Dodaj do ulubionych

Hipster...

25.07.18, 21:22
"Sweter na lewą stronę, pogniecione spodnie i rozwiązane sznurówki od butów. W takim stroju stroju Jarosław Kaczyński opuścił szpital przy ulicy Szaserów w Warszawie. Trzeba przyznać, że ubranie szefa PiS wyglądało mocno nietypowo, nawet biorąc pod uwagę fakt, że właśnie wychodził z placówki. Z jednej strony Kaczyński starał się być elegancki, odziewając galowe spodnie, buty i sweter. Z drugiej pod modną kamizelką znajdowała się... piżama."

www.se.pl/wiadomosci/polityka/sweter-na-lewa-strone-pogniecione-spodnie-i-jaroslaw-kaczynski-zostal-hipsterem-foto-aa-df1k-ohdS-nbfA.html
Obserwuj wątek
    • a.sdf.gh.kl Re: Hipster... 25.07.18, 21:42
      Ale jesteś bezczelny, jak ci którzy to wszystko podali w mediach! Widocznie z ciebie zdrowy BYSIOR i nie rozumiesz człowieka starszego i w dodatku w chorobie. Abyś zrozumiał innych czas u ciebie na....
      • wislocki12 Tchórze zwyczajne... 25.07.18, 21:56
        Starszy człowiek i w chorobie? Ale to nie przeszkadza mu trząść całą tą bandą pisowskich tchurzów zwyczajnych, które nie potrafią wesprzeć swojego własnego prezydenta... :-((
        • znajoma67 Re: Tchórze zwyczajne... 25.07.18, 22:50
          Nasmiewanie sie z niedoleznosci chorego czlowieka i powielanie tych informacji to dranstwo.
          • wislocki12 "Chory człowiek? To niemożliwe!" 25.07.18, 23:01
            Draństwem jest demolowanie polskiego sądownictwa. Nawet Konstytucja 3-go Maja sprzed ponad trzystu lat uznawała trójpodział władzy! :-)
            • a.sdf.gh.kl Re: "Chory człowiek? To niemożliwe!" 26.07.18, 00:03
              Wiesz gdzie przeciętny Kowalski ma polskie skorumpowane sądownictwo? Nie podniecaj się tak!
              Kowalskiemu, mimo wszystko żyje się lepiej i o to chodzi, a PiS walczy z gangsterstwem na wszystkich szczeblach. Zapewniam cię, ze będzie miał co robić.
              Nie zawracaj trąby Kowalskiemu trójpodziałami... To co piszesz to tylko preteksty niedawnych beneficjentów przywilejów do wojowania z rządem.
              Pamiętaj wisłocki, że w ich mniemaniu demokracja jest wówczas gdy Kowalski walczy o przetrwanie, a sumy na ICH kontach bankowych rosną. Gdy Kowalskiemu żyje się coraz lepiej, a ICH konta chudną, to jest zamach na demokrację.
              • e-zybi Re: "Chory człowiek? To niemożliwe!" 26.07.18, 04:44
                Przeciętny Kowalski o konstytucji, sądownictwie wie tyle co Ty, odnoszę takie wrażenie gdy czytam to co tutaj wypisujesz. Ma dwie lewe ręce bo nauczony w poprzednim systemie wie jak kombinować... img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201807/1532516742_hw8her_600.jpg Dokąd zmierzamy... memy.pl/show/big/uploads/Post/223074/15325729026293.jpg
                • a.sdf.gh.kl Re: "Chory człowiek? To niemożliwe!" 26.07.18, 22:04
                  Przeciętnego Kowalskiego nie interesuje konstytucja tylko poziom jego życia. Od konstytucji są/powinni być spece, a nie amatorzy. Nie ma większego kombinatora niż ty.
                  To może podasz jakie są zasiłki na zachodzie gdzie Niemiec zapie/rdala, a ciapaty siedzi na murku z dyndającymi śmierdzącymi girami i zastanawia się komu by tu wpier...ić!
                  • wislocki12 Podatki 26.07.18, 22:43
                    Przeciętnego pisowca też nie interesuje Konstytucja. Jemu wystarcza, że Kowalski zagłosuje na PiS. Dlatego chętnie go przekupi za wspólne podatki! :-(
                  • e-zybi Re: "Chory człowiek? To niemożliwe!" 27.07.18, 03:58
                    Nieznajomość prawa szkodzi i nikogo nie tłumaczy znafco... ;-) Skoro tego nie wiesz to podaję:
                    Aktualne stawki zasiłku dla bezrobotnych w Niemczech na rok 2018 (od 01.01.2018):
                    1. Osoby samotne lub samotnie wychowujące dzieci 416 euro
                    2. Pary lub osoby żyjące w konkubinacie 374 euro
                    3. Dorośli żyjący w gospodarstwie domowym innych
                    oraz osoby poniżej 25 roku życia, które wyprowadziły
                    się od rodziców bez zgody Jobcenter 332 euro
                    4. Młodzież w wieku od 14 do 18 roku życia 316 euro
                    5. Dzieci w wieku od 6 do 14 roku życia 296 euro
                    6. Dzieci w wieku od 0 do 6 roku życia 240 euro
              • wislocki12 Konto 26.07.18, 14:29
                Naprawdę uważasz, że wymiana kadr zmieni sądownictwo, a mgr Przybłęcka to dobry pomysł? ;-)
                PS To nie ja zawracam głowę trójpodziałem władzy. To twórcy Konstytucji 3-go Maja. :-)
                PPS Co sądzisz o koncie premiera Morawieckiego? ;-)
                • a.sdf.gh.kl Re: Konto 26.07.18, 22:05
                  Jego konto, jego sprawa.
                  • wislocki12 Konto bankstera 26.07.18, 22:40
                    No tak, konto bankstera! :-(
            • a.sdf.gh.kl Re: "Chory człowiek? To niemożliwe!" 26.07.18, 00:08
              dla ciebie zdrajco!
              www.youtube.com/watch?v=g5iGOwBkS-g
              • wislocki12 Mózg? 26.07.18, 14:17
                "Niemcy, Żydzi i folksdojcze"? Coś takiego mogło pojawić tylko w mózgu(?) Stanisława "Stare Kiejkuty" Michalkiewicza i... twoim. ;-)
          • e-zybi Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 03:44
            Myślę, że społeczeństwo ma prawo wiedzieć o stanie zdrowia przywódcy partii rządzącej (tym bardziej, że trzęsie on i kieruje grupą niesamodzielnych urzędników), gdzie tu dostrzega Pani naśmiewanie się i draństwo? Nocne nasiadówki nie służą Pani, nie lepiej z mężem pobaraszkować...;-)
          • znajoma67 Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 08:37
            Przepraszam za błędy, nie miałam wczoraj internetu, pisałam z komórki, poprawiam, pozdrawiam:-)

Naśmiewanie się z niedołężności chorego człowieka i powielanie tych informacji to draństwo.
            • zolza670 Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 12:54
              Nie przesadzaj moja droga. Facet całe życie niuniany przez despotyczną mamusię zwyczajnie sobie nie radzi. Nie ogarnia życia codziennego co nie przeszkadza mu w demolowaniu państwa. Jest osobą publiczną i jest zobowiązany do dbania o wizerunek. Facet trzęsie Polską a wygląda jak ostatnia sierota. Nie świadczy to o Nim dobrze. Może czas na spokojną emeryturkę i dopieszczanie kota?
              • a.sdf.gh.kl Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 22:13
                " co nie przeszkadza mu w demolowaniu państwa" Czy ty wiesz co tu napisałaś? jeżeli ON demoluje państwo, to co robiła przez 8 lat PO? Turlam się PO POdłodze ze śmiechu!
                "Jest osobą publiczną i jest zobowiązany do dbania o wizerunek." Czy kazał ktoś tym POje/bom z gazet wchodzić w jego przwatność w takiej chwili? Chyba żądni obalenia władzy folksdojcze z ONETu, WP, Newsweeka o POdobnych brukowców.
                " Facet trzęsie Polską..." Zapewniam cię, że za sznurki w tym kraju POciągają... jescze... INNI. Nie POznasz ich.
                "i dopieszczanie kota" www.youtube.com/watch?v=cBpHMZOxodI
                • wislocki12 Płacze i mordy... 26.07.18, 22:39
                  A mnie najbardziej podobały się "zdradzieckie mordy" i "żadne płacze"! ;-)
                • e-zybi Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 22:46
                  Bredzisz frajerze, a gdzie Ty byłeś przez te 8 lat, siedziałeś cicho, jakoś nie krzyczałeś zasrańcu, że Ci źle, teraz Cię nabrało na sentymenty? 😜
                  • a.sdf.gh.kl Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 00:30
                    Czy ja piszę obsrańcu, że mi jest źle? Pisałem, że myślenie nie jest twoją mocną stroną, za to złośliwości na najwyższym poziomie frajerze i gnojku co to topi się najchętniej na barkach innych!
                    • wislocki12 Dobrze Ci tak 27.07.18, 00:42
                      Wiem, jest Ci tak dobrze, że dobrze Ci tak... ;-)
                    • e-zybi Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 03:37
                      A Twoją jest? Myślał indyk o niedzieli... ;-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 00:33
                    Nie masz krzyczeć jak beneficjenci poprzedniego systemu na ulicach i do uszu i w twarze policjantów chroniących Belweder, tylko wybierać przy urnie. Myśl bo to nie boli!
                    • wislocki12 Belweder czy Sejm? 27.07.18, 00:44
                      Jaki Belweder? To przecież o Sejm im chodzi! ;-)
                    • e-zybi Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 03:33
                      Myśl bo to nie boli! Wybrałeś już urnę? ;-)
                • zolza670 Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 06:24
                  No tak, już do końca świata wszelkie zło w tym kraju będzie winą Tuska ;-) ...a ty jesteś tak zaczadzony, że nie widzisz jak źle się dzieje ...twój prezesik w życiu codziennym sobie zupełnie nie radzi i żebyś nie wiem jak się spluł i spultał to ten fakt pozostaje faktem niestety :-(
                  • a.sdf.gh.kl Re: Tchórze zwyczajne... 27.07.18, 16:12
                    Ważne abyś ty sobie radziła w życiu, była czyściutka, pachnąca i... chętna.... :-(
                    • wislocki12 Jak zwykle! 27.07.18, 21:43
                      To mi wygląda na odpowiedź wymijającą... ;-)
              • a.sdf.gh.kl Re: Tchórze zwyczajne... 26.07.18, 23:42
                www.youtube.com/watch?v=z8sdBxcAv2A
                • wislocki12 Na tyle 26.07.18, 23:50
                  I to byłoby na tyle... ;-)
            • wislocki12 Niedołężny i chory... 26.07.18, 21:02
              Faktycznie, niedołężny i chory! ;-)
          • genia50 Re: Tchórze zwyczajne... 29.07.18, 22:38
            Ale pleciesz bzdury.Taką pomoc i ochronę to ma rzadko kto. Na starość każdy wygląda łagodnie i nieporadnie, ale nie każdy był i jest dobry.
            P.S. Jak chcesz się litować to przejdż sie choćby na oddział dziecięcy onkologiczny i zastanów się, czym sobie te dzieci zasłużyły na takie straszne cierpienie, gdzie 18 letnia dziewczynka stwierdziła, że może umrzeć bo długo żyje w stosunku do swoich kilkuletnich współpacjentów.
            • wislocki12 Może już ostatni? 29.07.18, 22:42
              Zastanawiam się, czy Kaczyński musiał wziąć udział w trzecim już ślubie swojej ciężarnej bratanicy... :-((
      • e-zybi Re: Hipster... 26.07.18, 03:31
        Odnoszę wrażenie, że Twoja bezczelność znafco wymyka Ci się spod kontroli. Głu*cze, sam nie wiesz co jutro Cię czeka, z życzliwości doradzam Ci i wskazuję czasem jakiś kierunek, a Ty?...ciągle zadzierasz głowę jakbyś chciał wyżej doopy podskoczyć, przyjdzie czas i na Ciebie...jak już kiedyś pisałem, nie będę Ci współczuł bo nie jesteś tego wart :-(
        • a.sdf.gh.kl Re: Hipster... 26.07.18, 22:17
          7 lat tłustych..... Czas na.... Nie będę ci współczuł bo nie jesteś tego wart. Nie toleruję ludzi którzy topią się na cudzych barkach.
          " i wskazuję czasem jakiś kierunek," Wskaż mi drogę i kierunek do ekskluzywnego baru. Później w prawym lusterku mojego pojazdu będę widział oddalający się bar, a w lewym ścigający mnie radiowóz :-(
          • wislocki12 Radiowóz i... ambulans! 26.07.18, 22:33
            Ten radiowóz to dobry pomysł! I jeszcze ambulans... ;-)
            • e-zybi Re: Radiowóz i... ambulans! 26.07.18, 22:41
              Szczególnie ambulans i koniecznie kaftan bezpieczeństwa, bredzi jak naćpany, ostatnio coraz częściej, topiąc się we własnym szambie głupoty😟
              • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 00:25
                A tak podkreślaliście, że forum należy traktować z przymrużeniem oka. Zwłaszcza wasza koleżanka zołza. Widać jak znacie się na żartach. Wychodzi z was szydło z wora!
                Największe szambo to ty i ta twoja grupa wzajemnej adoracji!
                • wislocki12 Wyszła Szydło z worka 27.07.18, 00:34
                  Szydło to już wyszła! I ma być proces! ;-)
                • e-zybi Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 03:24
                  Jak zwykle mylisz się łącząc mnie z jakąś wspólnotą, znam się na żartach w przeciwieństwie do Ciebie, czyżbyś miał na myśli tę panią... memy.pl/show/big/uploads/Post/223258/15326545766345.jpg jakby wyszła z wora ;-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 16:13
                    Ta pani przez 2 lata premierowania zrobiła więcej dobrego niż inni przez kilka...naście.
                    • e-zybi Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 17:01
                      Ta pani wykonywała tylko polecenia, sama nie zrobiła nic, jak i pozostali 😟
                      • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 17:34
                        Ta pani pracowała w zespole i trudno wymagać by działała samodzielnie jak i POzostali. POzostali działali POd dyktando IV RZeszy, gangsterów i POdobnej maści szemranego towarzystwa sprzedającego Polskę i Polaków, nabijającego własne konta o astronomiczne sumy niewyobrażalne dla przeciętnego śmiertelnika.
                        • e-zybi Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 18:18
                          🤔 Więc trudno przypisać im sukcesy, nich pomysłodawca zbiera "laury"...😉
                    • wislocki12 Nie pozwoliło! 27.07.18, 20:29
                      Szkoda, że nie pozwolono jej nadal czynić dobro! ;-)
                • wislocki12 Ambulans 27.07.18, 20:26
                  Ten ambulans Ci dopiekł? ;-)
                • exbenek Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 21:32
                  Traktować takie goowno jak betoniara poważnie to grzech . typowy jełop narodowo pisowski - mocny w stadzie i incognito .... sxkoda czssu na to łajno .
                  • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 28.07.18, 16:59
                    Obudziłeś się po lekach psychotropowych? Nie zapomnij, zażyj kolejną partię! Tylko... już nie sikaj na murek! :-(
              • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 00:27
                Tobie też by się kaftan przydał. Już sam nie ściągnąłbyś majtek z zadka starej!
                • wislocki12 Amatorska działalność artystyczna 27.07.18, 00:39
                  Myślę, że sama sama też dałaby radę! ;-)
                • e-zybi Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 03:14
                  A jednak masz problem, sam go nie dostrzegasz? ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: Radiowóz i... ambulans! 27.07.18, 00:26
              Ambulans dla ciebie grubasie!
              • wislocki12 Raczej tuszka... 27.07.18, 00:40
                Informacje o mojej tuszy są zdecydowanie przesadzone... ;-)
          • e-zybi Re: Hipster... 27.07.18, 03:28
            Skoro sam siebie nie tolerujesz to nie podam Ci ręki...możesz utonąć :-(
            • a.sdf.gh.kl Re: Hipster... 27.07.18, 16:14
              Mam odrobinę skromności i nie zakochuję się w sobie jak większość z was :-(
              • e-zybi Re: Hipster... 27.07.18, 17:05
                Taki skromny, mądry, dobry człowiek...a nielubiany! Dziwne...😟
                • a.sdf.gh.kl Re: Hipster... 27.07.18, 17:35
                  Nie dbam o to i nie chcę być lubiany :-(
                  • wislocki12 To czuć... 27.07.18, 20:23
                    To widać, słuchać i czuć... :-(
              • wislocki12 Wzajemność 27.07.18, 20:27
                A Nieznajomą lubisz? ;-)
                • a.sdf.gh.kl Re: Wzajemność 28.07.18, 17:01
                  Najbardziej to lubię zołzę. Chociaż jest fałszywa :-( to jednak jako jedyna na tym forum zna rolę kobiety w życiu mężczyzny:-)
                  • e-zybi Re: Wzajemność 28.07.18, 18:20
                    Aleś pojechał! Ciekawe co na to znajoma67? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka