Dodaj do ulubionych

"Nie mam z tym problemu"

17.05.18, 22:19
"Moje nagrody to - według billboardów Platformy - 32 tysiące złotych. Proszę pana, to jest tyle, ile z pieniędzy publicznych wydzwoniła Hanna Gronkiewicz-Waltz. Ja mogę zwracać, publikować, nie mam z tym problemu."
Ciekawe, czy zwróciłby te 32 tysiące bez dyskretnej pomocy prezesa Kaczyńskiego? ;-)
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Link 17.05.18, 22:20
      niezalezna.pl/225498-celny-strzal-jakiego-kandydat-zjednoczonej-prawicy-powalil-na-lopatki-dziennikarza-tvn24
    • genia50 Re: "Nie mam z tym problemu" 18.05.18, 22:41
      Ja ręcznika, koszuli nocnej i ogromnego misia, nie mówiąc o worku słodyczy i dyplomach nikomu bym nie oddała!
      • wislocki12 Zimny drań 18.05.18, 22:47
        A co sądzisz o dyskretnej sugestii prezesa? ;-)
        PS Myślę, że Jaki to cynik i... zimny drań! :-((
        • genia50 Re: Zimny drań 18.05.18, 23:02
          Hanna G.-W. dzwoniła służbowo , a więc to nie była nagroda. Wydaje mi się, że Jaki korzysta z każdej okazji aby jej dopiec i się wybielić. To zapewne element jego kampanii prezydenckiej.
          • wislocki12 Cyniczny koniunkturalista 18.05.18, 23:14
            "Patryk Jaki jest synem polityka Ireneusza Jakiego, doradcy prezydenta Opola Ryszarda Zembaczyńskiego w latach 2002-2014. W 2003 roku wstąpił do Forum Młodych PiS. Był członkiem gabinetu politycznego wojewody opolskiego oraz asystentem eurodeputowanego Ryszarda Legutki, a także członkiem klubu „Gazety Polskiej” w Opolu. Objął funkcję wiceprezesa Stowarzyszenia „Stop Korupcji”.
            W 2006 roku przystąpił do Platformy Obywatelskiej i z jej listy został wybrany po raz pierwszy do opolskiej rady miasta. Wkrótce po wyborach opuścił to ugrupowanie i ponownie związał się z Prawem i Sprawiedliwością."

pl.wikipedia.org/wiki/Patryk_Jaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka