Dodaj do ulubionych

Rower to jest to....

29.01.16, 20:41
Witam serdecznie.

Chciałbym wam zaproponować aby temat ten był zakładany na nowo np. co kwartał, dlaczego ? przemyślmy. Pojawi się nowy użytkownik forum którego kreci rower i.... ciężko mu będzie czytać temat który ma w sobie 500 wątków. Jako ze sam jeżdżę na rowerze dla mnie ten temat jest interesujący i ciekawy, dlatego "wyskoczyłem" z taka propozycją .
Czekam na wasze sugestie....
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Rower to jest to.... 29.01.16, 20:48
      Witam, rzeczywiście "wyskoczyłeś", resztę sobie sam dopowiedz, pozdrawiam.
    • wislocki12 Kolejny nick? 29.01.16, 21:35
      Wprawdzie swoimi ostatnimi deklaracjami min. Waszczykowski zniechęcił mnie nieco do cyklistów, ze o wegetarianach nawet nie już wspomnę, to tzw. całokształtem problematyki nadal jestem zainteresowany i dlatego popieram twój pomysł - nie trzeba już będzie przedzierać się przez dziesiątki niemądrych wpisów! ;-))
      PS. Czy mam rozumieć, że zamierzasz przechwycić dorobek intelektualny e-zybiego? A może to tylko twój kolejny nick? :-((
    • wislocki12 Rower nawet tego nie przypomina! 29.01.16, 22:14
      Mam dla Ciebie radę: zrezygnuj z wyskakiwania! Po deklaracji min. Waszczykowskiego wszelkie wyskoki cyklistów, ze o wegetarianach nawet nie wspomnę, nie mają najmniejszych szans na tym forum! ;-))
    • wislocki12 Rower nie wszystko może wytłumaczyć 30.01.16, 00:41
      Czy Ty przypadkiem nie nadużywasz nicka "e-zybi"? Ciekawe, co na to autentyczny e-zybi, o ile taki istnieje? ;-))
    • wislocki12 Stul pysk! 30.01.16, 00:44
      Czekasz na sugestie?
      Stul pysk i... już nie wyskakuj! :-((
    • wislocki12 U mnie masz przewalone! 30.01.16, 00:50
      Chyba zapomniałeś, że jeszcze tego wieczoru zdążyłeś wykasować bez najmniejszego nawet uzasadnienia wpisy palacza67 i wislockiego12. Może historia Ci to wybaczy, ale u mnie masz przewalone! Spadaj, xulu! :-((
    • e-zybi Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 09:13
      Witam, nie wiem czy wiesz, że jazda na rowerze potrafi być fascynująca, a zarazem i niebezpieczna. Jest to dyscyplina dla ludzi twardych i wymaga pewnych poświęceń. Jeżeli jak piszesz znajdzie się ktoś kogo czytanie męczy...to co dopiero jazda na rowerze! Każdy temat pisze jakąś historię...trudno zostać orłem rodząc się gołębiem...ale próbować warto i warto czytać by nie popełniać błędów innych i zdobywać doświadczenie. Osobiście nie znajduję uzasadnienia dla Twojej propozycji, pozdrawiam :)

• xulu Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 12:45
        To była tylko propozycja wiec spokojnie, dla mnie osobiście prześledzenie tematu który ma 500 wątków
        jest większym wyzwaniem niż przejechanie 50km na rowerze ;-)

Bardzo bym prosił jeżeli już ktoś zabiera głos w tym temacie Piszcie na temat proszę .....
        • wislocki12 Na stanowisko admina nie masz żadnych kwalifikacji 02.02.16, 21:58
          Nie rozumiem tylko, dlaczego w zupełnie niezrozumiały sposób, raz kasujesz wątki, nawet swoje, a za chwilę je reanimujesz? Myślę, że moja rada, "Stul pysk" była całkowicie adekwatna do sytuacji. Masz tylko dwa wyjścia - być adminem lub odejść! Z tym, że na stanowisko funkcję nie masz żadnych kwalifikacji! ;-))
        • wislocki12 Grunt to na temat 03.02.16, 22:49
          "Kobieta winna czekać w domu, kiedy jej myśliwy wróci z polowania."
          No tak, prosisz, żeby było na temat? ;-))
    • genia50 Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 10:57
      Wolę ten stary wątek rowerowy.
    • xulu Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 12:50
      Dla mnie osobiście prześledzenie tematu który ma 500 wątków jest większym wyzwaniem niż przejechanie 50km na rowerze ;-)
      To była tylko propozycja wiec spokojnie,

Bardzo bym prosił jeżeli już ktoś zabiera głos w tym temacie Piszcie na temat proszę .....
      • wislocki12 Plagiat? 30.01.16, 20:05
        Może i masz rację... Nie rozumiem tylko, kto ma zakładać owe kolejne wątki i czy nie będzie to plagiat pomysłu e-zybi? I co będzie, jak e-zybi znudzi się tematem? ;-)
        A tak w ogóle, to uważam, że w świetle opinii W. Waszczykowskiego problem cyklistów jako taki powinien być zrewidowany! :-))
      • wislocki12 Ordynarny plagiat? 30.01.16, 22:51
        Może i masz rację, ale mnie to wygląda na ordynarny plagiat! Ciekawe, co na to e-zybi? :-((
        PS. nie wstyd Ci, że oprócz kasowania nie masz żadnego argumentu? Współczuję! :-(
    • polak1706 Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 16:19
      Podzielam TWOJE zdanie! Aby sytuacja była jasna można zakładać wątek z uwzględnieniem numeru np:
      >Rower to jest to...<
      Ponieważ nikt nie może przewidzieć czy będzie zainteresowanie więc tutaj jeszcze numeru nie podawać.
      Kiedy już będzie duża ilość wpisów zakładamy wątek
      >Rower to jest to... 1<
      itd
      >Rower to jest to...2<
      Znajduję uzasadnienie dla Twojej propozycji, pozdrawiam :)
      • kundzia670 Re: Rower to jest to.... 30.01.16, 17:11
        Słyszałam, że takie zbytnie hasanie na rowerze może przynieść wiele szkody dla mężczyzny, nie masz problemu...no wiesz z tymi sprawami?
        • palacz67 Re: Rower to jest to.... 02.02.16, 16:55
          Witam, czy ktoś z Was kupował ostatnio rower w Tarnobrzegu? Moja przyjaciołka chce sobie kupić, tylko żeby nie był zbyt drogi, taki do 5 stówek, damkę. Gdzie w Tarnobrzegu jest duży wybór takich rowerów? Dawno nie byłam w sklepie rowerowym, swój kupowałam na giełdzie w Sandomierzu. Może ktoś z Was ma do sprzedania używaną damkę, bo taka też Ją interesuje. Pozdrawiam rowerzystów, dzis miałam zamiar pojechać do pracy rowerem ale przestraszyłam się silnego wiatru, może jutro się odważę:-)
          • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 05.02.16, 13:47
            A juz myslalem ze pani siadla i sie rama wygla
        • wislocki12 Rower to nie jest to... 02.02.16, 21:36
          Rower to nie jest to, rower nawet tego nie przypomina... ;-))
        • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 05.02.16, 13:49
          Jak sie instrument odpowiednio ulozy to nic zlego sie nie stanie
      • palacz67 Re: Rower to jest to.... 07.02.16, 16:46
        Witam, zaliczyłam przejażdżke do rodziców, w drodze powrotnej zmarzłam, bo ubrałam się już wiosennie, pozdrawiam serdecznie:-) To pierwszy w tym roku wypad rowerkiem do rodziców, ok 9 km zaliczone:-)
        • palacz67 Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 12:59
          Witam, zaliczyłam 17-minutową przejażdżkę, poprawiłam krążenie i kondycję. Jest przyjemnie na dworze, ptaszki śpiewają weselej, czuć wiosnę. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do tej formy wypoczynku:-)
          • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 13:29
            A kogo to obchodzi ja sie pytam.
            • palacz67 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 08:02
              Witaj, Edku, dziękuję za dobrą radę, następnym razem się zastanowię, zanim napiszę, ile czasu jechałam rowerkiem. Moje "wypady" poniżej 50 km pominę. Pozdrawiam
              • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 09:09
                Przecie ja pani nie dawalem zadnej rady tylko sie zadziwilem jakie pierdoly tu pani wypisuje. Niech sie pani tez pochwali jak se pani piernie. Take wiadomosc przeczytam z radoscia
                • palacz67 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 09:15
                  Nie warto z Tobą, Edku, rozmawiać, tylko strata czasu.
                  • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 09:53
                    Zawsze warto rozmawiac. Ale mi tez sie nie chce z pania gadac.
                    • e-zyleta Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 17:55
                      www.youtube.com/watch?v=k0TUGXJxj9U
                      • zolza670 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 18:12
                        Bardzo interesujące.
                        • e-zybi Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 18:38
                          Zawsze takie małe co nieco można zgubić ;-)
                          • zolza670 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 19:20
                            Z tym gubieniem to trzeba ostrożnie...bo można zgubić nie to co się chce ;-)
                            • e-zybi Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 19:38
                              I jak to później odzyskać ;-)
                              • zolza670 Re: Rower to jest to.... 17.02.16, 06:45
                                Z tym nie ma najmniejszego problemu, samo wraca ;-)
                      • palacz67 Re: Rower to jest to.... 16.02.16, 18:14
                        Witam, dzięki, Zyleta za ciekawy i optymistyczny filmik, pozdrawiam.
                      • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 17.02.16, 11:45
                        Chcesz pan powiedziec ze ja gruby jestem? Panie ja wszystko mam tak jak trzeba.
                        • e-zyleta Re: Pełny komfort 17.02.16, 18:37
                          Nie mogę się doczekać wiosny:joemonster.org/i/k/zabawne_rowery_15.jpg
          • e-zybi Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 13:32
            /Witam, zaliczyłam 17-minutową przejażdżkę, poprawiłam krążenie i kondycję./
            Przestań się ośmieszać, moja szynszyla biega 60 min. i nie ma dość, o jakiej kondycji piszesz? Może o braku kondycji, z tym się zgodzę. Przejechałem dzisiaj 55 km i nie chwalę się, pomyśl niczym cokolwiek napiszesz, moja dobra rada ;-)
            • subiektyvna Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 13:53
              z doświadczeń i obserwacji wynika iż regularna minimum godzinna aktywność minimum 3x w tyg. daje efekty, 17 minut to dopiero rozgrzewka dla organizmu do spalania

wczorajsza pogoda była cudna na rower, ciut gardło mnie boli to jedynie 7 km nordic walking i 40 min. pływania non stop-odfajkowane mam :)

pozdrawiam aktywnych:)
              ps. już bliżej wiosny

• e-zybi Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 14:04
                Wczoraj i dzisiaj wykorzystany dzień na maxa, nie chwaląc się, moja wrodzona skromność mi na to nie pozwala ;-)
                • subiektyvna Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 14:39
                  to nie tyle chwalenie co motywowanie do działania tych , którzy mają "zapalenie woreczka wymówkowego" :]
              • palacz67 Re: Rower to jest to.... 15.02.16, 15:15
                Witaj, Subiektywna, masz rację co do rozgrzewki, tyle samo stosuję ćwiczenia rozciągające, ok 20 minut. Byłam rowerkiem u Przyjaciółki a że nie było Jej w domu to wróciłam z powrotem. Zajęło mi to 17 minut. Myślałam, że poćwiczymy razem, mamy tam siłownię. Niestety nie miałam kluczy, by sama poćwiczyć. Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam, jestem w domu cały tydzień z młodszą córcią:-)
    • palacz67 Re: "Nie dorobieniec" czy "niedorobieniec"? 02.02.16, 22:23

Do Wisłockiego
      Ja prosiłam Cię wiele razy, byś przestał błaznować, teraz nawet b.o. mi się nie chce pisać, szkoda wzroku.
      • wislocki12 Okulary do chodzenia... 29.02.16, 21:42
        Chcesz zasugerować, że piszesz oczami? A ja mam okulary do chodzenia! ;-)
        • palacz67 Re: Okulary do chodzenia... 29.02.16, 21:45
          Nie mam nastroju do rozmowy, dobranoc.
          • wislocki12 Okularnik 05.04.16, 21:46
            Widzę! ;-))
    • e-zyleta Re: Motocykl to jest to.... 16.02.16, 20:21
      www.youtube.com/watch?v=f0UXT8xK1wk
      • e-zyleta Re: Motocykl to jest to.... 16.02.16, 20:27
        Kupuję bez pytania:www.youtube.com/watch?v=Z8hPkN_9AAQ
    • polak1706 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 19:56
      Ćwiczcie dziewczyny! Idzie wiosna macie być takie:
      www.youtube.com/watch?v=ZNiFSz15ouU
      aby mężczyźni nie mieli problemu z.... ;-)

• palacz67 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 20:03
        Byłam dziś u rodziców rowerkiem, potem w sklepie, od jutra ćwiczę:-) Masz rację, kobiety szczupłe młodziej wyglądają.
      • palacz67 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 20:06
        Niech zgadnę, policzeniem żeber?
        • polak1706 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 20:25
          z ere...ą :-)
          • palacz67 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 21:12
            Wyszedł fajny środek, dobranoc:-)
            • e-zyleta Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 21:38
              Kurcze, nie mogę się oduczyć jazdy na rowerze;joemonster.org/filmy/69459
      • genia50 Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 22:25
        Problemy z erekcją powoduje miażdżyca....należy sie zbadać.
        • e-zyleta Re: Rower to jest to.... 18.02.16, 22:48
          Teraz wiem dlaczego imć L-51 ma problemy z erekcją. Wszyscy kolarze zawodowi tą mają przypadłość i problemy z prostatą, ja kończę z rowerem, być może uratuję erekcję.
          • e-zybi Re: Rower to jest to.... 19.02.16, 02:56
            Nie martw się o erekcję
            i swoją prostatę,
            wsiadaj na rowerek wiosną
            ostro śmigaj latem.

Na widok pulchnej
            przekarmionej laski,
            dopchać się do "czegoś"
            wielki to akt łaski.

Omijaj więc góry
            jeśli masz obawy,
            z przymrużeniem oka
            podchodź do zabawy ;-)
            • e-zyleta Re: Rower to jest to.... 19.02.16, 12:13
              O,Key
        • polak1706 Re: Rower to jest to.... 19.02.16, 15:00
          Ledwo napisałem o erekcji a genia już chce mnie miażdżyć :-/
          Czyli zamknięte macie wrota cnoty i otchłani rozkoszy :-/ ?
          www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
          no i macie być takie:
          www.youtube.com/watch?v=1kRS48VjYnE
          • palacz67 Re: Rower to jest to.... 24.02.16, 12:54
            www.tarnobrzeg.info/index.php?module=Forum&func=viewtopic&topic=10403&start=0#pid163697
            • e-zybi Re: Rower to jest to.... 24.02.16, 14:19
              Czyżby z pani Geni
              los zadrwił okrutnie?
              pozbawił rowerka
              dziś w samo południe.

Chociaż myśli różne
              chodzą mi po głowie,
              Genia nie pozwoli
              w kaszę napluć sobie.

Rower Lockiem spina
              do najgrubszej rury,
              niech złodziej się męczy
              ze złości wybuli...;-)
              • genia50 Re: Rower to jest to.... 24.02.16, 14:35
                Własnie dzisiaj w samo południe zaciąl mi sie kluczyk od ?lodki rowerowej i dopiero po kilku minutach udało mi sie go przekrecić i wziać rower.Bardzo sie wstydziłam jak tak manipulowałam przy własnym rowerze ,bo z zewnatrz wygladałam na złodzieja.
                • palacz67 Re: Rower to jest to.... 26.02.16, 11:19
                  Witam, zaliczylam przejażdżkę, ok 10 km do rodzinnego domu i z powrotem, jest dosyć przyjemnie na dworze, choć tylko 2 stopnie na plusie. Spotkałam oznaki wiosny- bazie. Naładowałam akumulatorki rodzicielską miłością, której nie da się nigdzie kupić:-) Chyba, że ktoś ją daje za darmo i nie trzeba jej kupować:-) Dotleniłam się, humorek mi dopisuje i lepiej się czuję:-) Pozdrawiam rowerzystów i życzę udanego weekendu:-)
                  • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 26.02.16, 11:27
                    Ale pani pitoli. Zastanawiam sie co pani bierze.
                    • palacz67 Re: Rower to jest to.... 29.02.16, 19:39
                      Witam, jak to jest z tą jazdą z parasolem na rowerze. Ostatnio mój znajomy, wieloletni kierowca zawodowy powiedział mi, że nawet bym odszkodowania nie dostała, gdyby mnie ktoś potrącił a jechałabym z parasolem w dłoni. Małam raz taką przygodę, na szczęście nic mi się nie stało poza stłuczeniem. Wiele osób tak jeździ z parasolem, gdy pada deszcz. Ja już wolę zmoknąć niż wylądować w rowie. Może ktoś z Was ma wiedzę na ten temat. Jest jakiś policjant na forum? Pozdrawiam i dziękuję za informację.
          • palacz67 Re: Rower to jest to.... 03.04.16, 15:29
            Witam, zaliczyłam przejażdżkę do rodziców okrężną drogą przez las. Niestety nie spotkałam po drodze żadnego bociana. Brat byl u rodziców, przyjechał rowerkiem z Tarnobrzegu, zajęło mu to 50 minut. Miałam nawet przyjemność przejechać się na Jego kolarce ale wolę swój rowerek, nie trzeba się tak pochylać. Pozdrawiam serdecznie i życzę bezpiecznych wypadów rowerowych, brat jechał w kasku.
            • wislocki12 Jak nie bocian to... kapusta 04.04.16, 00:22
              Naprawdę myślisz, że bociany mają coś z "tym" wspólnego? ;-))
              • edekzgredek99 Re: Jak nie bocian to... kapusta 04.04.16, 11:30
                Pani palacz mocno wierzy ze bociany przynosza dzieci. Ale starego chlopa to bociek raczej nie uniesie. Musi licho go przynioslo innego wytlumaczenia ni ma
              • palacz67 Re: Jak nie bocian to... kapusta 04.04.16, 17:20
                Witaj, Wisłocki. Pojechałam specjalnie dłuższa trasą, bo miałam nadzieję, że spotkam tam bociany. Cel uświęca środki. Pozdrawiam
                • edekzgredek99 Re: Jak nie bocian to... kapusta 05.04.16, 10:49
                  Czyzby miala pani nadzieje ze cus pania zgwalci i zalapie sie pani jeszcze na pincset?
                  • wislocki12 Inwestycja 05.04.16, 21:45
                    To się podobno nazywa inwestycją w dziecko... ;-))
            • palacz67 Re: Rower to jest to.... 06.04.16, 20:42
              Widziałam dzisiaj bociana blisko mojego rodzinnego domu. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru.
              • wislocki12 Jest nadzieja... 06.04.16, 20:51
                Znaczy się jest nadzieja na 500+... :-((
                • edekzgredek99 Re: Jest nadzieja... 07.04.16, 08:53
                  Tera tylko palacz musi meza zagonic do roboty. A cus mi sie widzi ze chlop malo chetny jest
                  • wislocki12 Bez atu... 07.04.16, 22:42
                    W zasadzie to mu się nie dziwię. Sam pomyśl - nauczycielka, w słusznym wieku i o zasłużonej aparycji, przyjaźni się z wielebnym, że o Klechowskim nawet już nie wspomnę... Jedyny jej atut to chyba znajomość języka rosyjskiego, pardon, francuskiego, co by to nie mogło oznaczać... ;-))
                    • edekzgredek99 Re: Bez atu... 08.04.16, 09:25
                      Panie to my mamy wybor patrzac na caloksztalt i sie nie czepimy ale on panie to ma obowiazek i to malzenski. Zaniedbuje go i palaczowa musi sie z tej frustracji na forum produkowac no i pincset nie bedzie
    • genia50 Re: Rower to jest to.... 06.04.16, 20:58
      Bocian przynosi dzieci ,albo rodzice znajdują je w kapuscie.A moze bocian je znajduje w kapuscie i przynosi rodzicom?Sama nie wiem jak to jest naprawdę.
      • palacz67 Re: Rower to jest to.... 07.06.16, 08:30
        www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/plkolonie_rowerowe,20160606215222.html
        • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 07.06.16, 08:36
          Marysiu48 ludziska potrafia same czytac i jak czegos szukaja to same znajda. Zjedz se paczka i odsapnij
      • wislocka12 Re: Rower to jest to.... 07.06.16, 13:26
        Naprawdę?
        • genia50 Re: Rower to jest to.... 07.06.16, 20:17
          Nie,żartowałam.Prawda jest w podręczniku biologii szk.podst.
          • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 08.06.16, 10:40
            Ja tam nie wiem gdzie lezy prawda ale na wszelki wypadek zagonki z kapusta omijam szerokim lukiem
            • genia50 Re: Rower to jest to.... 08.06.16, 10:48
              Czyli stosuje pan naturalną metodę antykoncepcyjną nie zabranianą przez nikogo i która może wkrótce będzie rozpropagowana szerzej.
              • palacz67 Re: Rower to jest to.... 21.06.16, 09:15
                Witam, gdzie w Tarnobrzegu naprawić rower? Bedę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam.
                • edekzgredek99 Re: Rower to jest to.... 21.06.16, 09:26
                  A maz nie umi? Kazdy chlop na wsi umi naprawic rower. Ten pani to jakis niegramotny jest ja bym pogonil z obejscia.
                • palacz67 Re: Rower to jest to.... 23.06.16, 15:54
                  Zaliczyłam dziś rajd rowerowy z dzieciakami ze szkoły. Piękna nasza Polska cała! Pozdrawiam:-)
                  • wislocki12 Zmienniczka 23.06.16, 21:24
                    Myślę, że premier Szydło ma już zmienniczkę... ;-)
                  • palacz67 Re: Rower to jest to.... 10.07.16, 20:02
                    Dycha na "liczniku", grzybów brak w koszyku:-)
                    Mąż też dotleniony w towarzystwie żony:-)
                  • palacz67 Re: Rower to jest to.... 17.07.16, 13:42
                    Witam, śmigałam wczoraj na takim cacku, jest zajeżysty:-) Rozwinęłam prawie 3 dychy na godzinę. Podoba mi się bardziej od mojego. Gdyby ktoś miał takie cudeńko do sprzedania to proszę dać tu znać, pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
                    sprzedajemy.pl/rower-elektryczny-pegasus-nr2438407
                    • wislocki12 Zapach Klechowskiego? 17.07.16, 21:53
                      Ciekawe, właśnie poczułem zapach Klechowskiego... :-(
                      • palacz67 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 08:34
                        Witaj, Wisłocki, Twój wpis świadczy o tym, że powinnam ograniczyć rozmowy na tym forum, szkoda, że jesteś taki złośliwy. Pozdrawiam.
                        • nowy_tbg Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 15:58
                          Twój zamiar by ograniczyć aktywność na forum nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Myślę, że ataki pewnej grupki, często niewybredne pod Twoim adresem powinnaś traktować jak komplementy. Przecież ci ludzie również bardzo często atakują Pana Prezydenta Andrzeja Dudę, Panią Premier Beatę Szydło, PiS, Kościół Katolicki i to wyssanymi z brudnego palucha insynuacjami, oczywiście bezzasadnymi. Jesteś więc w zacnym towarzystwie. Jak osoba o nicku wislocki12 wspomina o Klechowskim to oznacza jedno , brak mu merytorycznych argumentów i czepia się jak rzep psiego ogona. O kim piszę nie trudno zgadnąć. Nie przejmuj się więc i rób swoje.
                          • palacz67 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 16:01
                            Dzięki, Nowy, za dobre słowo, pozdrawiam.
                          • genia50 Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 07:52
                            Czy jak napiszę,że nie podoba mi się podwyżka dla posłow i senatorów,oraz prezydenta i premiera(o kilka tys.),a także pensja dla żony prezydenta(po raz pierwszy w życiu),to jest to atak i brudna ,bezzasadna insynuacja?
                            • nowy_tbg Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 08:44
                              Napisałem "bardzo często atakują..." a jeśli chodzi o twój ostatni wpis to nie dopisałaś, że te podwyżki są w trybie warunkowym uzależnionym od: ?Obecnie mamy średni trzyletni wzrost PKB 3,57 proc. Jeśli spadnie do 2 proc., prezydent będzie miał wynagrodzenie o 1,5 tys. zł niższe od obecnego. Z kolei jeśli współczynnik Giniego wzrośnie z obecnego poziomu 0,308 do 0,320, stratni będą ministrowie?
                              więc będą podwyżki albo obniżki czego już nie dopisałaś. Więc jeśli opuściłaś ten istotny fragment celowy to znaczy, że nie jesteś obiektywna i jest to bezzasadny atak. Chyba, że jesteś pewna, że obecna władza osiągnie wzrost PKB i jeśli tak to podwyżki są uzasadnione.
                              • genia50 Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 09:15
                                W każdym razie w/g obliczeń nastąpi znaczny wzrost wynagrodzeń,czyli podwyżki.Od PKB jest zależna niewielka część wynagrodzeń i tylko niektórych.Dla mnie liczy się kwota do ręki,a nie sposób jej obliczania,a ta będzie konkretna i raczej pewna.Program500+wypuścił na rynek strumień pieniędzy,a także fundusze z OFE są spore,więc najbliższe lata przejadania kasy mogą być nawet przyjemne(dla części ludzi).
                                • nowy_tbg Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 12:25
                                  Czyli reasumując obecna władza dobrze rządzi i dlatego zasługują na podwyżki co była Pani łaskawa udowodnić. Brawo Ty.
                                • genia50 Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 14:24
                                  Jeśli przejadanie pieniędzy(przez część ludzi,kosztem innych) nazywa Pan dobrym rządzeniem,to brawo Ty!
                                  P.S.Lawina podwyżek dla niektórych(cen i opłat dla wszystkich) i 2 zł dla pozostałych (lub nic),a potem katastrofa.
                                • wislocka12 Re: Zapach Klechowskiego? 20.07.16, 06:13
                                  Pan Profesor Stefan Niesiołowski popiera pomysł podniesienia pensji ministrów a przecież jest to zajadły wróg PiS-u. Myślę, że tym razem ma rację bo przecież nie może być tak by premier RP czy dowolny minister rządu, obojętnie z jakiej partii by nie był, nie może przecież zarabiać mniej od prezentera telewizyjnego. Ustawa o wynagrodzeniu w/w ludzi jest z 2008 roku i nigdy nie była zmieniana. Ogarnij się kobieto bo nienawiść do obecnej władzy zaćmiewa Ci logiczne myślenie.
                                  Proszę poczytać i pomyśleć, to nie boli.
                                  wpolityce.pl/polityka/301304-zaskakujace-wsparcie-dla-pis-niesiolowski-chwali-pomysl-podniesienia-pensji-najwazniejszych-osob-w-panstwie
                                  • e-zybi Re: Zapach Klechowskiego? 20.07.16, 06:37
                                    >Ogarnij się kobieto bo nienawiść do obecnej władzy zaćmiewa Ci logiczne myślenie.<
                                    Myślę, że nie tylko kobietom brak logicznego myślenia skoro dołączył do nich sam Pan Profesor ;-)
                                  • wislocki12 Jak żyć? 20.07.16, 12:04
                                    Może i masz rację, ale ja nie mogę zrozumieć, jak przeżyli dotychczasowi prezydenci, premierzy, posłowie, że o małżonkach prezydenckich nawet nie wspomnę. Zastanawiam się, dlaczego to właśnie PiS zauważył materialne polskiej, pożal się Boże, klasy politycznej. :-(
                                    PS. A propos Niesiołowskiego: ciekawe, czy protestowałbyś, gdyby obiecano Ci 2 tys. zł podwyżki? ;-))
                                    • edekzgredek99 Re: Jak żyć? 20.07.16, 12:10
                                      Przypominam szanownemu towarzystwu ze to watek o rowerach jest. O peknietej gumie mozna pisac ale nie o polityce
                                      • genia50 Re: Jak żyć? 20.07.16, 14:06
                                        Pęknięta gumka,to też polityka: demograficzna,prorodzinna,500+....
                                        • e-zybi Re: Jak żyć? 20.07.16, 14:21
                                          O tak! dzięki niej ludzi mniej ;-)
                                          • edekzgredek99 Re: Jak żyć? 20.07.16, 14:34
                                            Cus sie panu pomerdalo peknieta guma raczej powoduje przyrost
                                            • e-zybi Re: Jak żyć? 21.07.16, 06:02
                                              Panie Edku! przecież mrugam...
                                              • edekzgredek99 Re: Jak żyć? 21.07.16, 12:46
                                                Ja tam panie nie wiem zblizam sie jak pan wiesz do setki i ja sie panie gubie po tych skrotach czy jak im tam
                                  • wislocki12 Errata 20.07.16, 12:07
                                    Miało być:
                                    "materialne ubóstwo polskiej, pożal się Boże, klasy politycznej"
                                    • edekzgredek99 Re: Errata 20.07.16, 14:32
                                      Materialnego osobiscie nie dostrzegam ale intelektualne wali po oczach
                                  • genia50 Re: Zapach Klechowskiego? 20.07.16, 16:41
                                    Nigdy nie podobały mi sie duze podwyżki dla władz i urzędników a także niebotyczne pensje szefów i in.Piszę o tym od kiedy jestem na forum,za Tuska też pisałam.Dziwi mnie,że podwyżki dla emerytów są po2 ,3 zł.bo jest ponoć deflacja,a dla decydentów jest hiperinflacja i nie mogą wyżyć.Jak kiedyś podsłuchana p.Bieńkowska mówiła: ale jaja,6 tys.dla ministra i fachowca w departamencie to mało ,cała Polska się wzburzyła,a teraz cacy swój fachowiec jest warty wiele więcej.
                                    P.S.Nie myślę partyjnie,tylko Praktycznie i Sprawiedliwie.
                                    • wislocka12 Re: Zapach Klechowskiego? 20.07.16, 20:45
                                      Pani ziomal exbenek mentalny założył wątek na temat podwyżek elity Pis-u i żon poprzednich prezydentów, już nieaktualny bo PiS się wycofuje, więc może Pani Genia zauważy, że tu jest o rowerach i przestanie się tu kompromitować.
                                      • wislocki12 Podwyżki czy... rowery? 20.07.16, 21:16
                                        No tak, zaczęło być o rowerach, jak PiS wycofało się z idiotycznego pomysłu o podwyżkach. Szkoda, że tylko z tego! :-((
                            • wislocka12 Re: Zapach Klechowskiego? 19.07.16, 12:49
                              Nie rozumiem dlaczego nie podoba się Pani pensja dla obecnej Pani Prezydentowej jak również dla byłych pierwszych dam? Ja myślę, że jest dobra wiadomość również dla przyszłych pierwszych dam. Żony polityków będą dopingować swoich mężów by się starali o tę fuchę. Nie wiem kogo Pani hołubi w domu a nuż może zostać prezydentem a Pani First Lady?
                              • wislocki12 Nikt nie pomyślał... 19.07.16, 22:04
                                Może i masz rację... Nie rozumiem tylko, dlaczego z sukcesu PiSu mają korzystać poprzednie pierwsze damy, że o ich małżonkach nawet nie wspomnę... Szkoda też, że nikt nie pomyślał o Prezesie... Musi pisać książki, aby zarobić na siebie i... kota, kolejnego zresztą! ;-))
                        • jk471 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 18:44
                          Popieram nowego_tbg. wislocki12 to chory z nienawiści człowiek, edkezgredek ma już swoje lata i zapętlił się na wislockim12 a genia to po prostu genia. Bez palacz67, która jest normalną, przyjazną ludziom kobietą to forum straci wiele.
                          Olewaj ten tercet egzotyczny i działaj nadal.
                          Pozdrawiam
                          • palacz67 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 19:48
                            Witam, Nienawiść zabija duszę, lepiej być życzliwym człowiekiem. Dziękuję za dobre słowo. Jestem po prostu czasem zmęczona tymi oskarzeniami i oszczerstwami na mój temat. Pozdrawiam.
                          • genia50 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 23:20
                            "genia to po prostu genia" - wzruszyłam się.....
                        • wislocka12 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 19:08
                          jk471 nazwał wislockiego12 i przybocznych tercetem egzotycznym.
                          Jest też inny Tercet Egzotyczny, ładnie śpiewają i nie dokuczają innym.

Pozdrawiam
                          www.youtube.com/watch?v=7mAwhyjfcyg
                          • palacz67 Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 19:38
                            www.youtube.com/watch?v=LDhAG9pt9O0
                            Pozdrawiam:-)
                          • e-zybi Re: Zapach Klechowskiego? 18.07.16, 20:15
                            Czy choćby...Tercet czyli Kwartet ;-)

www.youtube.com/watch?v=OQPpkIh_4Q0
                          • wislocki12 Solista 18.07.16, 21:28
                            Nie sądziłem, że jesteś aż tak wrażliwa... ;-)
                            PS. Wislocki12 wygląda mi raczej na solistę! ;-))
                            • jk471 Re: Solista 19.07.16, 07:19
                              ------------------------------
                              • wislocki12 Napisał czy napisała? 19.07.16, 11:00
                                A Tobie co wyskakuje? Jk471 napisał czy jk471 napisała? ;-)
                              • genia50 Re: Solista 19.07.16, 22:16
                                A to taka ciekawostka;nikt nie jest w 100% jednopłciowy.Naukowcy zbadali,ze ciało ludzkie składa sie z części męskich i żeńskich.Można być kobietą i mieć męską nogę lub tułow (i odwrotnie).Wszystko zależy od składu tkanek,z jakich elementów są zbudowane.
                                P.S.Słyszałam w audycji tv.
                                • wislocki12 Kocham TVKura 19.07.16, 23:02
                                  No tak, próbuję sobie właśnie wyobrazić męski członek składający się z żeńskich tkanek... ;-))
                              • wislocki12 Wilocka12 napisał... 20.07.16, 21:19
                                A u mnie pisze, że "wisłocka12 napisał", co by to nie mogło oznaczać... ;-))
                                • palacz67 Re: Wilocka12 napisał... 21.07.16, 06:32
                                  Witaj, Wisłocki, popraw byka!:-) Pozdrawiam
                                  • wislocki12 Wislocka12 21.07.16, 12:13
                                    Przecież to tylko opuszczona litera... Ale i tak przepraszam! ;-)
                                    • palacz67 Re: Wislocka12 21.07.16, 12:16
                                      4 litery!
                                      • palacz67 Re: Wislocka12 21.07.16, 12:16
                                        Więcej!
                                        • wislocki12 Cztery razy? 21.07.16, 13:41
                                          Czyżbyś miała owe "s" policzyć cztery razy? ;-))
                                          • palacz67 Re: Cztery razy? 21.07.16, 14:02
                                            Popraw to zdanie:

Pozdrawiam
                                            • palacz67 Re: Cztery razy? 21.07.16, 14:11
                                              Tu masz podpowiedź, pomyśl:-)

Recytacja wiersza ?Kreda?
                                              Dziecko VII: Pisze kreda na tablicy .
                                              Pisze bardzo rada.
                                              Bielutkimi literkami
                                              dzieciom opowiada.
                                              Tu jest lala.
                                              Tu jest kot.
                                              Tu jest dom,
                                              a tu płot.
                                              Gdy się pisać nauczymy
                                              słowo tak po słowie.
                                              Szereg liter na tablicy
                                              więcej nam opowie.
                                              • edekzgredek99 Re: Cztery razy? 21.07.16, 14:15
                                                Pani sie opamieta droga pani palacz przecie wakacje sa. Wredna nauczycielka zawsze jest wredna nauczycielka
                                            • wislocki12 Facet? 21.07.16, 14:50
                                              To zwykła pomyłka freudowska... Pewnie jesteś facetem! ;-))
                                              • palacz67 Re: Facet? 21.07.16, 15:03
                                                Poprawiam błąd:

A u mnie JEST NAPISANE, że "wisłocka12 napisał", co by to nie mogło oznaczać... ;-))
                                                • e-zybi Re: Facet? 21.07.16, 18:30
                                                  A ja mam chęć na ochotę...;-)
                                                • wislocki12 Napisało, co wiedziało! 22.07.16, 00:52
                                                  A u mnie napisało... ;-))
                                    • edekzgredek99 Re: Wislocka12 21.07.16, 12:43
                                      Panie miej pan godnosc nie przepraszaj za pie...
                                      • wislocki12 Nawet prezes! 22.07.16, 01:21
                                        No właśnie! A czy ktokolwiek widział gdziekolwiek jakiegokolwiek pisowca przepraszającego kogokolwiek za cokolwiek? Nawet prezes urodził się bez grzechu... pierworodnego! ;-))
                                  • edekzgredek99 Re: Wilocka12 napisał... 21.07.16, 12:44
                                    Ale ma paniusia paskudny charakterek
                • nowy_tbg Re: Rower to jest to.... 17.07.16, 19:02
                  www.biznesfinder.pl/Tarnobrzeg_Agatus.+Naprawa+rowerow_2668556.html
                  mapa.targeo.pl/sklep-serwis-rowerowy-targowa-8-13-tarnobrzeg~4492139/rowerowy-sklep-serwis/adresPozdrawiam
                  • palacz67 Re: Rower to jest to.... 17.07.16, 20:29
                    Witam, dziękuję za informację, pozdrawiam.
        • wislocki12 To tylko takie głupie żarty! 07.06.16, 22:19
          Ależ skąd! To tylko takie głupie żarty! ;-))
          • palacz67 Re: To tylko takie głupie żarty! 12.06.16, 15:58
            Witam, wróciłam z przejażdżki, ok 15 km. Spotkałam kilku rowerzystów, nabierałam jagód. Obrodziły wyjątkowo w tym roku. Nie przemarzły i było dużo wilgoci w lesie. Na razie jeszcze kwaśne, ale smaczne. Grzybów na razie nie ma, poza trujakami. Na posesjach kwitną jaśminy i ich zapach mnie zniewala. Pozdrawiam i życzę pogodnego nastroju na niedzielne popołudnie:-)
            • wislocki12 Jak notariusz... 13.06.16, 00:02
              "Na posesjach kwitną jaśminy i ich zapach mnie zniewala."
              No, no! ;-)
              PS. Dlaczego na posesjach, a nie w ogródkach? Przypominasz mi notariusza... :-((
              • edekzgredek99 Re: Jak notariusz... 13.06.16, 08:51
                Bo nasza droga pani palacz woli byc zniewolona przez wlasciciela posesji niz przez jasminy. Naucz sie pan wreszcie czytac miedzy wierszami
    • wislocki12 No właśnie... 08.08.16, 01:06
      "Wiadomość nie została wysłana, powód:"
      No właśnie! Każdy powód jest dobry! ;-))

www.se.pl/wiadomosci/polityka/tak-jaroslaw-kaczynski-lowi-ryby-z-brudzinskim-zdjecia_876004.html
      • wislocki12 Króliczek? 08.08.16, 01:14
        "Jak napisał na serwisie społecznościowym poseł PiS, mimo że politykom nic się nie udało złowić, wyprawa i tak została uznana za udaną."
        No tak:
        "Zniknął za rogiem
        i przepadł jak szyszka.
        Ale nie płaczmy, bo
        ale nie płaczmy, bo
        nie o to chodzi by złowić króliczka,
        ale by gonić go,
        ale by gonić go,
        ale by gonić go!"
        Gratulacje! ;-))
      • edekzgredek99 Re: No właśnie... 08.08.16, 09:04
        Lepiej by prezesik na baby poszedl bo kopnie w kalendarz i smaku baby nie pozna. No i taki normalniejszy by sie wydal narodowi
        • palacz67 Re: No właśnie... 04.09.16, 14:05
          Witam, chciałam pozdrowić grupę rowerzystów ( 9 osób) która w samo południe przejeżdżała w szybkim tempie przez moją okolicę, pozdrawiam.
          • palacz67 Re: No właśnie... 04.09.16, 14:09
            Pozdrowiłam dwa razy:-)
            • palacz67 Re: No właśnie... 09.09.16, 12:17
              Zaliczyłam dziś 20 km, bida bez auta, jeszcze 8 mnie czeka, ślę pozdrowienia z daleka:-)
              • edekzgredek99 Re: No właśnie... 09.09.16, 12:48
                Lo matko tylusny kawal rowerem pani przejechala? To ze 20 deko mniej pani bedzie
    • wislocki12 Dziękuję 29.09.16, 22:09
      Wątek o figurce MB pod blokiem miał trafić na forum rzeszowskie. Omyłkowo zamieściłem go na forum tarnobrzeskim... Dziękuję za szybką i... bezbłędną reakcję! ;-))
      • wislocki12 Przepraszam 30.09.16, 00:24
        Przepraszam. To było nieporozumienie... ;-(
        • palacz67 Re: Przepraszam 30.09.16, 07:11
          Witam, byłam wczoraj na wycieczce rowerowej z dzieciakami ze szkoły. Mieliśmy ognisko, mamy piękny koniec września. Dzieciaki mają kondycję, musiałam nieźle kręcić by ich nie zgubić. Pozdrawiam
          • e-zybi Re: Przepraszam 30.09.16, 14:26
            Odnoszę wrażenie, że bardzo zaniedbałaś się...czego dowodem jest brak kondycji ;-) I po co Ci to było...??
            • palacz67 Re: Przepraszam 30.09.16, 14:36
              Witam, zrobiłam dziś 20 km w swoim tempie, takim, na jakie pozwala mi moje zdrowie i wiek, a także rower, który z powrotem się rozlatuje, pozdrawiam.
              • palacz67 Re: Przepraszam 02.04.17, 13:32
                Witam, zaliczyłam dziś 12-kilomertową przejażdżkę leśnymi drogami, pozdrawiam dwóch rowerzystów, którzy pomykali w kaskach. Bociany w mojej okolicy powróciły do swoich gniazd, coraz więcej stokrotek w przydrożnych rowach, idzie wiosna! Pozdrawiam życząc udanej niedzieli :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka