Dodaj do ulubionych

Bezrozumne lenie

02.07.15, 07:30
kryminaliści i inne POstępowe lewactwo głosuje na tych co żerują na biednych polskich podatnikach
www.prawy.pl/z-kraju/9890-po-maturze-jak-po-wyborach-elektorat-a-dudy-zdal-najlepiej
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: Bezrozumne lenie 02.07.15, 08:02
      "W sieci pojawiła się grafika, pokazująca ukształtowanie najlepszych wyników egzaminów dojrzałości. Co prawda od samych abiturientów tylko w pewnym stopniu zależał wynik majowych wyborów, ale pewne zależności widać, jak na dłoni. "

Ja pierdzielę, niezła wyobraźnia.

Ale to pikuś w porównaniu z analitykiem Lechowskim: Bezrozumne lenie, kryminaliści i lewactwo głosuje na żerujących [...]

Który z epitetów dotyczy maturzystów?
    • wislocki12 "Wpływ sesji egzaminacyjnej..." 02.07.15, 12:39
      Myślę, że analiza porównawcza elektoratu A. Dudy z rezultatami matur, że o "kryminalistach i innym POstępowym lewactwie" nie wspomnę jest równie płodna, nomen omen, jak badania na temat: "Wpływ sesji egzaminacyjnej na stan biologii pochwy u studentek." ;-))
    • edekzgredek99 Re: Bezrozumne lenie 02.07.15, 16:28
      Lechowski, slyszalem ze Mielec wstydzi sie za ciebie
      • rzeszowski15 Re: Bezrozumne lenie 02.07.15, 18:54
        tarzan bredzi;
        Ja pierdzielę, niezła wyobraźnia.

Ale to pikuś w porównaniu z analitykiem Lechowskim: Bezrozumne lenie, kryminaliści i lewactwo głosuje na żerujących [...]

Który z epitetów dotyczy maturzystów?

Ta mapa Polski z wynikami matur,pokazuje od lat oczywista prawidłowość.Na terenach Polski wschodniej,w przeciwieństwie do Polski "po pegeerowskiej" młodzież wychowywana jest w tradycyjnych wartościach,gdzie ważnym jest odpowiedzialność za własne życie.Przygotowywana jest też,że tylko ciężką i wytrwałą pracą można osiagać życiowe cele.W przeciwieństwie do Polski po PGR-wskiej na tym terenie nic nie dostawaliśmy za darmo.Rolnik musiał we właściwym czasie zaorać,zasiać i zebrać.Tutaj się nie chlało i nie kradło jak w PGR-ach.Dlatego Polska wschodnia głosuje na ludzi o przekonaniach konserwatywnych,narodowych i patriotyczncy a po PGR-wska Polska,która została wychowana w blokowiskach,gdzie wszystko dostawało się za "darmo",głosuje na lewactwo i PO
        • wislocki12 Nierozumny debilizm, zresztą, niestety! 02.07.15, 20:07
          Człowieku, o co Ci właściwie chodzi? Jak rozumiem, masz zastrzeżenia do poglądów Tarzana. Nie zatem, dlaczego adresujesz je do Edwarda Z.? A jeśli Tarzana nie interesuje korespondencja Edwarda Z.? :-(
          PS. To brzmi jak powiastka o Cyganie i kowalu, zresztą, niestety! ;-))
          PS2. Odnoszę wrażenie, że masz problemy z prawidłowym adresowaniem swojej korespondencji, zresztą, niestety! ;-))
          PS3. Tak, przy okazji, pozwolę sobie zauważyć, że nie najszczęśliwszym pomysłem wydaje się konfrontowanie owej "Polski wschodniej" z "Polską popegeerowską". W ogóle konfliktowanie Polaków na jakimkolwiek tle wydaje się mi być nierozumnym debilizmem, zresztą, niestety! :-((
          • rzeszowski15 Re: Nierozumny debilizm, zresztą, niestety! 02.07.15, 20:12
            Bezrozumnym debilem jest ten,co nie umie wyciągać logicznych wniosków.Niestety,zresztą!
            • wislocki12 Polska, Głupcze! 02.07.15, 20:34
              Może więcej szczegółów, a najlepiej jakieś uzasadnienie na rzecz konieczności różnicowania i konfliktowania Polaków! :-(
              PS. Mam wrażenie, że w owej popegeerowskiej strefie mroku - na Śląsku, zresztą, co by to nie miało znaczyć, PiS, tj. Beata Szydło, ma swoje interesy, niestety! ;-))
            • ja-tarzan Re: Nierozumny debilizm, zresztą, niestety! 03.07.15, 18:49
              >>Bezrozumnym debilem jest ten,co nie umie wyciągać logicznych wniosków.

Zgadzam się w całej rozciągłości.

... dodałbym może jeszcze jedną grupę ... tych, co to bezkrytycznie kopiują każdą pierdołę.
        • ja-tarzan Re: Bezrozumne lenie 03.07.15, 08:24
          >>Ta mapa Polski z wynikami matur,pokazuje od lat oczywista prawidłowość.

Prawidłowość?

Że na zachodzie żyją bezrozumne lenie, bo zamiast 80% uzyskują 75%?

Prawidłowość, że rozumni rodzice (głosują na PiS) wychowują dzieci tak, że dzięki wynikowi o 5 punktów procentowych wyższemu nie stają sie bezrozumnymi leniami?

... ja pierdzielę ;)
          • rzeszowski15 Re: Bezrozumne lenie 03.07.15, 19:24
            Czy ty potrafisz tylko pierdzielić?!.5% w wyborach,to często prawo do większości sejmowej,choćby do takiej jak pokazuje ten sondaż.Bezrozumne lenie też żyją na terenie Podkarpacia.Na szczęscie stanowicie mniejszość
            wyborcza.pl/1,75478,18295503,Sondaz_partyjny_TNS__PiS_moglby_rzadzic_samodzielnie.html
            • ja-tarzan Re: Bezrozumne lenie 04.07.15, 08:56
              >>5% w wyborach,to często prawo do większości sejmowej,

Świat, życie to nie tylko polityka.

Uzyskanie wyniku o 5 punktów procentowych niższego, na poziomie powyżej 70% to nie powód, by NAZYWAĆ LUDZI BEZROZUMNYMI LENIAMI.

Ty na szczęście jesteś w skrajnej mniejszości ... marginesie drogi Lechowski, bo gdyby większość ludzi tak ziała to życie byłoby niemożliwe ...
            • wislocki12 5% czy 7%, że o 70% nie wspomnę? 04.07.15, 20:07
              Uważasz, że 5% to dużo? A jeszcze niedawno twierdziłeś, ze satysfakcjonuje Cię tylko wynik powyżej 70%! ;-))
              PS. No tak, Duda 50%+ + Kukiz20%, to już 70%+! Gratuluję! ;-)) Szkoda tylko, że Kukiz dał kosza posłance Pawłowicz... To nie było takie trudne! ;-))
              • ja-tarzan Bezrozumny leń ... delikatnie mówiąc ;) 07.07.15, 21:51
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18318423,korwin-mikke-postanowil-o-sobie-przypomniec-zahajlowal-w.html#Czolka3Img
                • wislocki12 Bezrozumny leń... 07.07.15, 21:57
                  Pora na Kukiza! ;-))
                  • ja-tarzan Re: Bezrozumny leń... 10.07.15, 21:09
                    Kretyn dalej brnie ...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18337624,janusz-korwin-mikke-znow-prowokuje-powtarza-hitlerowski-salut.html?lokale=local#BoxNewsImg
        • edekzgredek99 Re: Bezrozumne lenie 03.07.15, 10:11
          Lechowski pitolisz jak potłuczony. Takie dyrdymały że głowa boli. Na wsiach się nie chlało? Nie rozśmieszaj mnie. Chlało i chleje nadal. A te wartości jak ty to nazywasz to były i są na pokaz.
          Zacznij się chłopie leczyć. Już czas najwyższy.
          • lechowski51 Re: Bezrozumne lenie 11.07.15, 07:57
            Co ma "hajlowanie" do statystyk ze zdanych matur,wie tylko spamujący dupek tarzan
            • ja-tarzan Re: Bezrozumne lenie 11.07.15, 10:43
              >>Co ma "hajlowanie" do statystyk ze zdanych matur,wie tylko spamujący dupek tarzan

Bohater artykułów jest bezrozumnym leniem w przeciwieństwie do maturzystów, którzy uzyskali średni wynik na poziomie ponad 70%.

Powinien to wiedzieć trollujący ubek Lechowski.
            • wislocki12 "Chlanie" czy "hajlowanie"? 11.07.15, 12:10
              To chyba jakieś nieporozumienie? Edek Z. pisał przecież o "chlaniu", a nie o "hajlowaniu"! ;-)
              • ja-tarzan Re: "Chlanie" czy "hajlowanie"? 11.07.15, 18:42
                Bezrozumny leń brnie ...

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/495096,jkm-o-uchodzcach-z-afryki-i-syrii.html
                • wislocki12 Konsternacja? 11.07.15, 22:30
                  Nawet sympatycy są jakby lekko skonsternowani, oprócz Wiplera, oczywiście! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka