wislocki12 01.01.17, 02:34 Serdeczne życzenia noworoczne, aczkolwiek może nieco spóźnione, dla wszystkich forumowiczów, ze szczególny uwzględnieniem Polaka1706, Palacz61, ze o 7sprawiedliwosc7 nawet nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palacz67 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 09:27 www.youtube.com/watch?v=3cnSbVjojzMPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 22:19 Dla Ciebie pewnie też,więc nie dziw się że nie zostałeś wymieniony,bo nie sposób wymienić wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 15:49 Nie zauważyła Pani, że życzenia wszystkiego najgorszego były skierowane do wszystkich forumowiczów a więc i do Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 19:53 Wiem,mnie wystarczyły życzenia ogólne,więc nie mam pretensji,że mnie nie wyszczególnił. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 11:23 Czyżbyś leczył się "lekarstwem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszystkiego najlepszego! 01.01.17, 11:47 Przepraszam! Miało być "Wszystkiego najlepszego". :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Wszystkiego najlepszego! 01.01.17, 12:30 Musiało być morze szampana i nie tylko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Wszystkiego najlepszego! 01.01.17, 13:03 Nie ma za co, wiem, że nie jesteś takim draniem, by życzyć mi wszystkiego najgorszego, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie ma złego... 01.01.17, 13:14 Dobrze zaczyna się ten nowy rok! Dziękuję! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksmieszek Re: Wszystkiego najlepszego! 02.01.17, 10:41 Po pijaku napisałeś co naprawdę myślisz o Polakach, tym razem o uczestnikach tego forum. Wymienieni przez takiego osobnika jak Ty powinni się czuć wyróżnieni, chwała im za bycie porządnymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Wszystkiego najlepszego! 02.01.17, 14:55 Witaj, Leszku, dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Freud z Mielca 02.01.17, 21:09 Freud z Mielca... ;-)) PS Ja też jestem uczestnikiem tego forum. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 12:47 Życzę wszystkim tego co i sobie,czyli wiadomo-wszystkiego najlepszego i dziękuję za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 20:09 Rząd Beci Straszydło , pana kasjera D_py oraz skurczony kurdupel szczerbaty z Żoliborza życzą nam "dojnej zmiany" i uśmiechu jak wyjmujemy z portfela dodatkowe pieniądze na naprawę państwa Katolickiego, to teraz co nas czeka za zapłatę 500+ ? jakie zapłacimy podatki za te fanaberie (skurcza) w roku 2017 . Życzę wszystkim fanom kurdupla z PiSu żeby Was szlak trafił .... www.rmf24.pl/ekonomia/news-wyzsze-rachunki-bedziemy-zajadac-slodyczami-jakie-ceny-przyn,nId,2330833 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 22:08 Od jakiegoś czasu jeżdżę rowerem i chodzę piechotą(z wyj.dłuższych dystansów),przyda mi się więc ten trening na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystkiego najgorszego! 01.01.17, 22:46 Rok w rok są dokonywane podwyżki, o których w artykule, niezależnie od opcji rządzącej. OC nie było podnoszone od lat w ramach "walki o klienta", ale ponieważ firmy ubezpieczeniowe zaczynają ponosić z tego tytułu duże straty więc musiały to w końcu zrobić. Paliwo było tani, ale od jakiegoś czasu producenci podnoszą jego cenę a nie rząd. Cena żywności i tak poszłaby w górę bo co roku preziowie zarządów, spółek itp krawaciarzy chcą mieć wyższe gaże. Nie chcesz państwa katolickiego? Będzie zatem tak: www.youtube.com/watch?v=GL_vnXuSeLU ale browara już się na ulicy nie napijesz www.youtube.com/watch?v=_C9JMLWL1G8 Kiedy POprzednicy wszystko ci zabierali nie kwiczałeś. Myśl bo to nie boli. Bóg z tobą synu! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Siły wyższe i... PO 01.01.17, 23:29 Odnoszę wrażenie, że w zasadzie to zgadzasz się z Peresem3 z tą tylko różnicą, że winą za podwyżki obciążasz siły wyższe i... PO. ;-)) PS Myślę, że nie powinieneś bez potrzeby imienia Pana Boga. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie nadużywać 01.01.17, 23:32 Miało być: "Myślę, że nie powinieneś bez potrzeby nadużywać imienia Pana Boga." Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Nie nadużywać 02.01.17, 07:23 Witaj, Wisłocki. Uważam, że to tyle samo znaczy , co : " Z Bogiem!" Używam tego słowa całe życie, czasem trochę zmieniam np. mówię do córek: " Niech Was Bóg prowadzi" Mam wówczas na myśli to, by szcześliwie dotarły po podróży. Uważam, że czepiasz sie jak zwykle. Bóg z Tobą! PS Każdy wie najlepiej co czuje i jakie ma intencje używając słowa " Bóg" Jeśli się komuś dobrze życzy używając tego słowa to nie jest to grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kpina 02.01.17, 11:22 Może i masz rację, ale "Bóg też z tobą synu!" wygląda mi na kpinę, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Kpina 02.01.17, 14:51 Witaj, Wislocki, mnie razi wpis Peresa. To Twój wątek, ale jakoś nie zwróciłes uwagi Peresowi. Czy to nie jest zakłamanie z Twojej strony? Nie rażą Cię te słowa?: "Życzę wszystkim fanom kurdupla z PiSu żeby Was szlak trafił .... " Może w tym roku docenisz życzliwość otaczających Cię na forum ludzi? Pozdrawiam i życzę obiektywizmu w ocenie drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przez g 02.01.17, 20:53 Najfajniejsze jest to, że podkreślasz swoją życzliwość względem mnie, by za chwilę zarzucić mi chorobę, jak podejrzewam psychiczną. Dałbym głowę, że jesteś gorliwą katoliczką... ;-)) Nie masz racji. słowa Peresa ("Życzę wszystkim fanom kurdupla z PiSu żeby Was szlak trafił.... " bardzo mnie rażą - słowa "szlag", bowiem, należy pisarz przez g. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Przez g 02.01.17, 21:46 Masz rację, taką chorobę u Ciebie podejrzewam, dlatego Ci szybko wybaczam i z Tobą rozmawiam. Jeśli się mylę, to przepraszam i kończę z Tobą rozmowę z szacunku do samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Siły wyższe i... PO 01.01.17, 23:37 dlaczego miałem się nie zgadzać? Przecież to prawda, tylko pretensje nie pod ten adres. Taka jest rzeczywistość od lat. Bóg też z tobą synu! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kpina? 02.01.17, 11:32 Od lat? Chyba przesadzasz... PS W tym kontekście zdanie "Bóg też z tobą synu!" brzmi jak kpina. Nie tylko ze mnie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 16:33 Takie życzenia od wisłockiego są najgorszym czego można ludziom życzyć. Są gorsze niż bluzganie, złożeczenie komuś. Są nawet gorsze niż życzyć komuś śmierci. Bo gorsza jest śmierć w męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 16:33 Mimo, że nie zawierają wulgaryzmów. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 17:11 Musicie to zrozumieć, że to jest chory człowiek, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 20:04 Diagnoza przez internet?Można trafić jak kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 20:42 Jeszcze tak a propos chorób psychicznych ,to często zwiastowała je nadmierna pobożność... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tego nie da się wyleczyć! 02.01.17, 20:38 Głupota jest gorsza od choroby, bo... nieuleczalna! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zero wulgaryzmów 02.01.17, 20:41 Z zasady nie stosuję wulgaryzmów! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A gdzie chrześcijańskie przebaczenie? 02.01.17, 20:37 Po pierwsze pomyliłem się, a po drugie, przeprosiłem. :-) Piotrowicz, Wolski, Jasiński, Targalski, że o Czabański nie wspomnę też przepraszali i... Było im darowane. Chodzi o działalność w PZPR! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Złorzeczenie 02.01.17, 21:25 Słowo "złorzeczenie" należy pisać trochę inaczej niż Ci się wydaje! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 20:15 cyt: "Życzę wszystkim fanom kurdupla z PiSu żeby Was szlak trafił ".... pisałem o fanach PiSu i im żle życzę ; Fan skrót fanatyzmu : "fan ang. [wym. fän], miłośnik (-iczka), entuzjast(k)a, zwariowany(-a) amator(ka); sport. kibic. fanatyzm zaślepienie, żarliwość, zagorzałość (zwł. religijna) nie uznająca tolerancji, ustępstw, kompromisu; bezkrytyczna wiara w słuszność sprawy, idei; namiętność do szerzenia, choćby i gwałtem, własnych przekonań i do zwalczania odmiennych". Jeżeli polaka ,palacz ,leszeksmieszek obraziło to chyba przerosło Waszą inteligencję i braku zrozumienia tekstu peres (-^..^-) .... Ps. czytajcie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 20:26 cyt: "Życzę wszystkim fanom kurdupla z PiSu żeby Was szlak trafił ".... pisałem o fanach PiSu i im żle życzę ; Fan skrót fanatyzmu : "fan ang. [wym. fän], miłośnik (-iczka), entuzjast(k)a, zwariowany(-a) amator(ka); sport. kibic. fanatyzm zaślepienie, żarliwość, zagorzałość (zwł. religijna) nie uznająca tolerancji, ustępstw, kompromisu; bezkrytyczna wiara w słuszność sprawy, idei; namiętność do szerzenia, choćby i gwałtem, własnych przekonań i do zwalczania odmiennych". Jeżeli polaka ,palacz ,leszeksmieszek obraziło to chyba przerosło Waszą inteligencję i braku zrozumienia tekstu peres (-^..^-) .... Ps. czytajcie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 21:59 Nie jestem fanem PiSu tylko ich działań: ODZYSKIWANIA POLSKI z rąk żydostwa, banksterów, gangsterów w Białych kołnierzykach, lobbystów, POwców i POdobnego szemranego towarzystwa. Czytaj zatem moje wpisy ze zrozumieniem tylko... czy ty drugi zjeżony kogut po benku, potrafisz myśleć samodzielnie i wyobrazić sobie co by się stało gdyby POwcy rządzili nadal krajem? Czy POtrafisz sobie wyobrazić, że Polska gdyby była rządzona przez PiS od czasu objęcia prezydentury przez śp. L. Kaczyńskiego do dnia dzisiejszego, byłaby przyjazna Polakom i Polsce? Nie taki mają zamiar wymienieni w pierwszym zdaniu postu. Ma być sprzedana, niewolnicza, zadłużana itd. UNIA to ZDRADA! Twój mózg tego nie ogarnie! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 22:03 Oby nie było z deszczu pod rynnę. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystkiego najgorszego! 02.01.17, 22:20 TŁUSTE KOTY nie POzwolą na to by przeciętny Polak był zadowolony z życia w tym kraju. Dlatego >Oby nie było z deszczu pod rynnę< może tak być. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tłuste koty 02.01.17, 22:37 A Jarosław K. lubi koty. Tłuste chyba też. Bo i sam przecież nieźle wygląda! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Patrz końca! 02.01.17, 22:45 Przed wojną w Niemczech też nie było zwolenników Hitlera, tylko jego działań: odzyskiwania Niemiec "z rąk żydostwa, banksterów, gangsterów w białych kołnierzykach, lobbystów." Pewnie zapomniałeś, jak to się skończyło... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Wszystkiego najgorszego! 03.01.17, 19:51 Życzę sobie i tym których lubię skromnie tylko zdrowia i pieniędzy. Jak to jest, to wszystko inne można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Minimalista? 03.01.17, 20:38 Myślisz, że przy Morawieckim i Radziwille dasz radę? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś