Dodaj do ulubionych

No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzęsie p

09.06.15, 11:51
Akta z afery taśmowej dostępne! Stonoga wyjaśnia dlaczego udostępnił akta dostępne na chińskich serwerach. Jak to mówi te skurw...ny z wiejskiej żrą obiadki po dwa tysiące i piją wina po kilka tysięcy za butelkę a zwykły polak zap...dala za 1700 brutto!
www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga/videos/vb.602190836525024/813473602063412/?type=1&theater
Aha! I wielonickowy śmierdziel WON!!!
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Jan Paweł II w tle 09.06.15, 12:04
      No tak, "skurw...ny", że o "zap...dalaniu" nie wspomnę, z Janem Pawłem II w tle! :-((
      • mar1mar1 Re: Jan Paweł II w tle 09.06.15, 12:16
        Ślepa jesteś! WON!!!
        • wislocki12 Nad głową Stonogi... 09.06.15, 13:00
          Ślepy? Nie żartuj! Portret rzeczonego wisi dokładnie nad głową Stonogi! ;-))
    • polak1706 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 09.06.15, 18:31
      Naród dał im przyzwolenie wybierając na następną kadencję do sejmu - 8 straconych lat!
      Ale nie bądź naiwny. Będzie sPOro głosujących na nich, bo co niektórym żyje się nieźle (policja, wojsko i POdobne resorty oraz ich zadowolone rodziny, armia urzędasów która, chociaż specjalnie dobrze nie zarabia, to ma ciepłe POsadki)
      No i obawiam się o życie Stonogi. Seryjny samobójca może go znaleźć.
      • mar1mar1 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 09.06.15, 19:45
        Najbardziej rozbawił mnie komentarz na jednym z portali po ogłoszeniu wyników w drugiej turze wyborów. Co niektórzy pisali że głosowali na zdrajcę Bredzisława bo obiecał referendum wieku emerytalnego!? Ocknęli się dopiero wtedy kiedy wycofał się z obietnicy po przegranej!!! No rzesz ku..a jak można być takim idiotą żeby wierzyć w takie brednie??? No jak??? Czy zlemingowacenie części społeczeństwa osiągnęło już taką durnotę???
        Fakt że część złodziei i tych co żerują na społeczeństwie dalej będzie głosować na PO ale jest jeszcze masa idiotów którzy patrzą w POpaprańców jak w gwiazdkę. I ci też zagłosują i ta złodziejsko - zdrajecka banda aferzystów dalej będzie w sejmie. W mniejszości bo w mniejszości ale dalej będzie smrodzić!!!
        • wislocki12 Wyrazy i... JPII? 09.06.15, 20:15
          Czy mam rozumieć, że godnym jest używanie tzw. wyrazów w przytomności wizerunku św. Jana Pawła II nad głową! A może, jak zwykle, cel uświęca środki? :-((
          PS. W obliczu takiego zbeszczeszczenia osoby naszego świętego zdecydowany jestem głosować na PO! :-)
      • mar1mar1 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 09.06.15, 19:47
        A Stonoga to pewnie "targnie" się na własne życie jak inni przed nim...
        Ma dużo kasy, stać go na dobrą ochronę, myślę że przeżyje!
        • wislocki12 Lekka przesada, chyba... 09.06.15, 20:18
          No tak, argument kasy, jak zwykle, przekonuje... ;-))
          PS. Z portretem św. Jana Pawła II nad głową chyba jednak przesadził! :-((
      • wislocki12 U szewca... 09.06.15, 20:19
        Dobrze jeszcze, że nie ma butów do reperacji... ;-))
      • wislocki12 Seryjny samobójca? 09.06.15, 20:21
        Nie chodzi Ci, przypadkiem o seryjnego samobójcę? ;-))
    • genia50 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 09.06.15, 20:30
      Ten Stonoga ma jakies przekrety na swoim koncie i to calkiem spore,dzisiaj bylo w tv.
      • ursi51 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 09.06.15, 21:42
        Komu zależy na tym, żeby w Polsce było niespokojnie?
        • wislocki12 Jeszcze tylko sejm... 09.06.15, 21:51
          Kto? Premier już jest! Przydałby się jeszcze Sejm! ;-))
        • wislocki12 Jeszcze tylko Sejm! 09.06.15, 21:53
          Że o prezydencie nie wspomnę! :-((
      • wislocki12 Lec? 09.06.15, 21:49
        "Tonący brzydko się chwyta." Chyba S. J. Lec? ;-))
        • lechowski51 Re: Lec? 09.06.15, 22:21
          Kto tonie?
          • wislocki12 Stonoga i... JPII 09.06.15, 22:35
            Stonoga pod wizerunkiem św. Jana Pawła II, złorzecząc przy okazji, niestety!
    • wislocki12 Może to i dobrze... 10.06.15, 00:24
      No i Stonoga siedzi! Sam, niestety. Nawet portretu JPII nie pozwolili mu wziąć ze sobą. Może to i dobrze - święty nie będzie musiał słuchać złorzeczeń... :-)
      • lechowski51 Re: Może to i dobrze... 10.06.15, 19:46
        Przyczepiłeś sie jak menda do psiego ogona,do JPII a mafia,która pogrąża państwo polskie zaczyna wyrzucać kolejne trupy..Biernat,Sikorski,Karpiński.Prawdziwa rzeź niewiniatek będzie w październiku
        • exbenek Re: Może to i dobrze... 10.06.15, 20:18
          Co do rzeczonego Stonogi - jest to normalny złodziej ,na dodatek mało inteligentny,bo kradł vat ze sprowadzanych z zachodu aut - "robił to na bezczelnego" bo auta sprzedawał z vat a sam go nie odprowadzał i to jest wg was bohater ? Wg mnie złodziej to po pierwsze ,po wtóre ,jak zwykle - jak sie nie podoba pis toś złodziej i żyd -otóż powtórzę po mądrych - pis to oszuści tego samego kalibru co peowcy ,a co do zmian po wyborach - co nas czeka ? Pokazał radny pis w zych -listem do biskupa - uziel się chowa ....
          • lechowski51 Re: Może to i dobrze... 10.06.15, 20:22
            Tak jest beniu!.Wszyscy kradną.zapomniałeś tradycyjnie o Ojcu Rydzyku>Stonoga mi ani brat ani swat.Ważne,że ujawnił stajnię Augiasza jaka jest banda rządząca od 8 lat Polską
            • wislocki12 Chyba tak do końca nie zrozumiałeś... 10.06.15, 20:35
              Chyba tak do końca nie zrozumiałeś, co się stało? Ciekawe, zresztą, jakbyś się czuł, gdyby w Internecie ujawniono twoje dane personalne i kopie zapisów twoich zeznań z Krosna... :-((
        • wislocki12 Nawet Stonoga... 10.06.15, 20:31
          Wybacz, ale każdy, kto podpina się pod Jana Pawła II, nie zasługuje na zaufanie, niestety! Nawet Stonoga! ;-))
          • lechowski51 Re: Nawet Stonoga... 10.06.15, 22:10
            I znowu bredzisz o JPII!.Jak będę osobą publiczną to wraz ze swoimi kumplami z SB możesz ujawnić całe moje dossier znajdujące się w IPN
            • wislocki12 Nie dowierzam Stonodze, niestety! 10.06.15, 22:16
              Znowu mnie nie zrozumiałeś! Chodziło mi tylko o to, że nie dowierzam ludziom, którzy chowają się za Janem Pawłem II, że o jego portrecie nie wspomnę! ;-))
              PS. Twoje dossier mało mnie interesuje. Nawet w "Encyklopedii "Solidarności" nikt o Tobie przecież nawet słyszał! ;-))
              • lechowski51 Re: Nie dowierzam Stonodze, niestety! 10.06.15, 23:12
                No i popłkałem się z rozpaczy,bo były sbek już nie interesuje sie moją przeszłościa
                • wislocki12 Jak JK 10.06.15, 23:27
                  No nie! Chyba żartujesz? Raz Cię przesłuchiwali w związku z kolportażem książek, które za darmo, zresztą, najpierw sam czytałeś, np. Orwella... Nawet nie siedziałeś, że o internacie nie wspomnę... Mam wrażenie, że właśnie dlatego nie lubisz SB, że o ORMO nie wspomnę... Całkiem jak JK! ;-))
                  • lechowski51 Re: Jak JK 11.06.15, 18:43
                    Nie POpisuj się dupku.Już nie jestem wikarym z Bochni?!
                    • wislocki12 Jak JK 11.06.15, 19:52
                      No tak - "dupku"! To chyba twój ostatni już argument... Na twoim miejscu wybrałbym raczej ów wikariat w Bochni, niestety... :-))
    • polak1706 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 11.06.15, 22:53
      czekam na: 10.....12.....15lat.....dożywocie dla PO/PSLowców.
      • genia50 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 11.06.15, 22:59
        Za glupie i niepotrzebne gadanie nie ma takich kar,Gdyby tak bylo wiekszosc z nas balaby sie pisac na forum.
        • polak1706 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 11.06.15, 23:05
          głupie? niepotrzebne? Dopóki nie zaczną sądy wsadzać do więzień polityków, pseudo biznesmenów za przewały to tak będzie jak z PO/PSL i POdobnymi. Za przekręty nie wsadzają a ty chcesz siedzieć za klepanie na klawiaturze?
          • wislocki12 Mały jak polak1706? 11.06.15, 23:12
            Mnie się wydaje, że kryminał jest dopiero wtedy, gdy Polak pisze nazwę swojej narodowości, że o rozpoczynaniu zdania nie wspomnę, z małej litery, niestety! :-((
      • wislocki12 Aż tak! 11.06.15, 23:06
        Wiedziałem, że kochasz bliźnich! Ale żeby aż tak? ;-))
        • lechowski51 Re: Aż tak! 12.06.15, 17:39
          wisłockim i innym lemingom pod rozwagę
          alexdisease.salon24.pl/654088,dla-leminga-po-moze-dalej-cuchnac-u-wladzy-byle-nie-rzadzilo-pis
          • wislocki12 Po nowemu, czyli zapaszek IV RP 12.06.15, 21:07
            Masz rację, jak PiS wróci będzie po nowemu, czyli starym zapaszkiem IV RP... cuchnąć, niestety! ;-))
            • lechowski51 Re: Po nowemu, czyli zapaszek IV RP 12.06.15, 22:00
              A co ci się nie podobało z IV Rzeczpospolitej?.Obniżenie podatków,zniesienie opłat od spadków,8% wzrost PKB,spadające bezrobocie...?????
              • wislocki12 Układ! 12.06.15, 22:16
                To może zacznę od pozytywów? Najbardziej podobał się mi wszechobecny układ, że o Ziobrze, Dronie, pardon, Dornie i Kaczmarku nie wspomnę! ;-))
                • lechowski51 Re: Układ! 12.06.15, 22:20
                  Może przełożysz to na ludzki język?
                  • genia50 Re: Układ! 12.06.15, 22:26
                    Z jakiego na jaki?
                  • wislocki12 "Układ" 12.06.15, 23:42
                    Na ludzki, powiadasz? To ty naprawdę nie jesteś w stanie pojąć, że IV RP to była bezkompromisowa walka z "układem", że o Ziobrze, Dronie, przepraszam, Dornie, i Kaczmarku, nie wspomnę? ;-))
                  • wislocki12 Gwoli jasności... 12.06.15, 23:53
                    Gwoli jasności: Ziobro, Dron, przepraszam, Dorn, i Kaczmarek walczyli o ową IV RP, niestety! :-((
    • genia50 Re: No i dzieje się złodziejska klika PO-PSL trzę 13.06.15, 10:10
      Ciekawe jak sie odzywia Stonoga ,skoro jest milionerem i ile placi swoim pracownikom?I czy jest uczciwszy od innych,ktorych krytykuje.
      • wislocki12 Tylko pod tym znakiem... 13.06.15, 22:39
        Nie rozumiem twoich wątpliwości... Przecież wystąpił pod portretem Jana Pawła II! ;-))
        • genia50 Re: Tylko pod tym znakiem... 13.06.15, 22:54
          Jednak tlo ma wieksze znaczenie niz jego nazwa na to wskazuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka