x94x 15.03.20, 21:15 sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/874720/koronawirus-przybywa-nekrologow-bergamo-to-miasto-duchow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 21:44 "Smutno mi, Boże...", któryś to uczynił. To nie pierwsze nieszczęście, za które odpowiada ów litościwy Bóg. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 22:13 Pan Bóg nie rychliwy i niesprawiedliwy! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 22:34 Nierychliwy, ale sprawiedliwy... Jak sądownictwo po reformach Ziobry! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 22:43 Oj naiwna naiwna www.youtube.com/watch?v=WwtKNiMc0Lg Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 22:32 Może i nie ma... Ale na pewno zapomniał o swoich ziemskich dzieciach! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Smutno mi, Boże... 15.03.20, 23:19 "22:20 Czy Polacy wreszcie zrozumieją Syryjczyków? 22:20 Wojna w Syrii właśnie weszła w dziesiąty rok trwania. Czy pandemia koronawirusa pomoże Polakom choć trochę zrozumieć, co przeżywają ludzie wypędzani z domów? - pisze w Onecie Bartosz Rumieńczyk." wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-w-polsce-kolejne-zachorowania-w-kraju-relacja-na-zywo/q1jpdrb Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Smutno mi, Boże... 16.03.20, 00:33 A co nas obchodzą Syryjczycy? Mamy dość swoich problemów, potrzeb. Są bogatsze kraje i nie obchodzi ich los żadnego narodu tylko kasa, kasa, np. Izrael, Emiraty Arabskie i nie tylko. Co to za facio ten Bartosz? Jakiś niekoronowany "ałytorytet" co to zaczyna od szkalowania Polaków pod byle pretekstem? Może za brak zrozumienia nazwie nas ksenofobami, rasistami albo podobnie? Nas koronawirus nie tylko wypędzi z domów ale i zapędzi do grobów i komu na nas Polakach będzie zależało? Też o tym napisze? Komu? W jakiej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Smutno mi, Boże... 16.03.20, 00:54 Chodzi mi o współodczuwanie. Przecież jesteśmy przede wszystkim ludźmi, a dopiero potem Polakami czy Syryjczykami... Szkoda, że nie potrafisz tego zrozumieć... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Smutno mi, Boże... 18.03.20, 22:20 Boże! Dałeś temu który nie może :-( Odpowiedz Link Zgłoś