Dodaj do ulubionych

no... wisłocki

01.09.16, 14:08
może byś tak napisał coś na temat córki Rzeplińskiego?. A ty tylko ujadanie na polski rząd-świnia jesteś!
www.google.pl/search?q=c%C3%B3rka+rzepli%C5%84skiego&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=BRrIV830Ee2v8wf53bOADw
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: no... wisłocki 01.09.16, 14:25
      Nie będę zniżał się do Twojego poziomu, ale słowo prostactwo dobitnie opisuje Twoje zachowanie :-((
      • polak1706 Re: no... wisłocki 01.09.16, 14:56
        Mnie nie interesuje córka jako osoba a przez kogo jest finansowana i jakie SIŁY w tym kraju chcą rządzić.
        Dla mnie ty też jesteś świnia i prostak.
        • e-zybi Re: no... wisłocki 01.09.16, 15:06
          Rozumiem! żona ciągle ma migrenę, a ty dajesz upust swojej męskości na forum...mały człowieczku ;-)
          • polak1706 Re: no... wisłocki 01.09.16, 15:09
            Piepszysz głupoty. Tym krajem chce rządzić szemrane towarzystwo duży człowieku.
            Twoja żona ma migrenę? To typowa choroba kobiet. Nie martw się sama przechodzi.
            • e-zybi Re: no... wisłocki 01.09.16, 15:16
              Tobie zawsze piepszenie myli się z pieprzeniem, to jednak twoja ma migrenę ;-)
              • wislocki12 Nie pieprz, Pietrze, wieprza... 01.09.16, 21:52
                Przepraszam, że pozwolę sobie zadać głupie pytanie: W jakim to słowniku znalazłeś owo piepszenie? Chyba trochę pieprzysz... ;-)
                • polak1706 Re: Nie pieprz, Pietrze, wieprza... 01.09.16, 23:16
                  Przepraszam, że pozwolę sobie zadać głupie pytanie: W jakim to słowniku znalazłeś owo "zainagurowanego" w wątku "Jak spędzacie wieczór"? Chyba trochę zainaugurowałeś się ;-)
                  • wislocki12 Inaugurować się? 01.09.16, 23:53
                    Nie bardzo rozumiem, jakie masz zastrzeżenia do czasownika "zainaugurować", że o słowie "zainaugurowany" nawet już nie wspomnę! Czyżbyś miał mieć ciekawszy wariant? ;-))
                    PS Nic mi nie wiadomo o czasowniku "zainagurować się". ;-))
                  • palacz67 Re: Nie pieprz, Pietrze, wieprza... 02.09.16, 06:41
                    :-)
                    • palacz67 Re: Nie pieprz, Pietrze, wieprza... 02.09.16, 06:42
                      Uśmiech był wiadomo do Kogo:-)
              • wislocki12 Pierwsze koty... 01.09.16, 21:59
                Przepraszam! Najpierw, niestety, trafiłem na twój wpis... Zareagowałem przedwcześnie i... głupio! :-((
            • wislocki12 Braki w edukacji 01.09.16, 21:56
              Jeżeli już, to myślę, że e-zybi raczej pieprzy niż piepszy! ;-)
              PS Może i migrena przechodzi, ale braki w edukacji trudno zniwalować... ;-))
            • wislocki12 "Nie piepsz..." 01.09.16, 23:57
              Jak się domyślam, "piepszysz" pochodzi od "pieprz"? Wiedziałem! ;-))
        • wislocki12 Razem raźniej 01.09.16, 15:07
          "Dla mnie ty też jesteś świnia i prostak."
          Ty też? Razem będzie raźniej! ;-)

• polak1706 Re: Razem raźniej 01.09.16, 15:10
            i słusznie! Trzymaj się kupy bo jej nikt nie ruszy!
            • wislocki12 Też 01.09.16, 15:22
              Miałem na myśli Ciebie! Przecież własnoręcznie napisałeś: "Dla mnie ty też jesteś świnia i prostak." Zwróć uwagę - "Też"! ;-))
      • wislocki12 Lepiej mieć niż pożyczać... 01.09.16, 15:01
        Po wpisie e-zybiego nie widzę potrzeby dalszego pogłębiania tematu. Dodam tylko, że z dwóch Węgrów, w odróżnieniu od JK, też wybrałbym Sorosa. Ma przynajmniej pieniądze, czego nie można powiedzieć o Orbanie, który pożycza kasę od Putina! JK też tak tak skończy! :-))
        • polak1706 Re: Lepiej mieć niż pożyczać... 01.09.16, 15:07
          no widzisz! Tu nie ma szczekania na rząd, temat nie dla ciebie. Wszystko jasne!
          • wislocki12 Psy szczekają... 01.09.16, 15:18
            Jak to nie ma szczekania na rząd? A JK to pies? To więcej niż rząd! ;-)
            • exbenek Re: Psy szczekają... 02.09.16, 10:41
              Napisałem kiedyś że dyskusje z 1706 vel 3322 vel "cośtam cośtam" ( cytat z klasyka) przypominają "dialog" z psem . Można przytaczać jakiekolwiek argumenty - odp zawsze taka sama i z reguły bez związku z tematem . W tym wypadku "piepszenie" 1706 pozwala na umiejscowienie jego "pojemności mózgowej" w "górnych stanach ,dolnego stanu" - czyli "wsiowy głupek z jako takim pojmowaniem świata i dostępem do klawiatury" czyli " wszechpolak" ( na dużą literą w tym rzeczowniku trzeba sobie zapracować - choćby ortografią; o Bosaku napisałbym "wszechPolak" bo choć myśleć i analizować potrafi...
              • palacz67 Re: Psy szczekają... 02.09.16, 11:02
                Wielką! Zerknij też na odmianę słowa: litera:-) Chyba to program I-III:-)
                • e-zybi Re: Psy szczekają... 02.09.16, 11:19
                  Obie formy są poprawne...i po co się wymądrzać? ;-)
                  • exbenek Re: Psy szczekają... 02.09.16, 11:58
                    Pani Palacz ma mniemanie ,że "jak coś powi to już powi" , jak "jarosławpolskęzbaw" - jak powiedział że Lech za Wałęsę ,rządził "S" ,to rządził...a że świadkowie i historycy z tego kpią ( nawet profesor A.Dudek ) to och problem. "Od wczoraj" taki jest "trynd" Lech zastępował Lecha - Danka nie pamięta.... tego drugiego Lecha...
                    • palacz67 Re: Psy szczekają... 02.09.16, 12:28
                      Pozostanę przy wielkiej literze.
              • polak1706 Re: Psy szczekają... 02.09.16, 20:58
                Znów POchlałeś i bełkoczesz. Musisz najpierw zrozumieć to co dzieje się w kraju bo inaczej nie zrozumiesz świata. Obecna afera w stolicy jest odzwierciedleniem POlski jaką nam serwowali POlitycy. Polak miał być DZIADEM i wszelkie możliwe SIŁY, SITWY do tego dążyły przez ponad 25 lat. Kiedy to zrozumiesz to daj znać!
                Dyskusje z tobą to sama przyjemność - piep/szysz waść!
                • wislocki12 Sasin i... Guział 02.09.16, 21:26
                  25 lat powiadasz? Za prezydentury Lecha Kaczyńskiego też? ;-))
                  PS Gdyby nie kandydatura Sasina i zabiegi Guziała nie miałbym nic przeciw dymisji Gronkiewicz Waltz... :-((
                  PPS Słowo "pieprzyć" pochodzi od "pieprzu". :-((
    • polak1706 Re: no... wisłocki 02.09.16, 22:54
      Nie wrzucasz wisłocki tematów?
      wiadomosci.wp.pl/kat,1019379,title,Policja-przedstawila-zarzuty-wnukowi-Lecha-Walesy,wid,18491350,wiadomosc.html?ticaid=117a8e
      • wislocki12 "Z pola walki" 02.09.16, 23:15
        Może i masz rację, ale ciekaw jestem, czy wiesz, że ojciec jednego z autorów "Resortowych dzieci", Jerzego Targalskiego, był redaktorem naczelnym komunistycznego pisma historycznego "Z pola walki". Zarówno ojciec jak i syn należeli do PZPR. :-(
        PS Nie omieszkam wrzucić paru innych tematów...
      • wislocki12 Cenckiewicz o synie Wałęsy 03.09.16, 11:04
        "Sławomir Cenckiewicz także zainteresował się zdarzeniem. Postanowił skomentować je na Facebooku. I zaskoczył, bo skierował ciepłe słowa pod adresem Wałęsy: - Współczuję Dziadkowi! Wszędzie łączą zachowanie wnuczka z Lechem Wałęsą, tak jakby dziadek odpowiadał za winy wnuczka! I dodał, że nie ma zamiaru zwalać winy wnuczka na dziadka: - Piszę poważnie, serio! Daleki jestem od obarczania Wałęsy tą sprawą!"
        Właśnie wrzuciłem... I jak się podoba? ;-))

www.se.pl/wiadomosci/polityka/cenckiewicz-szczerze-o-wnuku-walesy_886681.html
        • polak1706 Re: Cenckiewicz o synie Wałęsy 03.09.16, 11:40
          >I jak się podoba?< Nie podoba mi się :-(
          Gdyby zajmował się wychowaniem dzieci a nie brylował wśród UBeków poza domem wygrywając w totka, to dzieci byłyby lepiej wychowane. Danuśka sama z małymi urwisami i dużym urwisem BOLKIEM nie dawała rady. To oczywiste.
          • wislocki12 Chodziło o wnuka... 03.09.16, 21:25
            Może i masz rację, ale przecież Lech Wałęsa nie zajmował się wychowaniem wnuków... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka