Gość: OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:59 Ojcu Świętemu Tarnobrzeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ateista Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 22:24 Ciekawi mnie gdzie są wszyscy chrześcijanie na codzień. No bo przecierz nie w Kosciołach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: JAN PAWEŁ II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 22:32 tu chodzi o wielkiego człowieka a nie a o katolicyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 10:14 Człowieku zdejmij te ciemne okulary i przejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: JAN PAWEŁ II 02.04.05, 23:00 Już żeś z Łojcym Bogym Łotwar Pyjter wrota Dobrze mosz za progym Bo wiodła Cie cnota Pasoł żeś baranki Tako jako umioł Dnie noce poranki Zdo sie - świat zrozumioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam-tbg Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 01:08 Wieczny odpoczynek racz mu dać Pnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JURAND Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 08:06 KOCHAMY CIE OJCZE POKOJ Z TOBA Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: JAN PAWEŁ II 03.04.05, 10:23 Trudno pogodzić się ze śmiercią Ojca Świętego...trudno pogodzić się z tym, że nie będzie Go wśród nas...trudno pogodzić się z tym, że nie będziemy mogli już Go usłyszeć ani zobaczyć...tak bardzo przywykliśmy do jego obecności w naszym codziennym życiu…Tak bardzo będzie nam go brakować…Jego śmierć uświadamia nam marność naszego życia… Pozostaje nam modlitwa… i wszystko to… co wniósł swoim życiem… Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a Światłość Wiekuista niechaj mu świeci na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: JAN PAWEŁ II IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 03.04.05, 10:54 to wielka strata dla nas. Żegnaj Ojcze Święty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: JAN PAWEŁ II IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 03.04.05, 21:06 Pozostaje niesamowity żal, smutek i pustka Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: JAN PAWEŁ II 03.04.05, 16:18 Boże Miłosierny Skończoł żeś Mu mynka Nojpiyrszy z nos wierny Już we Twojich rynkach Bestoż - Alleluja! Rymym Cie pochwola W żolu radość czuja Niych jest wola Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcu Świętemu Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:30 Ojciec Święty, Wielki Człowiek - Nasz Rodak, To on nauczył nas żyć w wierze, to on nauczył nas szacunku do drugiego człowieka, walki o jego godność od poczęcia do naturalnej śmierci, walki o godność nas wszystkich. Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie. Będziemy się do Ciebie modlić Ojcze Święty - Nasz Ojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Tbg Re: JAN PAWEŁ II IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 04.04.05, 18:40 Odszedł jeden z największych Polaków, głowa Kościoła katolickiego, autorytet moralny dla ludzi różnych wyznań i kultur. Dlaczego ten wątek taki ubogi, niechżesz wreszcie stanie się swoistego rodzaju księgą kondelencyjną wszystkich internautów, forumowiczów Tarnobrzega Ojcze Święty odszedłeś, ale wciąż będziesz z nami wpisujcie się, niech nie zabraknie Wam odwagi i wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarma Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:34 Nasz kochany WUJEK zmienił świat w 24 lata nie do poznania,zmienił granice,ludzi,BOZE jakie więc będzie niebo za sto wieków??? Ojcze Swięty przepraszam ,że się z Tobą nie spotkałem!!!!!!! Bardzo żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: JAN PAWEŁ II IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 06.04.05, 23:27 "Miłość mi wszystko wyjaśniła Miłość mi wszystko rozwiązała dlatego uwielbiam tę Miłość gdziekolwiek by przebywała..." K.Wojtyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JAN PAWEŁ II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:30 Byłeś dobry jak chleb, Twoje słowa kiełkują w nas jak ziarna. Podarowałeś nam niezapomniane chwile...Nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś