04.12.15, 00:15
Jaki skromny! Nawet nie pochwalił się, ze jest kuzynem Jarosława Kaczyńskiego! ;-))
"Nowy dyrektor Lasów Państwowych: o szczycie klimatycznym, przyszłości lasów i zarzutach mainstreamu. Polecamy!
Z sygnałów, jakie otrzymuję, wynika, że pochłanianie dwutlenku węgla zostanie uwzględnione w poczynaniach władz
— mówi portalowi wPolityce.pl Konrad Tomaszewski, dyrektor generalny Lasów Państwowych."

Czytaj:
NASZ WYWIAD. Nowy dyrektor Lasów Państwowych: o szczycie klimatycznym, przyszłości lasów i zarzutach mainstreamu. Polecamy!opublikowano: wczoraj, g. 18:15 · aktualizacja: wczoraj, g. 19:49fot. Paweł Grądzki/lasy.gov.plfot. Paweł Grądzki/lasy.gov.plZ sygnałów, jakie otrzymuję, wynika, że pochłanianie dwutlenku węgla zostanie uwzględnione w poczynaniach władz— mówi portalowi wPolityce.pl Konrad Tomaszewski, dyrektor generalny Lasów Państwowych.Prezydent Andrzej Duda zawetował 3 ust
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Kuzyn... 04.12.15, 09:04
      Panie o rodzine trza dbac. A Jaro duzo ma tych kuzynow? Zeby tylko stoleczkow wystarczylo. A jak nie to cos sie wymysli. ;)
    • re_bo Re: Kuzyn... 04.12.15, 11:37
      edekzgredek99 03.12.15, 18:05
      Goowno wiesz jak wyglądam. To że ty masz niewyjściową facjatę to też nie moja wina. I nie porównuj każdego do siebie.

Pardon, edekzgredek. Źle się wyraziłem. Pisząc o buldożerze nie miałem na myśli Twojego wyglądu! Ja sądzę iż osobnik tak znakomicie , celnie dostrzegający palące problemy współczesności jak Ty, musi być pięknym chłopczykiem. Nie wątpię iżeś piękny chłopczyk , duma swojej Mamusi.
      Ja tylko niezdarnie usiłowałem podkreślić iż Twoja bystrość, delikatna, niezauważalna czasem (bardzo niezauważalna!!!) subtelność w wyjaśnianiu najbardziej zawiłych spraw politycznych stawia cię na równi z precyzją buldożera na placu budowy
      • edekzgredek99 Re: Kuzyn... 04.12.15, 12:33
        Uwazaj bo sie spocisz. Mialo byc o kuzynie Jarusia ja nim na szczescie nie jestem wiec nie skupiaj sie na mojej skromnej osobie. Lepiej zrob siusiu to ci ulzy. Tylko majty sciagnij.
      • wislocki12 Polityka prorodzinna 04.12.15, 22:20
        Że niezdarnie to fakt. ;-))
        Ponadto sam zechciej rozważyć, że:
        - J. Kaczyński to prezes, nadprezydent i nadpremier, :-(
        - M. Kaczyńska - prezes Instytutu Lecha Kaczyńskiego, ;-)
        - J.M. Tomaszewski (kuzyn) - TVP (szczegółów brak), ;-))
        - K. Tomaszewski (kuzyn nr 2) - prezes Lasów Państwowych. ;-)
    • genia50 Re: Kuzyn... 05.12.15, 08:02
      Czy to nie PiS obiecywało walkę z nepotyzmem,czyli zatrudnianiem z powodu powiązań rodzinnych a nie posiadanych kompetencji?
      • edekzgredek99 Re: Kuzyn... 05.12.15, 09:10
        Pani Geniu , pani wie ze "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka