Dodaj do ulubionych

"Możemy się cieszyć, gdzie chcemy"

26.06.16, 22:45
"Ostry komentarz po skandalicznym zachowaniu Szwajcarów: Możemy się cieszyć, gdzie chcemy.
(...)
Do nieprzyjemnego incydentu doszło po zakończeniu meczu Polska-Szwajcaria. Gdy po rozstrzygającej serii rzutów karnych polscy piłkarze podbiegli pod trybuny zajmowane przez sporą grupę szwajcarskich kibiców i cieszyli się z awansu. W ich stronę poleciały butelki, a fetujących zwycięstwo Polaków zaatakowali szwajcarscy piłkarze."
A co, czekali na wiązanki kwiatów? Przecież to zakrawa na prowokację... ;-))
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Dżentelmeni? 26.06.16, 22:50
      Link dla dociekliwych:
      niezalezna.pl/82430-ostry-komentarz-po-skandalicznym-zachowaniu-szwajcarow-mozemy-sie-cieszyc-gdzie-chcemy
    • wislocki15 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 07:43
      Kto jak kto ale ty w temacie prowokacji wiesz na tym forum najwięcej, jesteś "miszczem".
      • palacz67 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 07:47
        :-)
        • edekzgredek99 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 11:09
          Tera sie pani do wislockiego15 przykleja? No tak adoratorzy pouciekali i jak tu zyc a mowia ze z braku laku dobry kit
          • wislocki15 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 17:11
            Tera popełniła Pani straszliwe faux pas, wielbić można tera i zawsze tylko wislockiego12, przynajmniej wg Pana Edwarda, no pewnie i geni50.
            • palacz67 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 17:53
              :-)
    • genia50 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 11:20
      Nie transmitują meczy z Euro ,tylko wybrane z reprezentacją Polski,dlatego wydaje się że jest mało meczy i Euro jest skąpe i takie okrojone,że traci rangę wielkiego widowiska.
      P.S.Dla mnie to dobrze,ale takie są opinie otaczających mnie mężczyzn.Oglądają na zagranicznych stacjach,albo muszą płacić,lub nie oglądają wcale.
      • nowy_tbg Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 12:04
        Coś jest pani niedoinformowana. Wszystkie mecze są transmitowane i to za darmo. Na początku rzeczywiście były transmisje w TVP i Polsacie nie wszystkich meczy. Resztę i to w jakości HD można oglądać za darmo w ZDF lub Das Erste. Piszę o tych kibicach co mają kablówkę, np. TSM. Mnie akurat język niemiecki nie brzydzi a nawet wolę komentatorów niemieckich, którzy mówią tylko to co jest istotne a nie jak w przypadku niektórych polskich komentatorów, którzy ględzą o wszystkim a nie o tym co istotne.
        • genia50 Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 12:41
          Nie chodzi o brzmienie języka niemieckiego mimo oglądanych filmów wojennych mogę słuchać,ale chodzi o to,że nie wszyscy znajomi dobrze znają ten język i wolą odbiór po polsku.Mimo,że widzi się obraz i komentator nie jest konieczny,to jednak mniej komfortowo.
          • nowy_tbg Re: "Możemy się cieszyć, gdzie chcemy" 29.06.16, 17:17
            Teraz będzie zdaje się lepiej. W tej fazie pewnie będzie więcej transmisji polskojęzycznych czego Pani znajomym życzę a przede wszystkim by Polacy zaszli jak najdalej.
            • wislocki12 Trans 29.06.16, 20:26
              Dobrze byłoby też, żeby nasi nie wpadali niepotrzebnie w trans... :-((
            • wislocki12 Cieszyć się też trzeba umieć... 29.06.16, 21:29
              I nauczyli się kulturalnie cieszyć się! :-))
              • retinger Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 06:14
                Widzę, że tym razem wislocki12 zabrał się za polskich piłkarzy choć domyślam się, że piłką nożną się nie interesuje a przede wszystkim się nie ma o niej pojęcia. Może pozostań już przy swoim ulubionym zajęciu, czyli szkalowaniu PiSu, Kaczyńskiego, KK. Kasy na obsrywaniu polskich piłkarzy nie zrobisz, zresztą na reszcie Twoich wypocin też jak widać nie. Zainteresowanie raczej mierne. Pozostaw więc piłkę nożną kibicom a Ty weź wiaderko i pobaw się w piaskownicy, może gdzieś jeszcze są.
                • palacz67 Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 06:28
                  Retingerze, miej wyrozumiałość, to jest chory człowiek. Znam takiego w realu, dokładnie tak samo się zachowuje, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
                  • wislocki12 Miłego dnia 30.06.16, 09:55
                    Dziękuję za precyzyjną diagnozę i... wyrozumiałość. ;-)
                    Miłego dnia!
                  • edekzgredek99 Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 09:56
                    Droga pani palacz od kiedy to sie pani zna na medycynie ze tak diagnozami szafuje? A u siebie co by pani zdiagnozowala? Mysle ze jakby pogrzebal to kilka zaburzen by znalazl
                  • retinger Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 10:12
                    A tego nie wiedziałem choć wszelkie symptomy na to wskazują. Nie wiem czy nie podpadniemy pod jakiś paragraf za niechęć do niepełnosprawnego. Również pozdrawiam i życzę tego samego.
                    • retinger Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 10:19
                      Życzenia i pozdrowienia były tylko do Pani palacz67.
                      • genia50 Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 10:23
                        Dziecinada.
                      • wislocki12 "Tylko do Pani palacz67" 30.06.16, 11:50
                        Wiem! Powszechnie przecież znana jest twoja życzliwość dla wszystkich ludzi, szczególnie dla tych, którzy myślą inaczej niż Ty. ;-)
                    • edekzgredek99 Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 10:44
                      Jaka ma byc ta mlodziez jak ona ma takich nauczycieli jak pani palacz :(
                    • palacz67 Re: Cieszyć się też trzeba umieć... 30.06.16, 11:14
                      Witaj, Retingerze. Zdrowy człowiek na ludzką życzliwość odpowiada życzliwością. Chory człowiek na życzliwość odpowiada złością. W dobrych uczynkach drugiego człowieka widzi zyski, korzyści i oszustwa. Mogłabym więcej na ten temat napisać ale nie mam czasu. Pozdrawiam
                      • wislocki12 Życzliwość? 30.06.16, 11:53
                        Naprawdę uważasz, że nazywanie kogoś "chorym człowiekiem" jest przejawem życzliwości dla niego? :-(
                        • edekzgredek99 Re: Życzliwość? 30.06.16, 12:41
                          Panie watpisz pan w zyczliwe serce naszej drogiej palaczowej? Powiem panu ze jak dla mnie to zla kobieta jest.
                          • wislocki12 Psy 30.06.16, 21:22
                            Pasikowski twierdzi nawet, że była! :-(
                • wislocki12 Dobre rady i komplementy... 30.06.16, 09:52
                  Ciekawe, co zrobiłbyś gdyby piłkarze drużyny, która właśnie dokopała twojej drużynie, podbiegli do trybuny, na której siedzisz z kumplami i głośno manifestowali swoją radość? :-((
                  PS. Dziękuję za liczne "komplementy" i dobre rady. Wybacz, nie skorzystam... ;-)
                  • retinger Re: Dobre rady i komplementy... 30.06.16, 10:17
                    Jestem kibicem od zawsze, bywałem na meczach nie tylko w Polsce i widziałem nie takie rzeczy. Ja po prostu bym zacisnął zęby i już. Daj sobie już spokój jeśli Cię nie interesuje gra i sukcesy Polaków na Euro 2016 to nie szukaj dziury w całym. Normalny człowiek a zwłaszcza kibic nigdy Cię nie poprze i ciesz się, że tylko tyle Ci napiszę.
                    • wislocki12 Fair Play 30.06.16, 11:43
                      Może i masz rację, ale ja od wszystkich, od piłkarzy też, oczekuję znajomości choćby elementarnych zasad fair play. :-)
                      PS. Bardzo się cieszę, że tylko tyle mi napisałeś... Dziękuję! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka