25.10.17, 22:46
Witam, co sądzisz o takim tytule wątku? Pozdrawiam
"No i się zesr...ło...."
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Aniele Xulu... 25.10.17, 23:52
      Aniele Xulu, stróżu mój... ;-)
      • palacz67 Re: Aniele Xulu... 26.10.17, 20:00
        To niestosowny żart, z wykorzystaniem fragmentu modlitwy, której nauczyła mnie babcia. Kolejny dowód na to, że jesteś chorym czlowiekiem. Zdrowy by tak nie żartował, pozdrawiam.
        • wislocki12 Skojarzenia 26.10.17, 22:17
          Naprawdę uważasz, że zdrowy człowiek powinien modlić się do Xulu?
          PS Tak mi sie jakoś skojarzyło... ;-))
    • zolza670 Re: Do Xulu 26.10.17, 11:30
      A Xulu milczy jak zaklęty...hmmm...pewnie zła wróżka zamieniła Xulu w żabę...trzeba Go pocałować to przemówi
      • e-zybi Re: Do Xulu 26.10.17, 14:27
        Myślę, że powinna to uczynić p. palacz67 ;-)
        • zolza670 Re: Do Xulu 26.10.17, 19:21
          Oczywiście, że Pani Palacz...a może żaba Xulu zamieni się w ksiecia i porwie naszą przyjaciółkę na białym koniu w daleki świat...kto wie?...ale warto całować ;-)
      • genia50 Re: Do Xulu 26.10.17, 19:55
        Szkoda, że nie dodał swego zdjęcia.
        • zolza670 Re: Do Xulu 26.10.17, 20:10
          Przed przemianą czy po?
          • genia50 Re: Do Xulu 26.10.17, 20:23
            I tu mam dylemat.Najlepiej i przed i po, chyba,że nie będą się różnić.
            • wislocki12 Kupka 26.10.17, 20:59
              "No i się zesr...ło...." i "Koniec cytatu", jak zwykł mawiać w takich sytuacjach, nieodżałowany I sekretarz KC PZPR i jego pogrobowcy... ;-))
              • exbenek Re: Kupka 27.10.17, 10:54
                Mam cichą nadzieję ,że Twój wpis "rozjaśni nieco" "ciemności w zakamarkach szarych komórek" pani P67 i pani pojmie że:
                - "Po pierwsze primo" - kłamstwo ma "krótkie nóżki" , a szczególnie jeśli dotyczy finansów państwa .
                - " po drugie primo" - wszyscy politycy to kłamcy , Morawiecki i ci co "klęczą pod figurą" też , a może przede wszystkim oni .
                - " i ostatnie primo" - jak napisał w 12 , ten cytat w tytule jest w powszechnym użyciu od lat kilkunastu . Dotyczy sytuacji "wypisz wymaluj " naszego budżetu anno domini 2017 . Jeszcze 30 dni wstecz było 4 miliardy nadwyżki , by w okolicach 20 października w okólniku do UE pan Morawiecki "zaanonsował" 51 miliardów "w plecy" ....
                Wobec powyższego użycie "cytatu" jest chyba usprawiedliwione ?
                • a.sdf.gh.kl Re: Kupka 27.10.17, 13:00
                  Oczywiście, że kłamstwo ma krótkie nogi. Po objęciu władzy przez obecnie rządzących wyszło jak wyszło
                  - www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/vat-500-morawiecki,46,0,2352686.html
                  - www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/540-mld-zl-podatek-cit-540-ministerstwo,62,0,2369598.html
                  - www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/elastyczna-linia-kredytowa-mfw-fcl-mateusz,105,0,2377577.html
                  Tu masz wyjaśnienie twoich wypocin
                  wpolityce.pl/polityka/363852-tylko-u-nas-morawiecki-wyjasnia-co-oznaczaja-liczby-wyslane-do-brukseli-deficyt-bedzie-znaczaco-nizszy-niz-gorny-limit-zapisany-w-ustawie-budzetowej
                  Tak sukinsy...ny z PO rozgrabiali Polskę, a raczej Rzeczpospolitą Kolesiów.
                  • exbenek Re: Kupka 27.10.17, 13:09
                    Sratata - Za Gierka też wszystko było cacy . "Niespotykane" sukcesy Morawieckiego są dokładnie takie same jak Vincenta . Jedno pytanie skoro jest tak dobrze to poco do Brukseli wysłał prognozę "na poziomie" 51 mld deficytu , a nie np 41 ? "Pelikany dobrej zmainy" tacy jak ty łykają wszystko ....łykaj łykaj niebogo , tylko się nie udław. I popytaj ludzi prowadzących firmy jak im państwo ( Morawiecki ) vat oddaje ....
                    • exbenek Re: Kupka 27.10.17, 13:13
                      I jeszcze jedno oprócz Morawieckiego są inni w rządzie , np niejaki Kowalczyk "vice Morawiecki" . Ten "puścił" farbę że z budżetem nie jest tak różowo i "może być duży deficyt" .
                      • a.sdf.gh.kl Re: Kupka 27.10.17, 13:38
                        Jak może być różowo skoro wszyscy łapę wyciągają po kasę: lekarze, nauczyciele itd. Budżet to nie guma od majtek. Jedno jest pewne, że i tak sytuacja wygląda nieco lepiej niż za poprzedników. Nieco, bo do naprawy państwa niszczonego, wyprzedawanego przez 25lat potrzeba co najmniej 10ciu.
                        • wislocki12 Kasa 27.10.17, 13:44
                          A wiesz, jaką kasę zgarnia co miesiąc poseł Hrynkiewicz, Józefa, zresztą. O prezesie Jasińskim nawet już nie wspomnę. ;-))
                          • a.sdf.gh.kl Re: Kasa 27.10.17, 15:40
                            Wiesz jaką kasę zgarniał Graś za tworzenie podwalin pod elektrownię atomową której długo nie będzie?
                            • wislocki12 Wprost przeciwnie 27.10.17, 20:57
                              Na szczęście Grasia już nie ma, a Hrynkiewicz i Jasiński wprost przeciwnie... :-((
                            • exbenek Re: Kasa 28.10.17, 13:08
                              Głupi jesteś jak każdy nieuk , który wiedzę czerpie z " głosu ludu" . Graś nie zgarnął za "budowanie" atomu ani złotówki . W tej branży "pracował" niejaki Aleksander GRAD !!!! To tak jakbyś pomylił Kaczyńskiego z Kaczorowskim .
                              • a.sdf.gh.kl Re: Kasa 28.10.17, 15:06
                                Jak zwał tak zwał. Kasa płyneła? Płynęła!
                                • exbenek Re: Kasa 28.10.17, 22:05
                                  Jak się bierzesz za krytykowanie i używanie nazwisk na forum to się nieuku przygotuj . Kasa płynęła i płynie ; teraz kasuje "dojna zmiana" pod zmienioną nazwą PGE EJ1 sp z oo. . Aktualnie "badają" to samo co badano za komuny i rządów PO . Robią po raz "n" -ty "studium wykonalności " . Uważasz że powtarzanie czegoś co już robiono kilka razy ( dokładnie w latach 1982-85 , 1998 -1999 , 2012 - 2014 i teraz od maja 2017 ) to jest to czego potrzebuje i projekt i naród?
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Kasa 28.10.17, 22:51
                                    Myślę , że stał się cud!
                                    Spółki Skarbu Państwa zaczęły od czasu tej "dojnej zmiany" przynosić duże zyski, a wcześniej to było niemożliwe nieuku. Były same straty. Nie na twój to rozum byś pojął, że tamci działali tylko na szkodę a ci chcą chociaż trochę podzielić się kasą ze społeczeństwem. Gdybyś się uczył, a nie ściągał i nie rozpychał łokciami, nie rzucał w szkołę kamieniami to mógłbyś takie zależności zrozumieć, a przede wszystkim dostrzec.
                                    Z tobą dyskusja mija się z celem. Zakrzyczysz wszystkich. Zwróć uwagę że taki e-zybi nawet nie wejdzie w dyskusje bo nie ma pojęcia o Bożym świecie, może ma inne zdanie ( w co wątpię) i boi się wejść ci w drogę. Inni też z tobą nie wdają się w dyskusje, a kiedy już napiszą to nie wiadomo o co im chodzi, do czego to przypiąć.
                                    "to jest to czego potrzebuje i projekt i naród?"
                                    Napisz wreszcie czego ten naród potrzebuje i napisz dlaczego za poprzednich rządów tego nie dokonano... ale ja już się nie będę wypowiadał bo szkoda na twoje wypociny czasu.
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Kasa 28.10.17, 22:55
                                    "ktualnie "badają" to samo co badano za komuny i rządów PO ."
                                    Na jakiej podstawie mają POwcom wierzyć że badania były uczciwe i wiarygodne? Straty państwa z tytułu VAT za PO 200-250miliardów zł. Straty państwa z tytułu niezapłaconych podatków CIT przez firmy zagraniczne 540miliardów zł. Czy można takim którzy sprzedawali kraj i naród ufać? Jeżeli twierdzisz że tak to jesteś taki sam jak ci z PO.
                                    I tak tego nie zrozumiesz.
                                    • exbenek Re: Kasa 29.10.17, 00:02
                                      G..no mnie obchodzą PO wskie "straty" . Nie jestem i nie byłem admiratorem tej partii . Ja udowadniam że PIS jak każda partia - przed wyborami łże a potem "rządzi" jak poprzednicy . "Sami Swoi" . Co do spółek SP . Jak się robi w kraju monopol ( sektor paliwowy i energetyczny praktycznie są już państwowe) to się ma wyniki . Tylko vo to na wspólnego z wolym rynkiem ? Chyba tylko to że będę miał prawo wyboru czy zatankuję pkd grzybem czy przy targu....
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Kasa 29.10.17, 00:22
                                        Przecież chcesz zawsze argumenty to je masz i g..o cię obchodzą? Sam nie wiesz czego chces,z a raczej chcesz mieszania z błotem i wyzywania. Sektor państwowy jest mniej kryminogenny niż prywatny dlatego lepiej aby w pewnych sferach życia taki był. Powyżej twój intelekt. Już nie raz go pokazałeś. Wart jesteś bata!
                                        Pysk od ucha do ucha!
                                        • exbenek Re: Kasa 29.10.17, 12:53
                                          Po pierwsze - czytaj lebiego ze zrozumieniem ( rozumiesz słowo "zrozumienie"? ) Przeczytaj 10 razy co mnie "g..no obchodzi" . Tam nie ma słowa o argumentach . Przeczytaj 10 razy o czym napisałem . Ja napisałem dlaczego spółki państwowe mają takie wyniki . Widać że jesteś niedouczony . Nie dziwota .... Dla ciekawych punkt odniesienia . Cena węgla . ARA ( Poczytaj lebiego co to jest ) 92,84 usd - tona . Cena węgla tego samego rodzaju w PGG - 114 usd tona.... . Bez vatu , na kopalni .....Do klienta trzeba go jeszcze zawieść i doliczyć vat . I kto tu jest ignorantem ? Tak wyglądają "sukcesy" firm państwowych .... Tylko my za to płacimy ....
                        • exbenek Re: Kupka 27.10.17, 14:21
                          No tak !!! To beszczelne typy !!!! Pisiory tylko im przecież obiecały .... A oni tak na poważnie kasy chcą !!! Powiadasz że na "naprawę" potrzeba 10 lat . "Zwarz" sobie głowę .... Celowo przez "rz". Tego nawet "pelikanowy elektorat" nie wytrzyma ....
                          • a.sdf.gh.kl Re: Kupka 27.10.17, 15:37
                            jeszcze co najmniej 8 lat...
                            • wislocki12 Jak Rzesza? 27.10.17, 20:55
                              Hitlerowska Rzesza miał trwać 1000 lat! ;-))
                  • wislocki12 Ale jaja! 27.10.17, 13:38
                    Byłeś dziś po jaja i masło? Lepiej zostań w domu! ;-))
                    • exbenek Re: Ale jaja! 27.10.17, 14:27
                      Przecież to wina Tuska z tymi jajami .... i masłem ,i chlebem, i lekami , i węglem, i....... ( tu można wstawić towar który za "dojnej zmiany" podrożał w imię ""prawdziwiepatriotycznej" postawy prawdziwych Polaków ) .
                      • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 15:43
                        Jaj nie zabraknie. Podwyżki to wina tych którzy sieją ferment w mediach na ich temat, a pretekstem są skażone jaja w Holandii. Każda okazja jest dobrym pretekstem do podnoszenia cen. Masło to również zmowa cenowa firm światowych. Jedz mniej masła, nie będzie problemów zdrowotnych. W tygodniu wskazane jest zjeść ok 5 jaj. Więcej może zaszkodzić.
                        • exbenek Re: Ale jaja! 27.10.17, 19:39
                          Zagdzam się w 100% - "JAJ NIE ZABRAKNIE" !!! np Antek będzie "kolumny" stawiał .....
                          Ad meritum . Chłopie czas zganiania na tych " przebrzydłych " obcych imperialistów " minął . Co z tego że 500 działa , jak drożyzna zżea wszystko ? Tak samo zaczynało się w Grecji . Od ekonomicznych matołów u władzy i kreatywnej księgowości . Co robi Morawiecki ? Wmawia że jest już tak dobrze że inni mogą "nam naskoczyć" . I nam "naskoczyli" - juz nie będzie pracowników delegowanych w polskich firmach płacących podatki w Polsce . Będą Polacy w niemieckich firmach ....
                          • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 20:21
                            Polacy w niemieckich firmach więcej zarobią.
                            • wislocki12 Polacy w niemieckich firmach 27.10.17, 20:52
                              Polacy w niemieckich firmach? Chyba żartujesz? :-((
                              • palacz67 Re: Polacy w niemieckich firmach 27.10.17, 20:56
                                Znam takich w mojej rodzinie, co pracują w niemieckich firmach i sobie chwalą.
                            • exbenek Re: Ale jaja! 27.10.17, 20:56
                              Ale podatki zapłacą w Niemczech ..... Czy ty i pani P 67 naprawdę nie widzicie że "problem jaj" to nie ich brak tylko cena ?!? Czy wy macie jeszcze mózgi ? Wy tak myślicie serio " o spekulantach i cwaniakach ? Ale jaja !!! Życie przerosło kabaret .....
                              • palacz67 Re: Ale jaja! 27.10.17, 21:04
                                Warzyw też nie zabraknie, buraki na giełdzie są baaaardzo tanie:-)
                              • zolza670 Re: Ale jaja! 27.10.17, 21:17
                                Czego Pan wymaga od osoby która tańczy na parapecie ;-)
                                • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 22:37
                                  Zołza, zatańcz i ty.... nago. Stanę za oknem, może co nieco ujrzę :-)
                                  • e-zybi Re: Ale jaja! 28.10.17, 11:47
                                    Myślę, że tylko na tyle Cię stać, ale łapki połóż na parapecie byś "nosem" szyby nie wybił ;-))
                                  • zolza670 Re: Ale jaja! 28.10.17, 14:06
                                    Dla Ciebie polaku1706 szkoda mojej fatygi. Poproś o to Panią Palacz, Ona ma ogromną słabość do Ciebie to może zatańczy nago
                                    • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 28.10.17, 15:33
                                      Taki nick "zołza" powinna nosić co najmniej co druga kobieta. Zołzowatość macie we krwi. Ty miałaś tańczyć, a dołączyć miał twój adorator e-zybi. Pasujecie do siebie jak dwie krople wody. Spostrzegawczy i obiektywni na tym forum wiedzą o co chodzi.
                                      • e-zybi Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:16
                                        Ty mój znafco ludzkich charakterów..."sokole oko"? ;-)
                                        • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:52
                                          Oko jak sokoła, ręka nie drgnie!
                                      • palacz67 Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:39
                                        :-)
                                        • palacz67 Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:44
                                          Uśmiech był oczywiście do ..S......K. :-)
                                          • palacz67 Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:52
                                            www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
                                          • e-zybi Re: Ale jaja! 28.10.17, 17:58
                                            Myśli Pani, że "tygrysek" na to czeka? ;-)
                              • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 22:35
                                Oczywiście, że zapłacą w Niemczech podatki. Przecież państwo niemieckie o to dbało od 25 przeszło lat by nie mieć konkurencji i mieć roboli do roboty.
                                Oczywiście, że nie ma problemu braku jaj, tylko problemem jest ich cena. Przecież o to chodzi różnym cwaniakom by się w krótkim czasie dorobić pod byle pretekstem. Dziwi mnie to, że tak to zrozumiałeś jak napisałeś.
                                Niedługo usłyszysz o innym produkcie którego cenę trzeba podnieść. Na razie było masło i jaja.
                                Życie przerasta ciebie. Życie to nie kabaret.
                                • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 22:48
                                  Miało być" Dziwi mnie to, że tak to zrozumiałeś jak napisałeś. Czy ty masz jeszcze mózg?"
                                  • wislocki12 Już nie mam! 27.10.17, 23:10
                                    Po lekturze twoich wpisów już nie mam! ;-))
                                    • exbenek Re: Już nie mam! 28.10.17, 11:07
                                      Wisłocki masz 100% racji . Ten " duet egzotyczny" i jego pojmowanie rzeczywistości powoduje że czuję się "odmóżdżony" . Uwaga techniczna do pani P67 . Mając centralne ogrzewanie opalane gazem bądź węglem ( PEC Tarnobrzeg) jak ja bądź PEC ma korzystać z "chrustu" i drewna ? Byłbym zobowiązany za podanie rozwiązania . PEC pewnie też . I ta pani uczy w szkole..... Ja pitole!!!!!
                        • palacz67 Re: Ale jaja! 27.10.17, 19:39
                          Potwierdzam, jaj nie zabraknie, bo na wsi ludzie mają sporo kurek i sprzedają dorodne, świeże jajka po 60 groszy za sztukę, pozdrawiam.
                          • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 27.10.17, 20:23
                            Potwierdzenie tego co wyżej napisałem. To media, cwaniaki-handlarze manipulują jak się tylko da by wyciągnąć kasę.
                            • palacz67 Re: Ale jaja! 27.10.17, 20:37
                              Dokładnie jest tak, jak piszesz.
                            • wislocki12 Eureka! 27.10.17, 20:59
                              Spekulanci? To już było. W PRLu! ;-))
                        • wislocki12 "Jaj nie zabraknie" 27.10.17, 20:50
                          Jaj może i nie zabraknie... Gorzej z kasą. Bo to przecież nie tylko jaja i masło... A gdzie woda, energia elektryczna, gaz, ogrzewanie, że o węglu nawet już nie wspomnę! :-((
                          PS Ciekawe, co z tym węglem? :-((
                          • a.sdf.gh.kl Re: "Jaj nie zabraknie" 27.10.17, 22:39
                            Powyższe zdrożeje bo wszyscy od "produkcji" tego co napisałeś też chcą mieć co roku podwyżki jak lekarze, nauczyciele, górnicy, służby mundurowe itd.
                            • wislocki12 Podwyżki 27.10.17, 23:08
                              A te prawdziwe podwyżki dostaną prezesi spółek państwa i... dziennikarze TVP z prezesem Kurskim na czele! ;-))_
                              • palacz67 Re: Podwyżki 28.10.17, 06:00
                                Węgiel zdrożał, dlatego mam pełną drewutnię, pozdrawiam.
                                • e-zybi Re: Podwyżki 28.10.17, 06:56
                                  Czyżby drewno w węglarce? ;-)
                                • wislocki12 Dzięki Bogu... 28.10.17, 21:53
                                  ...i Szyszce! ;-))
                                  • genia50 Re: Dzięki Bogu... 28.10.17, 22:23
                                    Córka Szyszki została myśliwym.
                            • exbenek Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 11:15
                              I oni są winni że PIS naobiecywał wszystkim a daje tylko "niektórym" . .... Chłopie ty to kiep jesteś . Jeszcze napisz że w imię "prawdziwego patriotyzmu" odrzucisz podwyżkę .... Piszesz na forum pod nickiem ,bo jakbyś swoje "memuary" upublicznił pod własnym imieniem byłyś przez otoczenie oceniony jednoznacznie Jełop? Idiota? Bez względu czy z lewej czy prawej strony...
                              • palacz67 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 15:09
                                Głupiś!
                                • palacz67 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 15:11
                                  PS Rzadko używam tego słowa, ale to mój wątek, do którego Cię, głupi Benku, nie zapraszałam, pozdrawiam.
                                  • wislocki12 Głupi Benek 28.10.17, 22:02
                                    Głup Benek? Jesteś genialna! ;-))
                                    • wislocki12 Głupi 28.10.17, 22:03
                                      Miało być "głupi". :-(
                                  • exbenek Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 22:28
                                    Ja jeszcze rzadziej używam takich słów wobec kobiet ,ale nie zamierzam milczeć , szczególnie o takich , których "wiedza" jest oparta "wiedzy objawionej " przez " nieuków , kiepów, i idiotów" ( to o "asdgh ..itd ...itp") . Tragedią młodego pokolenia jest to że wiedzę na temat "życia i świata współczesnego " przekazuje im taka nauczycielka(?!?!?) , której poziom wiedzy ( czy to jest wiedza ? Ha ha ha ) jest porównywalny z wiedzą " stada pawianów" . Bo przyrównywanie tej "objawionej wiedzy" do wiedzy szympansów byłoby dla tych ostatnich powodem do rewolty. "Takie mamy Rzeczypospolite jakie młodzieży chowanie" . Pani szanowna ( ?) ma na koncie takie "kujawiaki" z "Ajdaho" ( Jadachy) . Młodzieniec w koszulce "Pamiętamy 1944" widziany tamże w sklepie we wrześniu 2017 . Zapytany co było w 1944 roku nie potrafił sklecić 2 zdań logicznie ..... Mam na to świadków - nauczycieli z tegoż " Ajdaho" . Raczyła mnie pani nazwać "głupiś" .... A w którym to momencie popełniłem ten " haniebny" proceder ? Bo smiem podważać "wiedzę wklejoną" przez tłumoka bez argumentów ? Bo "rżę" jak kobyła marszałka na wasze "pierd..lenie" o spekulantach ?!?!?
                                    • exbenek Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 22:36
                                      Droga Pani ! Oświadczam że wolałbym aby moje dzieci zostały "analfabetami" niż aby miały tak głupiego przewodnika po zaułkach nauki jak pani . Uważam że "przysłowiowy dyplom za masło" , w tym przypadku pasuje jak "kula do uzy" ( tłumaczenie dla Pani P67 - słowo " uza" nie jest obraźliwe ...)
                                      • palacz67 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 22:41
                                        Jeśli nie głupi to chory, innej możliwości nie widzę.
                                        • genia50 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 22:45
                                          Nie jesteś nawet felczerem, a diagnozujesz.
                                          • palacz67 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 23:02
                                            Poczytaj, Geniu, wpisy Benka. W realu zazwyczaj obrażają mnie chore osoby.
                                            • exbenek Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 23:10
                                              Czytam że zostaje Pani tylko obrażanie - widać argumentów "0" . Skoro Szanowna Pani "popełniła " wobec mojej osoby słowo " Głupiś" pozwoliłem sobie udowodnić że Pani rozum nie jest "wyjątkowym" i ma się "raczej ku średniej krajowej" o ile go osiąga ....
                                              • palacz67 Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 23:13
                                                Gupiś!
                                                • exbenek Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 23:16
                                                  Lepiej być głupim niż idiotą ....
                              • a.sdf.gh.kl Re: "Jaj nie zabraknie" 28.10.17, 15:22
                                "kiep, Jełop, Idiota". Klasyka.
                                Wszyscy skorzystali na swój sposób czyli dał wszystkim to co obiecywał.
                                • wislocki12 Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 22:00
                                  Najważniejsze, że trafnie... ;-)
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 22:59
                                    Następna gwiazda forum wisłocki12. Rzekłbym FOLKLOR FORUM, który bredzi jak po butli szampana.
                                    • exbenek Re: Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 23:15
                                      Wisłocki na twoim tle wręcz "świeci" intelektem . Ty na jego tle jesteś jak dyszel z koniem z klapkami - zdolny do ruchu tylko przy pomocy lejców..
                                      • palacz67 Re: Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 23:17
                                        Jesteś, Benku, głupszy niż myślałam. Burak i prostak!
                                        • exbenek Re: Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 23:50
                                          Tylko tyle ? Ja tylko potwierdzę jeszcze raz moje słowa . Wolałbym aby moje dziecko pozostało analfabetą niż miało takiego " nauczyciela życia" . Jedyne co by umiało "perfect" to dzielenie ludzi ze względu na wiarę , pochodzenie , zaangażowanie w religię , kolor skóry . I byłoby idiotą historyczno, geograficzno, biologiczno chemicznym . Ale "zdrowaśki " by klepało bez zająknięcia. Tylko niech mnie Sz . P nie naucza religii bo jak ja słuchałem Tischnera na UJ to szanowna pani recytowała " Już z Aurory wystrzał padł " .... Co do buraka i prostaka . Nie szanowna pani . To pani jest "dzieckiem" prostackiej agitacji i prania mózgu . Ja bym w życiu nie nazwał nikogo "gorszym sortem" , " ZOMO" czy "swołoczą" z powodu przekonań . A pani niejednokrotnie "dziękowała" 1706 , l51 czy innym " prorokom" za "objawione prawdy" . I pani śmie mnie nazywać "burakiem" i "prostakiem" ? Tylko przez wzgląd na to że jest Pani kobietą nie napiszę dosłownie co myślę . Swego czasu śp Kisiel nazwał taki typ człowieka "prawiegównem , Bo z gówna mimo wszystko jest jakaś korzyść"
                                          • exbenek Re: Trafiony. Zatopiony! 28.10.17, 23:52
                                            Ps . Jak się chce dyskutować to trzeba mieć argumenty . Wyzwiska i epitety mogą nie wystarczyć , bo "interlokutor" może być w tej sztuce bieglejszy .
                                            • e-zybi Re: Trafiony. Zatopiony! 29.10.17, 03:16
                                              I to wystarczy za puentę waszego "kochania"
                                              osobiście nic tu nie mam do dodania ;-)
                                          • palacz67 Re: Trafiony. Zatopiony! 29.10.17, 06:23
                                            Kończę z Tobą rozmowę, Benku, z szacunku do siebie, bez odbioru!
                                            • e-zybi Re: Trafiony. Zatopiony! 29.10.17, 06:50
                                              Myślę, że jest Pani niesłowną😟 Warto się deklarować?😉
                                            • zolza670 Re: Trafiony. Zatopiony! 29.10.17, 07:17
                                              Gdybyś miała chociaż odrobinę szacunku do siebie to byś milczała. Bo to, że nie masz szacunku do ludzi to wszyscy wiemy.
                                        • zolza670 Re: Trafiony. Zatopiony! 29.10.17, 07:15
                                          Pani nauczycielka tak się zwraca do kogoś publicznie? Zgroza. Kim Ty jesteś Moja Droga? Pan Benek nie jest głupi...za to Ty...szkoda słów
                                    • wislocki12 Kiepy, jełopy, idioci bredzą! 28.10.17, 23:18
                                      A przed chwilą narzekałeś, że forumowicze nazywają siebie wzajemnie kiepami, jełopami, idiotami i... bredzą! :-((
                        • palacz67 Re: Ale jaja! 29.10.17, 10:14
                          Jemy więcej jajek, muszę to bardziej kontrolować i liczyć, pozdrawiam:-)
                          • e-zybi Re: Ale jaja! 29.10.17, 11:28
                            Też tak myślę, jajka należy kontrolować! szczególnie... ;-)
                            • genia50 Re: Ale jaja! 29.10.17, 12:43
                              Trzeba je naświetlać aby nie miały salmonelli.
                      • e-zybi Re: Ale jaja! 27.10.17, 18:02
                        No! tak... scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22366677_1735160016496988_2245522383209003991_n.jpg?oh=f204a83302edc4664f126ce2b2d1d1d9&oe=5A6D7DDA
                        • a.sdf.gh.kl Re: Ale jaja! 28.10.17, 15:35
                          Jak jeszcze nie było Tuska winien był też Tusk, ale ten z WERMACHTU.
                          • wislocki12 Wehrmacht 28.10.17, 21:58
                            Narodowe Siły Zbrojne też nie brzydziły się Wehrmachtem... :-)
                  • genia50 Re: Kupka 27.10.17, 17:28
                    Jedne durnota nie usprawiedliwia drugiej.Niestety, często prawdziwe jest powiedzenie, że po złym panie jeszcze gorszy nastanie. Teraz jeszcze nic nie mówię ,ale poczekajmy ze 2,3 lata.Zamiast nowych rozwiązań wracamy do przedwojnia, co skończyło się wiadomo jak. Jeśli coś było dobre, to następcy nie powinni tego psuć , tylko naprawiać to co było złe. Ale u nas nikt nie uczy się z historii, traktuje ją wybiórczo na swój użytek.
                    • wislocki12 Stukanie 27.10.17, 22:20
                      A jak już byliśmy na samym dnie... ;-))
    • genia50 Re: Do Xulu 27.10.17, 18:09
      Czyżby nowy fach stary fach sygnalisty?
      • wislocki12 Stukacz? 27.10.17, 22:21
        Kiedyś to się nazywało stukacz! :-((
    • e-zybi Re: Do Xulu 29.10.17, 03:25
      Uprzejmie donoszę... www.youtube.com/watch?v=11W-toNG3eU ;-)
      • palacz67 Re: Do Xulu 06.11.17, 22:28
        Witaj, Xulu, jeśli to jest możliwe, to zablokuj wpisy Wislockiego w moich wątkach. Dziękuję, dobranoc.
        • palacz67 Re: Do Xulu 06.11.17, 22:29
          PS Wislockiego12
          • wislocki12 A może Pawka? 06.11.17, 22:41
            Sygnalista? ;-)
        • wislocki12 Cenzura 06.11.17, 22:40
          Blokowanie czyichkolwiek wpisów to ukryta cenzura. Myślę, że prezes tego Ci nie daruje... Przecież jest suprocentowym demokratą! :-(
        • zolza670 Re: Do Xulu 07.11.17, 06:39
          Moja Droga, Xulu też ma Cię już dosyć. Może otwórz sobie prywatne zamknięte forum i będziesz tam sobie zakładała nowe wątki i pisała sama do siebie...aż do znudzenia. Jesteś jak rozkapryszony przedszkolak. Dorośnij w końcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka