Dodaj do ulubionych

gdzie na Dolnym Śląsku

IP: *.lanet.wroc.pl 18.04.03, 14:04
Cześć Dziewczyny!Mam 29 lat, mój mąż 30, małżeństwo z 3 letnim stażem. W tym
roku postanowiliśmy się wziąć ostro do roboty, no bo ile można być cierpliwym
i jak długo można żartować z docinek? Powiedzcie, komu we Wrocławiu lub
okolicy można zaufać, kto poprowadzi nas za rączkę. Forum śledzimy od pewnego
czasu, na bocianie też bywamy. W ostateczności będziemy jeżdzić do
Warszawy...Uśmiechnijcie się, w końcu wiosna, więc wszystko możliwe...
Obserwuj wątek
    • Gość: eta5 Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 17:09
      Hej
      mam podobny problem bylam u wielu lekarzy ale jedni byli mniej inni bardziej
      wiarygodni. Póki co nie mam pojecia co i gdzie dalej.
      Dobrze mówia o:
      dr Jaroszu ma klinike na Krzyckiej ( byłam i na wstepie zachwycałam sie nim
      potem mi przeszło)
      dr. Polak Ul Hallera/ jedyny we wroclawiu ktory robi IVN i inseminacje/ nie
      bylam ale slyszalam ze jest ok
      reszta nie zasluguje nawet na wspomnienie smile
      pzdr
      wesołychsmile)
      • Gość: niśka Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.lanet.wroc.pl 23.04.03, 10:14
        Dzięki za odzew, zapisałam.Mam wrażenie, że we Wrocławiu ten problem nie
        istnieje, to tak po ilości listów.No i dobrze, może mamy bardziej czyste
        powietrze niż Warszawa i dlatego jast nas mniej.Na razie jestem po testach
        hormonalnych i moja Pani doktor zapisała mi duphaston.Mam nadzieję,że to pomoże
        i nie będę musiała zmieniać lekarza.
    • Gość: Beti Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.03, 15:30
      Niestety istnieje, ale niektóre z nas poprostu nie marnują czasu.
      Ja jeżdzę do Łodzi, chcę dziecka, a nie się tylko leczyć.
      • Gość: niśka Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.lanet.wroc.pl 28.04.03, 13:01
        A co zadecydowało,że wybrałaś Łódź, a nie np Warszawę?
        • Gość: Beti Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.e-wroc.com 28.04.03, 14:34
          Wybierałam pomiędzy: Gametą, Nowum, Białystokiem.
          Zadecydowała odległość i cena, chociaż na początku leczenia nie wiedziałam, że
          tak często mogę być gościem kliniki.Oszczędność 2 godz jazdy to niedłużo, a
          jednak( niekiedy urywając się z pracy o 14 udawało mi się dojechać do kliniki -
          nie trzeba wjeżdzać do centrum miasta, na 17 i wrócić tego samego dnia).
          Chociaż do tej pory teściowie twierdzą, że to fanaberia a nie potrzeba leczyć
          się tak daleko, z kilkuset ginekologów z Dolnego Śl., nie mogę wybrać jednego.
    • Gość: Kropka Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.05.03, 17:07
      Proponuję najpierw wypróbować wizyty we Wrocławiu, jako lekarza godnego
      zaufania polecam Polaka z Hallera. Wg mnie jest lekarzem z powołania i bardzo
      angażuje się w "sprawę" potrafi przyjąć Cię każdego dnia o każdej porze -
      niezależnie czy jest to święto - sobota, czy niedziela - w zależności od
      potrzeb pacjentki. Ponadto nie ogranicza się do rozmów z kobietą, mozna przyjść
      razem i popytać o wszystko. Udziela bardzo kompetentnych odpowiedzi, a jego
      gabinet nie jest fabryką - czego doświadczyłam u innych.
      • Gość: niśka Re: gdzie na Dolnym Śląsku IP: *.lanet.wroc.pl 07.05.03, 13:11
        Dzięki za uzasadnienia i namiary.U mnie chwilowo stop.Torbiel na prawym
        jajniku, do usunięcia.Prawdopodobnie skutek wyciętego wyrostka, zdaża się,
        tylko dlaczego ja.W piątek idę do szpitala, w poniedziałek zabieg.Więc
        do ,,przeczytania" gdzieś na forum...Trzymajcie się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka