Dodaj do ulubionych

A co sądzicie o firmie FLASH NET

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:23
Mam tu wiele wypowiedzi na temat sisa a ja bym był ciekaw co sądzicie o Flash
necie Sławomira chmielowca :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Amicia Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:30
      Flash Net w sumie na początku było tak jak obiecywał ale teraz to to samo co SIS
      • Gość: Bobek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:51
        Nie, może nie aż tak?
        W ogóle goście co się trgnęli na świadczenie internetu drogą radiową w Tbg
        kompletnie mie mają pojęcia o tym i to od podstaw. Wszystko zaczęło się pewnie
        od tego, że można połączyć dwie budy stojące obok kartami radiowymi, więc
        dlaczego nie 1000 dokładając do tego AP-ki i trochę badziewnuch antenek od
        Chińczyka bez atestu? Nie mają profesjonalnych pracowników, bo to nie są
        profesjonalne firmy i nie stać ich na utrzymanie pracowników.
        Nie wykonują pomiarów żadnym profesjonalnym sprzętem, bo takowego nie mają. Ot
        taka partyzantka, może zadziała może nie. "Pomiaru" doknują dopiero softem od
        karty już na kompie.
        Całe szcęście, że nie muszę z tego korzystać.
    • Gość: lomia Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:05
      Boze mam to i jest okropnie a na serwis sie czeka w nieskonczonosc
      • Gość: presio Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:24
        ja mam od samego początku i jesrem zadowolony. może i nie jest jakis transfer
        powalający ale zawsze jest taki sam. nie zdarzyło mi się aby spadł poniżej
        50kb. a serwis?? jak załórzył u nas wbloku dwa lata temu tak do dzisiaj nie
        trzeba było go wzywać. bie było potrzeby. internet jest i już.
        • Gość: Ava Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:08
          Boze co za totalne dno ta firma a ten cały chmielowiec to obłudnik !!!
        • Gość: Mił-tbg Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:11
          Spoko firma jest OK
          Zapraszam do mnie www.tvnturbo.prv.pl
        • Gość: dzieko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:09
          Widze że to sensu nie ma. Jak sie wypowiadacie na temat dobrze chodzi nie
          narzekam, lub narzekam bo jest do bani to piszcie jeszcze do czego używacie
          internetu. Bo stopień znajomosci tematu wpływa na opinie. Ja narzekam gdyż nie
          ograniczam sie do poczty, gg i www.
        • rumburag Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET 20.05.05, 22:43
          mam od kilu tygoni narazie nie narzekam czasami przycina ale tylko wzla pogode
          i to niezawsze
          • Gość: Onka Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:04
            Ja mam od dawna i ciągle przycina
      • Gość: Markus Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:41
        (jestem dysflektykiem) ja mam tez od niego i jeszcze nigdy nie miałem zadnych
        problemów moze dlatego ze mieszkam w wierzowcu i to dość wysoko (9p) ale miałem
        sisa i był okropny w porównaniu do flasha a do właściciela tez nic nie mam bo
        widziałem go tylko przy montarzu.Łoncze jest ok i jeszcze nigdy mi sie nie
        zdarzyło zebym siadł do kompa i nie miał neta w przeciwieństwie do sisa i mam
        nadzieje ze tak zostanie
        • Gość: TARNOWSKA WOLA Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:13
          PAN CHMIELOWIEC NA POCZTAKU KRECIL NAS JAK BARANKI NA LEWO I PRAWO,ALE TERAZ
          WZIAL SIE ZA ROBOTE I JUZ DUZO OSOB W TARNOWSKIEJ WOLI MA NETA-JA MAM JUZ ZE 3
          MIESIACE I NIE MOGE NARZEKAC-JEST OK, WIELKIE POZDRO DLA SZEFA OD CALEJ
          TARNOWSKIEJ WOLI !!
      • Gość: aaa Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:41
        to moze ty czekasz w neiskonczonosc

u mnie jest to zalatwiane w maire szybko. trzeba tylko kilka razy zadzwonic :P
    • Gość: eter.netowiec Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:00
      Ja mam w Eter.necie i wszystko jest ok, ale słyszałem ze Flesh tez spoko
      • Gość: FLESHNETOWIEC Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:18
        ja mam u sławka i widziałem go przy montażu i później przy jakiejśc
        konfiguracji!! net zawsze jest i nigdy się nie zdarzyło tak aby nie było!!
        sławek jest ok!!
        • Gość: Arek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:58
          Po waszych wypowiedziach wnioskuje ze ta firma zatrudnia max 3 pracowników a to
          oznacza ze koles nabija kase potem sie zmyje a wy zostaniecie z sprzetem wiem co
          muwie bo w mojej okolkicy tacy spece juz byli podzialali ze 3 lata i zwineli sie
          wiedz uważajcie bop to na 100% jakis kąbinator
          • Gość: Kuba Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:02
            Ja mam od tego cwaniaka i wcale niejest pieknie ci co mają w miastach to i moze
            mają ale nie ja a na serwis to cza łaskawie czekac ze 2 miesiące do dupy z taką
            firmą odradzam !!!
      • Gość: Renia Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:06
        Ogulnie jest tak pan chmielowiec dba o klienta dopuki ten niezapłaci za
        instalacje po wpłacie jakosc internetu maleje a o serwisie można pomażyć !!
    • Gość: adamwalek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:37
      POLECAM FIRMA JEST OK
      • Gość: P.Bumita Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:24
        Odradzam wszystkim tą firme 0 profesionalizmu i znajomosci tematu sieci radiowych !!
    • Gość: kolo Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:48
      jaki serwis ? co wam sie psuje to ja nie wiem jak komp jest zamulony to i net
      lipnie buja format c nowa instalka i po kłopocie moge doradzić jak sobie nie
      radzisz nr gg 6083598
    • Gość: kris Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:33
      Witam! trzeba umiec sobie radzic z taka firma najpierw zatruwa sie zycie 3 dni sekretarce pozniej 3 dni szefowi i serwis sie zjawia. A teraz najpierw sam probuje rozwiazac problem bo juz wiem gdzie moze byc roblem a jak to nie skutkuje dopiero dzwonie. Moj nr gg jakby ktos sie chcial wiecej dowiedziec to 6249937.
      Pozdrawiam
      • Gość: aaa Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:43
        Gość portalu: kris napisał(a):

> Witam! trzeba umiec sobie radzic z taka firma najpierw zatruwa sie zycie 3 dni
        > sekretarce pozniej 3 dni szefowi i serwis sie zjawia. A teraz najpierw sam prob
        > uje rozwiazac problem bo juz wiem gdzie moze byc roblem a jak to nie skutkuje d
        > opiero dzwonie. Moj nr gg jakby ktos sie chcial wiecej dowiedziec to 6249937.
        > Pozdrawiam

dokladnie :)
    • Gość: zniesmaczony Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:31
      ludzie totalna pomyłka z tą firmą Flasznet odradzam
    • Gość: Janeczek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:00
      Boze czym nas pokarałeś że w taką tandetną firme nas wpakowałeś!!
      • Gość: Antel Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:10
        Dno
    • Gość: Abdul Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 17.03.05, 23:49
      Pewnie połowa negatywnych komentarzy to od panów z sisiu ale moge sie mylić :D

Niech ktoś poda:

1. Ile instalacja ?

2. Ile abonament i jaka jest prędkość łącza ?

3. Czy sa jakieś ograniczenia (p2p , limit downloadu) ?

• Gość: marko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:41
        sprzęt nie wiem ile kosztuje bo miałem własny ale za podłonczenie nic nie wzioł
        tylko abonament (od niedawna podskoczył Vat) 40 zł przekaz mierzyłem na
        www.numion.com/YourSpeed/ po zaznaczeniu poland 124 kbps i 15792 Bps
        niestety p2p zblokowane ale wędrując po stronkach zdzierasz ile ci pasuje
        stronki otwierają sie ok i sądze ze te negatywy to napewno od kolesi z sisa
        ps.miałem sis i to dopiero jest dno
        • Gość: Arek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:12
          Tak?
          a ciekawe jak ci coś siądzie co bedziesz mówił jak gość sie zjawi po 2
          tygodniach obiecywania /!!!
          • Gość: marko Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:09
            ja na dysku c mam tylko pliki instalacyjne jak coś lipnie buja format c
            instalka od nowa i po kłopocie zajmuje mi to 20min zresztą co tam wam sie psuje
            to ja nie wiem
            • Gość: Laki Re: Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:06
              Jak byś sie znał na sieciach radiowych to byś głupich pytan niezadawał!!
              • Gość: marko Re: Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:04
                nie znam się na sieciach radiowych ale wiem że często ludzie dzwonią bo nie
                mają netu a potem się okazuje ze coś jest nie tak z kompem.Jak im sie pieprzy
                nadajnik to go muszą naprawić a w domu to co ci się psuje masz odbiornik więc
                odbierasz,wpisujesz dns ip bramy i wybierasz antene i musi chodzić napisz mi
                gdzie moge poczytać o sieciach to pwnikam jakie to skąplokowane pozdrawiam.
                • Gość: Ewa Re: Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:32
                  Mam internet z tej firmy , owszem na początku działało super a jak już
                  zapłaciłam to kilka dni i zaczeło sie psuc i kolega mówi ze nawet niemam
                  transferu za jaki płace a dodam ze na serwis sie czeka bardzo długo umawiają sie
                  po kilka razy i nieszanują czasu klienta ,ja sie zastanawiam nad rezygnacją !!
                  • Gość: exsis Re: Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:08
                    Czyżby na forum tworzyła się kolejna legenda? Ludzie spokojnie! Przecież to
                    forum najeżdżaczy na sis ma przejść do legendy :D

Co do Sławka to nie narzekam na razie zbytnio. Może i ostatnio się cuda działy,
                    ale z tego co wiem jakieś modernizacje były i w najbliższych dniach powinno znów
                    chodzić jak Pan Bóg przykazał. Może to nie jest zabójcza prędkość no ale.. za te
                    pieniądze i tak nie jest źle.
                    • Gość: Kibic Re: Gość portalu: Arek napisał(a): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:07
                      He he firma Flash Net to jedna z tych firm co złote góry obiecuje a kończy sie
                      na takim badziewiu że modem szybciej działa !!
    • Gość: lol Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:36
      Z pewnych źródeł wiem ze inni zbyt dużo zainwestowali zeby pozbyc sie takiej
      tandetnej firmy jak Flasz Net zeby sie to nieudalo tak ze firma ta juz konczy
      dzialalnosc:)
    • Gość: Modzio Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:37
      Mialem od tego śmiecia internet ale sobie w kulki leciał i jak sie mi net zepsul
      to mnie olał i sku... przyjechał po 2 tygodniach ciągłego dzwonienia wtedy mu
      wcisknołem ten jego złom i wygnałem lamera tą jego Ładziną !!!
    • Gość: ROx Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:46
      Boże firma 2 osobowa ...... sekretarka i szef a kto tu niby robi? co? nic
      dziwnego ze jak jest awaria to sie czeka miesiącami :)
    • Gość: Artix Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:22
      Dowiedzialem sie ze sis i flasznet sie lączą bo ten gosc z flaszneta niedaje sam
      rady :)
    • Gość: Artur T Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 10:38
      Ta firma nie jednemu przyniesie klopoty , wiem cos o tym bo sam kiedys miałem od
      nich łącze , odradzam
      • Gość: kolo Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 195.205.110.* 10.05.05, 00:54
        zamotajcie sie w neta z kablówki ja mam z bartexu 128 wszystko buja p2p skyp.
        54pln miesięcznie.Ale po odliczeniu pod koniec roku -22% vat wychodzi po jakieś
        40pln .A podłączenie 1.22 :) .Miałem sisa i flashnet ten drugi bujał ale p2p
        nie chodziło a to przesada płace więc czegoś oczekuje w zamian nigdy więcej
        radiówki!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosc Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:37
          zdecydowanie odradzam ta firme! tragedia
          • Gość: Revio Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:38
            Ludzie Flasz netowym syfem bym sie nieprzejmowal bo już go sis wykupuje :) Bo
            gość w pojedynke sobie niedaje rady z firmą i nawet nie reaguje na telefony jak
            cos niedziala olewa toptalnie klienta i bierze 400 za podpiecie a sis ... 20o z
            groszami
            • Gość: FLASH NETOWIEC Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:47
              gości coś ci się popierzyło z tym kupowaniem!! z tego co ja wiem to SIS bardzo
              cieniutko przędzie!! niedługo juz panowie sisowcy już niedługo!! oj będziecie
              szukać internetu będziecie!!
              m.
              • Gość: Lokis Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:59
                Do Flash Netowca gościu skąd ty sie urwales przecież wiadomo od dawna ze
                Flasznet nieinwestuje juz w nowe miejscowości i stanoł z rozwojem , netu
                corazczesciej brakuje a serwis nigdy nieprzyjedzie cza sobie samemu radzic a ta
                sekretarka sepleni ze cholera wie o czym ona gada , a sis to z tego co mi
                wiadomo preznie sie rozwija i osadza na wszystkich wiezach koscielnych !!!! a
                Flaschnet siedzi i zawija te sreberka :)
                • Gość: Miko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:32
                  A co to ma do rzeczy że Flash Net nie inwestuje w nowe miejscowości skoro w
                  porównaniu z SISem i tak maja stabilniejszy sygnał.
                  Piszesz że SIS się rozwija i co z tego jak sygnał u nich się poprostu do du..y.
                  Więc w takim układzie wybiore Flash Net bo kiedy siadam do komputera
                  przynajmniej wiem że bede miał sygnał w przeciwieństwie do SIS.
                  Fakt faktem że na instalacje trzeba troche czekać ale jeśli ktos ma trochę
                  cierpliwości to mu sie opłaci bo po założeniu może liczyć na stabilny sygnał.
                  Miałem SIS wię mając porównanie wiem oczym mówię.
                  • Gość: rozbawiony Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 05.06.05, 20:55
                    Miałem u tego patałacha owszem braki były i to ciągle serwis po 60 dniach
                    zajechał kopnąłem chama w du.ę i tak moja przygoda z Panem Chmielowcem się
                    zakończyła. Zadzwoniłem do SIS byli po godzinie zamontowali i od tego czasu
                    chodzi. Trzeba być obiektywnym chodzi i to nie źle .Pozdrawiam i stanowczo
                    odradzam firmę FLASH SHIT.
        • Gość: rumburag Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:25
          a co to jest bratex?i jesli to jakas firma to gdzie sie miesci?
    • Gość: Andzia Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:41
      O mój Boże a ja już czekam ze 3 miesiące na tego złodzieja !!!!! CO ja mam
      zrobić jak go zmusić żeby mi naprawił? On już nawet moich telefonów nieodbiera
      !!!! Pomocy !!!!
      • Gość: Miko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:06
        Wiem że to co pisze jest śmieszne ale proponuje nie dzwonić ale chodzić do nich
        do biura i truć mu du.pe zazwyczaj w biurze go niema więc proponuję niewychodzić
        z biura niech sekretarka dzwoni do niego by przyszedł.
        I tak dzień w dzień aż się gościowi twoja osoba znudzi.
        • Gość: Tomek Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:01
          Hmm... Przypadkiem trafiłem na to forum,a ten post mnie zaciekawił,pomimo tego
          iż nawet niewiem gdzie jest Tarnobrzeg widze podobną sytuacje która miała
          miejsce w mojej miejscowości,znaczy o co mi chodzi,u nas też byla firma
          internetowa rozprowadzająca internet drogą radiową,z początku mieli dobrą renomę
          internet chodził szybko i bez wiekszych przerw,ale z biegiem czasu i im wiecej
          mieli klientów zaczeło sie wszystko psuć ,klienci narzekali ,zgłaszali usterki ,
          a wlasciciel nawet niemyslał odbierać ich telefonów co dopiero naprawiac
          usterki,aż pewnego pięknego dnia.... firma i biuro nagle znikło,a jak sie potem
          okazało zaczoł też znikać sprzet montowany u klientów za sprawą wierzycieli
          firmy , a wlasciciel jak sie okazało puźniej jeden z 2 i jedynych pracowników
          firmy zainkasował kase i przepadł.A morał z tego taki to zobaczcie czy wasza
          firma sie reklamuje w radiu , internecie ,bo jeżeli nie to odradzam .Wnioski
          wyciągnijcie sami.
          • Gość: fleshnetowiec Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:33
            facet idz się leczyć!! bo widzę że ci już całkiem na :musk: padło
      • Gość: rumburag Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:26
        pusc mu sms ze jak ci nie naprawi zaraz to koniec z umowa a sprzetu i tak mu
        nie oddasz u mnie to chyba zadzialalo
        pozdro
        • Gość: mb Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:11
          Jak to "oddac sprzet"? Wydaje mi sie, ze w oplacie instalacyjnej jest zawarta
          oplata za sprzet (nawiasem mowiac jest on sporo tanszy niz 300 PLN) i przechodzi
          on na moja wlasnosc! A moze sie myle?
          • Gość: Miko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:45
            Nie wiem bo nie mam przed sobą umowy ale coś mi się wydaję że opłata dotyczy
            dzierżawy sprzetu.
            A może to i ja się mylę trzeba by dokładnie przeczytać umowe.
            • Gość: tomasz Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 217.96.82.* 09.06.05, 00:22
              O ile sie nie myle to SIS i FLASHNET pobiera za dzierżawe sprzetu tak wiec-to
              nie jest Twoj sprzet
            • Gość: rumburag Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:56
              a mnie to wisi czyj to jest z resztą sprzęt , skoro net nie działa jak się
              należy tnz,że flesh net nie wywiązuje się z umowy,więc w sprawie sprzętu może
              mi skoczyć.
              i chyba z resztą zrezygnuje z tego szamba,bo czasami (w większości)nawet strony
              nie może otworzyć.właściciel twierdzi ,że mają jakieś przebudowy na
              serwerze,ale ileż to może ku..a trwać do ch..a,bo mnie już szlag trafia.
              ludzie to jest totalne dno.pierszy miesiąc ok , ale teraz szambo
    • Gość: Marcin Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:04
      Ostrzegam wszystkich przed tą firmą ,założyłem miesiąć działało a teraz ju 2
      miesiąc czekam na serwis !!!!! to to samo co sis!!
      • Gość: niezdecydowany Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:43
        mieszkam w stalach kogo mozecie poleci do zlozenia neta????????????????????
      • Gość: kotos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:45
        skoro zalozyles miesiac temu i dzialalo ci dobrze to jak to jest mozliwe ze
        czeka sz na serwis drugi miesiac,?
        nie bronie flasz neta bo sam narzekam ale cos jest nie tak w twojej wypowiedzi
        chyba jestes z konkurecji
        • Gość: kotos [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:33
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Marcin Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:20
        Neta założylem 3 miesuące temu, pisze że przez miesiąć działało a nie ze miesiąc
        temu założyłem a i do tej pory serwisu niema i nieodbierają już mojego telefonu
        nawet, dzwoniłem do obrońcy praw konsumenta czy jak to sie nazywa ale
        powiedzieli że nic niemogą zrobić bo nie raz prubowali a gość sie wymigiwał, a
        wiem że sis robi tak samo poprostu polskie prawo to jest dziurawe i zwykły
        człowiek nic niemoze zrobic , odradzam firme flash net jak i sis !!!
      • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 10:19
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Ostrzegam wszystkich przed tą firmą ,założyłem miesiąć działało a teraz ju 2
        > miesiąc czekam na serwis !!!!! to to samo co sis!!

A na czy polega Twoj problem ? co nie dziala ?
      • Gość: ciekawy Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 20.06.05, 00:07
        Nawalasz na SIS, a skąd wiesz jak działa skoro kożystasz z Flasz neta? Ja mam
        SIS i mogę śmiało napisać że chodzi super.
    • Gość: Marcin Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:08
      Na tym ze place za prędkość 12 KB a mam ledwo 4 nawet modem ma wiecej,ww mi
      ledwo idzie,i czesto niema niczego ,gg lonczy sie ze 4 minuty a to napewno nie
      wina systemu bo specjalnie przeinstalowalem .I wogule ignorancja w tej firmie
      mnie wnerwia !!
      • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:04
        Jestes sam czy w sieci blokowej prze Radio ? w ktorym miejscu w TBG ?
        • Gość: Marcin Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:41
          Sam i nie w tgb
    • Gość: Andzia Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.skopanie.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 19:30
      jestem zainteresowana oferta Flash Net ale niemoge znalezc ich strony , czy
      mozecie podac mi link?
    • Gość: Eta Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:12
      Droga Andziu ta firma to taka tandeta że nawet niema własnej strony.
      • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 06:12
        Ale za to FIRMA z 3-ma FORDAMI zoltymi ma STRONE :)

tylko co z tego ze mam ?
        • Gość: Robert@ll Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:26
          Mnie sie wydaje dziwne ze ten Flasznet niema strony w necie cos tu trąci tandetą !!
          • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:59
            A ci co maja to co LEPSI sa w uslugach (czy sygnale i jakosci ) np.SiS
    • Gość: Elo Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:50
      Firma sis to banda tandete siejąca ale jesli chodzi o flasznet to brak mi słów
      ,dla mnie nieistnieją.
    • Gość: Elo Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:53
      to jeszcze raz ja juz wiem co mi przychodzi na mysl jak ktos mówi o flashnecie .
      Poprostu Flash Net = Kąbinator kąbinatora kąbinatorem pogania a klient nawet
      niewie kiedy go okradli.A sekretarka potem tak sepleni że człowiek sie
      zastanawia w jakim to języku.
      • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:50
        Tak pisac to mozna w nieskonczonosc kogo okradli - jakies FAKTY ?
        a to ze Pani ktora tam siedzi ma lekka wade wymowy to nie znaczy ze odrazu sie trzeba nabija sie (wad jak kazda inna).
    • Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:12
      Flash Net = Je.. kotka za pomocą młotka
      • Gość: wi fi(WAZNE) Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 00:51
        Gość portalu: wi fi napisał(a):

> Flash Net = Je.. kotka za pomocą młotka<

wogole co to ma znaczyc napisales co wiedziales
        o sobie chlopczyku sfrustrowany ?

i tu widac prostote i chamstwo - a chodzi ot
        ze bys sie nie podszywal pod mojego NICKA wi fi
        i obrazal na moje konto ( nie napisze jak ...... sam sobie dodaj)

• Gość: wi fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 10:37
          Po 1 Dziewczyna po 2 czep sie tramwaju , jak ci sie niepodoba to sobie zajmnij
          tego nika
          • Gość: wi fi (orginal) Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:00
            POPROSTU pisz na swoje KONTO a nie na czyjes wyrazaj swe durne wypociny..:(

• Gość: Kfaker Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:18
              Do wszystkich zainteresowanych mających sieciówki radiowe i bedący w zasięgu
              sygnału firmy sis lub tej drugiej Flash costam, wyczaiłem jak miec od nich
              internet zadarmo. Za jedyne 20 złoty podziele sie tą informacją , bliższe i
              szczegułowe informacje pod adresem pigwa5644@o2.pl
              • Gość: kotos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:36
                hej witam daj jakis namiar na siebie
                valdi3@interia.pl
    • Gość: tse-tse Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 10:43
    • Gość: Qlak Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 80.51.252.* 27.06.05, 17:53
      W sumie niejest to zawrotny net ale za tekase jest ok
      • Gość: zorientowany Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 05.07.05, 19:25
        totalny chłam jestem w sisie po tym co mi zrobił flashnet i piszę że nie bawcie
        się we flash net to jeden syf pan sławomir jechał do mnie jakieś 45 dni i mam
        go dośc poza tym ta firma to nie firma sami zobaczcie (dla inteligentów) nie
        ma o czym pisać
        • Gość: marko Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 195.205.110.* 12.07.05, 20:00
          dawno tu nie byłem ale po tym co przeczytałem stwierdzam że pisza tu tylko
          przeciwnicy flasha,ktoś sie pytał co to Bartex to tv kablowa od początku wakacji
          podnieśli sygnał do196 a cena ta sama ,idzie sie do spółdzielni mieszkaniowej i
          pyta o neta z kablówki i to jest to koniec kłopotów z netem zawsze ten sam
          sygnał .Ale tak czy inaczej twierdze że flash jest lepszy od sisu miałem obydwa
          sporo czasu (sis 10 mcy,flash 7mcy) nie wiem jak teraz ale sis nie miał staru do
          flasha pozdrowienia i pomęczcie sie dalej z radiówkami :} ja tam wole kablówkę a
          cena ta sama i za sprzęt sie nie płaci
          • Gość: wood Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 14.07.05, 18:41
            tobie chyba podnieśli w głowie
          • Gość: Karramba Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 08:40
            Zapomniałeś dodać, że w kablówce masz zewnętrzne IP, co przynajmniej dla mnie
            jest ogromnym plusiorem ;-)

Aha i zapomniałeś odjąć jakieś 16 b/s ---> de facto transfer wynosi teraz jakieś
            176kb/s - co daje efektywnie jakieś 21-22kB/s "żywego" transferu. Przy okazji,
            czy ta "podwyżka" transferu to tylko wakacyjna promocja, czy też na stałe?
            Człowiek się szybko przyzwyczaja :P
          • Gość: Zawiedziony Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:38
            Pan S Chmielowiec dopiero naciąga ludzi , odradzam sis i odradzam flaschnet juz
            modem lepiej dziala
            • Gość: kotos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:30
              ostatnio tez mi sie bardzo jebie a pan s.ch.twierdzi ze to przejsciowe,ale mam
              to w dupie bo zlozylem zamowienie na neo 512,dni flashneta sa policzone
              • Gość: Kolos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.skopanie.sdi.tpnet.pl 02.11.05, 12:20
                Pan S.CH to lamer jakich mało,to umie jeno po dachach skakac i dzieci robic i
                tyle a zapomnialem rozbijac sie luksusową bryką po mieście :)
                • Gość: kotos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:43
                  a jaka ta luksusowa bryka jest,bo ja wiem o ładzie
                  • Gość: Malwa Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:59
                    Ludzie kupilam sobie modem !!! I szybciej mi działa niż net z którego
                    zrezygnowałam we Flashnecie !!! Jupi !!! Wogule szok to dziala a nie jak we
                    flasznecie czasem...jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka