Dodaj do ulubionych

Marta Kaczyńska i Marcin Dubieniecki

25.05.16, 21:20
"Jest decyzja ws. rozwodu Kaczyńskiej. Zdziwicie się!
Tą sprawą rozwodową żyła cała Polska. Teraz okazuje się, że Marta Kaczyńska jednak nie rozstaje się z Marcinem Dubienieckim. Jak poinformował nas pracownik biura rzecznika Sądu Okręgowego w Gdańsku, sprawa rozwodowa została umorzona. Czy jedna z najsłynniejszych par polskiej polityki wróci do siebie?"
Całe szczęście! A tak na marginesie - czy ta kobieta kiedyś spoważnieje? ;-))

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/kaczynska-i-dubieniecki-nie-rozwodza-sie-sprawa-rozwodowa-zostala-umorzona/jq01l3x
Obserwuj wątek
    • zolza670 Re: Marta Kaczyńska i Marcin Dubieniecki 25.05.16, 21:24
      Pan wybaczy, ale ja tą sprawą nie żyję ;-)
      • wislocki12 Wstyd 25.05.16, 21:36
        Ja też nie, ale wstyd mi za córkę śp. LK i prezesa Ruchu Społecznego im. Prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego... :-((
        • zolza670 Re: Wstyd 25.05.16, 21:45
          No cóż, pewnie pani Marta nie czuje niestosowności swojego postępowania. A może po prostu rodzice Ją źle wychowali.
          • wislocki12 Może? 25.05.16, 21:53
            Myślę, że kontynuowaniu tej wymiany poglądów nie jest konieczne... :-((
            • kolekcjonerkosci69 Re: Może? 25.05.16, 23:47
              A dlaczego nie?Jest córką i bratanicą braci,którzy przez swoje chore polityczne ambicję ,można śmiało powiedzieć"zamordowali 95 osób"Jeden z nich teraz żywiąc się śmiercią drugiego przeżywa drugie odrodzenie polityczne.Przerósł nawet swojego brata,bo tępaczkowie uwierzyli i pozwolili mu na władzę absolutną.Córuchna zaś zgarneła kaskę z ubezpieczenia,wozi d...e rządowymi limuzynami(choć jej nie przysługują) i udaje że cierpi srodze. teraz jeszcze uniewinnią byłego a zarazem obecnego mężusia...załatwią to z "maliniakiem" bo ten wszystko może w tej materii-który to mężuś ma kasę z wyłudzenia i wszyscy będą szczęśliwi i tylko pomników im będzie brakowało,ale i to da się załatwić.
              A tu link jak to się paniusia panoszy i jej wujeczek -psełdo "kartofel"
              noizz.pl/spoleczenstwo/kto-jest-najwazniejszym-politykiem-w-polsce-to-wideo-rozwiewa-wszelkie-watpliwosci/cbg92ez#:zevCgJv9LloTyA
    • genia50 Re: Marta Kaczyńska i Marcin Dubieniecki 26.05.16, 12:14
      Znowu nie będzie odpowiadał za swe czyny,które zaprowadziły go do aresztu.
      • edekzgredek99 Re: Marta Kaczyńska i Marcin Dubieniecki 26.05.16, 12:30
        Bo pani Geniu rodzina "bohatera poleglego" pod Smolenskiem musi byc krysztalowa jako sam "bohater". A przecie to chora rodzinka poczawszy od mamusi skonczywszy na Martusi. Klamstwo na klamstwie i klamstwem pogania
        • kolekcjonerkosci69 Re: Marta Kaczyńska i Marcin Dubieniecki 26.05.16, 19:48
          oj...Edi...Pani Geniu piszemy z duzej litery!!!
          Popraw sie
          • wislocki12 Kwestia uznaniowa? 26.05.16, 20:34
            Zapewne masz rację, ale przecież, w jakiejś przynajmniej mierze, może to być kwestia uznaniowa, jednak... ;-))
            PS. Zdanie rozpoczynamy od "dużej litery"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka