ewulek525 14.07.15, 08:50 Wiem ze watek sie pojawial od czasu do czasu ale chcialabym spytac do kogo z dentystow najlepiej sie udac z leczeniem kanalowym. Bede wdzieczna za info Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: Dentysta Tbg 14.07.15, 16:59 galekgrazyna.dentysta-stomatolog.com/ Ja tu leczę ząbki, z innych w Tarnobrzegu nigdy nie korzystałam więc nie wiem. Leczyłam ostatnio kanałowo zęba, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
womeen2 Re: Dentysta Tbg 14.07.15, 20:01 skoro wątek sie juz pojawiał...to nie zasmiecaj nam forum,tylko se poszukaj w archiwum!!! jeden woli Gienie,inny Henie,trzeci Ziutę,a inny ... czy zdanie internetowego X, ktory moze klamac,czy kogoś celowo oczerniac jest dla ciebie wiążące? JA polecam Leczenie w Lublinie u wykładowców UM. Pani dr habilitowana A.W. jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula600 Re: Dentysta Tbg 15.07.15, 20:26 Jeśli chodzi o leczenie kanałowe to polecam dr Annę Kwiecień .Przyjmuje z tyłu za urzędem skarbowym(obok przedszkola nr 4) gabinet Greendent Odpowiedz Link Zgłoś
womeen2 Re: Dentysta Tbg 15.07.15, 22:25 nie zasmiecaj nam forum tępaku . widzisz z prawej strony rubrykę "szukaj na forum"? wpisz se tumanie "lecznie kanałowe tarnobrzeg" tępaku. Odpowiedz Link Zgłoś