Dodaj do ulubionych

Narodziny "Bolka" i inne

13.07.17, 07:39
niezalezna.pl/102172-anita-gargas-ujawnia-nieznaneszokujace-fakty-o-kulisach-wspolpracy-walesy-z-sb-wideo
niezalezna.pl/102151-walesa-wyszedl-ze-szpitala-internauci-maja-uzywanie
niezalezna.pl/102141-izrael-potepil-dzialania-sorosa-i-poparl-polityke-viktora-orbana
smaker.pl/przepis-poledwiczki-z-sosem-z-kurek,152356,pasjonata.html
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Narodziny "Bolka" i inne 13.07.17, 08:22
      Ostatni artykuł zainteresował mnie najbardziej, przyrządzę, ale z 4 polędwiczek by się nie rozdrabniać ;-)
    • palacz67 Re: Narodziny "Bolka" i inne 13.07.17, 09:43
      Zrobiłeś mi smaka tymi polędwiczkami, lubię mięsko a kurek bardzo dawno nie jadłam. Co do Wałęsy, to ostatnio widziałam jego zdjęcie ze szpitala, gdzie w pozycji siedzącej husta do góry wnuka. Nie dałabym choremu na serce z problemami ciśnieniowymi dzieciaka, by go tak wysoko trzymał. To ryzykowne dla zdrowia i wymaga sporo wysiłku. Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
      • wislocki12 Szlachetne zdrowie... 13.07.17, 13:00
        Wzruszająca jest ta troska o Wałęsę. A to za wcześnie wyszedł ze szpitala, a to husta (sic!) dziecko, ryzykując zdrowie... ;-))
    • wislocki12 Moralność 13.07.17, 12:41
      "Dziennikarze „Magazynu Śledczego” Anity Gargas dotarli do wysokiego rangą funkcjonariusza Służby Bezpieczeństwa, z wydziału, który zajmował się Lechem Wałęsą. Emerytowany major SB Jerzy Frączkowski, szef Inspektoratu II WUSW w Gdańsku ujawnia nieznane dotąd i szokujące fakty dotyczące współpracy TW Bolka."
      Szkoda, że Kiszczak zmarł. Anita G. z pewnością dotarłaby i do niego. Ciekawe, co naopowiadałby o Wałęsie... ;-))
      PS Swoją ścieżką to wypytywanie esbeków o opozycjonistów moralnie jest dwuznaczne. :-((
    • wislocki12 Życzenia 13.07.17, 12:48
      "Od miesięcznicy smoleńskiej minęły zaledwie dwa dni, a Lech Wałęsa nagle ozdrowiał, wyszedł ze szpitala w Gdańsku i wrócił do domu. Ciekawe czy były prezydent śledzi, co w mediach społecznościowych pisali internauci na na jego temat?"
      No właśnie, najlepiej byłoby, gdyby Wałęsa w ogóle nie wyszedł ze szpitala, a jeszcze lepiej, jakby umarł... ;-))
      • palacz67 Re: Życzenia 13.07.17, 13:19
        Chciałbyś być, Wisłocki, okłamywany, bo ja nie! Nikt z forum mu zapewne nie życzy śmierci. Pamiętam trudne czasy, gdy mamusia miała problem z kupieniem zwykłej pralki. Żyliśmy skromnie i uczciwie w tych trudnych czasach z ciężkiej pracy rąk. Wałęsa byl zwykłym robotnikiem a ciągle dawal małżonce lewe pieniądze. Myśl, myślenie nie boli. My, Polacy, mamy prawo a wręcz obowiązek poznać prawdę. Pozdrawiam
        • e-zybi Re: Życzenia 13.07.17, 13:30
          Myślenie nie boli, głupota i owszem... img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201410/1413997410_by_edino_inner_noframe.gif
        • wislocki12 Osamotniony i sterroryzowany 13.07.17, 14:43
          Gdybyś miał choć odrobiną wyobraźni to zrozumiałbyś, że gdyby nawet osamotniony i sterroryzowany przez SB Wałęsa uległ to nie należałoby mieć mu tego za złe. Przecież tak wiele dobrego zrobił później dla Polski i Polaków. :-)
          Pewnie nawet nie pamiętasz, że JK pracował u Wałęsy i nie przeszkadzała mu "zdrada" Bolka. Oświeciła go dopiero strata pracy u Wałęsy. Został po prostu wyrzucony... ;-)
          • e-zybi Re: Osamotniony i sterroryzowany 13.07.17, 14:52
            Moja wyobraźnia nie ma granic, jeżeli piszesz do mnie i podzielam Twoje zdanie. Myślę, że chciałeś zwrócić się do palacz, a to już rodzaj żeński ;-)
            • smieszekleszek Re: Osamotniony i sterroryzowany 13.07.17, 14:58
              Polityka jest gorsza jak, pospolita ku-wa, hi,hi.
              • wislocki12 Polityka i ludzie 13.07.17, 20:28
                To nie polityka, to ludzie... ;-))
            • wislocki12 Wyobraźnia 13.07.17, 20:27
              Chciałem zwrócić się do Palacza i uczyniłem to. Po lekturze ostatnich bowiem wpisów Palacz67
              jestem już pewien, że mówi Lechowskim, Americano, Polakiem i z.stm.pw.pn, a nawet jest nim samym. Rodzaj męski nie był więc przypadkowy. ;-)
              PS Gratuluję wyobraźni! ;-)
        • zolza670 Re: Życzenia 15.07.17, 11:22
          Masz rację, my Polacy mamy prawo do prawdy. Ja z niecierpliwością czekam na prawdę o przezesiku i Antonim ;-)
    • wislocki12 Potępieniec 13.07.17, 12:51
      "Ministerstwo Spraw Zagranicznych Izraela potępiło działania amerykańskiego miliardera żydowskiego pochodzenia George'a Sorosa i zadeklarowało poparcie dla rządu premiera Węgier."
      Ciekawe, co na to min. Waszczykowski? ;-))
    • wislocki12 Rydz 13.07.17, 12:53
      "Polędwiczki z sosem z kurek"
      A nie masz czegoś z rydzami? ;-)
      • e-zybi Re: Rydz 13.07.17, 12:57
        No tak! lepszy rydz niż nic ;-)
        • wislocki12 Małe rydze 13.07.17, 20:39
          Miałem na myśli małe rydze. ;-)
          • smieszekleszek Re: Małe rydze 14.07.17, 13:37
            Palacz też ludź? Hi,hi.
            • wislocki12 Grzyby i... ludzie 14.07.17, 23:34
              Przecież rzecz idzie o grzybach... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się