Dodaj do ulubionych

No i się zesr..ło

25.08.15, 13:26
Najpierw kancelaria nowego "el macho" na zarzuty Newsweeka o kręceniu lodów odpowiedziała jak "głupiemu Heniowi" - bredząc coś o pracach nad nową konstytucją ( w Nowym Tomyślu....) , a potem niezrów(nany)noważony Kukiz w tv Pisoblika ( tłumaczenie dla l51 i jego klonów- tv republika) zjechał panią Hejke na koniec wywalając: (tu cytat ) " ty pisowska kur...o"
wywlekając romans ww dziennikarki z "posągowym" śp Kurtyką od IPN - wali mnie kto z kim sypia - do czasu - jak ta pożal się Boże dziennikarka nie raz ,nie dwa pastwiła się nad pochodzeniem i "prowadzeniem się w polityce"
Komorowskiego ,Tuska ,Kopacz,Sikorskiego to troglodyci pokroju l51+klony byli w nastroju orgazmicznym - teraz mąż ww -pan Hejke z
detalami odbrązowił pseudodziennikarkę no i tego "niezłomnego" z IPN - MAM ODRUCHY WYMIOTNE NA TO PISOWSKIE ROZDWOJENIE JAŹNI I MORALNOŚĆ ŻYWCEM ZABRANĄ RADZIECKIM WŁADCOM .
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 14:41
      No i smierdzo. Fuj
    • edekzgredek99 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 14:42
      No i smierdzi. Fuj
    • polak1706 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 15:04
      a tu forum.gazeta.pl/forum/w,329,158252195,158502991,Re_Idiotyzmow_przedwyborczych_PO_cd.html
      nie masz POwskiego rozdwojenia jaźni? A może masz rozwolnienie? :-/
      • ja-tarzan Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 15:27
        >>a tu forum.gazeta.pl/forum/w,329,158252195,158502991,Re_Idiotyzmow_przedwyborczych_PO_cd.html
        nie masz POwskiego rozdwojenia jaźni? A może masz rozwolnienie? :-/

Polaku drogi, tu nie chodzi o to, że PO jest czysta,a w PiS bagno. To zwolennicy PiS zazwyczaj udowadniają coś odwrotnego.
        Na czele z klasykiem forumowym, który może wywlekać "resortowość dziecka" nawet w mediach i uznać to za hańbę, ale jednocześnie otwarcie broni obecności stalinowskich zbrodniarzy w szeregach tych pracujących na rzecz PIS.

Kłamliwe teksty o ojcu w Wermachcie jednego, drugiego w PZPR, ale byłego sędziego stalinowskiego lub skazującego w stanie wojennym trzymamy "bo się mogą przydać".
        "Naszych ojców" nie tykamy!
        Zegarek Nowaka? Kilometrówki Hofmanna, a teraz Dudy.
        Opluwanie za ateizację (czyt. wynarodowienie Polski), a z drugiej strony zżymanie się na newsy o błędach ludzi Kościoła, bo oczywiście oskarżenie pedofila jest atakiem na Kościół.
        Betonowa obrona dogmatów, ale jakość Dekalog mniej istotny, bo i "łeb urżnąć" by chciał, a o szacunku do człowieka to nawet nie ma co mówić.
        Z jednej strony są mendia, lewactwo na usługach,a z drugiej - równie nieobiektywni - ale nasi Dziennikarze.
        Z jednej strony oburzenie na działanie prezydenta, z drugiej usprawiedliwianie wszystkiego.
        O jednym mówi się Komorowski, o drugim Duda ... oj fuj, jak można pisać Duda, przecież to Prezydent...

Ja rozumiem, że spora część elektoratu to emeryci, osoby w zaawansowanym wieku, ale traktowanie wszystkich obywateli jako pacjentów z totalną demencją i innymi przypadłościami to chyba błąd.

Chyba, że należy zacytować klasyka "ciemny lud to i tak kupi..."

Nie miej pretensji o "rozdwojenie jaźni" do ludzi, którzy właśnie to piętnują...
        • polak1706 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 17:20
          Rozumiem. Miał rozwolnienie a nie rozdwojenie jaźni.
          >jak można pisać Duda, przecież to Prezydent...<
          O Komorowskim zawsze pisano najpierw: Prezydent więc o Dudzie należy pisać tak samo.
          Poza tym to Dudusiów jest 2 www.google.pl/search?q=duda+zwi%C4%85zki+zawodowe&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIoIKXwsPExwIVhY0sCh1FVgse&biw=1280&bih=869 więc choćby z samego tego faktu należy wspomnieć, że chodzi o prezydenta.
          POza tym grzechy PiSu są niczym w POrównaniu z grzechami PO.
          • ja-tarzan Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 17:30
            >>O Komorowskim zawsze pisano najpierw: Prezydent więc o Dudzie należy pisać tak samo.

Pani Witek potrafiła mówić Komorowski... no chyba, że ona zawsze mówiła Prezydent Komorowski a kłamliwe media cytując wyrzucały tytuł.
            Jak pisano, rozszerzając krąg piszących, to głowa mała ;)

>>POza tym grzechy PiSu są niczym w POrównaniu z grzechami PO.

I co? Znów ważymy? No cóż, PO rządziła znacznie dłużej, to i zdołała więcej nagrzeszyć.
            Choć dla mnie złodziej to złodziej, nie ważne czy ukradł 2 merce, czy jedną fiacinę.

... i widzisz, nawet sam wychodzisz z założenia, że grzechy jednych sa ... mniej istotne, a nawet warte obrony ;)
            • polak1706 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 17:36
              Wszystkich trzeba rozliczyć, niezależnie od przynależności partyjnej. Tylko wówczas reszta zacznie myśleć i działać jak należy.
              • lechowski51 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 18:44
                tarzan pisze;
                Kłamliwe teksty o ojcu w Wermachcie jednego, drugiego w PZPR, ale byłego sędziego stalinowskiego lub skazującego w stanie wojennym trzymamy "bo się mogą przydać".

Co było kłamliwego o ojcu Tuska w Wermachcie?
                • edekzgredek99 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 19:09
                  A wszystko bo ojciec Tuska nie sluzyl w Wermachcie. Lepiej wracaj do kurnika
                • ja-tarzan Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 19:34
                  >>Co było kłamliwego o ojcu Tuska w Wermachcie?

Że z radością poszedł walczyć za Hitlera.
                  • lechowski51 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 19:37
                    Nie zachowuj się jak durny wisłocki,tylko odpowiedz na proste pytanie.
                    • ja-tarzan Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 19:43
                      >>Nie zachowuj się jak durny wisłocki,tylko odpowiedz na proste pytanie.

Przecież odpowiedziałem, czego nie rozumiesz?
                      Nieprawda jest, że dziadek Tuska poszedł do Wermachtu na ochotnika.
                      • lechowski51 Re: No i się zesr..ło 25.08.15, 20:15
                        A kto mówił Że poszedł na ochotnika?W wermachcie służył jako wzorowy Niemiec i o tym chyba mówił Kurski
                        • wislocki12 Dzieci czy... rodzice? 25.08.15, 21:15
                          Naprawdę uważasz, że dzieci powinny odpowiadać za swoich rodziców, w tym prof. R. Terlecki z Krakowa, J. Targalski z Warszawy, że o B. Wildsteinie nie wspomnę? Chyba raczysz sobie żartować. ;-))
                          PS. Mam nadzieję, ze twoi rodzice byli równie nienaganni, co by to nie miało znaczyć, jak Ty! ;-))
                          • ja-tarzan Re: Dzieci czy... rodzice? 26.08.15, 13:05
                            >>Naprawdę uważasz, że dzieci powinny odpowiadać za swoich rodziców, w tym prof. R. Terlecki z Krakowa, J. Targalski z Warszawy, że o B. Wildsteinie nie wspomnę?

Nawet Gmyz (chyba niekwestionowany autorytet dla prawicy) nie feruje wyroków tylko na podstawie posiadania takiego, czy innego przodka. Choć nie zawsze konsekwentnie.
                            Osoby nie dość sprawne intelektualnie wychwytują jedynie to, co ładnie wpisuje się w polityczną tezę.

Praktycznie mało kto, z osób zaangażowanych poważnie w walkę o Polskę mógł się ustrzec np. kontaktów z ubecją, czy esbecją.
                            Każdy natomiast był zmuszony do stawiania czoła dylematom, strachowi, czy zagrożeniu.

Dziś "bohatyry" przed komputerem potrafią wygłaszać mowy oskarżycielskie, ferować wyroki,a sami ... srali(by)w gacie...
                        • ja-tarzan Re: No i się zesr..ło 26.08.15, 13:00
                          >>A kto mówił Że poszedł na ochotnika?W wermachcie służył jako wzorowy Niemiec i o tym chyba mówił Kurski

No właśnie nie. Wg Kurskiego poszedł na ochotnika i nie wiem tez skąd przekonanie, że służył wzorowo.

Ten wzorowy Niemiec został, Niemcem z przymusu, bo taka była decyzja po aneksji Wolnego Miasta.
                          Został aresztowany jako "Zagrażający Rzeszy", był przymusowym robotnikiem . Potem siedział w obozie, bo widać nie był wzorowym Niemcem.
                          Do Wermachtu nie trafił od razu, a zwróć uwagę, że po decyzji o powoływaniu takich osób do wojska, bo hitlerowcom potrzeba było mięsa armatniego (1944). Nawet niektórzy "wodzowie" hitlerowscy byli przeciw takiej decyzji, by ludność kaszubską wcielać.
                          Wtedy trafił do tej armii, jak wielu Polaków, czy przedstawicieli innych narodowości, mieszkający na ziemiach do Rzeszy wcielonych.

Nie masz pojęcia o tych czasach, Twoja wiedza na temat wojny jest miałka. Gdybyś miał okazję porozmawiać z niektórymi Ślązakami, czy mieszkańcami ówczesnego Pomorza, to może byś zrozumiał.

... no ale wiedza nie jest potrzebna w polityce, wystarczy buldog Kurski, który rzuci fałszywym oskarżeniem, a smród przez niektórych będzie przenoszony.
    • wislocki12 Obłudnicy i oportuniści, ot co! 25.08.15, 20:45
      Masz rację, to jest okropne - Kurtyka, Gójska-Hejke, Cejrowski, Najfeld, M. Kaczyńska, Hofman, Kamiński, Kuchciński, a teraz sam... Duda! Dla głupich 11 tys.! I wszyscy deklarują się jako wierni katolicy walczący o wiarę i wartości chrześcijańskie! Obłudnicy i oportuniści, ot co, niestety! :-((
      • exbenek Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 26.08.15, 06:20
        Po co dyskutujecie z troglodytą l51? przecie on jest "chodzącym przykładem" rozdwojenia jaźni - sam kapował a innych rozlicza ,ale do meritum -zakładając ten wątek miałem na myśli to że PIS jest tak samo ufajdany gówn..m jak PO ,i to tym samym .Dyskusję ,którą usiłuje prowadzić kilka osób ,kto jest bardziej ufajdany uważam za śmieszną,kilka lat wstecz (jeszcze)dyskutując z troglodytą o zaletach i wadach PIS napisałem że państwo politycy tej formacji przypominają faceta ,który w towarzystwie zaczyna pouczać i krytykować wszystkich naokoło za wszystko (brudne ręce,paznokcie,bekanie,pierdzenie
        ,mlaskanie itd) a sam jest ufajdany gówn..m i "zaznaczony moczem w kroczu" ot i wszystko ....
        • lechowski51 Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 26.08.15, 21:30
          tarzan pisze;
          Wtedy trafił do tej armii, jak wielu Polaków, czy przedstawicieli innych narodowości, mieszkający na ziemiach do Rzeszy wcielonych.

Nie masz pojęcia o tych czasach, Twoja wiedza na temat wojny jest miałka. Gdybyś miał okazję porozmawiać z niektórymi Ślązakami, czy mieszkańcami ówczesnego Pomorza, to może byś zrozumiał.

Podobnych bredni już dawno nie czytałem!.Do Wermachtu przyjmowano Polaków?!.To powiem ci co zbrodniarze niemieccy robili z Polakami na podstawie tego co zrobili z moimi teściami.Mieli gospodarstwo na terenie Wielkopolski.Z tego właśnie gospodarstwa zostali z całą rodziną wywiezieni na roboty do Niemiec a do ich domu wprowadzili się tacy jako ojciec Tuska.Coś tam słyszałeś o historii i jak zwykle pomyliłeś formacje.Inne narodowości służyły w SS jak choćby Ukraińcy,Słowacy,Litwini itd.Niestety nadludziom nie udało się sformować jednostki SS z udziałem Polaków.
          • wislocki12 Obłudnicy, oportuniści i... J. Kurski 26.08.15, 22:12
            Mam wrażenie, że zrównywanie mieszkańców Wielkopolski z gdańszczanami jest przesadnym uproszczeniem:
            "Józef Tusk (ur. 23 marca 1907 w Gdańsku, zm. 12 czerwca 1987) – gdański marynarz, urzędnik kolejowy i lutnik, dziadek Donalda Tuska. Jego wojenne losy, a w szczególności kwestia wcielenia do Wehrmachtu, stały się przyczyną kontrowersji podczas prezydenckiej kampanii wyborczej w 2005.
            Józef Tusk 1 września 1938 został mianowany na stanowisko telegrafisty kolejowego. Przynależał do Związku Zawodowego Zjednoczenia Zawodowego Polskiego na Wolne Miasto Gdańsk. Wśród kolejarzy było też wielu członków formacji dywersyjnych, przygotowywanych przez Oddział II do działań w przypadku wojny. Jednym z nich był – według doniesień prasowych – Józef Tusk, radiotelegrafista na dworcu głównym w Gdańsku.
            W dniu aneksji Gdańska do Rzeszy, 1 września 1939, Adolf Hitler wydał ustawę, zgodnie z którą obywatele byłego Wolnego Miasta Gdańska stali się automatycznie obywatelami III Rzeszy. Jednocześnie ludność polska Gdańska, mimo posiadania niemieckiego obywatelstwa, była poddana prześladowaniom.
            Już 1 września 1939 rozpoczęła się akcja przeszukiwania domów Polaków przez niemieckie oddziały szturmowe. Józef Tusk podczas wizyty uciekł na dworzec PKP. Kiedy zdał sobie sprawę, że rozpoczęła się wojna, udał się na komisariat policji. Gestapo zastosowało areszt oraz stwierdziło, że Tusk to "polski fanatyk, zagraża bezpieczeństwu Rzeszy".
            Józef Tusk przez jakiś czas przebywał w więzieniu, a potem pracował jako przymusowy robotnik. Między innymi uczestniczył w budowie baraków obozu Stutthof – na jednej z zachowanych drewnianych tabliczek znalezionych w tym obozie odkryto podpis J. Tusk 24 września 1939. 19 marca 1940 został uwięziony w tym obozie, a następnie w obozie koncentracyjnym Neuengamme (nr obozowy 5939), w którym przebywał do 26 sierpnia 1942. Został zwolniony ze względu na nieprzydatność do pracy. Najpóźniej pod koniec 1943 powrócił do żony i dzieci w Gdańsku."
            PS. Przekaż pozdrowienia dla Jacka Kurskiego (też rozwodnik!)! Ciekawe, co teraz wymyśli? :-((
          • ja-tarzan Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 26.08.15, 22:48
            >>Podobnych bredni już dawno nie czytałem!.Do Wermachtu przyjmowano Polaków?!.

Ty nic nie czytasz, książek nie czytasz, czasopism nie czytasz ... ty nawet NIE CZYTASZ POSTÓW, KTÓRE NAZYWASZ BREDNIĄ... albo ich nie rozumiesz...

WIĘC PO RAZ KOLEJNY PRZETŁUMACZĘ TO CO NAPISAŁEM

Zacytuję moje słowa:

Ten wzorowy Niemiec został, Niemcem z przymusu, bo taka była decyzja po aneksji Wolnego Miasta.

Rozumiesz? Po aneksji Gdańska, Wolnego Miasta wszyscy mieszkańcy zostali obywatelami III Rzeszy. Nie Polakami, nie z własnej woli.
            To w 1939.
            Wiadomo, że potem był aresztowany, był przymusowym robotnikiem, a nawet osadzono go w obozie. Wzorowy obywatel II Rzeszy, który za te wszystkie honory idzie walczyć za ukochana Rzeszę.
            Nie w 39, 40, czy 41, ale w 1944, gdy Rzesza dostaje w dupę. Dlaczego? Bo sobie Hitler uzmysłowił, że przegra, jeśli nie rzuci na front mas. To wziął tysiące swoich obywateli, których i tak uważał za materiał niepełnowartościowy.

>>Inne narodowości służyły w SS jak choćby Ukraińcy,Słowac
            > y,Litwini itd.Niestety nadludziom nie udało się sformować jednostki SS z udział [...]

Po raz kolejny udowadniasz, że nie rozumiesz czytanego postu lub nie panujesz nad niepohamowaną chęcią napisania, że Józef Tusk był wzorowym żołnierzem hitlerowskiej armii, może jeszcze był w SS, bo chyba z takich źródeł korzystasz.

NAPISAŁEM:

Wcielonych do Rzeszy akcentowałem, nie okupowanych, czy sprzymierzonych.
            Jednakże oczywiście, że w Wermachcie znajdowano wiele narodowości wcielonych z przymusu, Belgów, Francuzów nawet.
            Słowacy byli sprzymierzeńcami, walczyli w swoich mundurach, Ukraińcy albo byli w SS-Galizien albo w Armii Czerwonej, zapomniałeś o Ruskich od Własowa.
            TYLKO JAKIE TO MA ZNACZENIE?

Polaków (obywateli Polski przed wojną, bo obywateli III Rzeszy narodowości polskiej nie biorę pod uwagę, było ponad 200 tys.)

I wszyscy poszli z chęcią i na ochotnika, a Kuroń latał po Podhalu za Ogniem.
            • exbenek Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 12:40
              forumowiczon przypominam,że dyskusja z l51 i jego klonami jest jak sraczka - mija szybko ale zostawia ślady - po co dyskutować z troglodytą? Niech sobie pisze - są forumowicze mający poglądy zbliżone do jaskiniowca ,ale kulturę ;słowa czy osobistą z XXI wieku ,a nie z miejsca gdzie l51 pisał raporty na znajomych i przyjaciół...Tarzan tłumaczenie l51 czegokolwiek to strata czasu i zdrowia - on wie lepiej
              • ja-tarzan Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 14:08
                >>Tarzan tłumaczenie l51 czegokolwiek to strata czasu i zdrowia - on wie lepiej

Czasu ... może czasem ..., ale zdrowia mi nie brakuje, dzięki Bogu ;)
          • exbenek Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 18:52
            jakbyś znał lepiej historię troglodyto to byś wiedział ,że Niemcy z założenia wcielali do Wermachtu wszystkich ,których uznali za obywateli III Rzeszy - uznali - to słowo klucz. W 1944 roku wcielali nawet volksdeutchów 3 kategorii tzn takich których przodkowie mieli "kroplę niemieckiej krwi" . Dochodziło do kuriozalnych sytuacji - Niemcy potrafili wcielić do Wermachtu członków AK !!! Za wiedzą Komendy Głównej AK . Potem trafili oni do dywizji Maczka.
            A co do tej "chwały narodu polskiego bo nie byli w SS" Gnidy są w każdym narodzie u nas też - Na Podhalu byli tacy ,którzy chcieli stworzyć legion SS i nie jest to zadna tajemnica. Zapominasz troglodyto że my z Tarnobrzega znamy historię
            szmalcowników wiślanych mordujących Żydów dla kasy - nie były to przypadki lecz proceder - nie wiem czy to jest lepsze od "dziadka w wermachcie"
            • lechowski51 Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 20:01
              tarzan pisze;
              Polaków (obywateli Polski przed wojną, bo obywateli III Rzeszy narodowości polskiej nie biorę pod uwagę, było ponad 200 tys.)

I wszyscy poszli z chęcią i na ochotnika, a Kuroń latał po Podhalu za Ogniem.

Jedni walczyli w AK a drudzy jak ojciec Tuska w Wermachcie.A komunista Kuroń latał ze swoimi harcerzykami po Podhalu aby na zlecenie ZMP znaleźć dowody na to,że "bandyta" Kuraś zabijał niewinnych Zydów.
              • wislocki12 Kłamcy i zdrajcy! 27.08.15, 20:22
                Człowieku, przecież to, co piszesz nie ma żadnego sensu! Naprawdę nie jesteś w stanie pojąć, że "W dniu aneksji Gdańska do Rzeszy, 1 września 1939, Adolf Hitler wydał ustawę, zgodnie z którą obywatele byłego Wolnego Miasta Gdańska stali się automatycznie obywatelami III Rzeszy."? Również dziadek Tuska, za którego Donald Tusk i tak nie mógł wziąć na siebie żadnej odpowiedzialności?
                PS. Może masz jakiś dowód, oprócz słów Jacka Kurskiego, na to, że dziadek Tuska był folksdojczem? ;-))
                PS. W sprawie Kurasia-Ognia, komendanta MO w Starym Targu, całkowicie zgadzam się z Kuroniem:
                "Jesienią 1944 roku, za zgodą nowotarskiego ZP SL „Roch”, nawiązał (Kuraś) ścisłą współpracę z Armią Ludową i partyzantką sowiecką (w ramach tej współpracy prowadził również działania propagandowe skierowane przeciw AK, oskarżając ją o współpracę z Gestapo w zwalczaniu partyzantki sowieckiej) oraz uznał Krajową Radę Narodową; 1 grudnia 1944 złożył na ręce dowódcy oddziału AL „Za Wolną Ojczyznę” Izaaka Gutmana „Zygfryda” pisemne oświadczenie, w którym deklarował poparcie dla programu i uznanie zwierzchnictwa PKWN oraz operacyjne podporządkowanie mu swojego oddziału." :-((
                • peres3 Re: Kłamcy i zdrajcy!L 51 narabany 27.08.15, 20:43
                  wislocki12 napisała: 27.08.15, 20:22
                  Człowieku, przecież to, co piszesz nie ma żadnego sensu! Naprawdę nie jesteś w stanie pojąć,????
                  L51 dziś nie dysponują jego dwa zwoje mózgowe >>>> jest po prostu narąbany jak toporek .
                  • wislocki12 Bez rozumienia... 27.08.15, 20:50
                    Odnoszę nieodparte wrażenie, że nie tylko nie rozumiesz tego, co czytasz, ale również nie rozumiesz tego, co piszesz... :-((
                • exbenek Re: Kłamcy i zdrajcy! 27.08.15, 20:47
                  ostrzegałem że dysputy z troglodytą o sbeckich korzeniach mogą skończyć się sraczką.... :-) do dyskusji potrzeba partnerów - dwóch(ojga) ludzi ,a w przypadku ww mamy do czynienia z jaskiniowcem - wobec tego nie rozumiem na jakiej podstawie oczekujesz "sensu" w bełkocie idioty?
                  • peres3 Re: Kłamcy i zdrajcy! 27.08.15, 20:52
                    superBenek jesteś Exbenek ....(°_°)
                    • wislocki12 Super-benek! 27.08.15, 21:04
                      Wprost przeciwnie, ex-benek powinien zmienić nick! Na super-benek! :-))
                  • wislocki12 "Niech żywi..." 27.08.15, 20:53
                    Może i masz rację, ale żywi nigdy nie powinni tracić nadziei... ;-))
              • ja-tarzan Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 20:58
                >>Jedni walczyli w AK a drudzy jak ojciec Tuska w Wermachcie.A komunista Kuroń latał ze swoimi harcerzykami po Podhalu aby na zlecenie ZMP znaleźć dowody na to,że "bandyta" Kuraś zabijał niewinnych Zydów.

Wiesz, to strata czasu. nie ma historyka w tym kraju, który by te wskazane przeze mnie fakty podważał.

... za wyjątkiem Lechowskiego ;)

Choćby z racji wieku powinieneś prezentować elementarną wiedzę o historii tego kraju, a powtarzasz farmazony propagandowe pewnej ruskiej gazety, która zresztą też lubiła powtarzać, że w Katyniu to Niemcy dokonali mordów na polskich oficerach.
              • ja-tarzan Re: Obłudnicy i oportuniści, ot co! 27.08.15, 21:00
                >>A komunista Kuroń latał ze swoimi harcerzykami po Podhalu aby na zlecenie ZMP znaleźć dowody na to,że "bandyta" Kuraś zabijał niewinnych Zydów.

O tym moglibyśmy podyskutować, tyle, że NAJPIERW MUSIAŁBYŚ ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TO, ŻE TWOJE SŁOWA BYŁY ZUPEŁNIE INNE ... tyle, że trzeba by było się przyznać do błędu ;) a to nie wchodzi w rachubę, co? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka