lechowski51 07.06.15, 08:56 jak i jej tatuś,swoja karierę zaczęła od donosów niezalezna.pl/50860-ujawniamy-zobacz-jak-monika-olejnik-doniosla-na-meza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-tarzan Re: Stokrotka 07.06.15, 10:13 "ponieważ redaktor Olejnik zwróciła się do komunistycznych służb bezpieczeństwa o zabronienie mężowi wyjazdu zagranicę. " Chryste, jak ona go kochała... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Stokrotka 07.06.15, 10:15 A tak na poważnie, to dziś takie coś: "w m-cu sierpniu br złożyłam pozew o rozwód z wyłącznej winy męża do Sądu Rejonowego do m.st. Warszawy Wydział Rodziny i Nieletnich w Warszawie. Powodem tej decyzji było nadużywanie alkoholu i agresywne zachowanie męża w kraju i za granicą (w czasie pobytu służbowego w Czechosłowacji). Pragnę aby do czasu zakończenia rozprawy i uzyskania prawomocnego wyroku sądu mąż pozostał w kraju." byłoby niepotrzebne, bo w UE żaden polski obywatel nie ucieknie przed wyrokiem sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Donos? 07.06.15, 11:26 Mam wrażenie, że jesteś w nie najlepszej dyspozycji intelektualnej, skoro kwalifikujesz wniosek Olejnik jako donos. ;-)) "Uprzejmie proszę o czasowe niewyrażanie zgody na wyjazd za granicę mojemu mężowi (...) Prośbę uzasadniam następująco: w m-cu sierpniu br złożyłam pozew o rozwód z wyłącznej winy męża do Sądu Rejonowego do m.st. Warszawy Wydział Rodziny i Nieletnich w Warszawie. Powodem tej decyzji było nadużywanie alkoholu i agresywne zachowanie męża w kraju i za granicą (w czasie pobytu służbowego w Czechosłowacji). Pragnę aby do czasu zakończenia rozprawy i uzyskania prawomocnego wyroku sądu mąż pozostał w kraju." Nadmieniam, że jestem studentką V roku Wydziału Zootechniki Akademii Rolniczej w W-wie i do zakończenia studiów (dzienne) pozostaję na utrzymaniu rodziców." Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Donos? 07.06.15, 12:00 Lechowskiemu vel amerycano, wszystko co nie po jego myśli, jest czerwone, jedynie macanie kur jest poprawne. Von do Mielca trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Stokrotka 07.06.15, 15:17 Lechowski stary ORMOwcu przeciez tez donosiles Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Stokrotka 07.06.15, 23:27 Dla byłych sbeków,ich kapusi,ORMO-wców donos na męża to obywatelski obowiązek.Informowanie komu nistycznych władz,że w czasie wyjazdu służbowego zachowywał się niewłaściwie to zwykłe skoorwysyństwo,bo nie tylko mogli mu odebrac prawo wyjazdu a też mógł stracic pracę.No cóć!.Łajdacy zawsze będą usprawiedliwiać samych siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Donos na Olejnik? 07.06.15, 23:54 Naprawdę uważasz, że wniosek o nieudzielenie zgody na wyjazd facetowi, który usiłuje zwiać za granicę w obliczu pozwu rozwodowego (nadużywanie alkoholu i agresywne zachowanie kraju i za granicą) to jest donos? Gdyby jeszcze chodziło o działalność opozycyjną, że o kolportowaniu bibuły nie wspomnę! ;-(( PS. Wyjeżdżał za granicę. Miał chyba niezłą fuchę i... chody w PRL. ;-)) PS2. Masz całkiem niezłą pamięć! Przecież to było w 1979 r. - 36 lat temu. To jest dopiero donos, niestety. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Stokrotka 08.06.15, 13:53 Zacznij sie wreszcie leczyc lechowski. Z toba jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Stokrotka 08.06.15, 19:13 wisłocki pisze; Naprawdę uważasz, że wniosek o nieudzielenie zgody na wyjazd facetowi, który usiłuje zwiać za granicę w obliczu pozwu rozwodowego (nadużywanie alkoholu i agresywne zachowanie kraju i za granicą) to jest donos? Gdyby jeszcze chodziło o działalność opozycyjną, że o kolportowaniu bibuły nie wspomnę! ;-(( Za komuny to mogłeś sobie zwiać do Honolulu!.Kpisz czy o zdrowie pytasz?.Podła gnida,zachowała sie jak klasyczne resortowe dziecko.Donoszenie wyniosła z sbeckiego domu Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Stokrotka 08.06.15, 19:32 Lechowski, po pierwsze to gnidą jesteś ty chory psycholu. Po drugie to i za komuny ludzie uciekali za granicę, może nawet do Honolulu. Po trzecie miała prawo załatwić swoje sprawy rozwodowe bez większych problemów a skoro tchórzliwy mężuś chciał uciec to dostał to na co zasłużył. Po czwarte proponuję wizytę u psychiatry bo ci nienawiść już mózg zalała. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Padlinożerca? 08.06.15, 19:54 Olejnik, powiadasz, doniosła? No to gwoli informacji: "Donos, denuncjacja – poufne lub tajne (anonim) pismo oskarżające daną osobę lub instytucję, skierowane do osoby lub instytucji dysponującej sankcjami wobec oskarżanego w nim." (Wikipedia) Nie bardzo rozumiem, o co miałaby oskarżać pozwanego o rozwód męża? Jej przecież chodziło, jak wynika z wniosku, wyłącznie o zatrzymanie go w kraju, niestety! ;-)) PS. Paru udało się drapnąć na Zachód. Znasz może Światłę, że o Kuklińskim nie wspomnę? ;-)) PS2. Naprawdę musisz grzebać się w prywatnych sprawach bliźnich? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Padlinożerca? 08.06.15, 20:35 Przemoc meza wobec zony to w/g lechowskiego normalne,natomiast rozwod z tego powodu nie miesci mu sie w glowie,dlatego szuka "prawdziwych" powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Padlinożerca? 08.06.15, 20:41 Nie rozmawiamy o przemocy,tylko o wstretnym kapowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Padlinożerca? 08.06.15, 20:44 Lechowski ale ty jesteś upierdliwy. Spadaj do kurnika Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Padlinożerca! 08.06.15, 21:00 To może jeszcze sprecyzujesz, w jakiej to sprawie zakapowała Olejnik owego "męża", prosząc o "czasowe niewyrażanie zgody na (jego) wyjazd za granicę. (...) "aby do czasu zakończenia rozprawy i uzyskania prawomocnego wyroku sądu mąż pozostał w kraju."? ;-)) PS. Myślę, że przesadzasz z nadmiarem złej woli... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Padlinożerca! 08.06.15, 22:56 Trudno z kimś kto nie rozumie czym jest donos uzgodnić czy zakapowała trochę czy też "prosiła" sbeków aby uniemożliwili mu zagraniczne wyjazdy,bo będzie chlał i znieważał socjalistyczną Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak dziecko we mgle... 08.06.15, 23:31 Czy Ty naprawdę uważasz, że SB mogła nie wiedzieć o zagranicznych popisach ex-męża in spe M. Olejnik i czekała wyłącznie na jej denuncjację! Wybacz, ale jesteś jak owe dziecko we mgle, podobnie zresztą, jak twój guru, Sakiewicz, zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jak dziecko we mgle... 09.06.15, 00:19 Gdyby SB wiedziała wszystko,to niepotrzebni byliby jej kapusie tacy jak Bolek Wałęsa,Olechowski czy Boni Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak dziecko we mgle... 09.06.15, 00:32 Właśnie przeglądałem "Encyklopedię Solidarności". Setki nazwisk, a Lechowskiego... nie ma, w żadnym wcieleniu, zresztą! Żadnego Leszarda, niestety! ;-)) PS. No tak, wina kapusiów - nie zainteresowali się... Żeby chociaż internat... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jak dziecko we mgle... 09.06.15, 06:44 Musisz poszukać w IPN ale jako były milicjant,nie masz prawa dostępu do akt.I znowu masz omamy!.Byłem wikarym z Bochni,teraz Leszardem,niedługo zostanę ufoludkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ufoludek? 09.06.15, 11:58 Mam rozumieć, że twoje czyny zostały utajnione? ;-) PS. Oczywiście, nie wykluczam twojej dalszej kariery jako ufoludka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś