exbenek 24.04.15, 23:05 W wieku... lat zmarl ten co mial charakter i mowil glupcowi ze jest glupi,kurskiemu ze juz bardziej cynicznym i glupim byc nie mozna. Chwala WLADYSLAWOWI BARTOSZEWSKIEMU - spoczywaj w pokoju ........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 24.04.15, 23:25 z sieci: >Profesor po maturze , jeden z nielicznych ( jak nie jedyny ) bohater , którego Niemcy wypuścili z obozu.Człowiek ,który w 2006 r. jako sekretarz kapituły Orderu Orła Białego sprzeciwił się Pan przyznaniu Orderu Orła Białego (pośmiertnie) generałowi Augustowi E. Fieldorfowi i rotmistrzowi Witoldowi Pileckiemu? Czy można w ogóle porównać Pana zasługi jako kawalera Orła Białego z zasługami dwóch wspomnianych bohaterów.Ten ,który wychwalał kanclerza Helmuta Kohla znanego z niechęci do Polaków i do uznania granicy na Odrze i Nysie.Człowiek ,który w Die Welt powiedział : w czasie wojny bałem się bardziej Polaków niż Niemców. A to tylko nieliczne jego "występki"< Największym problemem Polaków w kwestii autorytetów jest to, że są to postacie mocno kontrowersyjne Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ostatnich gonią psy... 24.04.15, 23:45 No tak, ostatnich gonią psy... niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dividebyzero Re: Ostatnich gonią psy... 25.04.15, 08:27 Nienawidzący Polski osobnik, podpisujący się @polak1709, najpewniej ruski trol, jak zwykle zabiera głos podpierając się "cytatami z sieci". Insynuacje i pomówienia, tyle potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Ostatnich gonią psy... 25.04.15, 08:32 Niech spoczywa w pokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ostatnich gonią psy... 26.04.15, 00:52 divideby-zero Rzeczywiście jesteś zero skoro nie umiesz nawet poprawnie przepisać cyferek. Żydowski trolu, z moich postów jasno wynika, że zależy mi na Polsce, a nie na POlsce. Ale skoro jesteś zero... Cytaty z sieci zgadzają się z moimi poglądami. W przeciwnym wypadku nie wklejałbym ich do postów. Czy w poście napisałem jakieś pomówienia? Podaj szkoły jakie ukończył "ostatni z tych wielkich". Gdzie uzyskał tytuł profesorski? Jakoś nie mogę tego znaleźć, a nie czuje się ułomkiem i zerem jak ty. Zapamiętaj, że każdy człowiek zajmujący poważne stanowisko w państwie polskim i plujący na Polskę i naród polski, który go utrzymuje jest kanalią! A tu masz kolejnych "wielkich"... sprzedawczyków i zdrajczyków. www.youtube.com/results?search_query=ncna+zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 25.04.15, 08:11 >>Największym problemem Polaków w kwestii autorytetów jest to, że są to postacie mocno kontrowersyjne Największym problemem Polski jest to, że niektórzy potrafią opluć nawet grób ... jednocześnie chełpiąc się swoim chrześcijaństwem. Problemem numer dwa jest jakże chętne negowanie jednych, przy jednoczesnym wybielaniu drugich ... według uznania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 00:57 Największym problemem Polaków w kwestii autorytetów jest to, że są to postacie mocno kontrowersyjne, a Bartoszewski taką postacią jest. Drugim największym problemem Polaków jest trudność oddzielania ziarna od plew. Tak już macie sprane mózgi, że media mogą wam nawet kloszarda podsunąć jako autorytet a wy to zaakceptujecie... na złość choćby Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zaćmienie... ;-)) 26.04.15, 01:05 W 1706 r. z terenu Polski widoczne było całkowite zaćmienie słońca. I stan ten trwa, przynajmniej w twoim przypadku! ;-)) PS. Mam wrażenie, że jesteś kloszardem intelektualnym, niestety... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zaćmienie... ;-)) 26.04.15, 01:13 Ty to jesteś naprawdę WARIATKA! leki wzięłaś? tylko podwójną dawkę! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Wariatka" 26.04.15, 01:34 No tak, wreszcie użyłeś swojego koronnego argumentu. Za chwilę, zapewne, stwierdzisz, że za dużo wypiłem albo, że... zapomniałem o lekach! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 25.04.15, 08:20 >>jako sekretarz kapituły Orderu Orła Białego sprzeciwił się Pan przyznaniu Orderu Orła Białego (pośmiertnie) generałowi Augustowi E. Fieldorfowi i rotmistrzowi Witoldowi Pileckiemu? Mogę poprosić o oświadczenie Bartoszewskiego w tej sprawie? >>jeden z nielicznych ( jak nie jedyny ) bohater , którego Niemcy wypuścili z obozu. Poczytaj o tym ilu ludzi udało się z tego piekła uratować, w różny sposób, Schindler nie był jedynym, który wykorzystywał swoje koneksje do uratowania innych. P.S. Najłatwiej oskarżają ci, którzy ani czasów wojny ani nawet komuny nie znają, lub sami nawet nosa spod pierzyny nie wyściubili, a teraz decydują kto bohater, a kto zdrajca. Znam kilku takich, co to podstawowe komórki partyjne nawet tworzyli, a teraz biegają do kościółka i spotkania wyborcze Jedynie Słusznej Opcji ... wielcy bohaterowie ja pierdzielę. Gó... po sobie zostawili i próbują na internecie smród po sobie rozgonić... Nie czytaj byle czego, a jeśli już włącz myślenie, miej własne zdanie, spróbuj samodzielnie swoją wiedzę i opinie kreować Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 01:04 >Nie czytaj byle czego, a jeśli już włącz myślenie, miej własne zdanie, spróbuj samodzielnie swoją wiedzę i opinie kreować< Mam własne zdanie. Potraficie kota ogonem wywrócić, zaprzeczać rzeczywistości. Nieraz takie brednie piszecie że... Rzeczywistość tu podał americano: forum.gazeta.pl/forum/w,329,157250623,157410020,Re_Z_bulem_konstatuje.html ale wy dalej swoje, jak jest cudownie w POlsce jaki to PiS jest BE i POdobne brednie. Zapamiętajcie sobie że tylko Olszewskiemu i L. Kaczyńskiemu zależało na Polsce i Polakach. Zdecydowana większość polityków to szemrane towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kwiat inteligencji? ;-)) 26.04.15, 01:13 No tak, tyle, że ani Olszewskiego, ani Lecha Kaczyńskiego nie stało, a ostał się jeno Jarosław, Błaszczak i Kuchciński, że o Dudzie nie wspomnę, czyli kwiat inteligencji polskiej... :-(( Raczysz, chyba, żartować! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 01:12 >Poczytaj o tym ilu ludzi udało się z tego piekła uratować, w różny sposób, Schi > ndler nie był jedynym, który wykorzystywał swoje koneksje do uratowania innych.< Wiem. Niemcy też brali i to nie mało za uwolnienie człowieka. >>jako sekretarz kapituły Orderu Orła Białego sprzeciwił się Pan przyznaniu Orderu Orła Białego (pośmiertnie) generałowi Augustowi E. Fieldorfowi i rotmistrzowi Witoldowi Pileckiemu? Mogę poprosić o oświadczenie Bartoszewskiego w tej sprawie?< A potrzebne jest do tego oświadczenie? A może było głosowanie: kto za łapa w górę. Jesteś żenujący filozof. A ja czekam na link w którym rzekomo podałem, że jestem katolikiem/chrześcijaninem. Niedawno mi to zarzuciłeś w jednym z postów. Kiedy mi podasz ten link to wystawię ci oświadczenie w tej sprawie, że miałeś rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ten drugi? ;-)) 26.04.15, 01:16 Znam jednego tylko ateistę z prawicy pisowskiej - Mariusza Kamińskiego. Ty chyba jesteś ten drugi, ale jakby mniej znany, niestety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 08:30 >>A potrzebne jest do tego oświadczenie? A może było głosowanie: kto za łapa w górę. Jesteś żenujący filozof. A potrzeba, bo może ważne sa okoliczności, powody itd. Ostatnio napisano tu, że prokuratura udowodniła agenturalność Wałęsy tym, że umorzyła śledztwo, choć w oświadczeniu napisano, że zarzuty uległy przedawnieniu. Inteligentny człowiek Polaku, nie przyjmuje bezkrytycznie wszystkiego, co w internecie znajdzie. >>A ja czekam na link w którym rzekomo podałem, że jestem katolikiem/chrześcijaninem. Tak mi się zdawało. Nie jesteś? To oświadczam, że pomyliłem Cię z kimś innym. Jeśli tym określeniem Cie uraziłem, to bardzo przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 08:44 Tarzan, czytam wypowiedzi Polaka, pisał, że nie jest katolikiem. Zdawało Ci się:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 12:22 >> Tarzan, czytam wypowiedzi Polaka, pisał, że nie jest katolikiem. Zdawało Ci się:-) Pozdrawiam:-) Już wiem, przeprosiłem za to, że "zarzuciłem mu bycie katolikiem". Powinienem był się powołać na zwykłą przyzwoitość, nie wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tytuł do chwały? 26.04.15, 21:37 Czy Ty przypadkiem nie uważasz, że nie być katolikiem to tytuł do chwały? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 09:09 Chodziło mi o ten wpis, Tarzanie. Pozdrawiam:-) forum.gazeta.pl/forum/w,329,137884854,156653761,Re_kosciolkowi_ile_sie_da_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Trzeba walczyć ze złem jakie klerycy wnoszą..." 26.04.15, 21:43 Szanowna Pani Danuto, a jakie to zło "klerycy wnoszą w nasze życie"? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 26.04.15, 23:28 >Inteligentny człowiek Polaku, nie przyjmuje bezkrytycznie wszystkiego, co w internecie znajdzie.< Skąd wiesz że przyjmuje wszystko bezkrytycznie co znajdę w internecie? Jednak mnie nie znasz. A ty jesteś inteligentny wypisując bzdury na forum które tylko ty rozumiesz (jak w zadaniu z j. polskiego: Co autor wiersza chciał powiedzieć?) Jakoś twojej inteligencji nie odczuwam. >Tak mi się zdawało.< Mnie też się dużo zdawało w stosunku do twoich postów ale ci wspaniałomyślnie wybaczam. > Nie jesteś? < A może i jestem, ale tego nigdy nie pisałem na forum bo to akurat moja osobista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie ma wybacz! 26.04.15, 23:38 Twoja osobista sprawa, powiadasz? A jakie to ma znaczenie, skoro i tak jesteś anonimowy na forum! Może sam się siebie krępujesz się? Nie żartuj! ;-)) PS. Nie powołuj się tylko na Konstytucję... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Nie ma wybacz! 26.04.15, 23:49 Pamiętasz taka bajkę ULICA SEZAMKOWA? W tejże bajce owieczka bawiąca się w reporterkę zadaje góralowi serię pytań, szybko, jedno po drugim. Wówczas góral nie wytrzymał i rzekł: Łowiecko! Uczono to ty jesteś ale ło co ci chłodzi? Wisłocka! Łuczono to ty jesteś ale ło co ci chłodzi w twoich bzdurnych postach? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bóg widzi i wie wszystko, niestety! 27.04.15, 00:01 A no o to, że nawet w warunkach dyskrecji internetowej nie potrafisz zadeklarować swojego światopoglądu. No tak, rozumiem: Bóg widzi i wie wszystko, niestety! :-(( PS. Może i nie jesteś chrześcijaninem, ale z czego tu się cieszyć? :-(( PS2. Mam wrażenie, że właśnie zaparłeś się własnej wiary , ale... to twój problem, na szczęście! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Bóg widzi i wie wszystko, niestety! 27.04.15, 01:02 Mój światopogląd to moja sprawa. Osóbka deklarująca się jako posiadająca wysoki intelekt (pierwszy stopień samouwielbienia ) powinna się domyślać w tej kwestii. >Może i nie jesteś chrześcijaninem, ale z czego tu się cieszyć? :-((< Gdzie widzisz moją radość z tego tytułu? Znów bredzisz sama ze sobą :-))) Nie mylę się! jesteś stuknięta! >Mam wrażenie, że właśnie zaparłeś się własnej wiary , ale... to twój probl > em, na szczęście! :-((< Jaki znów masz problem? Chyba sama ze sobą :-( Nie mogę ci pomóc, niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Bredzisz sama ze sobą" ;-)) 27.04.15, 01:15 Pamiętaj, Bóg widzi i wie wszystko, niestety! A te miałkie wykręty? Nie żartuj, Boga nie oszukasz, niestety! :-(( PS. Najbardziej spodobała się mi owa "Osóbka deklarująca się jako posiadająca wysoki intelekt (pierwszy stopień samouwielbienia)", "bredzisz sama ze sobą", "Nie mylę się! jesteś stuknięta!" oraz "Jaki znów masz problem? Chyba sama ze sobą :-( Nie mogę ci pomóc, niestety :-(" Fenomenalne! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "Bredzisz sama ze sobą" ;-)) 27.04.15, 01:18 Wiedziałem ze mnie wreszcie docenisz ale... nie zależało mi na tym, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rżniesz głupa? ;-)) 27.04.15, 22:58 Nie rozumiesz, czy rżniesz głupa? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 O jedno "się" za dużo. :-(( 26.04.15, 23:40 No tak, o jedno "się" za dużo. Przepraszam! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 27.04.15, 21:04 >>Skąd wiesz że przyjmuje wszystko bezkrytycznie co znajdę w internecie? Przepisując, cytując, właśnie to robisz. Zadałem pytanie dlaczego takie słowa padły? Odpowiadasz, że to nieważne, bo "łapka w górę" i tyle, czyli nieważny dla Ciebie kontekst, sens. >>A może i jestem, ale tego nigdy nie pisałem na forum bo to akurat moja osobista sprawa. oczywiście, że to Twoja sprawa. Jednak, gdy ktoś prezentuje - jak to się tu zdarzało kilkakrotnie - poglądy, stosunek do ludzi zupełnie niezgodny z nauką kościoła, do którego przynależność deklaruje, to chyba istnieje pewna sprzeczność, prawda? I o nią mi chodzi, a nie o deklarację religijną. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bluzgi jak... panaceum! 27.04.15, 21:29 Obawiam się, że polak1706 znowu nie zrozumie Cię i... i za chwilę obdarzy tzw. bluzgami, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 27.04.15, 22:13 Tarzanie, jesteś wścibski, zbyt głęboko zaglądasz do duszy drugiego człowieka. Nigdy nikogo nie pytałam na forum o to, czy jest katolikiem i nie zapytam:-) Dzielę ludzi na dobrych, życzliwych i tych, dla których nie mam czasu, bo jątrzą i sieją niezgodę. Poukładałam Was, czy sprawiedliwie, nie wiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Do kąta! ;-)) 27.04.15, 22:53 Mam wrażenie, że o niepełnosprawnych intelektualnie, zapomniałaś, niestety... ;-)) PS. Jesteśmy wdzięczni, że zechciałaś w swojej łasce poukładać nas, co by to nie miało znaczyć... ;-)) PS2. Tarzanie, bo pójdziesz do kąta! :-( PS3. Szkoda, że nie masz dla mnie czasu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 28.04.15, 08:35 >>Tarzanie, jesteś wścibski, zbyt głęboko zaglądasz do duszy drugiego człowieka. Chygba żartujesz, prawda? Ja zaglądam do wypowiedzi człowieka, zamieszczonej na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 28.04.15, 08:37 >>Nigdy nikogo nie pytałam na forum o to, czy jest katolikiem i nie zapytam:-) czemu nie sekundowałaś mi w takim razie, gdy Lechowski wespół z Marmarem przesłuchiwali mnie w tej kwestii, dopytując o szczegóły nawet liturgii, by ustalić, czy jestem wierzący, czy tez nie? dajże spokój ;) Albo się trzymam zasad albo nie. nie ma opcji wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 28.04.15, 08:58 Zgodnie z Twoim życzeniem, daję Ci spokój:-) Nadal uważam, że jesteś wścibskim człowiekiem. Może to już złośliwość? Sam sobie odpowiedz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 12:52 >>Zgodnie z Twoim życzeniem, daję Ci spokój:-) Moja droga, Nie napisałem "daj mi spokój", a tylko "daj spokój", co jest zupełnie zwyczajną figura stylistyczną sugerującą, że nie zgadzam się z pewnym stwierdzeniem. >>Nadal uważam, że jesteś wścibskim człowiekiem. Myśl co chcesz, takie Twoje prawo, ale jeśli robisz to na podstawie tego jednego incydentu, to bacz na kontekst rozmowy. Złośliwość? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 13:12 Wiem o co Ci chodziło:-) Może przesadziłam z tą złośliwością, jeśli tak, to przepraszam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 28.04.15, 00:16 Odpowiadam na twój post. Do niedawna byłem skory do pomocy innym, ustępowałem innym z drogi. Teraz zepchnę każdego ze skarpy kto na niej stoi. Zepchnę każdego kto mi stanie na drodze, podetnę szczeble drabiny stojącemu na niej itd. Zauważ, że zdecydowana większość polityków jest katolikami a postępuje wbrew społeczeństwu które ich wybrało, Także wbrew katolikom. Ucz się od "mistrzów" dalej zajdziesz jak ONI, rozpychający się łokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 28.04.15, 00:53 gmyz.dorzeczy.pl/id,6141/Wicekanclerz-Niemiec-o-sp-Wladyslawie-Bartoszewskim-Zyd-ofiara-represji-w-getcie-warszawskim.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wstyd, Panie Americano! 28.04.15, 01:19 Mam wrażenie, że starasz się usprawiedliwić kontrowersyjne opinie szefa FBI pana Jamesa Comey dotyczące roli Polaków w holokauście. A może tylko, polskim zwyczajem, próbujesz rzucić błotem w poltycznego oponenta? I jedno, i drugie wydaje się mi być okropnym, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Auschwitz to jest to? 28.04.15, 01:23 Najlepiej od razu przenieś się do Auschwitz sprzed 75 lat! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Auschwitz to jest to? 28.04.15, 12:48 Czytajac wpisy mam wrazenie ze u niektorych rozum idzie w swoja strone a jezyk placze sie jak mu pasuje .Zarzucacie sp Wladyslawowi Bartoszewskiemu to ze zostal zwolniony z KL Auschwitz - to swiadczy ze jestescie ignorantami historycznymi ,cynikami lub idiotami lub wszystkim na raz ,bo w latach 1940-1942 z KL Auschwitz zostalo zwolnionych ponad 1500 osob. Wiekszosc kojarzy nazwe Auschwitz z masowymi deportacjami i mordami . Zaglada to BirkenauAuschwitz fukcjonowal tak jak inne obozy. Sugerujecie ze Bartoszewskiegowypuszczono bo (kapowal, zdradzal,donosil, szmacil sie i wiele innych) no to w takim razie dlaczego z KL Auschwitz,KL Sachsenchausen,KL Mauthausen-Gusen , KL Buchenwaldt , KL Dachau w latach 1940 - 1943 wypuszczono ponad 1500 polskich ksiezy ? Co oni robili ze ich wypuszczono? Na koniec pytanie retoryczne - Zarzucacie ze profesor Bartoszewski mial tylko mature - fakt . Jak inni konczyli uniwersytety to on siedzial w kazamatach UB. Niektorzy w tym czasie wykladali na PW i "pomagali" towarzyszom zdobyc tytul inzyniera - zakladali rodziny ,wkladali na WUML-ach,zyli jak partyjna wierchuszka , potem "kradli ksiezyc" , w 1981 roku - dokladnie 13 grudnia nie byli internowani , bo ( no wlasnie bo co?- w latach 1981-1983 internowano ogolem okolo 10 tys ludzi ) ??? Teraz czas zgrywac "bochaterow" (uwaga na "ch" jaka pisownia tacy bohaterowie) .W czym kaczynscy sa lepsi od Bartoszewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bądź tak dobry 28.04.15, 13:49 Bądź tak dobry i wskaż, w którym z moich postów zarzucałem Bartoszewskiemu, że kapował i dlatego został zwolniony z KL Auschwitz, a na dodatek miał tylko maturę. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nic to, Baśka... :-( 28.04.15, 21:07 Niestety, adresowane było właśnie do mnie! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Nic to, Baśka... :-( 29.04.15, 14:10 Sorki - czytajac wpisy miedzy innymi tych "lepszych patriotow "a w realu historycznych troglodytow odruchowo, po przeczytaniu ostatniego ,odpowiedzialem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 17:32 polak1706 napisał(a): > Odpowiadam na twój post. > Do niedawna byłem skory do pomocy innym, ustępowałem innym z drogi. Teraz zepch > nę każdego ze skarpy kto na niej stoi. Zepchnę każdego kto mi stanie na drodze, > podetnę szczeble drabiny stojącemu na niej itd. > Zauważ, że zdecydowana większość polityków jest katolikami a postępuje wbrew sp > ołeczeństwu które ich wybrało, Także wbrew katolikom. Ucz się od "mistrzów" dal > ej zajdziesz jak ONI, rozpychający się łokciami. Tak szczerze napisałeś że boję się naprawdę wychodzić z domu, być może jesteś moim sąsiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 21:42 Możesz być pewny że ci wpier..lę! Do rury wydechowej twojego samochodu włożę szmatę umoczoną w DISTALu. Jak będziesz jeszcze fikał to przetrącę ten pusty łeb siekierą albo widłami. Jeżeli będziesz jeszcze dychał to wrzucę cię do kotła i podłożę pod niego, byś się lepiej smażył mędrcu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jaki łeb dawali - taki wziąłem! 29.04.15, 22:29 To mi trochę przypomina "Wierzę w Boga Wszechmogącego...", niestety! Będę sie modlił za Ciebie! PS. A może byś z tego kotła zrezygnował? PS2. I to wszystko za ów, jak powiadasz, "pusty łeb? taki Bozia dawała, to wziąłem! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Jaki łeb dawali - taki wziąłem! 29.04.15, 23:37 > A może byś z tego kotła zrezygnował?< Kocioł przykryję coby mi żyletka nie uciekła > "pusty łeb?< Gdy Bozia rozum dawała to on był w kiblu i go ta przyjemność ominęła. >to wziąłem! :-((< Ty też masz taki pusty? Też byłaś w kiblu? To widać! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 22:37 A czy moglbys Polaku zdradzic na jakim osiedlu mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 29.04.15, 23:38 Tam gdzie najwięcej rynkowych kloszardów :-P Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:15 polak1706 napisał(a): > Możesz być pewny że ci wpier..lę! Do rury wydechowej twojego samochodu włożę sz > matę umoczoną w DISTALu. Jak będziesz jeszcze fikał to przetrącę ten pusty łeb > siekierą albo widłami. Jeżeli będziesz jeszcze dychał to wrzucę cię do kotła i > podłożę pod niego, byś się lepiej smażył mędrcu. Wiesz co, ty zupełnie zidiociałes.Chcesz wiedzieć całą prawdę? Boję się ciebie tak jak mróz g-wna. A reszty domyśl sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:23 Ja sie tez nie boje,ale chcialam wiedziec ,czy nie mieszka obok mnie.To tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:26 Homo homini lupus est... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:32 Moze w realu sie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:38 Stuknij się w ostrze! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:44 Opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 22:56 polak1706 napisał(a): > Stuknij się w ostrze! Co, jeszcze nie zamarzło? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 23:13 jeszcze ci w jelitach nie zamarzło? tym lepiej bo nie zejdziesz z klapa! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 04.05.15, 23:18 polak1706 napisał(a): > jeszcze ci w jelitach nie zamarzło? tym lepiej bo nie zejdziesz z klapa! Dedykacja specjalnie dla ciebie, ponieważ zaczynasz się gubic w swoim mentorskim mędzeniu:Sraj Polaku sraj, bo masz wolny kraj. Sraj Polaku smialo, tylko tyle Ci zostalo Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: czesc ostatniemu z tych wielkich... i 05.05.15, 21:12 >Sraj Polaku sraj, bo masz wolny kraj. Sraj Polaku smialo, tylko tyle Ci zostalo < No widzisz! Tylko tyle możesz w tym złodziejskim kraju zwanym POlska! Za komuny, ponoć, nic nie można było zrobić. Tutaj chociaż rogala ukręcisz a później Szczurek oPOdatkuje go! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Herbert, Mickiewicz czy... Pietrzak? 05.05.15, 21:35 To Herbert? A może Mickiewicz, że o Słowackim nie wspomnę? Najpewniej Pietrzak, Jan, zresztą! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Coś śmierdzi... 04.05.15, 23:33 Czy Ty przypadkiem nie korzystasz również z nicka Americano, a wcześniej Lechowski, że o Rzeszowskim nie wspomnę? Te same poglądy, sympatie polityczne, sposób rozumowania, wyrażania poglądów, że o kulturze języka nie wspomnę! ;-)) PS. Mam wrażenie, że coś śmierdzi na tym forum, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Coś śmierdzi... 05.05.15, 12:51 Ha,ha po takich razach polak (amerycano) nie wiem czy wytrzymasz[? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Coś śmierdzi... 06.05.15, 02:51 >coś śmierdzi na tym forum< Mówiłem! Nie puszczaj bąków! :-( Odpowiedz Link Zgłoś