Dodaj do ulubionych

Duda nie może wygrać! :-))

14.04.15, 20:46
Dość uważnie, mam wrażenie, śledzę przebieg kampanii prezydenckiej i mam wrażenie, że euforia po konwencji prezydenckiej uległa wyraźnemu stonowaniu. Ba, prezes w zasadzie w ogóle go nie wspiera, a wsparcie Marty K. wydaje się być wymuszone, niestety!
A może PiSowi wcale nie zależy na zwycięstwie Dudy? W takim przypadku przecież musiałoby to oznaczać eliminację prezesa i jego ekipy! Duda nie może wygrać! :-))
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Duda nie może wygrać! :-)) 14.04.15, 20:52
      W/g mnie Kaczynski od poczatku wiedzial,ze Duda nie wygra,bo Komorowski ma zbyt duza popularnosc,wiec po przegranej bedzie mial pretekst,zeby go odtracic.Tak juz bywalo z innymi,ktorzy mogliby byc jego rywalami.
    • polak1706 Re: Duda nie może wygrać! :-)) 14.04.15, 21:23
      Oczywiście że DUDA nie może wygrać!
      Media już POdpowiadają na kogo głosować wskazując w ankietach CBOSu - Centralnego Biura Ogłupiania Społeczeństwa procentowe POparcie kandydatów.
      5min57sekunda do 6.02
      www.youtube.com/watch?v=JFC0kyHVy50 Wygra z pewnością.

• palacz67 Re: Duda nie może wygrać! :-)) 14.04.15, 21:35
        Dobre! Pękam ze śmiechu, pozdrawiam:-)
        • wislocki12 Pękała... 14.04.15, 21:56
          Pękała, pękała, aż...
          • palacz67 Re: Pękała... 14.04.15, 22:13
            bo= bez odbioru
            • wislocki12 Pękała... 14.04.15, 22:53
              Też wolałbym nie przeczytać odpowiedzi... ;-))
        • edekzgredek99 Re: Duda nie może wygrać! :-)) 15.04.15, 09:54
          Droga pani palacz. Ciagle pani peka i peka a peknac nie moze. Cos z pania nie tak.
          • palacz67 Do Edka 15.04.15, 13:18
            b.o.
      • wislocki12 Duda nie może wygrać! :-( 14.04.15, 21:45
        Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś... czy Ty naprawdę nie widzisz, że PiS praktycznie nie popiera Dudy? PiS wspiera Dudę, bo popiera Kaczyńskiego i to już... wszystko, niestety! :-((
        PS. Kto z działaczy PiS tak naprawdę popiera Dudę? Może jakieś nazwisko?
      • wislocki12 Mendia? 14.04.15, 21:55
        Media? Czyżbyś miał mieć na myśli Gazetę Polską, Niezależną.pl, TV Respublika, że o Radio Maryja i TV Trwam nie wspomnę? No tak, "POdpowiadają na kogo głosować", niestety! :-((
        • polak1706 Re: Mendia? 14.04.15, 22:18
          >No tak, "POdpowiadają na kogo głosować", niestety! :-((<
          A nawet odtrąbiły już zwycięstwo Bula - Skoczka tylko musisz nauczyć się czytać między wierszami by to dostrzec, niestety!
          • wislocki12 Mendia! 14.04.15, 22:32
            No tak, jak się domyślam, "Gazeta Polska", "Niezależna.pl", "TV Respublika", że o "Radio Maryja" i "TV Trwam" nie wspomnę, od zawsze namawiały do głosowania na Komorowskiego i już dawno odtrąbiły zwycięstwo... Dudy! ;-))
            PS. A czytać warto uczyć się! ;-))
            • polak1706 Re: Mendia! 15.04.15, 17:00
              >Wszyscy wiemy że bredzący bredzisław przepełniony bUUlem reprezentuje sobą małość, niecność, nikczemność, haniebność, podłość, wyrachowanie, kłamliwość, obłudę, załganie, fałszywość, hipokryzję, plugawość, bezwstyd, stetryczałość, zacofanie, pesymizm, marne wykształcenie, obciach, żenadę, sklerozę, grafomaństwo brak skrupułów, cynizm i jedno wielkie zgniłe bajoro schizofrenicznej blagi, w dodatku posiada łon WSI-owe kontakty, dlatego nie widze powodu by oddać mój cenny głos na starego ramola, nie znającego kindersztuby, nie znającego ani historii swojego kraju ani nawet ortografii. Faceta schowanego pod kloszem, zagubionego we współczesnym świecie, oderwanego od jego realiów i problemów - zadufanego w sobie - wierzącego tylko swoim doradcom lizusom? Walczącego tylko o to by zachować swoje stanowisko? Faceta, z którego kpi pół świata. czyli reaumując, ta mierna prezydĘcinka przynosi nam Polakom i Polsce wszędzie obciach i wstyd gdzie się tylko pokaże <
              Dobre nie? No i znów z sieci:-(
              • wislocki12 Potencjał intelektualny... 15.04.15, 20:55
                Dobre! ;-)) Nie rozumiem tylko, dlaczego znowu z sieci? Szkoda, że nie podałeś źródła... :-((
                A kiedy zamierzasz uruchomić własny potencjał intelektualny? ;-))
                PS. Nie rozumiem jeszcze, dlaczego wymieniłeś cudzysłów na jakieś dziwne znaki - matematyczne? ;-))
                • polak1706 Re: Potencjał intelektualny... 15.04.15, 21:29
                  >Szkoda, że nie podałeś źródła... :-((
                  A kiedy zamierzasz uruchomić własny potencjał intelektualny?<
                  Widzisz jaka Ty jesteś? Sama nie wykorzystujesz tych swoich niesamowitych pokładów intelektualnych. Gdybyś uruchomiła szare komórki i zaczęła kopać w swoich pokładach jak Kopaczka w Smoleńsku na 1 metr głębokości, to sprytnie wykorzystałabyś moją metodę kopiuj-wklej i wstawiając do wyszukiwarki Gogle cały tekst wiedziałabyś w jakim artykule pojawił się podany komentarz. Chyba cosik cinko z twojo yntelygencjo, niestety :-(
                  • wislocki12 Z litości... 15.04.15, 21:39
                    Ja zapronowałem dyskusję następująco:
                    "Dość uważnie, mam wrażenie, śledzę przebieg kampanii prezydenckiej i mam wrażenie, że euforia po konwencji prezydenckiej uległa wyraźnemu stonowaniu. Ba, prezes w zasadzie w ogóle go nie wspiera, a wsparcie Marty K. wydaje się być wymuszone, niestety!
                    A może PiSowi wcale nie zależy na zwycięstwie Dudy? W takim przypadku przecież musiałoby to oznaczać eliminację prezesa i jego ekipy! Duda nie może wygrać! :-))"
                    A Ty ripostujesz tak oto:
                    "Widzisz jaka Ty jesteś? Sama nie wykorzystujesz tych swoich niesamowitych pokładów intelektualnych. Gdybyś uruchomiła szare komórki i zaczęła kopać w swoich pokładach jak Kopaczka w Smoleńsku na 1 metr głębokości, to sprytnie wykorzystałabyś moją metodę kopiuj-wklej i wstawiając do wyszukiwarki Gogle cały tekst wiedziałabyś w jakim artykule pojawił się podany komentarz. Chyba cosik cinko z twojo yntelygencjo, niestety :-("
                    No tak, nie skorzystam z prawa do komentarza... Z litości! ;-))
                    • polak1706 Re: Z litości... 15.04.15, 21:43
                      Wielkie dzięki ci o... PANI!
                      • wislocki12 "Wielkie dzięki ci o... PANI!" 15.04.15, 21:49
                        Myślę, że taki zwrot przysługuje jedynie Matce Boskiej, niestety! :-((
                        • polak1706 Re: "Wielkie dzięki ci o... PANI!" 15.04.15, 21:51
                          Znowu kiepsko z Twoim myśleniem, niestety :-(
                    • polak1706 Re: Z litości... 15.04.15, 21:48
                      To kiepsko z Twoim uważnym śledzeniem...
                      Przecież media podały że Kaczyński zniknął na jakiś czas z mediów by wykreować Dudę i nie przeszkadzać mu tym samym. Kaczyński to potwierdził a Marta K. kim jest że jej głos wspierający jest tak ważny? To że ojciec był w PiSie nie znaczy że ONA tą partię popiera czy z nią sympatyzuje.
                      Ojojoj! Kiepsko z Tobo, niestety!
                      • wislocki12 Nie ma żadnego znaczenia, że Kaczyński był w PiSie 15.04.15, 22:10
                        No właśnie, ale Ty wolałeś odpowiedzieć "niezwykle merytorycznie": "Oczywiście że DUDA nie może wygrać! Media już POdpowiadają na kogo głosować wskazując w ankietach CBOSu - Centralnego Biura Ogłupiania Społeczeństwa procentowe POparcie kandydatów."
                        Media podały, powiadasz? I, oczywiście, Ty owym mediom bez reszty ufasz... A Duda, oczywiście, ma więcej do powiedzenia na Wawelu, niż Marta Kaczyńska i, rzecz jasna, oczywiście, nie ma żadnego znaczenia, że Lech Kaczyński był w PiSie... Czy Ty się jeszcze kontrolujesz' ;-))
                        PS. Już kiedyś był na tym forum taki jeden, który posługiwał się analogicznymi technikami. Ostatnio posługuje się nickiem Americano. Myślę, że jest bardziej inteligentny niż Ty. A może jesteś kolejną realizacją Lechowskiego? ;-))
                        • polak1706 Re: Nie ma żadnego znaczenia, że Kaczyński był w 15.04.15, 22:42
                          > Ty owym mediom bez reszty ufasz... A Duda, oczywiście, ma więcej do powiedzenia na Wawelu, niż Marta Kaczyńska i, rzecz jasna, oczywiście, nie ma żadnego znaczenia, że Lech Kaczyński był w PiSie... Czy Ty się jeszcze kontrolujesz' ;-))<

Sympatyzowanie z określoną partią jest dziedziczne? Nie wiedziałem. Ufam Kaczyńskiemu ponieważ to potwierdził.
                          Duda oddał cześć prezydentowi, jedynemu który po 1989roku myślał o Polsce i Polakach, a że Martusi napis się nie spodobał, prasa rozdmuchała temat by dokopać Dudzie i PiSowi...to już inna bajka.
                          Martusia powinna dostać dziesięć batów na gołą d..ę za "medialne" fochy i chmery. Zresztą nie ona jedna. Takich kobiet widzę więcej.

>Ostatnio posługuje się nickiem Americano. Myślę, że jest bardziej i
                          nteligentny niż Ty<
                          Oczywiście! To człowiek myślący, inteligentny, światowy, a ja... 7 klas.. po dwie w każdej, a do 8 nie przeszedłem...

• genia50 Re: Nie ma żadnego znaczenia, że Kaczyński był w 15.04.15, 22:49
                            Zabrzmialo jakby to mowil sluga lokaja.
                            • polak1706 Re: Nie ma żadnego znaczenia, że Kaczyński był w 15.04.15, 22:57
                              MASTER/SLAVE
                              Niech ta bedzie!
                              Znasz to? Fakt autentyczny:
                              Przyszła babcia do spowiedzi a ksiądz do niej po wyznaniu grzechów:
                              Oj babciu będziecie się smażyć, będzie gorąco!
                              Babcia:
                              Niech ta bedzie, jo lubie ciepło!
                              Ksiądz:
                              Będzie płacz i zgrzytanie zębami!
                              Babcia:
                              Niech ta bedzie! Jo ni mam zebów!
                              • wislocki12 Siśkie ci? 15.04.15, 23:04
                                Jestem przekonany, że Genia ma olśniewające uzębienie, czego w twoim przypadku nawet nie podejrzewam, niestety! ;-))
                                PS. Zazdroszczę Ci znajomości w sferach niebieskich! ;-))
                                • polak1706 Re: Siśkie ci? 15.04.15, 23:21
                                  U mnie w ustach same skwarki :-(
                                  A u ciebie?
                                  • wislocki12 Chwalebna szczerość! 15.04.15, 23:58
                                    Chwalebna szczerość! U mnie chyba lepiej! ;-))
                          • wislocki12 "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 22:59
                            Po pierwsze, nigdzie i nigdy nie napisałem, że sympatyzowanie z określoną partią jest dziedziczne. Exemplum - tatuś Kaczyńskich był członkiem PZPR, a nawet lektorem nauk politycznych. :-((
                            Po drugie, piszesz: "Ufam Kaczyńskiemu ponieważ to potwierdził." Nie bardzo tylko rozumiem, co potwierdził? ;-))
                            Po trzecie, też uważam, że owej Martusi, jak piszesz, napis na szarfie "Andrzej Duda kandydat na prezydenta" powinien się spodobać, nawet jak nie spodobał się! ;-))
                            Po czwarte, bardzo podobają się mi twoje metody wychowawcze w stosunku do prezydenckiej córki. ;-))
                            Po piąte, że o innych kobietach nie wspomnę! ;-))
                            PS. Ludzie w twoim wieku kończyli edukację podstawową na klasie siódmej, nawet jak każdy rok powtarzali, niestety! Potem to już była tylko zawodówka... :-((
                            • polak1706 Re: "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 23:19
                              >Po pierwsze, nigdzie i nigdy nie napisałem, że sympatyzowanie z określoną partią jest dziedziczne. Exemplum - tatuś Kaczyńskich był członkiem PZPR, a nawet lektorem nauk politycznych. :-((<
                              Czasy dla Polski i Polaków nigdy nie były łatwe. Ludzie byli mądrzy ale aby zaistnieć, żyć trochę lepiej musieli przynależeć do jakiejś partyjki. Czy teraz jest inaczej? Kaczyński zawsze mówił z "głowy" a nie z kartki jak Bul i POdobni.

>Po drugie, piszesz: "Ufam Kaczyńskiemu ponieważ to potwierdził." Nie bardzo tyl
                              ko rozumiem, co potwierdził? ;-))<
                              Potwierdził , że znika z mediów na jakiś czas by nie przeszkadzać Dudzie. Przecież to jasno napisałem. Kiepsko z twoim intelektem :-(

>"Andrzej Duda kandydat na prezydenta"<
                              Nie musiał się podobać, ale przez szacunek dla ojca powinna zrobić to dyskretniej. Tym bardziej że TVNowskie mendy czuwają by szkalować PiS i Dudę. Kobiety tak mają. Zanim pomyślą to już coś zrobią... złego :-(

Myślę że na gołą d..ę powinni oberwać też wszyscy z Wiejskiej. Niektórym trzeba by było ucinać ręce za złodziejstwo, malwersacje. Niektórych powinien rozstrzelać pluton egzekucyjny... Niektórzy powinni zostać zakuci w dyby i obrzuceni kamieniami, wrzucani do rowu kloacznego...:-))

Ludzie w moim wieku kończyli edukację na studiach, podstawówka to 8 klas... a poziom nauczania był naprawdę wysoki.
                              Zadowolona? Lubisz bredzić!

• genia50 Re: "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 23:23
                                Chyba nie uwazasz,ze kobiety sa z zepsutego nasienia?Jesli zas tak uwazasz to zaluje, ze z toba peroruje.
                                • polak1706 Re: "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 23:26
                                  Kiedy mówi ktoś słowo człowiek to co ma na myśli? Kobietę czy mężczyznę?
                                  • genia50 Re: "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 23:31
                                    Kobiete,mezczyzne,a nawet dziecko,
                                    • polak1706 Re: "Dziesięć batów na gołą d..ę" 15.04.15, 23:50
                                      Nie! Mężczyznę!
                                      No ale... Windows Defender skończył mielenie kompa. Czas zakończyć dyskusję!
                                      • wislocki12 Defender? 16.04.15, 00:04
                                        Jeżeli to jedyny powód to dobranoc, z dołem kloacznym i plutonem egzekucyjnym w tle. :-((
                                  • wislocki12 Klechowski to brzmi dumnie 16.04.15, 00:02
                                    Co ma na myśli? Wyłącznie Klechowskiego, że o Lechowskim, Rzeszowskim, Americano i polaku1706 nie wspomnę! ;-))
                              • wislocki12 Rów kloaczny 15.04.15, 23:57
                                Po pierwsze, wiem że czasy były ciężkie, ale żeby od razu do PZPR? :-((
                                Po drugie, nie bardzo rozumiem, co ma wspólnego Kaczyński (senior) z Komorowskim! ;-))
                                Po trzecie, czyżbyś chciał zasugerować, że Kaczyński może przeszkadzać Dudzie? :-((
                                Po czwarte, czy Ty aby nie uważasz, że Marta K. powinna bardziej szanować Dudę niż Ojca? :-((
                                Po piąte, myślę, że jednak przesadzasz z eskalacją swoich metod wychowawczych... Najbardziej podoba się mi pomysł z plutonem egzekucyjnym, że o rowie kloacznym nie wspomnę! :-((
                                Po szóste, naprawdę uważasz, że poziom nauczania w PRL był wysoki? ;-))
                                • americano2014 Re: Rów kloaczny 16.04.15, 00:17
                                  Co ty się znowu najarałeś,że bredzisz sam ze sobą?!
                                  • wislocki12 Jak Polak z polakiem1706 16.04.15, 00:21
                                    Jak to ze sobą? Z polakiem1706! Chyba nie przyzwyczaiłeś się jeszcze do swojego nicka... Lepiej wróć do starego! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka