Dodaj do ulubionych

do tvnowskich tłukow i lewaków

10.11.15, 21:02
Poraża mnie glupota tvnowskiej gawiedzi. Jak i różnych dyżurnych ekspertów mających straszyc Polaków przed Polską.
Przykład ogólno mainstrimowa panika ze Macierewicz zostal szefem MON. Jak gdzies czytalem zeby nakrecac spirale strachu przed PiSem straszą wojna, radzą robić zapasy. Wy tvnowskie tłuki Polska może wypowiedzieć wojne jedynie w wypadku zbrojnej agresji innego panstwa i tylko uchwala podjeta przez sejm lub gdy sejm sie nie moze zebrac uchwale taka podejmuje Prezydent RP.

Wiec tvnowskie tłuki to czy Macierewicz jest czy nie jest szefem MON nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o jakakolwiek wojne.
Obserwuj wątek
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 10.11.15, 21:29
      Poza tym poki szechter jeszcze nie uciekl nie grozi nam zadna wojna. Facet ktory jest polonofobem jakby cos sie dzialo to duzo wczesniej zwieje do izraela. Swoje zarobil starczy mu na 10 pokolen.
      • wislocki12 A Kornhauser? 10.11.15, 21:50
        A Kornhauser z córką, że o wnuczce i... zięciu nie wspomnę? ;-))
    • milutek3 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 10.11.15, 21:53
      kopiuj i wklej "Mroczna instytucja z wiernymi pachołkami nie uznaje demokracji, innego światopoglądu, szacunku dla nauki. Kk jest ekstremalnie uprzywilejowany i stąd jego buta i agresywne zawłaszczanie kolejnych skrawków wolności. Przecież ta sekta ma w statucie narzucanie innym poglądów, tzw. ewangelizacja i nie uznają kompromisów. Podporządkowują wszystko swoim doktrynom rodem z plemiennych wzajemnie sprzecznych, do tego podkradzionych mitów. Przy tym hierarchom wyłącznie chodzi o kasę i wpływy. I tu się kółko zamyka, bo im mniej wolności, tym więcej kasy i wpływów kk. Mordami hierarchów, sprzedajnych polityków, Rydzyka bezwstydnie drą się - prześladowanie kk, brak wolności słowa, brak demokracji, bla bla. Kk wytwarza w każdym kraju wyznaniowym, a takich coraz mniej, ale Polska jeszcze dłuuugo, obrzydliwą duszną, nienawistną atmosferę stagnacji i kołtuństwa."
      • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 10.11.15, 21:55
        chyba wislockiego ponioslo i znowu zaczal o kosciele a watek nie na ten temat
        • wislocki12 To nie ja, to milutek 10.11.15, 22:11
          Nie żartuj! Przecież to nie ja, to milutek. Mój post jest trochę niżej. Zapraszam! Warto! ;-))
    • wislocki12 Czy te pan jest w stanie nas obronić? 10.11.15, 22:08
      A co sądzisz o tym?
      Jarosław Kaczyński ("O dwóch takich...", 2006, s. 106):
      "Macierewicz ukrywa się na swoim blokowisku na Żoliborzu, ale nie w swoim mieszkaniu. Przychodzę do niego, nie pali się tam światło. Żona Macierewicza Hanka, wprowadza mnie do łazienki. Antek siedzi w zamkniętej łazience na sedesie. Podekscytowany krzyczy: Niech mnie rozstrzelają. A żona: Mogą cie rozstrzelać, na razie siedzisz na klozecie. W końcu powstaje pomysł, żeby go stamtąd ewakuować Znalazłem współpracującą z opozycją lekarkę, która miała wywieźć Macierewicza karetką pogotowia. Ale ostatecznie przyszły panie, ogoliły, wymalowały i przebrały Antka, po czym wyprowadziły go jak elegancką wysoką damę." ;-))
      Czy te pan jest w stanie nas obronić?

• pamietamy3322 Re: Czy te pan jest w stanie nas obronić? 10.11.15, 22:11
        wislocki znowu nie na temat
        • wislocki12 Przecież miało być o Macierewiczu! 10.11.15, 22:17
          Jak to nie na temat? Przecież miało być o Macierewiczu! ;-))
          Sam napisałeś:
          "Przykład ogólno mainstrimowa panika ze Macierewicz zostal szefem MON. Jak gdzies czytalem zeby nakrecac spirale strachu przed PiSem straszą wojna, radzą robić zapasy. Wy tvnowskie tłuki Polska może wypowiedzieć wojne jedynie w wypadku zbrojnej agresji innego panstwa i tylko uchwala podjeta przez sejm lub gdy sejm sie nie moze zebrac uchwale taka podejmuje Prezydent RP.
          Wiec tvnowskie tłuki to czy Macierewicz jest czy nie jest szefem MON nie ma zadnego znaczenia jesli chodzi o jakakolwiek wojne."
        • wislocki12 Nie na temat 11.11.15, 22:24
          Znowu? ;-))
      • edekzgredek99 Re: Czy te pan jest w stanie nas obronić? 12.11.15, 08:50
        Ten pan nie jest w stanie nas obronic bo jest bardzo chory. Obawiam sie ze raczej wpedzi nas w klopoty
    • genia50 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 10.11.15, 22:20
      Nikt z TVN nie zaglada na nasze forum(?).
    • pamietamy3322 oczywiscie 11.11.15, 22:39
      No oczywiscie ze w zachodniej europie nie ma zadnej wolnosci slowa.
      Jest nowa cenzura zwana poprawnoscia polityczna i nie wolno mowic czy pisac prawdy miedzy innymi o islamistach. W szwecji nie mozna powiedziec ze islamisci to gwalciciele bo gdy szwecja jest w tej chwili na 2 miejscu w liczbie gwaltow, ktore popelniaja islamisci w 90% paru procentach to idzie sie do wiezienia.\
      Poprawnosc polityczna to jest nowa cenzura i to nie ulega zadnej dyskusji.
      • wislocki12 Kpisz czy pytasz? 11.11.15, 23:00
        Myślę, że najdobitniejszym dowodem na istnienie nowej cenzury, czyli poprawności politycznej, jest twoje funkcjonowanie na tym forum! ;-))
        PS. Kpisz czy o drogę pytasz? :-(
      • pamietamy3322 Re: oczywiscie 17.11.15, 18:21
        Przez poprawnosc polityczna zeby nie obrazic mniejszosci (niedlugo wiekszosci) islamskiej dzialaja po fakcie. Zamiast zamknac meczety gdzie imamowie otwarcie nawoluja do mordowania, malo tego prowadza rekrutacje do roznych ugrupowan dzichadu to dopiero cokolwiek robia jak dojdzie do tragedi. A wszystko w imie chorej poprawnosci politycznej. I dalej nic nie zrobia aresztuja 10,50,200 a potem wypuszcza z braku dowodow. Bo co im udowodnia nawet jak ktorys muslim trzyma rpg to odpowie za nielegalne posiadanie broni a nie przygotowywanie zamachu i nic to nie da posiedzi gora kilka lat wyjdzie jeszcze bardziej wsciekly. A tych co aresztuja zalozmy tych 200 to jest nie wiem czy nawet jeden promil z wszystkich dzichadystow w europie.

Wbrew pozorom zamachy nie sa korzystne dla planow islamizacji europy dlatego wiekszosc imamow je potepila poniewaz kraje wstrzasniete zamachami moga probowac jakos ten proces zatrzymac. Bo spokojnie nic nie robiac za kilka dekad bedzie ich wiekszosc na zachodzie i demokratycznie rpzejma wladze.
        • e-zyleta Re: Serwis 17.11.15, 18:48
          Lataczkę to ty masz bo się boisz lewaków, ale nie martw się w Sandomierzu wymieniają na tyfus.
        • e-zyleta Re: oczywiscie 17.11.15, 21:42
          Jak opanują to będziesz miał przewalone, pójdziesz na pierwszy ogień pajacu.
          • pamietamy3322 Re: oczywiscie 17.11.15, 22:00
            pierwszych wykoncza wszelkiej masci lewakow
            • pamietamy3322 Re: oczywiscie 17.11.15, 22:07
              I tu nie chodzi o mnie o ciebie to juz w ogole ani o nikogo innego. Bo zanim opanuja Polske to minie przynajmniej 50 lat. Tylko po prostu szkoda szkoda naszej cywilizacjii. Znajac historie wiem ze to jest kolejna wedrowka ludow ktora po prostu zniszczy nasza cywilizacje zastepujac ja islamska.
              • edekzgredek99 Re: oczywiscie 20.11.15, 10:48
                Ty sie, polak cos tam, nie martw o cywilizacje bo cywilizacja wykancza sie sama. Czlowiek tak niszczy te planete ze nie bedzie mialo znaczenia katolik czy nie. Wszyscy zginiemy z glodu braku wody i zanieczyszczenia atmosfery. No chyba ze wczesniej pierdyknie jakas asteroida.
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 13.11.15, 13:02
      To znaczy ze Macierewicz to prawy czlowiek skoro zydzi protestuja

wiadomosci.onet.pl/swiat/izraelskie-media-krytykuja-antoniego-macierewicza/rf8pgj
      • exbenek Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 13.11.15, 15:18
        Dupc... ci się pod sufitem - jak nazywasz Macierewicza"prawym" . Wielokrotny kłamca,z prawomocnymi wyrokami sądowymi ,"bochater" z pod Smoleńska, tchórz niechcący stanąć twarzą w twarz z ludźmi,których niecnie oskarżał (np profesor Chrzanowski) o zdradę. Tłumaczenie dla "prawdziwych patriotów,tych od "Polska dla Polaków" - pisownia "bochater" to sarkazm ...co to znaczy wygoglujcie sobie - jak umiecie pisać...
        • pamietamy3322 te wyroki 13.11.15, 15:48
          www.sdp.pl/wywiady/8920,z-rafalem-ziemkiewiczem-o-procesach-z-adamem-michnikiem-rozmawia-blazej-toranski,1385215018
          • exbenek Re: te wyroki 13.11.15, 21:03
            Widać że z logiką jest u ciebie jak u tych "genetycznych patriotów" co pomylili TVN z Polsatem - a Hegla mylą z heblem . Ziemkiewcz mówi o Michniku a ja o Macierewiczu . Macierewicz bezpodstawnie oskarżał wielu ludzi i nigdy nie przeprosił ,mimo wyroków , wobec wielu zachował się jak pospolity bydlak -rzucając oskarżenia bez podstaw. Ale czego oczekiwać od "dendrologa" ? Sztuczna mgła , magnes, niewidzialna rakieta. Życie przerosło kabaret - do dziś Antek i cały ten pisowski cyrk chciał "międzynarodowego śledztwa" smoleńskiego - dziś im przeszło - "bo się okoliczności zmieniły" jakie? TKM (Tera Kurw...My) .Na koniec z innej beczki - ci "genetyczni patrioci" co 11listopada szli z transparentem Polska dla Polaków , w większości nawet pacierza nie znają ,a 966 to dla
            nich nie data chrztu Polski tylko układ (1 facet + 2 panienki)
            • pamietamy3322 Re: te wyroki 13.11.15, 21:32
              No i super układ. Poza tym skad wiesz ze nie znaja?? Zeby miec wiedze nie trzeba wygladac jak kujon z przylizanymi wloskami.
              I nic nie pomylilem, dokladnie tych spraw Macierewicza nie znam. Ale wiem za co przeszkadza zydom i w tym wypadku mial racje. W zasadzie Macierewicz jakby chcial moglby oskarzyc pare milionow ludzi za zniewazenie bo widze w komentarzach jak wyzywaja go od wariatow. A papier masz ze jest wariatem? Zdiagnozowali mu? Nie masz no to pare milionow ludzi placi mu odszkodowanie.
              A porownanie bylo po to zeby pokazac jak p[racuja sady. Np szechter wygral sprawe z IPN bo ktorys to pracownik IPN napisal ze jego ojciec byl radzieckim szpiegiem. Chcial byc delikatny czy co czy sie pomylil. W rzeczywistosci ojciec michnika w 1934 byl skazany za o wiele gorsza rzecz. Próbę zmiany przemocą ustroju Państwa Polskiego i zastąpienia go ustrojem komunistycznym oraz oderwania od państwa polskiego południowo-wschodnich województw,
              • wislocki12 Obligatoryjne badania psychofizyczne 13.11.15, 21:45
                Myślę, że gdyby politycy z samej zasady poddawani byli obligatoryjnym badaniom psychofizycznym, wielu dziwnych sytuacji dałoby się uniknąć... ;-))
              • genia50 Re: te wyroki 13.11.15, 21:48
                Niezdiagnazowany nie zawsze znaczy zdrowy
                • genia50 Re: te wyroki 13.11.15, 21:50
                  niezdiagnozowany...
              • wislocki12 Wspólnota losów i interesów 13.11.15, 21:51
                Zgadnij, co ma wspólnego Prezydent Duda z redaktorem Michnikiem? ;-))
              • polak1706 Re: te wyroki 13.11.15, 23:41
                Macierewicz dostaje 5+. Nie pasuje pejsatym to znak, że będzie działał dla dobra Polski i Polaków.
                • wislocki12 Nie żartuj! 14.11.15, 00:27
                  Gdzie? Chyba żartujesz! ;-)
              • exbenek Re: te wyroki 14.11.15, 06:54
                Wiem bo mam takich w rodzinie - jeden z nich w trakcie swojego ślubu w kościele ,gdy zagrano Ave Maria użył słowa "zajebiśc...e" - a " Wierzę w Boga" nie odmawiał bo nie znał. Większość jego "kolegów" nie wiedziała kiedy wstać,siadać,klękać.
                Tacy to "genetyczni patrioci przywiązani do tradycji i Kościoła". Michnika do Macierewicza nie mieszaj . Tematem jest ten pierwszy...
                • polak1706 Re: te wyroki 14.11.15, 18:38
                  > Większość jego "kolegów" nie wiedziała kiedy wstać,siadać,klękać.<
                  Jak się sączy browara i życie toczy się od flachy do flachy zamiast iść na msze, jak się stoi w klatkach schodowych i pluje pod siebie, itp to tak jest. Tylko mi nie pisz że tak nie jest bo jest. Większość młodych taki tryb życia teraz prowadzi.
                  • palacz67 Re: te wyroki 14.11.15, 18:52
                    Byłam w Przemyślu na mszy w te wakacje i zapytałam kuzynki: a gdzie jest młodzież? Nie chciała mnie okłamywać, sama sobie odpowiedziałam na to pytanie, pzdr:-)
                    • wislocki12 A gdzie jest młodzież? 15.11.15, 00:42
                      Mam podobne wrażenia... Smutne to! :-))
                  • exbenek Re: te wyroki 14.11.15, 21:20
                    Ale to oni drą mordy o "białej sile" i Polsce"od morza do morza" właśnie ci plujący po klatkach i żyjący od flachy do flachy - ich gw nie wychowywała ,ani tvn bo oni tvn "jebią" . Nie jestem zwolennikiem tej ostatniej stacji bo to warszawka dla warszawki robi rozwadniając mózgi innym -ale tam nienawiści nie ma tylko głupota. Nie ja takich "inteligentów" nazywałem "patriotyczną młodzieżą" i nie ja pisałem memuary w ich obronie i poręczenia. Tak samo jestem pewien że ta "patriotyczna młodzież" już niedługo będzie "wrzodem na dup...e" PIS - dlaczego ?bo oni są jak Kukiz "antysystemowi" choć nie wiedzą co to znaczy ....
      • wislocki12 Ani chybi 13.11.15, 21:56
        Ani chybi! ;-))
        • milutek3 Re: Ani chybi 17.11.15, 20:29
          jak swój Dudek ułaskawia swojego ( mordercę) Kamieńskiego jesteś skończonym
          dupkiem 125 cm.wzrostu ....
          No to mamy teraz TKM..........wszystko zgodnie z prawem Jar.Rusia.......
          Proszę mi napisać jaki jest autorytet profesora którego musi ułaskawić MALINIAK ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????......
    • wislocki12 Nie żartuj! 13.11.15, 21:53
      Czyżbym naprawdę trafił na forum TVN? To chyba jakiś zart! ;-))
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 13.11.15, 21:55
      Nie odpisujcie wislockiemu on ma placone od posta. Nie dajcie mu zarobic. Soros sypnal 150 milionow euro na lewacka propoagande w Polsce i sa efekty wlasnie w postaci takich wislockich
      • wislocki12 "150 milionow na lewacka propoagande w Polsce" 13.11.15, 22:44
        Wprost przeciwniw - odpisujcie! Ja wam też dam dorobić! A tej szui, pamietamy3322 nigdy! Niech zazdrości mi tych "150 milionow euro na lewacka propoagande w Polsce"! ;-))
      • e-zyleta Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 16.11.15, 12:57
        A ty tłuku, wyrafinowana mendo Mielca VON z tego forum, piewco pisowski.Nie musisz nas uświdamiać co dobre a co złe, my też pamiętamy.
    • pamietamy3322 kolejne klamstwo glownego scieku 15.11.15, 14:14
      Czyli tzw konwencja antyprzemocowa. W mediach glownego scieku czyli telwizjach tvn, tvp, polsat i ich klonach jak tvn7. A takze portalach jak gazeta.pl, onet itp polskojezycznych a nalezacych do axel springer.Wszedzie pamietam jak pisali ze prawica chce zeby bic kobiety. A ta konwencja przemycala gender.
      Ja przez konwencje antyprzemocowa ktora ma chronic kobiety uwazam ze jak ktos np maltretuje zone.No to wtedy spada na niego ,,topór" i kobieta ta ma wszelka pomoc od panstwa a nie zeby ta konwencja przemycala cos takiego
      „Dokument ten ma ponoć chronić kobiety, ale dołączony do niej oficjalny raport wyjaśniający zachęca do ochrony homoseksualistów i transseksualistów. Płeć nie jest w Konwencji płcią, ale „rodzajem” (gender), dlatego jako kobietę będzie ona traktowała brodatego faceta, wystarczy tylko, że użyje on szminki i wciśnie się w sukienkę” – zauważa autorka raportu na temat konwencji CAHVIO.

www.pch24.pl/neomarksizm--gender-i-propaganda--cala-prawda-o-konwencji-antyprzemocowej,33795,i.html
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 15.11.15, 14:17
      Jeszcze o Macierewiczu i klamstwach glownego scieku.
      Jak chocby z tym jego spotkaniem z polonia amerykanska. W glownym scieku przedstawili to tak jakby macierewicz wyglosil taka opinie o tusku. jakby zrobil taki odczyt przez siebie przygotowany. On po prostu dostal kartke od jakiegos anonima z sali i ja odczytal. Mniejsza z tym czy sie zgadza czy nie z trescia. Na koniec dodal niech to panstwo sami ocenia.
      Ale w mediach glownego scieku gruchnelo ze macierewicz tak powiedzial
      • exbenek Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 15.11.15, 16:32
        Macierewicz dostatecznie długo i wielokrotnie kłamał w tak wielu sprawach,że te jego spotkania ze zidiociałą częścią polonii nie mają żadnego wpływu na opinię o nim .
      • wislocki12 Wydmuszka czy... zgniłe jajo? 19.11.15, 21:59
        "Wydmuszką na pewno nie jest jednak nowy minister obrony Antoni Macierewicz, ale jest on za to... zgniłym jajem!"

Czytaj więcej:
        www.fakt.pl/politycy/ludwik-dorn-dla-fakt24-pl-antoni-macierewicz-to-zgnile-jajo,artykuly,591780.html
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 15.11.15, 22:14
      Pan Kukiz wini za zamach lewactwo. ISIS potrzebuje takich analityków. Brawo!
      Tomasz Lis komentuje wypowiedź Pawła Kukiza, 14 listopada 2015
      A kogo to wina wredny lisie?

Każdy musi teraz ocenić, jak wielkim błędem jest próba osiedlania dużych zbiorowości islamskich imigrantów w Polsce. To jest działanie, które nie może i nie będzie w Polsce kontynuowane
      Antoni Macierewicz o imigrantach dla TVP Info, 15 listopada 2015

To nie Macierewicz jest wariatem
      • wislocki12 Chyba tylko Ty... 15.11.15, 23:00
        A czy ktokolwiek podejrzewa, że Macierewicz jest wariatem? Chyba tylko Ty! ;-))
        PS. Myślę, że powinniśmy przyjąć więcej muzułmanów, ateistów, protestantów, prawosławnych i agnostyków, aby poprawić bilans światopoglądowy w Polsce! ;-))
    • pamietamy3322 Re: do tvnowskich tłukow i lewaków 17.11.15, 11:18
      W mediach glownego scieku znowu odtrabili sukces w ramach szkalowania prawicy.
      Oglosili wrecz odtrabili ze PiS robi zamach na Trybunal Konstytucyjny.

Artykul pieknie wyjasnia ze PO ten ,,zamach" a nawet gorszy zrobila duzo wczesniej

wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,To-zamach-na-Trybunal-alarmuja-zamachowcy,wid,17978502,wiadomosc.html
      • wislocki12 Zdelegalizować to, czego nie stworzył PiS 17.11.15, 21:01
        To nie zamach! Chodzi tylko o to, żeby zdelegalizować to, czego nie stworzył PiS! :-((
      • wislocki12 Główny ściek 20.11.15, 23:45
        Ciekawe, gdzie teraz będzie główny ściek? Na Nowogrodzkiej! ;-))
    • pamietamy3322 kolejny falsz glownego scieku 17.11.15, 15:41
      W glownym scieku znowu szkalowali marsz Narodowcow 11 Listopada szczegolnie za tegoroczne haslo marszu ..Polska dla Polakow, Polacy dla Polaski" uwazajac to za rasistowskie.
      To przypominam Konstytucje RP
      Art. 3 Rzeczpospolita Polska jest państwem jednolitym.
      Art. 4.

1. Władza zwierzchnia w Rzeczypospolitej Polskiej należy do Narodu.

2. Naród sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.

Definicja narodu: wspólnota o podłożu etnicznym, gospodarczym, politycznym, społecznym i kulturowym wytworzona w procesie dziejowym, przejawiająca się w świadomości swych członków.

Wiec tak jest wladza w Polsce nalezy do Polakow. Polska dla Polakow

Te wszystkie lisy i caly glowny sciek naklaniaja do lamania Konstytucji. Bo jak Polska nie dla Polakow to dla kogo?
      Robia wam z mozgu bagno.

• e-zyleta Re: kolejny falsz glownego scieku 17.11.15, 16:34
        Dobrze że ty masz w jelicie grubym wszystko poukładane.
        • pamietamy3322 Re: kolejny falsz glownego scieku 17.11.15, 16:55
          Jak najbardziej. A ty nos za soba wiadro zeby nie roztrzasac po ulicy.
          • wislocki12 Świński łeb 17.11.15, 20:57
            Gdyby Muhammad Ali otworzył w Polsce knajpę, toby mu ją osprejowali napisami "Biała rasa", podpalili i wrzucili świński łeb do środka."
            Z. Hołdys, Umęczona flaga, Newsweek, 47/2015
      • wislocki12 Jak kryształ 17.11.15, 20:59
        Podobno Pan Prezydent uniewinnił krystalicznie niewinnego M. Kamińskiego, co by to nie miało oznaczać! ;-))
      • wislocki12 Re: kolejny falsz glownego scieku 19.11.15, 22:00
      • wislocki12 Polacy dla Polaski? 19.11.15, 22:03
        Mnie hasło "Polska dla Polakow, Polacy dla Polaski" też się nie podoba! :-((
        PS. A kto to jest owa Polaska? ;-))
      • wislocki12 Bagno z mózgu? 20.11.15, 23:48
        Z mózgu bagno? Czy Ty aby nie przesadzasz? ;-))
        PS. Jak to dla kogo Polska? Dla narodowych katoli! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka