Dodaj do ulubionych

Rumuni mogą

25.07.15, 22:39
..a u nas komunistyuzni zbrodniarze jak choćby Kiszczak wypoczywaja na Mazurach i kpią sobie z polskich sądów
telewizjarepublika.pl/89-letni-naczelnik-komunistycznego-wiezienia-ciszy-skazany-na-20-lat-pozbawienia-wolnosci,21930.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Patrioci 25.07.15, 22:55
      No tak, Kiszczak wypoczywa na Mazurach, a Duda w Toskanii. Kto z nich jest patriotą?
      PS. Ciekawe, co powiedziałbyś, gdyby ów "89-letni Alexandru Visescu, który kierował komunistycznym więzieniem Ramnicu Sarat" przekazał parę milionów na rzecz, np. bonifratrów.? ;-))
      • lechowski51 Re: Patrioci 26.07.15, 08:01
        Na tak idiotyczne porównania i pytanie,może ci tylko odpowiedzieć cham edek zgredek albo kochająca cię gienia
        • wislocki12 Zazdrość 26.07.15, 12:32
          Ciekawe, czy wiesz, że zazdrość to jeden z grzechów głównych? ;-))
        • edekzgredek99 Re: Patrioci 26.07.15, 12:50
          Chamem to jestes ty lechowski stworzeniu o ograniczonym rozumku
        • wislocki12 Tylko jeden 26.07.15, 23:48
          Jeżeli nawet kocha, to ze wzajemnością... :-))
          PS. Na tym forum jest tylko jeden cham, niestety! :-((
        • wislocki12 Cham 27.07.15, 00:07
          I wcale nie chodzi mi o Edwarda Z.! ;-))
      • ja-tarzan Re: Patrioci 26.07.15, 10:09
        >>No tak, Kiszczak wypoczywa na Mazurach, a Duda w Toskanii. Kto z nich jest patriotą?

Bezsensowne zestawie, drogi Wisłocki.

>>Ciekawe, co powiedziałbyś, gdyby ów "89-letni Alexandru Visescu, który kierował komunistycznym więzieniem Ramnicu Sarat" przekazał parę milionów na rzecz, np. bonifratrów.? ;-))

Myślę, że znalazłby hierarchów, dla których datek byłby wazniejszy od niechlubnej przeszłości, ot grzesznik się nawrócił i zaraz po przelewie grzechy zostały odpuszczone... to taki współczesny sposób kupowania odpustów.
        ..a i w partii prawicowej, totalnie antykomunistycznej mógłby znaleźć miejsce, zawsze byłby pomocny ... może nawet by rumuńskie dzieci resortowe napisał ;)
        • lechowski51 Re: Patrioci 26.07.15, 11:46
          Lewactwo jak zwykle myli partię z kosciołem i rozgrzeszenie z chowaniem kolejnych afer pod dywan,jak to ma miejsce z aferałami z PO.A "resortowe dzieci" radzę przeczytać,bo być może znajdziesz tam swoich odpowiedników.
          • ja-tarzan Re: Patrioci 26.07.15, 12:54
            >>myli partię z kosciołem i rozgrzeszenie z chowaniem kolejnych afer pod dywan

Przecież wyraźnie kwestia partii została oddzielona i przedstawiona jako oddzielny motyw, więc nie ma mowy o myleniu.

>>jak to ma miejsce z aferałami z PO

Aferzyści nie maja kolorów partyjnych, a ci słynni z PO na szczęscie "płyną", więc może na chwilę sytaucja się oczyści.

>>A "resortowe dzieci" radzę przeczytać,bo być może znajdziesz tam swoich odpowiedników.
            >>Lewactwo

Skoro nadal pozwalasz sobie na chamstwo, to odwdzięczę się tym samym stary ubeku, poczytaj sobie materiały IPN o komunistycznych aparatczykach, może znajdziesz tam swoje dokonania.
        • wislocki12 Promocja polskiej turystyki 26.07.15, 12:40
          "Bezsensowne zestawienie"? Może i masz rację, ale mnie chodziło o promocję polskiego przemysłu turystycznego... :-)
          • lechowski51 Re: Promocja polskiej turystyki 26.07.15, 13:47
            ...a mnie się wydaję,że łaczą zbrodniarza Kiszczaka z Prezydentem elektem zachowujesz sie jak zwykły burak.Zresztą czego wymagać od miłośnika Jaruzelskiego i Kiszczaka?!
            • wislocki12 Mów mi wuju 26.07.15, 22:43
              Wzorem Geni: Mów do mnie botwinka! ;-))
              PS. A mnie się wydaje, żę Duda jeszcze niczego, ani dobrego, ani złego, w odróżnieniu od Kiszczaka, jeszcze dla Polski nie zrobił! Poczekajmy! To nie prognoza - to ostrzeżenie! ;-)
            • edekzgredek99 Re: Promocja polskiej turystyki 27.07.15, 12:54
              Lechowski ty na serio jestes taki durny czy tylko zgrywasz takiego przyglupa?
          • ja-tarzan Re: Promocja polskiej turystyki 26.07.15, 18:06
            >>"Bezsensowne zestawienie"? Może i masz rację, ale mnie chodziło o promocję polskiego przemysłu turystycznego... :-)

Widać, że czasem mam problem z odróżnieniem wyrażania opinii od satyry ;)
            • wislocki12 Problem? 26.07.15, 23:18
              To nie jest mój problem! ;-))
        • mar1mar1 Re: Patrioci 27.07.15, 19:13
          - widzisz i znowu "przypuszczasz i sądzisz" w formie szkalującej i oczerniającej.
          To ja napiszę tak:
          Myślę że gdyby ci zaproponowano miliona to na pewno sprzedałbyś własną matkę albo dziecko o ile masz. Tak, sądzę że tak byś zrobił bo jesteś człowiekiem obłudnym i nie masz żadnych skrupułów.
          • wislocki12 Katolik marmar 27.07.15, 21:28
            Przepraszam, że się wtrącam, ale moim zdaniem żaden katolik i w żadnym kontekście nie powinien pozwalać sobie na takie insynuacje, że o epitetach nie wspomnę! :-((
            PS. Mam nadzieję, że nie uszły one uwagi Pana Boga.
            • ja-tarzan Re: Katolik marmar 28.07.15, 09:09
              "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni;"

Nie powinien ... ale niektórzy to robią.
    • genia50 Re: Rumuni mogą 26.07.15, 15:12
      Tytul watku zasugerowal mi inna tematyke,az z ciekawosci zajrzalam.Bylam tez ciekawa,dlaczego mimo ,ze moga, tyle kobiet wysylaja do innych krajow,w celu nierzadu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka