Dodaj do ulubionych

ZAPRASZAMY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:52
zapraszamy na kursy nurkowe. jeseśmy jedyni w tarnobrzegu. jako jedyni w
południowo-wschodniej polsce szkolimy w IDA/CMAS. Jesteśmy jedynym z
nielicznych centrum mających instruktorów z uprawnieniami wydanymi przez
Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu. w wojewódzwie jest takich
instruktorów czterech gdzie dwóch jest od nas. nasi instruktorzy mają
najwyższe uprawnienia w Polsce oraz jako jedyne centrum na podkarpaciu
prowadzimy szkolenia dodatkowe. nasi instruktorzy szkolą ponad 10 lat.
uprawnienia wydawane przez nasze centrum uznawane są przez szkoły strażacke
Państwowej Straży Pożarnej. szkolimy strażaków, policjantów oraz żołnierzy
(księży również;)))
więcej info na
www.ida-octopus.pl
zapraszamy
mariusz wydro
Obserwuj wątek
    • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:51
      nr telefonu dla zainteresowanych]
      608510787
      15-8227061
    • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:52
      nr telefonów:
      608510787
      15-8227061
    • Gość: nurek Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:54
      serdecznie polecam, sprawdzałem i jestem zadowolony, fachowa i profesjonalna
      opieka, szkolenie na dobrym poziomie, goscie są znani w całej polsce.
      nurkowanie to niesamowita zabawa. zapraszam wszystkich pod wode
      • Gość: Ciekawy Re: ZAPRASZAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:59
        A ile kosztuje taki kurs???!!!
        • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:12
          800zł
    • Gość: anka Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:51
      Nurkowanie? Bardzo dobre dla posla Stepnia! Ja mu to zafunduje.
      • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:09
        nasz klient nasz pan ;))
        czkam :))
        mariusz
    • Gość: krt Re: ZAPRASZAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:17
      hmm, dosyć ciekawa oferta. Jeśli kurs daje poważne uprawnienia płetwonurka to
      być może w niedalekiej przyszłości się skuszę :) (będzie co w CV dopisac)

pozdrawiam.
      • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:26
        Ciekawi mnie jedna sprawa !!! Gdzie jest biuro firmy, która serdzecznie
        zaprasza i podaje numery telefonów. Chętnie bym się wybrała do prezesa
        osobiście i z nim porozmawiała. Biuro to podstawowe miejsce do podjecia umowy -
        śwaidczy o zaangażowaniu i opdowiedzialności firmy
        • dziubek151 Re: ZAPRASZAMY 23.02.05, 23:26
          jeżeli byłas na stonie internetowej www.ida-octopus.pl to tam jest nasz adres!!
          zapraszam
          • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:18
            Dziubek !!! Nie bądź taki zaradny... i błyskotliwy. Akurat też mieszkam na ul.
            Dekutowskiego - i ten adres to adres jakiegoś mieszkania. Ciekawe.... biuro
            pewnie jest w piwnicy...????
            • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:09
              bo to biuro jest w mieszkaniu!! tak jest taniej. jakoś nikomu to nie
              przeszkadza!! może się przedstawisz!!! czyzby konkurencja?? jezeli nie chcesz
              się przedstawić to zapraszam na basen w tbg albo w stalowej woli. zrobimy ci
              lekcję darmowego nurkowania i może przestaniesz być tak złośliwa. nurkowanie
              uspakaja.
              mariusz wydro
              • Gość: staffordo Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 00:29
                buhahahah
              • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:36
                Ciekawi mnie jeszcze kilka spraw organizacyjnych... mianowicie:
                Czy kandydat posiada jakieś ubezpieczenie na czas szkolenia ?
                Jak wygląda selekcja ? - wiadomo, że nie każdy może nurkować !!! Zależnie od
                warunków zdrowotnych.
                Czy stosuje sie jakieś badania lekarskie ?
                Jak wygląda szkolenie ? (Czy jest to szkolenie typowo techniczne ? Czy
                sprawnościowe - bardziej korzystne)
          • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:45
            Przykro mi, że nie mogę się spotkać z Panem Prezesem na basenie. Mieszkam w
            województwie Świętokrzyskim jestem dziennikarką interwencyją... przede
            wszystkim nie zadaję tych pytań złośliwie... tylko po to, aby mieć jaśność
            sytuacji.
            Wie Pan od momentu gdy wystąpiło kilka wypadków w sportach rekreacyjnych
            np. "Bungiee" - media itneresują się stowarzyszeniamy i klubami które
            organizują tego typu zabawę, która potencjalnie jest niebezpieczna. Wszytko
            zależy od szkolenia - tego się pragę dowiedzieć.
            Tak appropos nie wiem czy Pan sie orejntuje, ale została znowelizowana ustawa
            na temat szkoleń płetwonurkowych - proszę przejrzeć Dziennik Ustaw sprzed 2
            tygodni.

Z poważaniem.
            • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:33
              tak jestesmy ubezpeiczeni w DAN (słyszała pani o takim czymś) zapraszam na
              pogawedkę to porozmawiamy o naszym centrum oraz sposobach rekrutacji na kurs.
              prrzedewszystkim o tym czy osoba chetna na kurs może zrobic u nas kurs decyduje
              lekarz. mamy swojego lekarza z II st fizjopatologi. tak znam tę ustawę ale jest
              to dopiero projekt i na dzień dzisiejszy obowiązuje ustawa z dnia 7.05.2001.
              ustawę musi przegłosowac jescze senat i podpisac prezydent. jeżeli panią
              interesują pewne prawne aspekty nurkowania zapraszam na rozmowę a przekona sie
              pani że nasze szkolenia są i będą ważne.
              a co do wypadków??
              nurkuję już prawie 20 lat. i nikt kogo wyszkoliłem nie uległ wypadkowi. proszę
              zauważyć że jezeli coś się stanie na głobokości 30m przecietny czlowiek jest
              wstanie wypłynąć na powierzchnię bez większych urazów. jezeli urwie się
              lina "bungiee" no cóż ... "plama plama co za pech..."
              zapraszam na rozmowę. jest naprawdę wlele cikawych tematów do omówienia. to
              forum nie jest od tego aby te rzeczy wyciagać ani ich omawiać. jest od tego
              inne forum. zapraszam jescze raz
              mariusz wydro
              ps. skoro jest pani dzennkarką to może wypdało by się przedstawić
              m.
              • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:51
                Proszę drogiego Pana Prezesa...

Ja nie mogę do Pana przyjechać gdzyż projekt który wykonuję jet ankietą - tzn.
                że intersują mnie jedynie pobierzne informacje na temat T.C.N. W mojej ankiecie
                jest też wiele innych klubów w regionie PD-WSch Polski tak więc ja nie jestem w
                stanie spotkać się z każdym prezesem i wszytkiego dokładnie omawiać. Tak więc
                pozyskuję informację za pomocą takich formum. Nie wiem czy Pan się orientuje na
                czy polega sprzężenie zwrotne (feedback) - dzięki naszej dyskusji w takiej
                formie ludzie mogą zrozumieć wiele rzeczy.
                Wracając do ustawy, która jest w senacie - wie Pan że po jej przegłosowaniu
                każdy klub nurkowy będzie musiał mieć co najmniej 2 Instruktorów stopnia I -
                go.
                Jeśli chodzi o wypadki... Paie Przesie nurek zanurzając się nawet na 4 metry
                może nie wypłynąć. (np. prozaiczny sposób: zaczepi się) Lub też źle zaplanuje
                sobie nurkowanie i ulegnie urazowi azotowemu na większej głębokości. I właśnie
                na to chciałabym zwrócić uwagę.
                Jeśli chodzi o ubezpieczenie DAN - czy Pan Prezes podpisuje umowę z każym
                szkoleniowcem, czy każdy musi t ozrobić na własną rękę?
                Czy lekarz klubowy ma podpisany kontrakt z NFZ ?

ps. Panie Preziesie w polskim prawie jest takie coś, co nazywamy "Tajemnicą
                Dziennikarską" (słyszał Pan Prezes o takim czymś)I wżadnym wypadku nie jestem
                zobowiązana się Panu przedstawiać. Wiem, że jesto to bardzo nie uprzejme z
                mojej strony, ale nie chciałabym narazić się niekompetentnym ludziom. (Nie
                myślę tu absolutnie o Panu, czy innym instruktorze - po prostu nikomu w tej
                sprawie sie nie przedstawaim)
                Dziękuję za cenne uwagi z Poważaniem Alhambra
                • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:30
                  zaczyna byc ciekawie!!
                  "Dziubek !!! Nie bądź taki zaradny... i błyskotliwy. Akurat też mieszkam na ul.
                  Dekutowskiego - i ten adres to adres jakiegoś mieszkania. Ciekawe.... biuro
                  pewnie jest w piwnicy...????"
                  alhambra!! coś kręcisz!! na początku piszesz że mieszkasz na dekutowskiego tam
                  gdzie znajduje się sedziba naszej firmy a później piszesz że jesteś ze
                  świętokrzyskiego (podejrzewam że sandomingo) jezeli mieszkasz na dekutowskiego
                  nie ma problemu aby podejśc i porozmawiać. ilośc klubów czy centrów nurkowych
                  w regionie PD-WSch Polski jest tak niewielka że nie byłoby problemem spotkać
                  się. jest tez wtedy możliwość zweryfikowania otrzymanych informacji. (internet
                  ma to do siebie że kazdy może być instrukorem)
                  wracając do ustawy
                  1. jeszcez jej niema (oby nie było. następny twór wymyslony przez nasz
                  niedouczony rząd)
                  2. czytając ustawę nie znalazłem nic na temat instruktorów I-klasy. (moze nie
                  dokładnie czytałem)
                  3. jezeli nawet ustawa zostanie pzrgłosowana to wszytskie federacje mające
                  zatwierdzony program lub nie i tak będę mogły szkolić i nie ma znaczenie czy
                  jest to IDA, PADI, SSI, IANDT czy i inne. dlaczego?? otóż wszytskie te
                  federacje wydają dokumenty za granicą. proszę przeczytać poprzednia ustawę i
                  tam dokładnie jest wyjaśnione że dokumenty wydane za granicą są respektowane.
                  jedynie do czego mozna sie przyczepić to do tego że instruktor szkolący w
                  polskich federacjach (LOK, PTTTK, PZPS) mósi miec uprawnie nie rekreacji
                  ruchowej. dziś nikt nie chce polskich papierów. jest to spowodowane bardzo małą
                  znajomością tych federacji za granicą. od 98 lub 99 (nie pamietam) nie ma już
                  takiego stopnia jak instruktor I klasy. był przez b. krótki okres w LOK-u.
                  lekarz który bada nie mósi mieć podpisanej umowu z NFZ. jest czysto prywatne
                  badanie i tylko od niego zależy czy weźmie kasę czy nie. czasami ja mu płacę za
                  badania kursantów. jest to kwestia umowna. warunek jaki lekarz mósi spełnić to
                  mósi być lekarzem sportowym. ja wymagam od lekarza aby nie tylko miął takie
                  uprawnienia ale aby równiez był przeszkolony z zakresu fizjopatologi. mósi mieć
                  pojęcie na co zwrócić uwagę. maiłem przypadek że lekarz sportowy nie podpisał
                  chłopakowi zgody na nurkowanie bo miał -3,5 dioptri. i nie pomagały tłumaczenia
                  że są maski korygujące wzrok. pojechał do innego lekzrza (do krosna) i dzis
                  chłopak ma *** i świetnie nurkuje.
                  odnosnie wypadków.
                  coś pani wie ale nie do końca. nie ma czegoś takiego jak "uraz azotowy" jest
                  zatrucie azotem. występuje ponizej 30m i zatrucie pogłebia się wraz z
                  głebokością a zanika wraz ze zmniejszeniem. podejrzewam że chodziło pani o
                  uraz "ciśnieniowy płuc". fakt to jest problem. może chodziło o tak zwaną
                  powszechnym językiem "chorobę ciśnieniową"??? to też jest problem! ale aby
                  uniknąć tych chorób to piłeczka jest po stronie szkolącgo instruktora. to
                  instruktor ma tak wyszkolić i wpoić zasady pewnych zachowań lub aby "wbić" do
                  głowy kursantowi co nalezy robić w danej sytuacji.
                  ale pisząc o tym że przecietny czowiek jest wstaniw wyjść z 30m miałem na myśli
                  to ze jezeli urwie się lina to nic nie pomoże biedakowi. jezlei braknie
                  powietrza na 30m nic się nie dziej. co najwyżej uraz cisnieniowy ale z tego
                  jest większa szansa na przezycie.
                  ubezpeiczenie DAN nie mósi podpisywać z każdym. wystarczy że podpisze z
                  instruktorem lub z bazą. i ważne jest na całym swiecie.
                  o tajemnicy dziennikarskej słyszałem ale p. ppoprostu z nie wiadomych przyczyn
                  się przedstawić. wystarczyło przesłać e-majlem pani nazwisko i poprosić o pewne
                  informacje. z kąd ja mam wiedzieć że pani to nie dzienikarz tylko ktoś kto chce
                  wyciągnąć informacje. anketę wysyła się pcztą , e-majlem i prosi o wypełnienie.
                  są telefony.
                  i następna rzecz która mnie zastanawia!! dlaczego pani tytułuje PREZES?? nie
                  jestem żadnym przezesem tylko zwykłym instruktorem nurkowania

z poważaniem
                  mariusz wydro
                  instruktor IDA/CMAS 0588
                  instruktor LOK A/270/98
                  • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:34
                    zapraszam na GG 5450368. jestem dostępny cały czas więc zapraszam na dyskusję
                    mariusz wydro
                    • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:16
                      Wie... Pan Panie Prezesie. Takie teksty to ja Panu moge opisać na temat całek i
                      różniczek (Mając do dyspozycji literaturę i Internet) Wyliczyłam, że opowiedź
                      Pana na moje zapytanie trwa średnio 10,5 godziny. (Twierzdzi Pan, że jest Pan
                      często dostępny na Int.)Co za tym idzie... Ma Pan bardzo dużo czasu na to, aby
                      przygotować sobie stosowną wiązkę - dość wyimaginowaną i przesiąkniętą
                      pomieszaniem z poplątaniem podstawowych faktów. Owszem to w kosekwencji może
                      prowadzić do dezorientacji: zawykłego laika, który zamierza podjąć kurs. On
                      postrzega fakty bardzo pobierznie - i każde słowo niezrozumiałe wypowiedziane
                      przez fachofca satje się dla niego czymś intersującym.
                      Może nie dla tego, że rząd jest nie douczony - tylko on sam. (Nie wywyższając
                      Rządu)Każdy człowiek, który ma chęć podjąć pewną naukę i wyzwanie ma prawo
                      dowiedzieć się o tym wcześniej np. za pośrednictwem Mediów - i wtedy podjąć
                      decyzję. Ma do tego zasadnicze "prawo konsumenta" a rola mediów jest zasadnicza.

Nie wiem czy Pan sie orientuje, ale w tej chwili w Mediach istotną rolę
                      odgrywa: ochrona kosumenta, lub kwestia człoweika pokszywdzonego przez życie
                      (przez rząd, administrację, sądy).
                      I tym media się będą mocno interesować

Jak się złoży kilka faktów, to zaproszę Pana do studia, "Polsat" czy "TVN",
                      oczywiście interwencyjnego i wtedy z przyjemnością sie Panu przedstawię.

Z poważaniem ! Czekam Na dostępność GG - od tej pory godź.(00:14) od 3 godzin
                      nie mogę nawiązać kontaktu z Panem.... mój nr. GG 2605307- Czekam...
                      • Gość: www.ida-octopus.pl Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:20
                        i co mam na to odpowiedzieć?? ano nic!! nie widzi pani istoty sprawy!! skupia
                        się na rzeczach mało istotnych. trudno!! jest to tak zwane poszukiwanie
                        sensacji!! i bardzo dobrze tylko że nie wie pani gdzie szukać!! to ja jestem
                        instruktorem a nie pani!! kwestionuje pani moją wiedzę?? nie mam czasu siedzieć
                        na tym forum i czekać na pani odpowiedz!! nie mam czasu też siedzieć i bawić
                        się internetm. to pani chce się czegoś dowiedzieć i nawet sam nie wiem czego!!
                        nie chce sie pani skontaktowac telefonicznie, e-majlem, przez GG. to pani
                        napisłą że mieszka na ul. dekutowskiego. nawet nie powie pani z jakich mediów
                        pani jest (radio? tv? gazeta?)
                        powiem tak!!
                        zaczynam watpić w to że pani jest z jakich kolwiek mediów!! podejrzewam że jest
                        pani albo jakimś nurkiem albo konkurencją która chce się zabawić moim kosztem.
                        interenet ma to do siebie że kazdy może być kazdym.
                        akurat od piatku mamy w zwiazku z tą ustawą pełne ręce roboty. dziś w nocy
                        wróciłem ze spotakania instruktorów odnosnie tej ustawy. nawet pani sobie nie
                        wyobraża tragedii oraz głupoty tej ustawy. zapraszam na rozmowę telefoniczną
                        (proszę przesłac nr telefonu e-majlem albo sms-m i ja zadzwonię) w tej chwili
                        walczymy z tym aby ta ustawa nie weszła w życie!! jezeli wejdzie skończy się
                        nurkowanie w polsce.
                        jezeli jest pani tym za kogo się podaje proszę o kontakt!! dam pani temat do
                        interwencji!! w niedzielę cały dzień mam zajęcia na basenie!! proszę o kontakt
                        po 16-stej. ewentualnie proszę o sms-a. dam pani naprawdę ciekawy temat!! jest
                        to bardzo smierdząca sprawa.
                        znając życie pani napisze znowu posta o tajemnicy dzienikarskej albo inne
                        bzdury. zaczynam wątpić w to że jest pani dzienikarzem.
                        pozdrawiam
                        mariusz wydro
                    • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:38
                      Ach... Przepraszam, gdyż nie wyjaśniłam Panu kwestii "Prezesa"
                      Otóż entymologię pojęcia "Prezes" można wywnioskować z Katalogu Publicnego
                      Pańskiego nr. GG. Gdyż w rubryce (peseudo) wpisał Pan "pezes" - na początku
                      długo się zastanawiłam co to może znaczyć "pezes" ??? Ale biorąc pod uwagę Pana
                      funkcję w T.C.N to jest po prostu jednoznaczne - jest Pan Prezesem, a nie
                      jakimś "pezesem". Nie wiem czy w tym wypadku wnikł jakiś błąd, czy Pan tak
                      zamierzał się określić (np. jako ksywkę)
                      Pański nr. GG jest na stromie T.C.M - pozwolę sobie kontaktować z Panem przez
                      ten nr - od kiedy pan go sam przedstawił.

Kolejna kwestia... miejsce lokjalizacji klubu ??? ul. Dekutowskiego, mając do
                      dyspozycji wirtualną mapę internetową Polski - może Pan określić wszystko.
                      Podane są na niej budynki(miast pow. 30 tyś mieszkanców), łącznie z zaznaczniem
                      ich przeznaczenia. I to nie jest skomplikowane aby pojąć że nr. jest budynkiem
                      mieszkalnym.

Z poważaniem - musze przyznac, że jest Pan nieliczną osobą z która da się
                      podjąć dialog na pewien temat.
                      Alhambra
                      • Gość: mariusz wydro Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:28
                        www.nurkowanie.v.pl/index.php?idn=n_79m7ZCcrUlYKbDv8kynuJNu&s=10&id=523&PHPSESSID=028efa12852c46386fce59719c54
                        a452
                        zapraszam do lektury
                        m.w.
                        • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:33
                          Witam Pana instruktora...

Przepraszam, że nie uczestniczyłam czynnie w dyskusji na forum, ale czas mi na
                          to nie pozwolił. Prowadzę zajecia na uczelni i w weekend jest największe
                          zamieszanie ze studentami.

Zastanawiam się dlaczego unika Pan dyskusji na forum ? Czyżby nie miał Pan
                          ochoty na dyskusję publiczną ??? Czy też ma Pan coś do ukrycia ???
                          Specjalnie prowadzę to dyskusję na forum, po to aby publicznośc miała okazję
                          poznacz wszystkie kwestie związane z nurkowaniem, szkoleniem nurkowym.
                          A Pan agresywnie oskarża mnie o jakąś dywersję konkurencji. Po co miałabym to
                          robić ? Przecież w zadnym moimi pytaniu nie było niczego złego skierowanego
                          bezpośrednio pod Pana adresem, czy T.C.N. To są standartowe pytania które
                          zadaję każdemu.
                          Nie wiem dlaczego jest Pan tak uczulony na tą konkurencję ?????? ale to jest z
                          pewnością Pana czuły punkt.
                          Postaram się z Panem skotaktować w tej tzw. "śmierdzącej sprawie"
                          Ale to już poza Forum.
                          Jeszcze kwestia ustawy... dlaczego twierdzi Pan, że ustawa ta zniszczy
                          nurkowanie w Polsce ? Tylko dla tego, że nie każdy instruktor będzie mógł
                          prowadzić szkolenia. ?
                          Z poważaniem
                        • Gość: Alhambra Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:59
                          Witam !!!

Z przykrością muszę stwierzić, że Pan Instruktor (ewentualnie "pezes")
                          kopmpletnie nie podejmuje dyskusji na forum, pewnie
                          się na mnie orbaził!!! Wręcz wulgarnie zarzuca mi stosowanie jakiejś dywersji
                          ze strony konkurencji - niby ja ją reprezentuję i tym samym chcę wyciągnąć od
                          Pana Instruktora informacje !!! Tylko jakie informacje ? Chyba te tajne, o
                          których nie każdy przystępujący do kursu pownien wiedzieć.

W trakcie trwającej dyskusji Pan Instruktor cały czas wietrzył podstęp. Był tak
                          tym przejęty, ze nie odpowiadał konkretnie na pytania. Zasatanawaiałam się
                          dlaczego Pan Istruktor jest taki zdenerwowany naszą dyskusją ? I utwierdzam się
                          w przekoaniu.... (utwierdzam dlatego, że Pan Mariusz W. nie chce ze mną
                          rozmawiać - twierdzi, że nie ma czasu na pogawędki) ...że ma coś do ukrycia !
                          Ale to jest tylko domnienmanie...które można wywnioskować z zachowania Pana
                          Istruktora (nie chce o wszystkim rozmawiać na forum) Dla mnie to jest bardzo
                          mocny argument wpływający na jego niekorzyść. Forum służy do tego, aby każdy
                          miał możłiwośc dopytania i zbadania pewnej sprawy. Natomiast w przypadku tej
                          sprawy, taka opcja była niemożliwa z winy Pana Instuktora.

Jest to fragment "Raportu" na temat nurkowania w naszym regionie.
                          Jeżeli Pan Mariusz W. zatwierdzi autoryzację - to z przyjemnością raport ten
                          umieszczę się na tym forum !!!

Z poważaniem !
                          • Gość: mariusz wydro Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:58
                            zarzuca mi pani unikanie oraz brak odpowiedzi!! ktoś kto przeczytał całą naszą
                            dyskusję stwierdzi coś zupełnie przeciwnego!! na wszystkie pytania udzieliłem
                            wyczerpujących odpowiedzi!! natonist jeżli ktoś ma pytania odnośnie kursów,
                            szkoleń (itp.) nurkowych kontaktuje się ze mną i osobiście udzielam odpowiedzi.
                            zarzuva mi pani że wietrzę podstęp!! chodzi mi oto jak pani mnie i ludzi mi
                            podobnych traktuje!! zarzuca mi pani brak wiedzy oraz kwestionuje mije
                            uprwanienia!! ja robę to samo wobec pani!! moja przwaga jest taka że nie chowam
                            się za tajemnicą dzienikarską!! czy pamięta pani naszą rozmowę na GG?? bardzo
                            krótko trwała bo nie ma pani czasu!! straszy mnie pani raportem?? a jakim??
                            chyba nie pamięta pani co pisała na początku dyskusji!! napisala pani że "Ja
                            nie mogę do Pana przyjechać gdzyż projekt który wykonuję jet ankietą - tzn.
                            że intersują mnie jedynie >pobierzne< informacje na temat T.C.N." pomijajac
                            ten "raport" jest nastepne ciekawa rzecz> pisze pani "Chętnie bym się wybrała
                            do prezesa
                            osobiście i z nim porozmawiała." a nastęnie "Akurat też mieszkam na ul.
                            Dekutowskiego" a na moje zaproszenie do rozmowy odpisuje pani "Przykro mi, że
                            nie mogę się spotkać z Panem Prezesem na basenie. Mieszkam w
                            województwie Świętokrzyskim..." w ostatnim poście napisała pani "w
                            przekoaniu.... (utwierdzam dlatego, że Pan Mariusz W. nie chce ze mną
                            > rozmawiać - twierdzi, że nie ma czasu na pogawędki) ...że ma coś do ukrycia !"
                            CZY MOŻE MI PANI WYJAŚNIĆ PEWNĄ RZECZ. JA PODAŁEM WSZYSTKIE SWOJE DANE: ADRES,
                            IMIĘ I NZAWISKO, STRONĘ WWW, ZAPRASZAŁEM (I DALEJ ZAPRASZAM) NA ROZMOWĘ.
                            ODPOWIADAŁEM NA WSZYSTKIE PANI PYTANIA!! NO WIĘC KTO TU MA COŚ DO UKRYCIA POD
                            PŁASZCZYKIEM "TAJEMNICY DZIENNIKARSKEJ" DLA MNIE PANI KŁAMIE I TO DOŚĆ NIE
                            PRZEKONYWUJĄCO!! pisząc to zdanie "Dla mnie to jest bardzo
                            > mocny argument wpływający na jego niekorzyść" podważa pani moją wiarygodnośc
                            oraz moje umiejętnośći!! o moich umiejętnościach najlepiej wyrazić się mogą
                            osoby które wyszkoliłem!! jeżeli taka osobo zarzuci mi jakeiś niedociągnięcia
                            jestem w stanie to zrozumieć ale od laika który informacje o nurkowaniu zbiera
                            przez internet to dla mnie obraza!!
                            ponawiam zaproszenie na rozmowę poraz kolejny.
                            i proszę o przesłanie tego raportu na mój odres i z uwagą go przeczytam!!
                            o ile nie jest to tajemnica dziennkarska!!
                            mariusz wydro
                            • Gość: . Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:32
                              ??
    • Gość: Tomeqq Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:12
      Odwal się Pana Prezesa Ty telewizyjny ku..szonie !!!!!
      • Gość: kris Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:01
        znam taka jedna dziennikarke ze swietokrzsykiego moze to ona??
        • Gość: Robert Burek Re: ZAPRASZAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:17
          Mariusz nie przejmuj się takimi osobami, ta pani nie ma prawa kwestionować
          twojego wyszkolenia bo prawdopodobnie nigdy cie nie spotkała. Więc nie rozumiem
          o co jej chodzi, natomiast kto gdzie ma zarejestrowaną działalność to jego
          prywatna sprawa. Więc droga Pani ja jestem osoba która zaczynała przygodę z
          nurkowaniem właśnie pod skrzydłami Mariusza, potem nasze drogi się rozeszły ale
          nadal mam dla niego szacunek jako fachowca. Jeśli chce pani dyskutować na temat
          nurkowania i tym np. "zachęcic inne osoby do tego sportu" to droga Pani
          Dziennikarko należy mieć jeszcze jakieś pojęcie na temat tego sportu. Czy choc
          raz była Pani z akwalungiem pod wodą ? bo jesli nie to nie ma o czym rozmawiac.
          Co do wypadków podczas nurkowania to oczywiście zdarzają sie jak w każdym
          sporcie i tego uniknąć się nie da w 100%-ach, niestety większość to nasza
          ułańska fantazja często nie poparta umiejętnościami. Więc dyskusię którą Pani
          prowadzi z Mariuszem uważam i mam nadziej że nie tylko ja za bezsensowną i nie
          robiącą nic dla rozwoju nurkowania w Polsce. Proszę sobie znależć może gdzie
          indziej sensację jak np. oczyszczenie Pana Prezydenta z zapłaty należności za
          ZUS ze względu na małą szkodliwośc czynu.

Z poważniem
          Robert Burek
          Adwanced Open Water Diver
          • Gość: Robert Burek Re: ZAPRASZAMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:53
            Co do braku podpisu oraz braku chęci przedstawienia się z imienia i nazwiska
            uważam za brak szacunku dla ludzi z forum, a moze Pani dziennikarka ma cos do
            ukrycia ?? moze wyjdzie na jaw brak profesjonalizmu ?? moze grupowicze czegoś
            by sie dowiedzieli o Pani ?? Co do tajemnicy dziennikarskiej to oprócz tego
            jest jeszcze etyka dziennikarska, gdzie osoba która nazywa się dzienniarzem
            powinna :
            -umiejętność rozeznawania problemu i jego poprawne, logiczne formułowanie
            -wiedza dotycząca sprawy, o której się pisze

Dziennikarz musi się także wykazywać intelektualną dociekliwością,
            obiektywizmem i bezstronnością, życzliwością wobec innych a także
            bezinteresownością.
            SAMO SPRAWNE PRZEKAZYWANIE INFORMACJI NIE SPRAWIA, ŻE KTOŚ
            STAJE SIĘ DOBRYM DZIENNIKARZEM !

Nie wiem jak to widzą ludzie z forum ale w dywagacjach Pani dziennikarki
            własnie tych prawd mi brakuje

• Gość: mariusz wydro Re: ZAPRASZAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:49
              witam!!
              dzieki robert!! brak odzewu p. alhambry pozostawiam bez komentarza, oraz do
              przemysleń dla forumowiczów!!

ps. jedziecie na targi "wiatr i woda"??
              mariusz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka