Dodaj do ulubionych

Budyń na prezydenta!

11.04.15, 22:33
"Nauczycielka Dudy złośliwie: Był jak budyń.
Andrzej Duda stworzył sobie wizerunek grzecznego chłopca. Takim też zapamiętali go dawni nauczyciele z jego liceum
Grzeczny, uładzony, typ prymusa. Taki wizerunek kandydata PiS na prezydenta wszyscy znamy. Niektórym to odpowiada, innym mniej, ale takim też zapamiętali go profesorowie z liceum, do którego uczęszczał w Krakowie.
– Budyń waniliowy z soczkiem malinowym – tak wspomina Andrzeja Dudę jedna z emerytowanych nauczycielek."
No tak, budyń waniliowy z soczkiem malinowym na prezydenta! ;-))

www.fakt.pl/polityka/nauczycielka-o-dudzie-byl-jak-budyn-z-soczkiem-wspomnienia,artykuly,537630.html
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Budyń na prezydenta! 12.04.15, 11:45
      Lubie budyn ale bez soczku. Mimo lakomstwa jednak nie zaglosuje.
      • genia50 Re: Budyń na prezydenta! 12.04.15, 17:19
        Gdybym byla producentem budyniu,to zabiegalabym,aby pewna osoba go reklamowala.
      • wislocki12 Nie lubię budyniu! 12.04.15, 22:17
        Też nie przepadam za budyniem, szczególnie tym z soczkiem malinowym... :-((
        • americano2014 Re: Nie lubię budyniu! 14.04.15, 20:32
          ja nie przepadam za jowialnym ciapą,robiacym głupawe miny

Polacy lubią tego dobrego wujka, jowialną ciapę, z którą można się nażreć grochówki. Mnie się niestety już zbiera na wymioty. Czuję się nieswojo w tym kraju i nie chcę do końca życia być mielony przez propagandowy młynek, nie chcę być świadkiem gierek stworzonych na potrzeby przygłupiego elektoratu.

Dajcie mi normalnie żyć. Dajcie mi pretekst, bym uwierzył, że tym krajem nie rządzą gady i szumowiny, tylko ludzie, którzy mają coś do zrobienia. Pozwólcie uwierzyć, że zależy wam na czymś więcej, niż na głosie Mieczysława z Kutna, który najchętniej naplułby Kaczyńskiemu w twarz. Dajcie mi ? chociaż to nie w moim stylu ? zapalić świeczkę pod pomnikiem ofiar, między innymi pod pomnikiem prezydenta, na którego nie głosowałem.
          weszlo.com/2015/04/13/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-107/
          • genia50 Re: Nie lubię budyniu! 14.04.15, 20:41
            Americano,jesli PiS wygra,to bedziesz mial gdzie zapalic swieczke,bo kiedys PiS obiecal wybudowac 3 mln.mieszkan,lecz tego nie mogl wykonac,to teraz na 5 rocznicy katastrofy obiecal b.duzo(pewnie ze 3 mln.)pomnikow.Pomniki sa mniejsze i latwiej sie je buduje,wiec pewnie wybuduje,tylko szkoda pieniedzy,gdy sa inne pilniejsze i pozyteczniejsze potrzeby.
            • wislocki12 "Pomniki zamiast mieszkań" 14.04.15, 20:53
              Znowu mi zaimponowałaś! "Pomniki zamiast mieszkań" - to najlepsze hasło na kampanię parlamentarną PiS! ;-))
          • wislocki12 Czyżby wyobraźni zabrakło? ;-)) 14.04.15, 20:50
            Naprawdę nie głosowałeś na Lecha Kaczyńskiego? Czyżby wyobraźni zabrakło? Szkoda! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka