały...
                          • e-ftalo Re: Proponuję weryfikację 12.04.15, 00:38
                            @mar1mar1,mam ci zacytować? Jest tego trochę oczywiście na forum.Nie dam ci tego zaszczytu. Usiłujesz wmówić palacz67 że mnie namawia do spotkań z nią? Coraz więcej urojeń? Przelogowałeś się czy wróciłeś?Pasujesz do tego towarzystwa jak ulał.
                            • mar1mar1 Re: Proponuję weryfikację 12.04.15, 02:42
                              Co ty bredzisz?
                              Ni ładu ni składu!
                              Kurde, ciężki jesteś gościu, strasznie ciężki, umysłowo!
                              Nawet za bardzo nie kojarzysz co czytasz i jaki jest sens tego co przeczytałeś!
                              • e-ftalo Re: Proponuję weryfikację 12.04.15, 09:41
                                @mar1mar1 ,odpisałem ci że nie dam ci zaszczytu mnie spotkać osobiście,a obraźliwe wpisy dotyczą tekstu a nie spotkania.Coś nadal niejasne?
                                Zaczynam mieć ubaw z tych rozmów
                        • wislocki12 Taka już twoja uroda... :-( 11.04.15, 23:11
                          Mam wrażenie, że nadal nie jesteś w stanie uwieść, niestety, Marmara! Taka już twoja uroda... :-(
    • genia50 Re: No i forum... 08.04.15, 21:09
      Ciekawi mnie bardziej precyzyjne okreslenie czasu zdychania forum od kiedy sie zaczelo i kiedy ostatecznie nastapilo i czy juz na 100% nastapilo,
      • wislocki12 No i forum zaczęło zdychać... 08.04.15, 21:16
        Odnoszę wrażenie, że FT zaczęło zdychać, gdy przestał na nim brylować Klechowski vel Lechowski51 vel Rzeszowski51 vel Americano99... ;-))
        PS. A przyszłość jest w naszych rękach!
        • genia50 Re: No i forum zaczęło zdychać... 08.04.15, 21:35
          Tak tez myslalam ,nie wiem tylko czy Americano cieszy sie z tego(zdychania),czy martwi.
          • wislocki12 Nie ma lekko! 08.04.15, 22:36
            No właśnie! Czy upadające (jakby) forum to radość czy porażka? Radość, jeżeli mordercami rzeczonego są Wislocki, że o Geni i Edku nie wspomnę. Ale i smutek, bo gdzie tu propagować wartości, te prawicowe choćby, że o chrześcijańskich nie wspomnę? A jeszcze kampania prezydencka w toku! :-)) Nie ma lekko! :-((
            • genia50 Re: Nie ma lekko! 08.04.15, 22:45
              Ja tez mu nie zazdroszcze,to powazny dylemat z rodzaju"byc albo nie byc".
    • wislocki12 Współczuję. 08.04.15, 22:39
      Mam wrażenie, że nadal masz niski wskaźnik poparcia, niestety! ;-))
    • americano2014 Re: No i forum... 09.04.15, 08:44
      No i forum odżyło!.20 parę genialnych przemyśleń wisłockiego,gieni i edka zgredka!.Wy bez wroga nie potraficie żyć!
      • genia50 Re: No i forum... 09.04.15, 09:00
        Chyba sie cieszysz,skoro nawet nas chwalisz.
      • edekzgredek99 Re: No i forum... 09.04.15, 12:06
        Osobiscie zadnych wrogow nie posiadam. A ty przestan mendzic i wracaj do mycia garow. Najlepiej zrobisz jak znikniesz z tego forum
      • wislocki12 "sbek", "postępak", "lewak", "ateistyczna dewotka" 09.04.15, 20:25
        Mam wrażenie, że każdego, kto nie podziela twoich poglądów, uważasz za wroga, co potwierdzasz stosownymi epitetami: "sbek", "postępak", "lewak", "ateistyczna dewotka"... :-((
        Per "Wy" to się mówi w całkiem innym kraju, że o ustroju politycznym nie wspomnę. ;-))
        • exbenek Re: "sbek", "postępak", "lewak", "ateistyczna dew 10.04.15, 10:19
          Wislocki poczytaj troche na forach od przemyskiego poprzez rzeszowskie az do mieleckiego - tam nikt z lechowskim vel americano (sic!) nie prowadzi powaznych dyskusji ,bo po pierwsze wiedza ze to czubek i po wtore znaja jego przeszlosc jako tw o ksywce "pajac" a ty masz pretensje ze troglodyta zamiast argumentow uzywa epitetow i zwrotu "wy" -nasluchala sie lebiega tego zwrotu za mlodu jak donosy pisala i potem referowala,a czym skorupka za mlodu....
          • edekzgredek99 Re: "sbek", "postępak", "lewak", "ateistyczna dew 10.04.15, 10:25
            No wlasnie. Nie karmic trolla!
    • genia50 Re: No i forum... 10.04.15, 10:40
      Moze tak "walczy ",bo chce dostac dyplom,albo jakies odznaczenie.
      • americano2014 Re: No i forum... 10.04.15, 11:27
        Beniu!.Nie potrzebuję akceptacji od byłych komuchów i sbeków a tych na forach Gazet Koszernej jest pełno.A twój wpis insynuujący mi,że byłem kapusiem SB,jest charakterystyczny dla byłych sbeków.O bp.Tokarczuku też fabrykowaliście fałszywki,że współpracował z wermachtem.
        • genia50 Re: No i forum... 10.04.15, 11:30
          No,to tak jak z dziadkiem Tuska.
        • edekzgredek99 Re: No i forum... 10.04.15, 12:23
          Leszku K. z Mielca nie pochlebiej sobie. SB nic na ciebie nie preparowalo bo cie mialo gleboko w doopie. To ty pewnie preparowales na innych. Jestes chory upierdliwiec wiec tarnobrzeskie forum cie zegna.
        • wislocki12 Wszystko jest jasne i oczywiste 10.04.15, 21:06
          Czy mam rozumieć, że wzorem owych "komuchów i sbeków" dla Ciebie też wszystko jest jasne i oczywiste? ;-))
          PS. Myślę, że Przemyśl to trudny teren dla hierarchów... :-)
          • e-ftalo Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 10.04.15, 21:34
            Ja sie w ogóle dziwię że Lechowski51 z wami prowadzi dialog.Widać na kilometr że edekzgredek99 ,exbenek ,igruba ,oteusz i te podobne niki to osoby mocno zaburzone psychicznie.Wystarczy na chwile wyjść na inne fora i poczytać wpisy ludzi normalnych oraz wpisy tych osobników ,by to zauważyć. Formułowanie zarzutów że ktoś był w SB,robienie z niego wariata,zarzuty że nikt z nim nie gada na innych forach.
            Bo na innych forach jak ktoś nie ma nic do skomentowania w jakimś temat,nie ma dostatecznej wiedzy,to nie wchodzi w dyskusje.Czy wszystko musi być zaraz komentowane i dyskutowane?To jest normalne.Coraz mniej ludzi jest gotowych do dyskusji i religii,Kościele o historii.To trudne tematy.Ale są takie miejsca w internecie i są ciekawe dyskusje.Ale to nie tu...
            • genia50 Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 10.04.15, 21:40
              Jak komentuje na innych forach,to zdarza mi sie ze mam duzo plusikow,wiec nie jest ze mna tak zle.
            • wislocki12 Zaburzenia psychiczne 10.04.15, 21:46
              No tak, E-ftalo diagnozuje zaburzenia psychiczne... Oczywiście, nie u siebie! ;-))
              PS. Najczęściej o przynależność do SB oskarża swoich rozmówców Americano vel Lechowski vel Rzeszowski, niestety! :-((
            • igruba Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 10.04.15, 22:19
              do eftalo--Niekoniecznie masz rację. Nie mam żadnych zaburzeń osobowości ,po prostu twardo stąpam po ziemi i trzeźwo myślę. To Ty zachowujesz się dziwnie wywlekając na publiczne forum swoje żale , niepowodzenia. Kajasz się przed kobietą,która też nie omieszka wtrącić się do każdego wątka. Zastanów się czy to jest normalne, bo z dyskusją to nie ma nic wspólnego.
              • e-ftalo Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 10.04.15, 22:55
                @igruba,i znowu mi coś zarzucasz,że podobno kieruje jakieś żale?I co jeszcze dodasz? Twoje wpisy są równie abmitne co tamtych.Prawda boli w oczy,więc pozostaje atak,co nie. Całe szczęście ludzie normalni nic mi nie zarzucają i to jest dla mnie ważne. Nie będę z Tobą wchodził w żadne dyskusje ani z podobnymi osobami.Dlatego apelowałem do palacz67 ,zmieńmy forum,będzie miłe otoczenie,będą miłe rozmowy,będą ciekawe tematy.Ale uparła się na swoim
                • wislocki12 Wygodnicki? 10.04.15, 23:02
                  ...i ciepłą wodę w kranie? Nie żartuj, od ciepłej wody w kranie to był Tusk! ;-))
                  • ursi51 Re: Wygodnicki? 10.04.15, 23:13
                    Niektórym by się przydał zimny prysznic.
                    • palacz67 Re: Wygodnicki? 11.04.15, 08:18
                      Oj, przydałby się, pozdrawiam.
                • smieszekleszek Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 11.04.15, 17:20
                  e-ftalo napisał:

> @igruba,i znowu mi coś zarzucasz,że podobno kieruje jakieś żale?I co jeszcze do
                  > dasz? Twoje wpisy są równie abmitne co tamtych.Prawda boli w oczy,więc pozostaj
                  > e atak,co nie. Całe szczęście ludzie normalni nic mi nie zarzucają i to jest dl
                  > a mnie ważne. Nie będę z Tobą wchodził w żadne dyskusje ani z podobnymi osobami
                  > .Dlatego apelowałem do palacz67 ,zmieńmy forum,będzie miłe otoczenie,będą miłe
                  > rozmowy,będą ciekawe tematy.Ale uparła się na swoim
                  Ciągle pitolisz o ludziach normalnych. A jaki ty jesteś?Najlepiej idź macać kury, ponieważ jestes mistrzem w tej profesji.Ha ha...........................
                  • e-ftalo Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 11.04.15, 20:32
                    Forum ludzi chorych umysłowo i tyle.Współczuję i nie dyskutuję dalej
                    • wislocki12 Trzeba pomagać! 11.04.15, 20:37
                      Współczuć to mało, trzeba pomagać! ;-)
                      PS. To Ty masz na imię Andrzej? Tak twierdzi p. Danuta... ;-))
            • edekzgredek99 Re: Wszystko jest jasne i oczywiste 11.04.15, 12:21
              No tak wszyscy tu piszacy sa chorzy psychicznie tylko jeden e-ftalo zdrow jak ryba
    • wislocki12 Życzę dalszej, owocnej działalności 11.04.15, 00:21
      No tak, forum zdechło! Ze szczególnym zresztą uwzględnieniem zainicjowanego przez Ciebie wątku pod hasłem "No i forum..." ;-))
      PS. Życzę dalszej, owocnej działalności... ;-))
      • igruba Re: Życzę dalszej, owocnej działalności 11.04.15, 06:43
        do eftalo Apeluj dalej, powodzenia.
        • wislocki12 Też 11.04.15, 23:32
          Do E-ftalo też! ;-))
    • americano2014 Re: No i forum... 12.04.15, 09:26
      Śmieszne i chore ludziki!.Pisać możecie jak macie wroga.Wpierw ja,teraz e-ftalo.Tylko wtedy możecie z siebie wydalać spazmy niechęci do innych.Bo pozytywnego nmic nie jesteście w stanie napisać.Biedne chore,zgorzkniałe towarzystwo!
      • edekzgredek99 Re: No i forum... 12.04.15, 11:36
        Chorymi ludzikami to jestescie wlasnie wy. Ty lrchowski i e-ftalo. Cisgle podkreslacie jacy to jestescie normalni a cala reszta jest chora. A prawds jest taka ze to wy jestescie mocno zaburzeni
        • franekkochanek Re: No i forum... 12.04.15, 11:56
          Wiele w tym prawdy co piszesz,zgłebiam to forum i podzielam twoja opinie.
      • e-zyleta Re: No i forum... 12.04.15, 12:04
        A ty nie jesteś zgorzkniały i pełen nienawiści wklejając swoje dyrdymały? O co ci chodzi ty stary trutniu?
        • smieszekleszek Re: No i forum... 12.04.15, 12:11
          Americano i e-ftalo na fermę i macać kury, inna forma pracy im nie przysługuje. Fora ze dwora dwaj faceci o zmanierowanych psychikach.
          • e-ftalo Re: No i forum... 13.04.15, 11:07
            To jest tak,ja wyrażam swój pogląd na coś lub na ogół czegoś.A ktoś mnie nienawidzi za to że tak myślę.Ale spokojnie,to tylko tutaj tak jest nigdzie indziej.Całe szczęście
            • e-zyleta Re: No i forum... 13.04.15, 15:50
              Więc o co chodzi? Nienawidzi, zbyt mocno podkreślone, natomiast gdybyś przyjął taką hipotezę, ze nietolerowanie wypisywanych twoich głupot, które nie trzymały i nie trzymają się kupy, to mógłbym po części sie z tobą zgodzić.
              • e-ftalo Re: No i forum... 14.04.15, 15:04
                Ale to ty masz problem z tolerowaniem czyichś poglądów i problem z rozumieniem całości tekstu,skoro wszystko określasz głupotami i bez sensu.Zauważ że jesteś wśród nielicznych.
                • wislocki12 Powinieneś więcej popracować nad swoimi postami... 14.04.15, 20:13
                  Myślę, że żyleta ma rację - powinieneś więcej popracować nad swoimi postami, że o poglądach nie wspomnę...
                  • e-ftalo Re: Powinieneś więcej popracować nad swoimi posta 14.04.15, 23:50
                    nie obchodzi mnie opinia żylety ani twoja.Mam swoje autorytety w różnych miejscach,ludzi od których wiele się nauczyłem i dowiedziałem.Na tym forum takich nie ma.I to tyle w temacie
                    • wislocki12 Powinieneś więcej popracować nad swoimi postami 15.04.15, 00:45
                      No cóż, każdy ma takie autorytety, na jakie sobie zasłużył... Chyba nie zasłużyłeś sobie! ;-))
      • wislocki12 Chłopak do bicia? 12.04.15, 22:37
        No tak, Klechowski vel Lechowski51 vel Rzeszowski51 vel Americano2014 jako chłopak do bicia? Chyba żartujesz... ;-))
    • genia50 Re: No i forum... 12.04.15, 11:21
      Americano jestes zlym psychologiem,wcale nie jestem zgorzkniala,urodzilam sie optymistka i tak mi zostalo,co nie znaczy,ze nie widze iz czesc ludzi zle postepuje i zamiast ulepszac rzeczywistosc ,chce ja zepsuc.A co do sprawiedliwosci ,to jest ona potrzebna nie tylko w "Trybunie Ludu",ale w kazdym ustroju i wszedzie.Poza tym za bluznierstwo uwazam te wszystkie nawolywania o wolna Ojczyzne,bo firmy prowadza Polacy,rzadza Polacy,a jak nie chca ponosic odpowiedzialnosci za swa dzialalnosc,to zwalaja na obcych.Nie myslisz chyba o Watykanie,bo znam co glosisz i chyba nie przyszloby Ci to do glowy.Nigdy,nikogo nie obrazam,bo po prostu nie lubie obrazac,chyba ,ze obraza dla Ciebie jako czlowieka malo tolerancyjnego jest miec inne niz Ty poglady.
      • wislocki12 Pies Pawłowa 13.04.15, 01:08
        Myślę, że kompetencje psychologiczne Americano sięgają w najlepszym wypadku poziomu psów Pawłowa, niestety! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka