kl1945 25.10.15, 22:39 Dałem radę doczekać by Polacy zrozumieli, że ta złodziejska banda (Po+PSL) ryćkała ich bez opamiętania. JarKacz rulez! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retinger Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 22:45 Jestem dumny z Polaków, najbardziej mnie cieszy, że PIS wygral we wszystkich kategoriach wg wykształcenia i miejsc zmieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 22:53 Piękny teraz mój kraj! www.facebook.com/SamuelPereiraPL/photos/a.117695791652679.30083.117693858319539/925421417546775/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lepszego już nie będzie 25.10.15, 23:18 Kraj jest ten sam i taki sam - podziwiaj go, bo lepszego już nie będzie! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 08:11 Ciesze sie,ze przez noc tak sie zmienił,to cudowne!Zaraz wychodze na miasto sprawdzić . Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Już nie musicie... 25.10.15, 23:15 Już nie musicie się tak spinać! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_po Re: Już nie musicie... 25.10.15, 23:46 Skorzystaj wislocki12 by teraz pomilczeć, twoje prowokacje nic nie dały, Palacy nie są takimi durniami jak to sobie wyobrażałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Teatrzyk Klechowskiego 26.10.15, 00:24 Może i masz rację, ale ja tylko odpowiadam na prowokacje Klechowskiego i członków jego trupy! ;-)) PS. Czy mam rozumieć, że Polacy są takimi takimi durniami jakimi Ty sobie ich wyobrażasz? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:40 A teraz czas na rozliczenia. Rostowski POwinien odPOwiedzieć za zadłużenie kraju. POwinien dostać ze 20 lat bez możliwości wcześniejszego wyjścia. Dla reszty SITWY i szemranego towarzystwa też miejsce się znajdzie w niedużym POkoiku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Plemię żmijowe" 26.10.15, 00:17 A prezes powiedział, ze rozliczeń nie będzie. No cóż, obłudne "plemię żmijowe"... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:47 wiadomosci.onet.pl/swiat/wyniki-wyborow-w-usa-przygniatajace-zwyciestwo-pis-75-4-proc/w9b6v1 Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 25.10.15, 23:49 > W kraju żydzi głosowali na PO a w USA głosowali Polacy. Tam polskich żydów nie ma a amerykańscy nie mają prawa głosu< Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 226 głosów poparcia 26.10.15, 20:55 Wyniki zaiste powalają: "W komisji wyborczej utworzonej na terenie Konsulatu Generalnego w stołecznym Waszyngtonie w wyborach de Sejmu też wygrał PiS, uzyskując 226 głosów poparcia, ale przewaga nad PO, które w sumie uzyskało 159 głosów, nie była tak wyraźna jak w innych komisjach na terenie USA. Trzecie, dość silne miejsce zajęła Nowoczesna Ryszarda Petru (80 głosów). Natomiast w wyborach do Senatu w Waszyngtonie wygrała kandydatka PO Barbara Borys-Damięcka (292 głosów), przed Anders z PiS (292) i Pawlak z KWW Obywatele do Parlamentu (56)." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 08:39 Rozumiem ze z tej okazji bedziesz sie juz zbieral Odpowiedz Link Zgłoś
oloztbg Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 12:45 Liroy i Kukiz w Sejmie ! youtu.be/CzO5-9k4LtY Jeszcze @lechowski zatęsknisz za Grodzką i Biedroniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:09 Widzę olo,że po oglądnieciu wieczoru wyborczego zupełnie odebrało ci rozum.Zboczeńców się leczy a nie afirmuje w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dożyłeś! 26.10.15, 21:06 Przeciwników politycznych w cywilizowanych krajach nie nazywa się zboczeńcami! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 09:17 Oj lechowski a ty sie leczysz? W koncu wkladasz kurom paluszka a to jest wlasnie zboczenie. Biedne kury. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jaki kraj, tacy posłowie... 26.10.15, 21:08 Jaki kraj, tacy posłowie... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:11 Jeżeli urzędasy Eurokołchozu oraz przywódcy państw Eurokołchozu nie cieszą się z naszych wyników wyborczych, to znaczy że Polska może być teraz dla Polaków a nie dla urzędasów, wszelkiej maści finansistów, cwaniaków i złodziei. Polskę trzeba odzyskać! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 20:33 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Niemcy-i-Francja-nie-skomentowaly-wyniku-wyborow-w-Polsce-Bruksela-sie-obawia,wid,17934783,wiadomosc.html Urzędasy się obawiają.... i dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Damy radę! 26.10.15, 21:01 "Niemcy i Francja nie skomentowały wyniku wyborów w Polsce. "Bruksela się obawia" Przesunięcie polskiej polityki na prawo po wyborczym zwycięstwie PiS niepokoi Brukselę; urzędnicy UE obawiają się, że Warszawa skonfliktuje się z innymi krajami unijnymi w takich kwestiach, jak polityka migracyjna i gospodarka - pisze Reuters." Nic to, Beata, damy radę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Damy radę! 26.10.15, 23:29 >"Niemcy i Francja nie skomentowały wyniku wyborów w Polsce. < Czyżby szariat/kalifat im zabraniał? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Droga prowadząca do wodopoju 26.10.15, 23:41 Oczywiście, przecież oni nawet nie wiedzą, czy jest PiS! ;-)) "Szariat (arab. شريعة – szari'a(t) – droga prowadząca do wodopoju). ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A jednak dożyłem.. 26.10.15, 23:15 I bardzo dobrze,że jewropejskie lewactwo z Brukseli się obawia.Czas ronić polski interes narodowy a nie przymilać się do niegdysiejszych naszych niemieckich oprawców,którzy do dzisiaj nie zapłacili nam za zrujnowanie naszego kraju i zamordowanie milionów naszych obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bez dopłat? 26.10.15, 23:32 Nie wiem tylko, co na to owi zieloni patrioci, gdy staną wobec perspektywy utraty dopłat? ;-)) PS. Trzeba też uwzględnić przyszłe pisowskie straty! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 12:22 Ronic 1. poetycko: tracic cos, wydzielac (np. lzy) 2. rodzic przedwczesnie Piekne perspektywy lechowski ma przed soba "polski interes narodowy". No ale z PiSem pojdzie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 10:01 Wbrew pozorom ja moge skorzystac na nowych rzadach,ale to bedzie na krotka mete.Za kilka lat moze byc zjazd w dol i to mnie martwi,w kontekscie przyszlosci mlodszego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: A jednak ... 27.10.15, 15:26 Polaki, wy jednak jestescie niebotyczni jajcarze. "potega"Polski to wylacznie zasluga zachodnich przedsiebiorcow , finansistow i politykierow. Polska to wylacznie folwark ktory drenuja stacje benzynowe, gazeciarze . spece od chwilowek , bankierzy wszelkiej masci, ci ktorzy was karmia i ubieraja itd. Jaka jest kondycja polskiej gospodarki widac po przemysle weglowym....i wlasciwie tyle bo zadnego innego przemyslu w Polsce nie ma.O nie ! rdzennym i majacym sie dobrze jest polski przemysl wyznaniowy. Kaczynski polamie zeby na rzadzeniu i nie ma zadnego znaczenia co on chce zrobic a znaczenie ma czy go na to stac. Nie stac go i to jest credo nowego rzadu. Polska kondycja zalezy wykladniczo od kondycju Uni E. A ta jak wiadomo jest coraz gorsza, gorzej, jest fatalna. Gorsza niz kiedykolwiek. Kaczynski nic nie moze, nic nie zrobi i nikomu nie pomoze. Jedyne co moze to pozyczyc gdzies na realizacje swoich przedwyborczych obietnic ale kto mu pozyczy ?. Moze oczywiscie sprzedac lasy polskie, Baltyk i Tatry ...chyba ze dobierze sie do walbrzyskiego zlotego pociagu. Co pozostaje ? Modlic sie , chociaz i to polakom nie wychodzi bo niebo juz dawno odwrocilo od nich twarz swoja. Pozostaje tylko Belzebub..... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak ... 27.10.15, 17:52 >chyba ze dobierze sie do walbrzyskiego zlotego pociagu< Już go żydzi "zarezerwowali". Gminy żydowskie dostały 100milionów złotych za friko, niedawno od Partii Oszustów. Cwaniaki żydowskie "odzyskują" nieswoje mienie i sprzedają za miliony na "pniu". To pewnie mienie tych nienarodzonych, jak to mówił wasz herszt Szewach Weiss. Lasy, zdrajcy z PO, chcieli sprzedać by zaspokoić żądzę pieniądza dla pazernego żydostwa. Żyd Balcerowicz rozpirzył polską gospodarkę popiwkiem. Jak tu żyć panie gładysek? Jak żyć w tym okradanym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 PiS nie będzie dawać? 27.10.15, 20:11 Naprawdę jesteś pewien, że PiS nie będzie dawać gminom żydowskim? ;-)) PS. Jak sądzisz, kto będzie pisowskim Balcerowiczem? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 15:41 kl1945-żebyś się nie przkręcił ze zdziwienia Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 16:39 Oczywiscie PiS bedzie rzadzil samodzielne i nie bedzie mogl na nikogo zganiac,ze cos nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 27.10.15, 18:10 No. Jak zwykle błysnęłaś inteligencją. >PiS zaczyna rządzenie w bardzo niekorzystnych dla siebie okolicznościach. Zdaniem podróżnika i komentatora życia politycznego, winę za to ponosi rząd PO. - Mam wrażenie, że to jest ustawienie PiS-u w pozycji: to teraz poradźcie sobie z tym dziadostwem. "Wy będziecie ponosić odpowiedzialność, a my tymczasowo przechodzimy do drugiej linii" < wiadomosci.onet.pl/kraj/wojciech-cejrowski-jaroslaw-kaczynski-jest-wojownikiem/n3pcnj Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 20:00 A ja, głupi, myślałem, że chodzi o Polskę, a tym czasem, przynajmniej według Cejrowskiego: "Jarosław Kaczyński jest wojownikiem". Popularny podróżnik chwalił tę cechę prezesa Prawa i Sprawiedliwości. - Polityka to jest wojna - wojna interesów, wojna o sprawę. Polityka to powinna być wojna.: :-(( Powiedział też, że nie umie jeszcze ocenić, czy Beata Szydło będzie dobrą szefową rządu." :-(( PS. Czy ktoś wie coś o matrymonialnych zawirowaniach WC? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 20:06 Panie Wislocki z niego taki wojownik jak z koziej dooopy traba. I tu nie chodzi o Polske tylko o wladze i koryto. Smutne to ale niestety prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "Polityka to powinna być wojna" 27.10.15, 21:30 Nie można rządzić Polską nie posiadając władzy. To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Maska spada... 27.10.15, 21:49 Mam wrażenie, że po tym twoim poście nikt nie może już mieć żadnych wątpliwości, o co chodziło. No właśnie - o władzę! Sam przecież piszesz: "Nie można rządzić Polską nie posiadając władzy. To oczywiste." Nie za wcześnie na takie oświadczenia? Jest przecież zaledwie drugi dzień po wyborach! Maska spada? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Maska spada... 27.10.15, 23:25 Czy POpaprańcy nie walczyli o władzę? A Kukiz? A lewica? Więc dlaczego PiSowi zarzucasz że im o władzę chodzi? To taka twoja demagogia. Wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A jednak dożyłem.. 28.10.15, 01:01 www.youtube.com/watch?v=4ZB-YdwaByM Odpowiedz Link Zgłoś