Dodaj do ulubionych

A jednak dożyłem..

25.10.15, 22:39
Dałem radę doczekać by Polacy zrozumieli, że ta złodziejska banda (Po+PSL) ryćkała ich bez opamiętania. JarKacz rulez!
Obserwuj wątek
    • retinger Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 22:45
      Jestem dumny z Polaków, najbardziej mnie cieszy, że PIS wygral we wszystkich kategoriach wg wykształcenia i miejsc zmieszkania.
    • lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 22:53
      Piękny teraz mój kraj!
      www.facebook.com/SamuelPereiraPL/photos/a.117695791652679.30083.117693858319539/925421417546775/?type=3&theater
      • wislocki12 Lepszego już nie będzie 25.10.15, 23:18
        Kraj jest ten sam i taki sam - podziwiaj go, bo lepszego już nie będzie! :-((
      • genia50 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 08:11
        Ciesze sie,ze przez noc tak sie zmienił,to cudowne!Zaraz wychodze na miasto sprawdzić .
    • wislocki12 Już nie musicie... 25.10.15, 23:15
      Już nie musicie się tak spinać! ;-))
      • ex_po Re: Już nie musicie... 25.10.15, 23:46
        Skorzystaj wislocki12 by teraz pomilczeć, twoje prowokacje nic nie dały, Palacy nie są takimi durniami jak to sobie wyobrażałeś.
        • wislocki12 Teatrzyk Klechowskiego 26.10.15, 00:24
          Może i masz rację, ale ja tylko odpowiadam na prowokacje Klechowskiego i członków jego trupy! ;-))
          PS. Czy mam rozumieć, że Polacy są takimi takimi durniami jakimi Ty sobie ich wyobrażasz? :-((
    • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:40
      A teraz czas na rozliczenia. Rostowski POwinien odPOwiedzieć za zadłużenie kraju. POwinien dostać ze 20 lat bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
      Dla reszty SITWY i szemranego towarzystwa też miejsce się znajdzie w niedużym POkoiku.
      • wislocki12 "Plemię żmijowe" 26.10.15, 00:17
        A prezes powiedział, ze rozliczeń nie będzie. No cóż, obłudne "plemię żmijowe"... :-((
    • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:47
      wiadomosci.onet.pl/swiat/wyniki-wyborow-w-usa-przygniatajace-zwyciestwo-pis-75-4-proc/w9b6v1
      • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:49
        > W kraju żydzi głosowali na PO a w USA głosowali Polacy. Tam polskich żydów nie ma a amerykańscy nie mają prawa głosu<
      • wislocki12 226 głosów poparcia 26.10.15, 20:55
        Wyniki zaiste powalają:
        "W komisji wyborczej utworzonej na terenie Konsulatu Generalnego w stołecznym Waszyngtonie w wyborach de Sejmu też wygrał PiS, uzyskując 226 głosów poparcia, ale przewaga nad PO, które w sumie uzyskało 159 głosów, nie była tak wyraźna jak w innych komisjach na terenie USA. Trzecie, dość silne miejsce zajęła Nowoczesna Ryszarda Petru (80 głosów). Natomiast w wyborach do Senatu w Waszyngtonie wygrała kandydatka PO Barbara Borys-Damięcka (292 głosów), przed Anders z PiS (292) i Pawlak z KWW Obywatele do Parlamentu (56)." ;-))
    • edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 08:39
      Rozumiem ze z tej okazji bedziesz sie juz zbieral
      • oloztbg Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 12:45
        Liroy i Kukiz w Sejmie !
        youtu.be/CzO5-9k4LtY
        Jeszcze @lechowski zatęsknisz za Grodzką i Biedroniem..
        • lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:09
          Widzę olo,że po oglądnieciu wieczoru wyborczego zupełnie odebrało ci rozum.Zboczeńców się leczy a nie afirmuje w sejmie
          • wislocki12 Dożyłeś! 26.10.15, 21:06
            Przeciwników politycznych w cywilizowanych krajach nie nazywa się zboczeńcami! :-((
          • edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 09:17
            Oj lechowski a ty sie leczysz? W koncu wkladasz kurom paluszka a to jest wlasnie zboczenie. Biedne kury.
        • wislocki12 Jaki kraj, tacy posłowie... 26.10.15, 21:08
          Jaki kraj, tacy posłowie... :-((
    • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:11
      Jeżeli urzędasy Eurokołchozu oraz przywódcy państw Eurokołchozu nie cieszą się z naszych wyników wyborczych, to znaczy że Polska może być teraz dla Polaków a nie dla urzędasów, wszelkiej maści finansistów, cwaniaków i złodziei.
      Polskę trzeba odzyskać!
      • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:33
        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Niemcy-i-Francja-nie-skomentowaly-wyniku-wyborow-w-Polsce-Bruksela-sie-obawia,wid,17934783,wiadomosc.html
        Urzędasy się obawiają.... i dobrze!
        • wislocki12 Damy radę! 26.10.15, 21:01
          "Niemcy i Francja nie skomentowały wyniku wyborów w Polsce. "Bruksela się obawia"
          Przesunięcie polskiej polityki na prawo po wyborczym zwycięstwie PiS niepokoi Brukselę; urzędnicy UE obawiają się, że Warszawa skonfliktuje się z innymi krajami unijnymi w takich kwestiach, jak polityka migracyjna i gospodarka - pisze Reuters."
          Nic to, Beata, damy radę! ;-))
          • polak1706 Re: Damy radę! 26.10.15, 23:29
            >"Niemcy i Francja nie skomentowały wyniku wyborów w Polsce. <
            Czyżby szariat/kalifat im zabraniał?
            • wislocki12 Droga prowadząca do wodopoju 26.10.15, 23:41
              Oczywiście, przecież oni nawet nie wiedzą, czy jest PiS! ;-))
              "Szariat (arab. شريعة – szari'a(t) – droga prowadząca do wodopoju). ;-))
    • lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 23:15
      I bardzo dobrze,że jewropejskie lewactwo z Brukseli się obawia.Czas ronić polski interes narodowy a nie przymilać się do niegdysiejszych naszych niemieckich oprawców,którzy do dzisiaj nie zapłacili nam za zrujnowanie naszego kraju i zamordowanie milionów naszych obywateli
      • wislocki12 Bez dopłat? 26.10.15, 23:32
        Nie wiem tylko, co na to owi zieloni patrioci, gdy staną wobec perspektywy utraty dopłat? ;-))
        PS. Trzeba też uwzględnić przyszłe pisowskie straty! ;-))
      • edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 12:22
        Ronic
        1. poetycko: tracic cos, wydzielac (np. lzy)
        2. rodzic przedwczesnie
        Piekne perspektywy lechowski ma przed soba "polski interes narodowy". No ale z PiSem pojdzie szybko.
    • genia50 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 10:01
      Wbrew pozorom ja moge skorzystac na nowych rzadach,ale to bedzie na krotka mete.Za kilka lat moze byc zjazd w dol i to mnie martwi,w kontekscie przyszlosci mlodszego pokolenia.
      • gladysek Re: A jednak ... 27.10.15, 15:26
        Polaki, wy jednak jestescie niebotyczni jajcarze. "potega"Polski to wylacznie zasluga zachodnich przedsiebiorcow , finansistow i politykierow. Polska to wylacznie folwark ktory drenuja stacje benzynowe, gazeciarze . spece od chwilowek , bankierzy wszelkiej masci, ci ktorzy was karmia i ubieraja itd. Jaka jest kondycja polskiej gospodarki widac po przemysle weglowym....i wlasciwie tyle bo zadnego innego przemyslu w Polsce nie ma.O nie ! rdzennym i majacym sie dobrze jest polski przemysl wyznaniowy. Kaczynski polamie zeby na rzadzeniu i nie ma zadnego znaczenia co on chce zrobic a znaczenie ma czy go na to stac. Nie stac go i to jest credo nowego rzadu. Polska kondycja zalezy wykladniczo od kondycju Uni E. A ta jak wiadomo jest coraz gorsza, gorzej, jest fatalna. Gorsza niz kiedykolwiek. Kaczynski nic nie moze, nic nie zrobi i nikomu nie pomoze. Jedyne co moze to pozyczyc gdzies na realizacje swoich przedwyborczych obietnic ale kto mu pozyczy ?. Moze oczywiscie sprzedac lasy polskie, Baltyk i Tatry ...chyba ze dobierze sie do walbrzyskiego zlotego pociagu. Co pozostaje ? Modlic sie , chociaz i to polakom nie wychodzi bo niebo juz dawno odwrocilo od nich twarz swoja. Pozostaje tylko Belzebub.....
        • polak1706 Re: A jednak ... 27.10.15, 17:52
          >chyba ze dobierze sie do walbrzyskiego zlotego pociagu<
          Już go żydzi "zarezerwowali". Gminy żydowskie dostały 100milionów złotych za friko, niedawno od Partii Oszustów. Cwaniaki żydowskie "odzyskują" nieswoje mienie i sprzedają za miliony na "pniu". To pewnie mienie tych nienarodzonych, jak to mówił wasz herszt Szewach Weiss.
          Lasy, zdrajcy z PO, chcieli sprzedać by zaspokoić żądzę pieniądza dla pazernego żydostwa. Żyd Balcerowicz rozpirzył polską gospodarkę popiwkiem.
          Jak tu żyć panie gładysek? Jak żyć w tym okradanym kraju?
          • wislocki12 PiS nie będzie dawać? 27.10.15, 20:11
            Naprawdę jesteś pewien, że PiS nie będzie dawać gminom żydowskim? ;-))
            PS. Jak sądzisz, kto będzie pisowskim Balcerowiczem? ;-))
    • smieszekleszek Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 15:41
      kl1945-żebyś się nie przkręcił ze zdziwienia
    • genia50 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 16:39
      Oczywiscie PiS bedzie rzadzil samodzielne i nie bedzie mogl na nikogo zganiac,ze cos nie wychodzi.
      • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 18:10
        No. Jak zwykle błysnęłaś inteligencją.
        >PiS zaczyna rządzenie w bardzo niekorzystnych dla siebie okolicznościach. Zdaniem podróżnika i komentatora życia politycznego, winę za to ponosi rząd PO. - Mam wrażenie, że to jest ustawienie PiS-u w pozycji: to teraz poradźcie sobie z tym dziadostwem. "Wy będziecie ponosić odpowiedzialność, a my tymczasowo przechodzimy do drugiej linii" <
        wiadomosci.onet.pl/kraj/wojciech-cejrowski-jaroslaw-kaczynski-jest-wojownikiem/n3pcnj
        • wislocki12 "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 20:00
          A ja, głupi, myślałem, że chodzi o Polskę, a tym czasem, przynajmniej według Cejrowskiego:
          "Jarosław Kaczyński jest wojownikiem". Popularny podróżnik chwalił tę cechę prezesa Prawa i Sprawiedliwości. - Polityka to jest wojna - wojna interesów, wojna o sprawę. Polityka to powinna być wojna.: :-((
          Powiedział też, że nie umie jeszcze ocenić, czy Beata Szydło będzie dobrą szefową rządu." :-((
          PS. Czy ktoś wie coś o matrymonialnych zawirowaniach WC? ;-))
          • edekzgredek99 Re: "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 20:06
            Panie Wislocki z niego taki wojownik jak z koziej dooopy traba. I tu nie chodzi o Polske tylko o wladze i koryto. Smutne to ale niestety prawdziwe
            • polak1706 Re: "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 21:30
              Nie można rządzić Polską nie posiadając władzy. To oczywiste.
              • wislocki12 Maska spada... 27.10.15, 21:49
                Mam wrażenie, że po tym twoim poście nikt nie może już mieć żadnych wątpliwości, o co chodziło. No właśnie - o władzę! Sam przecież piszesz: "Nie można rządzić Polską nie posiadając władzy. To oczywiste." Nie za wcześnie na takie oświadczenia? Jest przecież zaledwie drugi dzień po wyborach! Maska spada? :-((
                • polak1706 Re: Maska spada... 27.10.15, 23:25
                  Czy POpaprańcy nie walczyli o władzę? A Kukiz? A lewica? Więc dlaczego PiSowi zarzucasz że im o władzę chodzi?
                  To taka twoja demagogia. Wstydź się.
    • polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 28.10.15, 01:01
      www.youtube.com/watch?v=4ZB-YdwaByM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka