Dodaj do ulubionych

Można inaczej? Można!

21.02.17, 06:47
niezalezna.pl/94261-polska-delegacja-na-konferencji-w-monachium-w-2017-roku-i-piec-lat-temu-nie-ma-porownania
Poprzednia władza delegowała na te konferencję RadSika, który apelował by Niemcy jeszcze bardziej rządziły Europą. Sikorski Radosław reprezentował wtedy interesy Polski i Polaków? Wolne żarty.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Lizusostwo 21.02.17, 12:52
      A. Macierewicz:
      "Dla nas od samego początku było jasne, że czyny są i będą najważniejsze, podobnie jak podejmowane przez Donalda Trumpa decyzje personalne, kształtujące zwłaszcza sferę bezpieczeństwa, m.in powołanie urzędników i wysokich przedstawicieli władz Stanów Zjednoczonych odpowiedzialnych za bezpieczeństwo. Gdy usłyszałem o nominacji generała Jamesa Mattisa na stanowisko szefa amerykańskiego resortu obrony, przestałem mieć jakiekolwiek wątpliwości w stosunku do polityki zagranicznej amerykańskiej administracji."
      To mi brzmi, jak pospolite lizusostwo... ;-))
      • 7sprawiedliwosc7 Re: Lizusostwo 21.02.17, 15:44
        Trump się otoczył ludźmi w stylu Goldman Sachs. Banku, który głównie był odpowiedzialny za kryzys bankowy z 2008.
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Lizusostwo 21.02.17, 15:46
          Banksterzy znowu chcą uprawiać bukmacherkę na opcjach.
          • wislocki12 Wrażenie 21.02.17, 20:37
            Mam wrażenie, że podzielasz moje zdanie o Macierewiczu! :-))
            • 7sprawiedliwosc7 Re: Wrażenie 21.02.17, 21:14
              Można powiedzieć, że prawie wcale się z Tobą nie zgadzam.
              • wislocki12 Lizus 21.02.17, 21:17
                Zalecam odrobinę logiki i szczyptę konsekwencji... Lizus to lizus. Zawsze taki był! :-((
              • wislocki12 Kłamie korpusem... 21.02.17, 21:22
                A wiesz, kiedy Macierewicz kłamie? Jak w charakterystyczny tylko dla siebie sposób pochyla się rytmicznie całym korpusem od głowy do pasa! ;-))
    • wislocki12 Kompleks PO? 21.02.17, 13:03
      "Biorąc pod uwagę skromne polskie delegacje w ciągu ostatnich ośmiu lat, należy przypuszczać, że poprzednicy PiS albo lekceważyli konferencję, albo nie brali w niej udziału, gdyż nie mieli tam nic do powiedzenia."
      Myślę, że raczej zlekceważyli... ;-))
      A tak na marginesie - zastanawiam się, czy przypadkiem PiS nie ma kompleksu PO. Zamiast bowiem pisać o swoich wątpliwych sukcesach na konferencji próbuje dezawuować PO. :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka