Dodaj do ulubionych

Islamizacja Europy

• polak1706 Re: Islamizacja Europy 11.01.16, 22:09
      Zapraszamy do POlski!
      1-wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Nastoletni-zwolennik-ISIS-zaatakowal-maczeta-nauczyciela-w-Marsylii,wid,18096188,wiadomosc.html
      2-wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kolejny-zamach-w-Egipcie-Nieznani-sprawcy-ostrzelali-samochod-ktorym-podrozowali-dwaj-zolnierze,wid,18092668,wiadomosc.html
      Witajcie przybysze!
      • wislocki12 Antoni obroni? 11.01.16, 22:58
        "Pytaliśmy młodego rzecznika MON o studia. Efekt? Złamał prawo...
        Bartłomiej Misiewicz przez dwa tygodnie nie potrafi odpowiedzieć na pytanie o wykształcenie i to pomimo tego, że "Fakt" zażądał, aby je przysłać mailem. Szef gabinetu politycznego Antoniego Macierewicza, rzecznik MON i pełnomocnik ministra obrony do spraw utworzenia Centrum Eksperckiego Kontrwywiadu NATO łamie w ten sposób prawo i ignoruje naszych czytelników!
        (...)
        Póki co o Bartłomieju Misiewiczu wiemy, że jego doświadczenie zawodowe ogranicza się do pracy w aptece. (...) Złośliwi mogliby zadać pytanie: czy 25 letni Bartłomiej Misiewicz może pełnić odpowiedzialne funkcje w MON, skoro przez dwa tygodnie nie potrafi sobie przypomnieć jakie ma wykształcenie?" :-((

www.fakt.pl/prawo/bartlomiej-misiewicz-nie-odpowiada-na-pytania-lamie-prawo,artykuly,602828.html
      • wislocki12 Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 12.01.16, 22:04
        "Szeregowy Paweł S. (31 l.) na początku kwietnia 2014 r. w pijackim widzie zgwałcił bezbronną nastolatkę, wcześniej zdzierając z niej ubranie. Początkowo, choć prokuratura nie miała wątpliwości o jego winie, pozostawał w służbie – był żołnierzem 12. Brygady Zmechanizowanej. Ale dzięki naszym artykułom stracił pracę. Już nigdy nie będzie mógł wrócić do wojska."
        Jak ci w Kolonii... :-(

www.fakt.pl/polska/zolnierz-gwalciciel-odsuniety-od-sluzby,artykuly,603008.html
        • polak1706 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 12.01.16, 22:07
          ale tobie jeszcze żaden nie rozchylił nóżek? To życzę ci aby to był Arab!
          • palacz67 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 07:06
            wiadomosci.wp.pl/gid,18109310,kat,1356,title,Migrantki-padaja-ofiara-przemocy,galeria.html
            • polak1706 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:05
              Na dzikich nie ma mocnych. Nie rozum, a popęd kieruje ich instynktami, jak u zwierząt.
              • kundzia670 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:24
                Czy tylko na dzikich? mój Ty tygrysie ;-)
                • polak1706 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:40
                  >mój Ty tygrysie<
                  Tygrys na słomianych nogach.
                  Mogę ale mi się nie chce ;-P
                  • kundzia670 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 20:00
                    Leniuszek? a może brak motywacji, co?
                    • polak1706 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 20:39
                      Może gdyby mnie jakaś połechtała z figurą seksi, rączkami delikatnymi, zadbanymi, długimi nogami, zmysłowa, inteligentna, bogata, z jędrnością ciała, ładnymi równiutkimi ząbkami... (innych cech nie musi mieć) to kto wie?
                      www.youtube.com/watch?v=PkaveikyikE
                      Może być jeszcze bardziej zjawiskowa, z inną ciekawszą twarzą ;-)
                      • genia50 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 20:52
                        Po 75 roku to nawet Salma nie pomoze,po prostu mezczyzni traca zainteresowanie kobietami,chyba ze lykaja testosteron i jakas jeszcze kuracje.
                        • polak1706 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 21.01.16, 22:37
                          no i jeszcze takie muszą być gibkie, zwinne....
                          www.youtube.com/watch?v=p0ECZLrI9t4&feature=em-subs_digest
                          a wówczas... radości nam nie zabraknie ;-D
                      • wislocki12 Perwersja 19.01.16, 21:31
                        Wybacz, ale to mi wygląda już na jakąś perwersję... Że też matka ziemia takich jeszcze nosi! :-((
              • genia50 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:27
                Masz rację,dlatego nie nalezy ufać nikomu,nawet znajomym,bo nie wiadomo co kryje się pod ich skórą.Jak mówia statystyki najczesciej oprawcy to znajomi ofiar.Nawet w towarzystwie nie mozna sie niczego napic,bo mozna miec cos wsypane do napoju.Trzeba nosic picie w torebce,albo nic nie pic ani nie jesc.Okropne czasy.
                • palacz67 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:53
                  Ja tam sobie sama zrobiłam kolacyjkę, obrałam kilka jabłek, usmażyłam , dodałam cukier waniliowy i cynamon, ugotowałam ryż i właśnie wcinam. Kto mi ufa i wierzy, że Go nie otruję, niech się częstuje:-)
              • palacz67 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:54
                Masz rację, pzdr.
                • palacz67 Re: Zgwałcił 16-latkę na oczach kolegów 19.01.16, 19:56
                  Wskoczyło nie tu, gdzie trzeba ale wiadomo, o kogo mi chodziło.
                  • wislocki12 A gdzie miało wskoczyć? 19.01.16, 21:25
                    "Wskoczyło nie tu, gdzie trzeba"? A gdzie miało wskoczyć? ;-)
          • wislocki12 Grzeszne myśli 19.01.16, 21:27
            Myślę, że miewasz grzeszne myśli! :-(
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 22:35
      Jeżeli to prawda...
      wiadomosci.onet.pl/swiat/arabia-saudyjska-wielki-mufti-mowi-ze-szachy-sa-zakazane/74tyyp
      to co można myśleć o dzikim islamie?
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 22:42
        U nich to duzo wiecej rzeczy jest zakazanych. Jak np: wieprzowina, psy.
        • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 22:49
          Ale co do tego to sie mylisz. Arabia Saudyjska to najbardziej konserwatywny kraj islamski. Panuje tam wahabizm najbardziej skrajna odmiana islamu. Wiekszosc z zamachowcow na WTC to byli saudyjczycy. Arabia Saudyjska pomogla stworzyc panstwo islamskie. Poniewaz religia panstwa islamskiego jest sunnizm taki sam jak w Arabii Saudyjskiej. Dlatego tak nienaidza Iranu gdzie panuje lagodniejsza forma islamu szyizm. W Iranie sa nawet koscioly czy chrzescijanskie wspolnoty religijne. Ktore maja swoja odrebnoc.
          • wislocki12 Whabizm czy szyizm? 21.01.16, 23:22
            Ciekawe, czy twój rozmówca, pamiętamy3322, zresztą, zrozumiał wreszcie, jakie są podstawowe wady wahabizmu, wyznawanego w Arabii Saudyjskiej, w odróżnieniu od szyizmu wyznawanego w Iraku. Jak się domyślam, Ty raczej zwracasz się ku szyizmowi! :-))
        • wislocki12 Psy to problem 21.01.16, 23:14
          Masz rację! Psy to zasadniczy problem! ;-))
        • polak1706 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 23:37
          o wieprzowinie to wiem. Podrzucam linki o takich tematach, ale o psach nie słyszałem
      • wislocki12 De gustibus.. 21.01.16, 23:09
        No cóż, jednym nie podobają się szachy, a innym... burki. De gustibus... ;-))
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 23:40
      To tzw panstwo islamskie to jest kpina. Juz dawno byloby zniszczone bo to jest kpina militarnie i jako panstwo to tez kpina.
      Tylko ze jest wspierane przez USA ktore chca odsuniecia Asada. Arabia Saudyjska sasiad Syrii rowniez chce odsuniecia Asada i przejac nad tym panstwem wplywy. Poza tym Asad jest jazyda najlagodniejszy odlam islamu. A saudowie sa sunnitami wahabitami. Turcja poza tym ze bierze rope od p islamskiego tez nie chce jego upadku bo boi sie ze kurdowie na tym terenie moga oglosic niepodleglosc. Iran ma armie na tyle silna ze zdmuchnalby to panstwo islamskie ale sie boi reakcji Arabi Saudyjskiej. Bo te dwa kraje sie nienawidza poniewaz w Iranie jest szyizm w Arabi Saudyjskiej sunnizm. Dla Izraela panstwo islamskie tez jest korzystne bo jak na bliskim wschodzie jest rozpierducha to dla Izraela lepiej jak sie tluka miedzy soba. Poza tym Izrael z Asadem sie nienawidza bo Asad jest przyjacielem Iranu.
      I tak sobie to panstwo islamskie kpina militarnie egzystuje i wyzyna ludzi. Bo ,,wielcy" tego swiata prowadza sobie gierki o wplywy.
      I to jest cala prawda.
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 23:55
      Poczytjacie co jest zakazane a co dozwolone w islamie. I macie jeszcze watpliwosci ze oni sie nie nadaja do Europy??

Powszechnie wiadomo, że muzułmanie nie jedzą wieprzowiny, boją się świńskiej krwi i źle traktują psy. Jakie jeszcze zwierzęta uważają za nieczyste?
      Islam dokładnie reguluje życie muzułmanów. Jego zapisy odnoszą się do każdej dziedziny życia, mówią o tym, jakie zwierzęta muzułmanin może hodować i zjadać, a jakie zostały stworzone wyłącznie do służenia człowiekowi. Wskazuje też, których zwierząt nie powinno się nawet dotykać. W razie potrzeby na muzułmanina czekają nawet wytyczne, co powinien zrobić z kozą użytą do czynności seksualnych.
      Świnia

Stary Testament uważa świnię za zwierzę nieczyste i zakazuje jej spożywania. Zakaz ten łączy się z faktem, że wiernym wolno spożywać wyłącznie mięso przeżuwaczy o rozdzielonych kopytach oraz niedrapieżnego ptactwa i spełniających ściśle określone warunki ryb. Zwierzęta te są zazwyczaj łagodne oraz nie są mięsożerne i nie jedzą padliny. Zakaz ten odwołał Jezus, mówiąc, że jeśli chrześcijanin wystrzega się obżarstwa i łakomstwa, to może jeść wszystko. Dowolne pokarmy są czyste, ponieważ wszystko, cokolwiek człowiek spożywa, jest następnie wydalane i nie może człowieka zanieczyścić.

Islam bezwzględnie podtrzymał zakazy wprowadzone w Starym Testamencie, dotyczące jedzenia mięsa. Muzułmanie tłumaczą, że zakaz spożywania, a nawet dotykania świni pochodzi od samego Allaha i jako taki nie wymaga żadnego naukowego wyjaśniania. Jednak mimo wszystko odpowiadają na pytania o ten zakaz, wskazując na zatrzęsienie chorób i pasożytów przenoszonych przez świnie. Ponadto informują, że świnia wydala tylko 2% kwasu moczowego, a reszta pozostaje w jej ciele i zatruwa organizm człowieka, który to mięso spożywa. Dowodzą również, że plaga chorób cywilizacyjnych dotyczących układu krążenia w społeczeństwach niemuzułmańskich ma swoje podłoże właśnie w sporym spożyciu wieprzowiny. Przypominają, że świnia z samej natury jest bardzo brudnym zwierzęciem, które używa i zjada własne i cudze odchody, otacza się nimi oraz żyje w nich.

Dodajmy, że choroby i pasożyty przenoszone są również przez inne zwierzęta. Świnia natomiast nie ma odpowiedniej regulacji temperatury ciała, bardzo niewiele się poci i jeśli jest trzymana w upale i ścisku, wówczas do chłodzenia się używa własnych odchodów. Załatwia się tam, gdzie przebywa. Nie czyni tego, jeśli ma zapewnione odpowiednie warunki - przestrzeń i w miarę niską temperaturę, jednak w krajach islamu nie jest to warunek łatwy do spełnienia.
      Pies

Islam surowo zakazuje bliskich relacji z psami, które uważa za wyjątkowo nieczyste. Zaleca się muzułmanom zabijanie czarnych psów, będących wcieleniem diabła. Psy najlepiej po prostu omijać i rygorystycznie przestrzegać, aby nie zbliżały się do dzieci. Pies, który odważy się polizać rękę lub twarz dziecka, może szybko zakończyć swój żywot. Badacze Koranu twierdzą, że zła sława psów bierze się z hadisów, a nie z samego Koranu. Psy są dla muzułmanina nieczyste do tego stopnia, że cokolwiek pies poliże, to należy niezwłocznie siedem razy umyć, ale najpierw najlepiej posypać ziemią. Muzułmanin nie trzyma psa w domu, bo naraziłby się na omijanie jego domu przez anioły. W gospodarstwie można trzymać tylko psy pilnujące pól, ogrodów i bydła. Hadisy zawierają nawet pouczenie, że jeśli przed modlącym się muzułmaninem w odległości bliższej, niż dorzuciłby on kamieniem, przejdzie pies, wówczas jego modlitwa jest nieważna.
      Kozy i inne zwierzęta

Pisma uważanego przez muzułmanów za wielkiego Ajatollaha Chomeiniego wyjaśniają, że w islamie dopuszczalny jest seks mężczyzny ze zwierzętami (?owcami, krowami, wielbłądami i tak dalej?), jeśli nie ma on innej możliwości zaspokojenia swojej potrzeby. Jedynym zaleceniem jest niezwłoczne zabicie zwierzęcia po osiągnięciu orgazmu. Zwierzę powinno być spalone, ewentualnie może też zostać sprzedane, jednak mężczyźnie wolno sprzedać mięso tego zwierzęcia wyłącznie poza jego wioską. Chomeini przestrzega, że w przypadku wytrysku mocz, kał i mleko tych zwierząt stają się nieczyste i absolutnie nie powinny być spożywane.
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.01.16, 23:56
        Musialem wkleic. Zaczynaja blokowac linki
        • wislocki12 My jesteśmy za demokracją... 22.01.16, 21:35
          Poważny forumowicz wysyła tylko jeden wpis i... czeka na reakcję. Jeżeli reakcji brak, odpuszcza sobie i nie usiłuje wciskać (5 wpisów) forumowiczom swoich poglądów! Nawet tych jedynie słusznych! ;-))

My jesteśmy za demokracją,
          ale oni nie chcą nas słuchać! ;-))
          • pamietamy3322 Re: My jesteśmy za demokracją... 22.01.16, 22:04
            Ja moge pisac i 50 postow pod rzad sam do siebie. Bo robie to za darmo. I nie musze sie bac ze mi nie zalicza do wyplaty.
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 22.01.16, 00:15
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Berlin-28-letni-mezczyzna-wepchnal-20-latke-wprost-pod-pociag-metra,wid,18116025,wiadomosc.html
      Niech zgadnę! Sprawcą był Mohamet?
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 22.01.16, 06:52
        Witam, czytalam to wczoraj oraz komentarze do artykułu. Zginęła niewinna młoda dziewczyna być może przez głupią politykę i skutki decyzji rządzących. Może się to kiedyś wyjaśni. Bardzo mi żal tej dziewczyny, jak wiesz, mam dzieci w tym wieku, pzdr.
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 23.01.16, 20:27
          wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Zamachy-we-Francji-Sluzby-specjalne-obawiaja-sie-kolejnych-atakow,wid,18121726,wiadomosc.html
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 22.01.16, 21:40
        Lewactwo opanowalo europe zachodnia. Myslicie ze oni sie wzrusza nawet milionem zgwalconych zamordowanych bialych kobiet? Nawetbeda sie cieszyc bo rasy sie zmieszaja. To chorzy umyslowo ludzie. W Europie robia lewacka inzynierie spoleczna.

• pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 22.01.16, 21:44
          Biala kobieta to ich wrog , potencjalny obiekt pozadania dla heteroseksualnego bialego mezczyzny. A to jest dla nich wrogie, to trzeba zniszczyc.
          • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 22.01.16, 21:46
            Wiadomo im wieksze wplywy roznych odchylow tym dla lewactwa lepiej. Bo odchyly z gruntu rzeczy od malego sa wrogo nastawione do patriotyzmu. Bo w narodowym spoleczenstwie nie mogliby by uprawiac swoich swinstw. Dlatego odchyly to sojusznik lewakow.
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 23.01.16, 12:10
      Rasa panow w unii europejskiej: pederasci i ,,uchodzcy". To ja juz wole to co bylo 70 lat temu.

zmianynaziemi.pl/wiadomosc/islamscy-uchodzcy-stali-sie-nowa-rasa-panow-w-europie
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 23.01.16, 12:32
      U siebie sie zydki nie patyczkuja z arabami. Do nas ich sprowadzaja kaza nam im na wszystko pozwalac. Kary smierci nie dostaja nawet ci co obcinaja glowy. A w Izraelu straznik zastrzelil 13 letnia Palestynke. Myslalby kto ze dorosly chlop nie mogl obezwaldnic 13 letniego dziecka inaczej niz zabijajac.

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,13-letnia-Palestynka-zginela-po-ataku-na-izraelskiego-straznika,wid,18121327,wiadomosc.html?ticaid=11659d&_ticrsn=5
      • wislocki12 Dziecko czy 13-letnia Palestynka? 24.01.16, 00:07
        To ja chyba czegoś nie rozumiem. Dziecko czy 13-letnia Palestynka? A wiesz, że Maryja, bardziej znana jako Matka Boska, w wieku 14 lat urodziła niejakiego Jezusa, Boga zresztą? ;-))
      • genia50 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 09:03
        Biegła z nozem na tego policjanta,a on ja postrzelił.ktore to postrzelenie okazalo sie smiertelne.Mial dac sie zabic bo była 13 latka,a nie starsza?Powinien odpowiadać za przekroczenie obrony koniecznej.
        • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 10:06
          Dokladnie. Sama sobie odpowiedzialas. W lewackiej europie poszedlby siedziec na 30 lat za przekroczenie uprawnien. A na dodatek wiezniowie islamisci by mu wymierzyli ,,sprawiedliwosc" a lewacka prasa by go potepila.
          Poza tym wybuchly by zamieszki gdzie tysiace islamistow paliloby samochody i napadalo na bialych.
          Oczywiscie genia powinien jej przywalic z rakiety. Bo nie mogl jej obezwladnic w inny sposob np kopnac czy ogluszyc kolba karabinu.
          • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 10:16
            Lewactwo wstydu nie ma. W europie bronia doroslych zwyroli gwalcicieli islamistow.
            A w takim przypadku genia lewaczka nawet jej powieka nie drgnie jak zydowski zolnierz zabija 13 letnia dziewczynke dziecko. Brak moralnosci i ludzkiej wrazliwosci ale to cechuje kazdego lewaka.
            • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 10:18
              genia jakby 5 czy 7 letnie dziecko bieglo z nozem tez bys mu odstrzelila glowe?
              A bronilabys doroslego gwalciciela islamiste? Pewnie tak
              • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 10:27
                To nie byl jakis dorosly islamista stary chlop. Tylko 13 letnia dziewczynka i mogl ja obezwladnic na sto sposobow.
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 23.01.16, 23:46
      Europejska cywilizacja jest zagrożona
      wiadomosci.onet.pl/swiat/sylwestrowe-ekscesy-w-dwunastu-landach/34p1rb
      • wislocki12 Nie masz czegoś świeższego? 24.01.16, 00:02
        Nie masz czegoś świeższego? ;-))
        • polak1706 Re: Nie masz czegoś świeższego? 25.01.16, 23:32
          >Nie masz czegoś świeższego? ;-))<
          Bułkę z masłem ;-)
          wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Bijatyka-na-granicy-grecko-macedonskiej-jeden-Pakistanczyk-nie-zyje-dwoch-jest-rannych,wid,18124836,wiadomosc.html
          a na zdjęciu "milusia" rodzinka ciapatych.
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 09:10
        Witam, miałeś rację, zakładając ten wątek a teraz to już skutki, które można było dawno przewidzieć, pozdrawiam.
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 11:10
      Jak niemieccy mezczyzni demonstrowali w spodnicach w protescie przeciwko gwaltom islamistow. To 400 chlopa z Rosji podjechalo pod osrodek dla ,,uchodzcow" i zrobilo pogrom.
      Czynnikiem bezposrednim bylo porwanie 13 letniej Rosjanki przez grupe negro i araboidow. Ale nie tylko to. Rosjanie bronili swoich rodzin zaczepianych przez araboidow.

wolna-polska.pl/wiadomosci/slowianska-lekcja-ponad-400-rosjan-zmasakrowalo-islamskich-imigrantow-w-niemczech-2016-01
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 11:21
        Europa zachodnia jest nie do odratowania. Jedyna nadzieja w przetrwaniu bialej cywilizacji jest w Słowianach.
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 12:29
      Zyd za pomoca swoich pacholkow lewakow chce stworzyc nowego czlowieka. Bez panstwowosci, bez narodu, bez rasy. Bo taka zbieranina zyd bedzie mogl rzadzic. Dlatego sprowadzaja do europy miliony islamistow i murzynow. Dlatego pozwalaja im gwalcic biale kobiety.
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 12:31
        Dla nich to jest korzystne jak taki negroid gwalci biala kobiete. Bo rasa sie wymiesza. Dlatego tak niskie kary czesto prace spoleczne dla takich zwyroli. Zrozumcie tu nie ma zadnej naiwnosci to jest plan. Naiwni to moze byc lewactwo niskiego szczebla.
        • wislocki12 Zero zainteresowania? 24.01.16, 12:42
          Poważny forumowicz wysyła jeden wpis i obserwuje reakcje na forum. Jeżeli zainteresowania brak, odpuszcza sobie, a nie wysyła kolejnych 5 z identycznym skutkiem! ;-))
          • kundzia670 Re: Zero zainteresowania? 24.01.16, 12:59
            Nudziarz! i już...
      • genia50 Re: Islamizacja Europy 24.01.16, 12:33
        No to kto jest gorszy;Zyd czy Arab?Kto jest bardziej znienawidzony?
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 25.01.16, 19:07
          wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Uchodzca-pchnal-nozem-22-letnia-pracownice-osrodka-dla-uchodzcow-w-Szwecji-Kobieta-nie-zyje,wid,18124802,wiadomosc.html?ticaid=1165d4
          • wislocki12 Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 00:08
            "Ksenofobia (stgr. ξένος ksenós - obcy, stgr. φόβος phóbos - strach, czyli strach przed obcymi) - niechęć, wrogość, lęk wobec obcych, przesadne wyrażanie niechęci wobec cudzoziemców.
            Ksenofobia może dotyczyć wszystkiego, co wiąże się z obcokrajowcami, osobami nieznanymi, innymi pod pewnymi względami.
            Ksenofobia może stać się immanentną wartością powszechnie akceptowaną w społeczeństwie lub w pewnych grupach społecznych.
            Osoba przejawiająca ksenofobię to ksenofob." :-((
            Pozdrawiam!
            • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 10:07
              No to ty jestes polonofob, prawicofob, PiSofob, chrzescijanofob, katolifob, prawicofob, narodofob.
              • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 10:08
                jeszcze rasofob bo chyba bardzo cierpisz ze nie urodziles sie murzynem.
                • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 10:10
                  bialorasofob
                  • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 11:11
                    Mam wrażenie, że Ty jesteś lechofob!
                    • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 13:38
                      Daj znać jak wymyslisz coś jeszcze bardziej głupiego.
                      • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 14:40
                        Ale bufon z Ciebie!
                        • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 15:28
                          2 dechy za dużo ale może masz dorosłą c. Dam Ci nawet popatrzec.
                          • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 16:28
                            Albo seksi kolezanke 20 lat młodszą.
                          • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 16:53
                            Myślisz, że masz co pokazać i jest to warte zainteresowania?
                            • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:01
                              Nie tylko pokazuje ale i robie, i lubie dominować.
                              • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:14
                                Nie należę do uległych, masz zbyt wybujałą wyobraźnię i próbujesz się dowartościować.
                                • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:17
                                  Przecież Ty masz tylko obserwować jak inna klęczy.
                                  • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:19
                                    Poza tym co innego uległość w seksie a co innego w życiu. Sam nie lubie uległych w życiu takich stłamszonych garkotłuków z łancuchem przy kuchni.
                                  • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:19
                                    Taki Arab z Ciebie? a kozę sobie d....
                                    • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:22
                                      No właśnie znowu mylisz pojęcia. Od araba to mam 180 stopni. Arab będzie Cie trzymał w kuchni jak psa i słabo bedzie dymał na misjonarza. Ja lubie kobiety wyzwolone w życiu, które lubią coś więcej w tych sprawach.
                                      • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:24
                                        Poza tym uwielbiam jak kobieta bardzo barszo krotko sie ubiera. A araby jak kaza sie swoim kobietom ubierac? Ale coz oczekiwac szkoda dyskusji nawet.
                                      • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:32
                                        Coś to znaczy niewiele, niejeden poległ w tych sprawach.
                                        • pamietamy3322 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:36
                                          mhm
                                          • kundzia670 Re: Ksenofobia i ksenofobi 26.01.16, 17:38
                                            ;-)
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 16:57
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kup-sobie-narzeczona-Tysiace-kobiet-i-dziewczat-w-Indiach-pada-ofiara-handlarzy-ludzmi,wid,18125637,wiadomosc.html

W Indiach masowo usuwaja zenskie zarodki i kwitnie handel kobietami. Sytuacja jak u arabow. Niech dymaja kozy, krowy, owce czy co tam jeszcze jak araby a od bialych kobiet WON!
      • wislocki12 Ksenofobia i rasizm, niestety 26.01.16, 19:52
        Naprawdę uważasz, że Hindusi mają coś wspólnego z islamizacją Europy? ;-))
        Mnie to wygląda raczej na ksenofobię i rasizm, niestety! :-((
    • falszywyogier1 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 17:00
      jakie te lewactwo milusie. jakie europejskie. Przyjazne jakie to lewactwo.kulturalne takie i dobrze wychowane. Niew to co te mohery katolickie;
      www.youtube.com/watch?v=ZyZTzMjPz2Y
    • falszywyogier1 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 17:09
      A muśliny są im wdzięczne i wszyscy są dla siebie mili. Tak rodzi się nowa społeczność Nowych Wspaniałych Czasów Wodnika
      www.youtube.com/watch?v=bWrcpxQkpms
      www.youtube.com/watch?v=KKu6Y7FtgF4
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 17:22
        Witam, zdenerwowałam się, nie skomentuję tego, bo nasuwają mi się tylko brzydkie słowa, pozdrawiam.
        • wislocki12 Nie powinny się nasuwać! 26.01.16, 19:58
          Myślę, że praktykującej katoliczce w żadnym wypadku brzydkie słowa nie powinny się nasuwać!
          • palacz67 Re: Nie powinny się nasuwać! 26.01.16, 20:06
            Nie powinny a jednak się nasuwają, pzdr.
      • polak1706 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 20:57
        Pisałem, że ONI są milusi!
        ARABUSY DZIKUSY!
        • genia50 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 21:01
          Nie lubie dzikich chłopów,obojętnie jakiej sa nacji i rasy.
        • wislocki12 Jak Brudziński? 26.01.16, 21:27
          Jakbym Brudzińskiego słyszał! Tylko dlaczego tak mi sie wydaje? ;-))
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 23:40
      www.youtube.com/watch?v=fOOpSXirmxs
      Prosimy! Prosimy do Polski!
      www.youtube.com/watch?v=Xy5iacffwgI
      • polak1706 Re: Islamizacja Europy 26.01.16, 23:42
        www.youtube.com/watch?v=k2nPDhaat1g
        • wislocki12 Naprawdę? 27.01.16, 00:32
          Czy Ty naprawdę uważasz, ze w naszym interesie jest wspieranie niemieckich urzędów imigracyjnych? :-((
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 28.01.16, 00:08
      Robi się niezły b.u.r.d.e.l w Eurokołchozie
      www.youtube.com/watch?v=v-MwGc_XUJk
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 28.01.16, 18:02
      wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-mezczyzna-z-bronia-zatrzymany-w-disneylandzie/zdlmmc
      Niech znów zgadnę!
      Francuski Abdul?
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 29.01.16, 21:22
        wp.tv/i,dramatyczne-sceny-w-osrodku-dla-nieletnich-uchodzcow-w-szwecji,mid,1865112,cid,4051,klip.html?ticaid=516636
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:15
      Europa skonczyła sie po II Wojnie Swiatowej jak lewactwo przejelo waldze w Europie.
      100 lat temu sprawa z islamistami bylaby rozwiazana w jedna chwile a teraz szkoda gadac.
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:25
        Zawsze tak bylo ze agresywna cywilizacja wypierala ta zgnuśniałą. Za tysiac lat beda sie uczyc w ksiaakach jak o koptach w Egipcie gdzieniegdzie moze jeszcze bedzie jakies skupisko europejczykow chrzescijan np 100 osob w islamskiej europie. Identiko jak np z koptami w Egipcie.
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:30
        Wiesz, ja mieszkałam rok w akademiku w Polsce z Arabami i pół roku w Rosji w tym samym akademiku, tylko na innych piętrach. Przez 5 lat w sąsiednim akademiku mieszkali mieszkańcy Syrii i z innych państw. Widziałam wiele razy, jak w nocy łańcuchami rozbijali auta Polakom. Bałam się wyjść wieczoremm na miasto, dla mnie powrót w zimie o 18 z uczelni to był wielki stres. Nigdy nie integrowali się z Polakami, wręcz izolowali się, nawet nie mówili nam cześć czy dzień dobry. Takich ich zapamiętałam, wyniosłych, dobrze ubranych i okazujących swoja wyższość na każdym kroku. Raz tylko miałam nieprzyjemny incydent ale nie chcę o tym pisać, dobranoc.
        • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:36
          Domyslam sie ze to bylo jeszcze za ZSRR bo ruski chcial sie przypodobac arabom od 1968 jak caly blok wschodni stanal po stronie arabow w konflikcie arabow z izraelem. I pewnie im na wszystko pozwalali jak teraz lewaki w europie. Ale teraz sprawa jest duzo duzo bardziej powazniejsza bo oni tu zostaja na stale po prostu przejmuja kontynent.
          • palacz67 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:39
            To był 1989 rok.
            • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:41
              No tak ZSRR trwal dluzej niz PRL bo do grudnia 1991.
              • palacz67 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:45
                Chcieli mi Biblię zabrać na granicy, musiałam się długo tłumaczyć, w jakim celu ją mam.
                • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 31.01.16, 23:57
                  Teraz na ulicach zachodnich miast rozdaja Koran. Byly przypadki ze grozili ludziom ktorzy nie chcieli wziąć. A latwo sobie wyobrazic jak skonczylby ktos rozdajacy Biblie na ulicy w Arabii Saudyjskiej czy Iranie. To znaczy latwo natychmiastowym scięciem albo ukamienowaniem.
                  • wislocki12 Rozdawali Biblię, Koran czy kopniaki? 01.02.16, 00:22
                    "Trzech 23-letnich Polaków zostało zatrzymanych w sobotę w Sztokholmie przez szwedzką policję w związku z demonstracją przeciwników imigracji. Mężczyźni podejrzani są o napaść na uczestników kontrdemonstracji." :-(
                    Rozdawali Biblię, Koran czy kopniaki? ;-)

blaber.pl/news/swiat/szwecja-3-polakow-zatrzymanych-po-demonstracji-przeciwnikow-imigracji/
                    • pamietamy3322 Re: Rozdawali Biblię, Koran czy kopniaki? 01.02.16, 00:26
                      Powinni dostac medal
                      • pamietamy3322 Re: Rozdawali Biblię, Koran czy kopniaki? 01.02.16, 00:27
                        Wspolczesni bohaterzy.
                        • pamietamy3322 Re: Rozdawali Biblię, Koran czy kopniaki? 01.02.16, 00:31
                          A Panstwo Polskie jak juz wroca powinno im wynagrodzic wszelkie szkody finansowe ktore poniesli. Bo tylko tacy ludzie moga bronic europy przed islamem.
                          • wislocki12 Rozdawnictwo? 01.02.16, 00:56
                            To za te kopniaki, które rozdawali z braku Biblii, że o Koranie nawet już nie wspomnę? :-((
                            • pamietamy3322 Re: Rozdawnictwo? 01.02.16, 01:01
                              Tak i w Nowym Panstwie Polskim powinni pelnic funkcje przywodcze, Poniewaz sie sprawdzili. Zaryzykowali wiele nie majac za to nic w obronie wartosci w ktore wierza w przeciwienstwie do roznych napasionych swin.
                              • wislocki12 Jeszcze "Rodzina 500+" 01.02.16, 21:18
                                Mimo wszystko wolałbym, aby rozdawali Biblię lub Koran. No może jeszcze ustawę w sprawie programu "Rodzina 500+" ;-)

"Od września 39 roku najlepsi Polacy są nazywani bandytami i faszystami." (M. Kowalski)
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 01.02.16, 15:55
      ROZUM POWRACA?
      >może nadejść moment, gdy trzeba będzie walczyć z bronią w ręku na ulicach europejskich miast, żeby zachować naszą tożsamość. Na razie oglądamy budowanie konia trojańskiego na oczach zdumionych Trojan i w dodatku za ich pieniądze <
      wiadomosci.onet.pl/kraj/leszek-miller-moze-nadejsc-moment-ze-trzeba-bedzie-walczyc-z-bronia-w-reku/2d2kcd
      WOJNA NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI!
      • kundzia670 Re: Islamizacja Europy 01.02.16, 16:50
        Zapewne staniesz w pierwszym szeregu...mój Ty rycerzu ;-)
        • polak1706 Re: Islamizacja Europy 29.02.16, 15:30
          O PANI! Dla CIĘ żucęm siem nawet w pszepaść!
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 01.02.16, 17:09
        Witaj, Polaku, dzięki za tę informację, pozdrawiam
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.02.16, 22:07
          wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,SNPDEN-przez-zagrozenie-atakami-niech-francuscy-licealisci-pala-w-szkole,wid,18139927,wiadomosc.html
          Na szczęscie nie uczę we francuskiej szkole, bo miałabym dylemat, czy nie wybrać mniejszego zła, pozdrawiam.
      • genia50 Re: Islamizacja Europy 01.02.16, 18:25
        Leszek Miller czasami sie myli i nawet w SLD nie wszystkim sie podoba.
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.02.16, 22:56
          Jacy oni są "milusi" Sam zobacz, dobranoc:-)
          o2.pl/artykul/imigranci-sterroryzowali-metro-w-monachium-policja-bezradna-5957207802729601a
      • wislocki12 Patron 01.02.16, 21:03
        Nawet w najbardziej fantastycznych moich snach Leszek Miller nie występował jako twój patron! ;-))
      • wislocki12 Wojna w Mielcu? 02.02.16, 23:12
        I proponuję, aby w pierwszym rzędzie owa wojna nawiedziła właśnie Mielec za pośrednictwem szczególnie black hawkeów, dromaderów, bryz, że o skrze i irydzie nawet już nie wspomnę! ;-))
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.02.16, 23:10
      Zabawy milusińskich
      www.youtube.com/watch?v=VZjS8lsLAhQ
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 07.02.16, 08:07
        Jestem w szoku, dewastują wszystko, ja ich tu nie chcę!
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.02.16, 23:18
      Tak się macie zachowywać kiedy już nasi przyjaciele ciapaci przyjadą
      www.youtube.com/watch?v=4zGRuHpYpRw
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.02.16, 01:59
      Myślałem że takie "rogale" to tylko psiaki pozostawiają na ulicach :-(
      www.youtube.com/watch?v=celOw_OKBAM
      • palacz67 Re: Islamizacja Europy 07.02.16, 07:58
        Jestem delikatnie mówiąc zniesmaczona.
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 08.02.16, 00:08
      > Wszystkim imigrantom grożą teraz konsekwencje prawne, w tym wydalenie z Rosji.<
      Super!
      o2.pl/artykul/imigranci-napastowali-kobiete-w-rosyjskiej-dyskotece-pobito-ich-5958771036148353a
      • ja-tarzan Re: Islamizacja Europy 09.02.16, 06:19
        >>> Wszystkim imigrantom grożą teraz konsekwencje prawne, w tym wydalenie z Rosji.<
        Super!

Przeczytaj uważnie, przecież to zmyślona bzdura.
        Grozi wydalenie na podstawie4 protokołu, którego nawet nie spisano, bo policjanci wespół z chłopakami naparzali imigrantów.
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 09.02.16, 07:06
          Tarzanie, czytaj ze zrozumieniem:-) Wiozłam kiedyś policjanta, kazałam mu zapiąć pasy, to powiedział: cwwtnts:-)
        • polak1706 Re: Islamizacja Europy 09.02.16, 22:56
          szkoda! Powinni im nakopać ile wlezie! No i... przejechać po nich walcem drogowym!
      • genia50 Re: Islamizacja Europy 09.02.16, 17:49
        Najgorsze jest to,ze nie zrobiono nic aby oddzielic prawdziwych uchodzcow od terrorystow i poszukiwaczy lepszej pracy .Bo to,ze w Syrii giną ludzie i głodują(drzewa sa gołe bo objedzone z lisci) nie jest wymysłem.Wina polega na tym,ze UE zdecydowała sie na przyjęcie uchodzcoe na żywioł,bez ogranicze ilosciowych i bez jakiegokolwiek porzadku.Jest to zle,bo daje pretekst wszelkom "fobom" do agresji i nacjonalistycznych zachowań.
        • polak1706 Re: Islamizacja Europy 09.02.16, 23:03
          Polacy znów ratują Europę.
          wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Planowali-atak-na-osrodek-dla-uchodzcow-Szwedzka-policja-zatrzymala-dziesieciu-Polakow,wid,18153449,wiadomosc.html?ticaid=11673f
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 08.02.16, 12:50
      Za gwałt to obcięcie torby sekatorem na żywca jak w ,,Pluje na Twoj grób" i sprawa rozwiązana w chwile.
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 08.02.16, 12:51
        Obojetnie jaka narodowść, rasa itd.
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 08.02.16, 13:59
        Rzekłbym nawet, że od tego europejskiego lewactwa wiekszą moralność mają nawet wieźniowie bo robili z gwałcicielami i pedofilami porządek. To lewactwo zbudowało im osobne więzienia, żeby bidulków nikt nie skrzywdził.
    • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 10.02.16, 10:53
      Już nie faszyści?

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Austriacka-ofensywa-w-sprawie-migrantow-Czas-na-radykalne-dzialania,wid,18153123,wiadomosc.html
      • pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 10.02.16, 10:54
        Krytykowali Węgry teraz chcą robić to samo.
        • palacz67 Re: Islamizacja Europy 29.02.16, 15:25
          wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Trzymala-glowe-dziecka-w-reku-i-krzyczala-jestem-terrorystka-Horror-w-Moskwie,wid,18188528,wiadomosc.html?ticaid=116918
          • polak1706 Re: Islamizacja Europy 29.02.16, 15:29
            A ten na filmiku ciągną bezbronnego osiołka za ogonek :-/ Co on od niego chciał:-?
            www.youtube.com/watch?v=3K28KMPSBjw
            • polak1706 Re: Islamizacja Europy 29.02.16, 15:34
              ale chyba młodzi biorą przykład z dorosłych :-/ Świat oszalał? A może tak ma być?
              10sekunda w lewym rogu
              www.youtube.com/watch?v=hb4pXElinC4
    • polak1706 Re: Islamizacja Europy 29.02.16, 21:34
      Z sieci:
      > ~popo 3 godziny i 19 minut temu

kilka przykładow głupoty Europy: W grudniu toczyl się zaciety spór o religijny charakter Bożego Narodzenia. We Włoszech wiele szkol zrezygnowało z wystawiania szopek, by nie urazić muzułmanów/. Z kolei we Francji awanturę wywołała choinka w szkole. Wszystko z powodu poprawności politycznej, która nie pozwala obrażać uczuć mniejszości, głównie muzułmańskiej. Choinka w wielu krajach nie nazywa się już drzewkiem Bożego Narodzenia, a drzewkiem świątecznym. A na wystawach sklepów zamiast Merry Christmas pojawiły się napisy Happy Holiday . Rada pewnej szkoły w New Jersey zabroniła chórowi śpiewać kolędę Cicha noc, święta noc . Zamiast jasełek dyrektorzy zalecili przedstawienia Czerwonego Kapturka, żeby mali muzułmanie nie poczuli się dotknięci.We francuskiej szkole wybuchła awantura o choinkę ustawioną na korytarzu. Dyrekcja kazała zabrać drzewko do szatni. Uniwersytetu Londyńskiego zaleca urzędom i biurom zakaz spożywania w pracy wieprzowiny, żeby nie urażać uczuć muzułmanów , i wiele innych takich przykładow, jak samo na rzecz mniejszosci rezygnyujemy ze swoich tradycji i wolności. Przypomnę jeszcze o pewnie wielu znanym zdarzeniu z Danii w dzielnicy gminy Kukkedal, w której zrezygnowano z ustawienia na głównym placu tradycyjnej choinki bożonarodzeniowej. Gmina argumentowała rezygnację z drzewka względami ekonomicznymi, ale jednocześnie wydala spore pieniądze na świętowanie zakończenia muzułmańskiego Ramadanu. Nie trzeba chyba wspominac ze w tej gminie rzadza muzulmanie. A Kobiecie, która protestowała przeciwko decyzji gminy Kukkedal, podpalono mieszkanie , a zainteresowani sprawa dziennikarze zostali obrzuceni kamieniami zanim zdarzyli wysiąść z aut.<
      Europa zapłaci wysoką cenę za swoją głupotę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka