Dodaj do ulubionych

Podpuchnięte oczy

29.05.20, 22:33
"Trzy wnioski do CBA o kontrole: w ministerstwach zdrowia i nauki oraz Narodowym Centrum Badań i Rozwoju w sprawie ewentualnej korupcji podczas działalności obecnego ministra zdrowia Łukasza Szumowskiego złożył w CBA kandydat Lewicy na prezydenta Robert Biedroń.
Biedroń na konferencji prasowej przed siedziba CBA w Warszawie powiedział, że dla opozycji „Szumowski i jego podpuchnięte oczy” były nadzieją na to, że w PiS znalazł się w trudnym okresie pandemii urzędnik, który robi wszystko, żeby Polacy byli bezpieczni."

wpolityce.pl/polityka/502475-biedron-zlozyl-wnioski-do-cba-o-kontrole-min-w-mz-i-ncbir
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Podpuchnięte oczy 29.05.20, 23:16
      Kiedyś pracował z Matką Teresą z Kalkuty , tam poznał swoją żonę, wyglądało to bardzo szlachetnie , więc pewnie miało wpływ na jego postrzeganie przez ludzi, ja sama myślałam, że jest taki oddany i bezinteresowny, ale jak teraz widać pewno zmienił mu się charakter z biegiem czasu.
      • wislocki12 Re: Podpuchnięte oczy 30.05.20, 01:02
        To nie pierwszy taki przypadek w dziejach polskiej solidarnościowej opozycji demokratycznej. :-(
      • igruba Re: Podpuchnięte oczy 30.05.20, 08:30
        Ja też dałam się nabrać. Wyglądał na człowieka z klasą....
    • a.sdf.gh.kl Re: Podpuchnięte oczy 30.05.20, 19:37
      "robi wszystko, żeby Polacy byli bezpieczni." Gdyby niczego nie robił byłby krzyk oPOzycji :-(
      • wislocki12 Re: Podpuchnięte oczy 30.05.20, 19:41
        Przecież nie chodzi o to, że "coś" robi", a oto, że okrada Polaków! :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka