Dodaj do ulubionych

Poważny błąd?

21.11.15, 00:16
To pierwszy poważny błąd prezydenta Dudy? A szkoda, bo nieźle zaczęło się... :-(

"Decyzja prezydenta Andrzeja Dudy o ułaskawieniu Mariusza Kamińskiego była decyzją złą – oceniają Polacy. Tak wynika z dwóch niezależnych sondaży, zrealizowanych dla dwóch stacji telewizyjnych przez dwie różne pracownie badawcze. Przeważająca większość ankietowanych decyzję o ułaskawieniu byłego szefa CBA ocenia negatywnie.
Dwa media, dwa sondaże – a oceny zaskakująco zgodne. Polacy są zdania, że decyzja prezydenta Andrzeja Dudy o ułaskawieniu Mariusza Kamińskiego byłą decyzją złą."

www.fakt.pl/politycy/polacy-zle-oceniaja-decyzje-prezydenta-o-ulaskawieniu-kaminskiego,artykuly,591899.html
Obserwuj wątek
    • jk471 Re: Poważny błąd? 21.11.15, 07:48
      Ja pana Prezydenta za tę decyzję uwielbiam a klangor ludzi typu Rzepliński i Zoll, którzy siedzieli cicho jak poprzednia złodziejska ekipa zrobiła przewał z wyborem sędziów TK to anielska pieśń na moje uszy.
      O sondażach mam wyrobioną opinię i się z nią zgadzam.
      Amen!
      • edekzgredek99 Re: Poważny błąd? 21.11.15, 08:26
        To uwielbiaj dalej. Mozesz mu nawet nogi wylizac albo co innego. Tylko zdaj relacje na forum jak bylo
      • wislocki12 Klangor, czyli... 21.11.15, 11:16
        Czasem mam wrażenie, że lecisz klangorem, przepraszam, Michalkiewiczem! ;-)
        PS. Też mam wyrobioną opinię i... się z nią zgadzam. Amen! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka