Dodaj do ulubionych

Ale wsztyd!!!...

24.02.18, 09:44
Na całą Polskę! Najważniejszy człowiek w mieście - Prezydent miasta - przyłapany na gorącym uczynku brania łapówki i oskarżony, trafił do aresztu na razie na trzy miesiące. Dla niektórych jest to szok, bo mianował się być takim uczciwym, że nawet Brzezowskiego wywalił za to, że zięć przyniósł mu do biura klucze, he, he... posądzając nie jednoznacznie o kumoterstwo. Teraz wydaje sie jasne dlaczego tak postąpił, dlaczego wyczyścił wszystkich, którzy mogli mu przeszkadzać w uprawianiu niecnego procederu.

Mówiłem przed wyborami, że ten człowiek nie nadaje się na prezydenta Tarnobrzega - konfliktowy, kłótliwy i niekompetentny i nieodpowiedzialny, ot taki chłopek rozstropek, ale niektórzy byli zachwyceni, że wreszcie mają prezydenta naszych czasów. Śmieszne!!!

Swoja drogą drogą trzeba nie miec rozumu, albo Bozia go odebrała, żeby żądać i brać łapówke od najuczciwszego przedsiębiorcy i radnego z Partii Oszustów z którą walczył w czasie wyborów. He!, he!... Najuczciwszy prezydent trafił na najuczciwszego przedsiębiorcę i poległ w niesławie nie tylko swojej, ale i miasta.

Współczuję serdecznie żonie i dzieciom i najzwyczajnie w świecie tak po ludzku jest mi ich żal.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Ale wstyd! 24.02.18, 11:09
      Założę się, że nowy prezydent będzie z PiSu! :-(
      • e-zybi Re: Ale wstyd! 24.02.18, 11:28
        Nie będę się z Tobą zakładał bo wiem, że przegram ;-)
      • nerw-owy Re: Ale wstyd! 24.02.18, 16:24
        Do wyborów samorządowych na pewno, bo zostanie komisarz wyznaczony przez premiera. Później lud Tarnobrzega wybierze Kołka, doceniając jego niezmierzone zasługi dla miasta i utopienie Kiełba jako wroga ludu
        • smieszekleszek Re: Ale wstyd! 24.02.18, 16:35
          Kołek nawet nie będzie radnym, jest spalony,hi,hi...
        • wislocki12 Wybory za pół roku 24.02.18, 22:18
          Ciekawe, gdzie przeniesie się CBA? :-(
      • wilanow12 Re: Ale wstyd! 25.02.18, 09:02
        Nie sądzę, natomiast założę się że nowym prezydentem nie będzie radny Kołek i nie zostanie nawet radnym jeśli wystartuje choć to wątpliwe po tym co zrobił, jeśli zrobił. Kapusiów większość Polaków nie lubi. Widać to po tym jak spada poparcie dla polityków z partii donoszących na Polskę za granicą. Skutek jest odwrotny. Poparcie dla PiSu rośnie a bezsilny bulgot i bluzgi ludzi typu Schetyna na Polakach nie robią wrażenia, przynajmniej na ok. 50% ankietowanych.
        • wislocki12 Jeszcze poczekajmy... 25.02.18, 21:13
          PiS rządzi dopiero dwa i pół roku... ;-))
          • smieszekleszek Re: Jeszcze poczekajmy... 25.02.18, 21:25
            Hi,hi : "Wylużuj"...
    • e-zybi Re: Ale wsztyd!!!... 24.02.18, 11:26
      Piszesz: Ale wstyd!!! [...]
      Odnoszę wrażenie, że Twoje podniecenie sięga zenitu, albo masz ADHD...starasz się zajadle kopać leżącego nie patrząc na sprawę obiektywnie, myślę, że należysz do zagorzałych przeciwników owego prezydenta. Ja osobiście do jego wiernych zwolenników nie należę, ale daleki jestem od wydawania "wyroków". Czas pokaże jaka była prawda...cierpliwości nerw_owy :-(
      • a.sdf.gh.kl Re: Ale wsztyd!!!... 25.02.18, 16:50
        Napisał "Ale wsztyd!!!". To coś inszego niż wstyd :-(
        • e-zybi Re: Ale wsztyd!!!... 25.02.18, 17:28
          Czyżby "wsztyd" Cię uwierał? Wyluzuj "ekszpercie"😉
          • a.sdf.gh.kl Re: Ale wsztyd!!!... 25.02.18, 20:00
            Wylużuj powinno być "rznawco'
            • wislocki12 Żnawca.... 25.02.18, 21:54
              Chyba źnawca? ;-)
              • a.sdf.gh.kl Re: Żnawca.... 26.02.18, 15:47
                wsio ryba!
                • wislocki12 Delfin też... 26.02.18, 21:01
                  Cicho! Wiem... ;-)
    • a.sdf.gh.kl Re: Ale wsztyd!!!... 24.02.18, 12:41
      Chłopina mógł, tak po prostu, nie wziąć :-(
      • palacz67 Re: Ale wsztyd!!!... 24.02.18, 16:27
        Nie wiem, czy jest winny, ale zawsze warto być uczciwym człowiekiem. Szkoda czlowieka i jego rodziny.
      • wislocki12 Wierzę w CBA... 24.02.18, 21:36
        A wziął? Naprawdę wierzysz CBA? :-(
        • smieszekleszek Re: Wierzę w CBA... 24.02.18, 21:47
          Ja nie mogę zrozumieć, dlaczego tak sie stało. jak wczesniej ostrzegał i kazał sprawdzać każdą przesyłkę w biurze podawczym, coś mi tu się nie zgadza...
        • palacz67 Re: Wierzę w CBA... 25.02.18, 00:13
          Nie wiem, nie byłam tam.
          • wislocki12 Błysk 25.02.18, 00:43
            Myślę, że mogłaś sobie darować ten jakże błyskotliwy wpis... ;-)
      • wislocki12 Nie pomoże juz nic... 25.02.18, 22:46
        I to był jego błąd! Już nic mu nie pomoże... ;-))
    • zolza670 Re: Ale wsztyd!!!... 24.02.18, 14:08
      Panie nerw-owy, weź positivum! Tylko 5 zł a jaka ulga ;-)
    • wislocki12 Zawieszony... 24.02.18, 22:14
      "Za sprawą m.in. publikacji Faktu, senator Waldemar Bonkowski został w czwartek 22 lutego zawieszony w prawach członka partii i klubu PiS. Decyzję podjął sam Jarosław Kaczyński, nie godząc się na antysemickie treści, które Bonkowski udostępnił na swoim profilu na Facebooku. Teraz okazuje się, że senator mógł mieć naśladowcę. Skandaliczne ujęcia pojawiły się również na Twitterze szefa gdańskiego PiS. Jak się broni?"

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szef-gdanskiego-pis-kazimierza-koralewski-zamiescil-skandaliczny-wpis/v4rdgc9
    • wislocki12 Posłanka i agent... 24.02.18, 22:32
      Mnie to wygląda na prymitywną prowokację. Pamiętasz posłankę Sawicką i agenta Tomka? :-((
    • wislocki12 Spodziwał się... 24.02.18, 23:16
      "Trzęsienie ziemi w tarnobrzeskim magistracie po środowym zatrzymaniu prezydenta miasta przez funkcjonariuszy CBA. Grzegorz Kiełb miał przyjąć 20 tysięcy złotych łapówki. – Prezydent był świadomy tego, że służby przyglądają się uważnie jego działaniom. Mniej więcej miesiąc temu, w urzędzie zorganizowano operatywkę z naczelnikami i powiedział na niej, że obawia się i spodziewa prowokacji. Zwrócił uwagę wszystkim, aby byli bardzo ostrożni na biurze podawczym, żeby przeglądali dokumenty, otwierali koperty i patrzyli, co petenci przynoszą do urzędu – mówi Jolanta Kociuba, naczelnik Wydziału Edukacji, Promocji i Kultury w tarnobrzeskim magistracie. W czwartek prezydent usłyszał zarzuty o charakterze korupcyjnym."

supernowosci24.pl/szokujace-kulisy-zatrzymania-prezydenta-tarnobrzega/
    • 7sprawiedliwosc7 Re: Ale wsztyd!!!... 01.03.18, 15:55
      Ciekawe czy będzie mógł odpowiadać z wolnej stopy.
      • wislocki12 Nie żartuj 01.03.18, 21:39
        Nie żartuj, przecież już siedzi! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka