exbenek 17.03.18, 07:48 Nie umie czytać? Czy myśleć? pikio.pl/jaki-publicznie-obrazil-kaczynskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Prezydent in spe? 17.03.18, 13:18 I pomyśleć, że taki gostek zamierza startować w wyborach na prezydenta Warszawy! ;-) PS Czasami odnoszę wrażenie, że Jaki ma ADHD. Mówi szybciej niż myśli... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Prezydent in spe? 17.03.18, 14:08 Ja mam wrażenie że on wszystko robi szybciej niż myśli na ten temat . Skoro był w: PIS , PO , PIS i SP ( kolejność chronologiczna) to jest karierowiczem . Określenie "karierowicz" jest jedynym które nadaje się do napisania bez wielokropka . I jako politolog pisze ustawy .... To tak jakby rzeźnik - masarz robił operacje kardiologiczne . Vivat "Dojna zmiana" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Prezydent in spe? 17.03.18, 14:14 Zapomniałem o komisji "warszawskiej" . Coś aktywność "przyschła" , jak się okazało że spec od prywatyzacji kamienic w W-wie , to koleś bossów z CBA ... Boją się że wróci sprawa placów które Srebrna i PIS zawłaszczyli na pl. Grzybowskim i Nowogrodzkiej ? Spadkobiercy żyją . Są Polakami i nie kupowali praw do tych działek ... Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Prezydent in spe? 17.03.18, 16:13 Moim zdaniem na czele komisji powinna stać osoba z prawniczym wykształceniem, a nie politolog... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Profesor Bobko zredukowany 17.03.18, 21:12 W zasadzie jest to rząd magistrów, Nawet prof. Bobko ostatnio zredukowali... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Profesor Bobko zredukowany 17.03.18, 22:59 Przypomnę dosłownie sentencję z lat 40 tych . Jedni mówili : " Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera " . A inni dodawali zaraz : " I dlatego mimo chęci , z gó...na bata nie ukręci" Co pozwolę sobie pozostawić jako komentarz do predyspozycji i poziomu wykształcenia obecnych " pupili Prawdziwych Patriotów" Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Panienka na wydaniu 17.03.18, 23:08 Czasem mam wrażenie, że niezależnie od wykształcenia, ministrowie PiS są strasznie nudni i ifantylni... Widzieliście, jak Rafalska niczym panienka na wydaniu podbiegła do Czaputowicza, jakby go co najmniej rok nie widziała? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś