Dodaj do ulubionych

Może ktoś ma wolną chatę?

04.07.15, 00:00
..i przygarnie bezdomnego Bredzisława!
wgospodarce.pl/informacje/20388-pycha-zgubila-komorowskiego-pewny-wygranej-wynajal-swoje-mieszkanie-na-10-lat-teraz-nie-ma-dokad-wrocic
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Grunt to poczucie humoru! 04.07.15, 00:28
      No tak, typowe dla chrześcijanina, że o katoliku nie wspomnę - kpi z drugiego chrześcijanina, katolika zresztą też, niestety! :-((
      • edekzgredek99 Re: Grunt to poczucie humoru! 04.07.15, 07:20
        Od dawna wiadomo ze lechowski to gbur i cham cieszacy sie z nieszczescie blizniego.
    • rzeszowski15 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 04.07.15, 07:51
      Ateistyczne Dewotki zademonstrowały swoją humanistyczną miłość i tolerancję,dla znienawidzonych chrześcijan
      • wislocki12 Typ, który kpi z bliźniego... 04.07.15, 21:04
        Czy mam rozumieć, że uważasz za chrześcijanina typa, który kpi z drugiego człowieka, też chrześcijanina, a niewierzących nazywa dewotkami, ateistycznymi, zresztą, niestety?
        PS. Naprawdę chcesz docenić postawę owych "ateistycznych dewotek (co by to nie miało znaczyć), które "zademonstrowały swoją humanistyczną miłość i tolerancję" dla prezydenta Komorowskiego - człowieka i chrześcijanina?
      • wislocki12 Co robiłeś w czerwcu 1980 r.? 04.07.15, 21:12
        Mógłbyś może poinformować forumowiczów, co robiłeś w czasach, gdy zasłużony działacz PiS, sędzia Kryże, skazywał na karę aresztu zasadniczego Bronisława Komorowskiego? :-((
    • genia50 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 04.07.15, 07:57
      A juz myslalam,ze ktos chce zorganizowac impreze i szuka wolnej chaty(po tytule tak wywnioskowalam,ale niestety,to o politykę a nie zabawę chodzi).
      • rzeszowski15 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 05.07.15, 09:52
        Co by nie miało znaczyć niestety nasz Bredzisław poszukuje chaty...zresztą,niestety.
        • wislocki12 Kurna chata 05.07.15, 11:40
          "A mnie się marzy kurna chata..." ;-))
          • rzeszowski15 Re: Kurna chata 05.07.15, 12:10
            ...a mnie sięmarzy Belweder bez Bredzisława...Komorowskiego zresztą.
            • edekzgredek99 Re: Kurna chata 05.07.15, 12:27
              A mnie sie marzy tarnobrzeskie forum bez trolla lechowskiego
            • wislocki12 Komorowski i... Kryże? 05.07.15, 12:32
              Cicho, wiem! ;-)
              Zapomniałeś tylko napisać, co robiłeś w w czerwcu 1980 r., gdy zasłużony dzisiaj działacz PiS, sędzia Kryże, skazywał na karę aresztu zasadniczego Bronisława Komorowskiego? :-((
              • rzeszowski15 Re: Komorowski i... Kryże? 05.07.15, 13:09
                Niestety nie pamietam co robiłem w czerwcu 1980.A ty pamietasz?
                • edekzgredek99 Re: Komorowski i... Kryże? 05.07.15, 13:28
                  Pewnie stałeś po tej stronie, co stało ZOMO
                • wislocki12 Kryże i... Komorowski? 05.07.15, 22:08
                  Wiedziałem - nawet nie pomyślałeś o Komorowskim, że o Kryże nie wspomnę! :-(
                  Też nie pamiętam! Ale co może pamiętać były esbek, jak sam zauważyłeś, zresztą... ;-))
    • genia50 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 05.07.15, 22:38
      Mialabym wolna chate,ale tylko na fajna impreze,a kwaterunek nawet celebryty nie wchodzi w gre.
      • genia50 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 06.07.15, 07:39
        Ja sie tak upieram z ta chata na impreze,bo Komorowski ma i bedzie mial gdzie mieszkac,tak samo i inni znani politycy i celebryci,a imprez w naszym miescie nie ma w ogole,mozna isc do kosciola,albo sie upic.
      • edekzgredek99 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 06.07.15, 09:55
        Skoro jest wolna chata to koniecznie nalezy zmontowac ostra, skladkowa impreze. Kazdy przyniesie pol litra, ogorki i kielbase.
        • genia50 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 06.07.15, 10:38
          Nie o taka impreze chodzi,czyli obzarstwo i pijanstwo,ale o kulturalne spedzanie czasu i oczywiscie taniec.Chcialam tylko zwrocic uwage ,ze teraz nie ma potancowek,jak kiedys,kiedy od maja juz sie cos dzialo,szczegolnie mlodzi mieli sie gdzie bawic.Ale juz wiecej nie bede tego tematu drazyc,bo to nic nie da 'a ja wzbudze "zdziwienie".
          • edekzgredek99 Re: Może ktoś ma wolną chatę? 06.07.15, 10:50
            Pani Geniu do tanca potrzeba sily dlatego kielbasa no i trzeba byc na luzie i po to jest pol litra.A ogorki dla urozmaicenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka