Dodaj do ulubionych

Włamanie!

04.07.16, 09:25
Wracam wczoraj do domu a tam straszny bajzel! Szafki pootwierane, nieład wszędzie.
Cholerne koty zrobiły włamanie do skarbca. Chrupy rozsypane, saszettki rozszarpane, a wszędzie wala się kocimietka. Imprezkę sobie zrobiły dranie.
Czy ematka zna jakieś dobre przepisy na kota? Planuję spożyć złoczyńcow na kolację...
Obserwuj wątek
    • bei Re: Włamanie! 04.07.16, 09:40
      Alf chcial zjesc kotasmile
      Koty z glodu czy z nudow wlam zrobily?smile
      • triismegistos Re: Włamanie! 04.07.16, 10:59
        Podejrzewam kocią kooperację. Jeden z głodu (jak zyję jeszcze nie widziałam żeby ten kot nie był głodny), ale to drugi, który dla odmiany głodny nigdy nie bywa potrafi otwierać drzwi i w ogóle dostawac się w jakieś niedostepne miejsca.
        Przestępczość zorganizowana, ot co!
    • lady-z-gaga Re: Włamanie! 04.07.16, 09:41
      głodzisz swoje biedne kotki, to masz....
    • liliawodna222 Re: Włamanie! 04.07.16, 09:43
      triismegistos napisała:

> Wracam wczoraj do domu a tam straszny bajzel! Szafki pootwierane, nieład wszędz
      > ie.
      > Cholerne koty zrobiły włamanie do skarbca. Chrupy rozsypane, saszettki rozszarp
      > ane, a wszędzie wala się kocimietka. Imprezkę sobie zrobiły dranie.
      > Czy ematka zna jakieś dobre przepisy na kota? Planuję spożyć złoczyńcow na kola
      > cję...

Uśmiałam się smile Twój post utwierdził mnie w przekonaniu, że kot ZAWSZE sobie poradzi smile
    • b-b1 Re: Włamanie! 04.07.16, 09:49
      U mnie szafki wszystkie, nie tylko z jedzeniem dla kotów od dawna zabezpieczone przed włamem, nawet chlebak na haczyk wink
    • vi_san Re: Włamanie! 04.07.16, 12:22
      Nie spożywać. Następnym razem wyekspediować do Fort Knox i liczyć, że łupy porozrzucają nawet i po wszystkich pomieszczeniach. big_grin
      Wcześniej posprzątać. Pogłaskać koteły i wytłumaczyć im, że nie powinny były tego i tego. One to doskonale co prawda wiedzą i nie przyniesie to skutków, ale tobie poprawi nastrój i będziesz miała wrażenie, że zadziałałaś pedagogicznie...
    • viridiana73 Re: Włamanie! 04.07.16, 12:27
      Proszę: przepis na koktajl z kota.

Bierzemy kota, obojętnie, żywego czy martwego. Zakopujemy do ziemi tak, aby wystawał tylko ogon. Po miesiącu odłamujemy ogon, wkładamy słomkę i pijemy.

Smacznego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka