Dodaj do ulubionych

NOCNA ZMIANA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:59
film Nocna Zmiana do ściągnięcia
ze strony www.ojczyzna.pl
dla zwolenników PO i Donalda
Obserwuj wątek
    • Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:25
      Ściąganie to piractwo! Nie namawiaj ojczyzno do złodziejstwa!
      Lepiej kupić jutro Nasz Dziennik, bo "Nocna Zmiana" ma tym być dołączona na płytce
      • Gość: ojczyzna.pl Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:45
        wejdź na stronę sierotko i przeczytaj co jest tam napisane
        Kurski bezpłatnie oddaje go każdemu kto chce zobaczyć
        • Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:28
          > wejdź na stronę sierotko

A czemu sierotko? przecież mam matkę Ojczyznę!

> przeczytaj co jest tam napisane
          > Kurski bezpłatnie oddaje go każdemu kto chce zobaczyć

Nie mogę nic o tym znaleźć ani na wierzchu, ani w zamieszczonej na stronie
          wyszukiwarce. Może podasz dokładnego linka?
          • abc13 Re: NOCNA ZMIANA 04.10.05, 01:41
            tu masz link:

67.18.141.194/~xpandus/
    • aatezag Re: NOCNA ZMIANA 19.09.05, 13:13
      najlepiej jak sam sobie go jeszcze raz zobaczysz, albo puść sobie i oglądaj to
      24/h
      Do tego włącz radio MAryja, i jednocześnie tv trwam, a w wolnej chwili poczytaj
      nasz(wasz) dziennik.

Po takiej dawce JEDYNIE SŁUSZNYCH POGLĄDÓW bedziesz 100% ŚWIREM.
      Chociaż już teraz nie wiele ci brakuje.

A nasz (wasz) dziennik to reklamuj sobie na forum tego szmatławca, a nie tutaj.
      Pozdrawiam serdecznie życząc zdrowia psychicznego.
      • Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:07
        Ale cię pogieło aatezagu

Nie reklamuję Naszego Dziennika, a tym bardziej radia, tylko sposób na legalne
        zdobycie płytki z filmem "Nocna Zmiana". Przeczytaj jeszcze raz powyższe wątki
        to może też to zauważysz. Jak nie zauważysz to przeczytaj jeszcze kilka razy.
        Jak nie pomoże to daj sobie spokój, pewnych trudnych tekstów nie przeskoczysz.

A film z kawałkiem naszej historii powinieneś sobie obejrzeć. Możesz w tym celu
        kupić jutro ND, możesz też film ukraść w sieci.
        • aatezag Re: NOCNA ZMIANA 19.09.05, 14:48
          Gość portalu: maroone napisał(a):

> Ale cię pogieło aatezagu
          >
          > Nie reklamuję Naszego Dziennika, a tym bardziej radia, tylko sposób na legalne
          > zdobycie płytki z filmem "Nocna Zmiana". Przeczytaj jeszcze raz powyższe wątki
          > to może też to zauważysz. Jak nie zauważysz to przeczytaj jeszcze kilka razy.
          > Jak nie pomoże to daj sobie spokój, pewnych trudnych tekstów nie przeskoczysz.
          >
          > A film z kawałkiem naszej historii powinieneś sobie obejrzeć. Możesz w tym
          celu
          > kupić jutro ND, możesz też film ukraść w sieci.

Nie do ciebie był mój komentarz, a do "ojczyzna.pl", popatrz na drzewko.
          Właśnie z niego można zobaczyć, że odpowiadam na jego wypowiedź - reklamę.
          Ale zgadzam się to jest mój błąd,powinienem zacytować do kogo odnosi się mój
          komentarz.
          Zamiast odrazu krytykować, że nie potrafię logicznie myśleć, warto się
          zastanowić czy ma się napewno rację.
          pozdro.

• Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:54
            > Zamiast odrazu krytykować, że nie potrafię logicznie myśleć, warto się
            > zastanowić czy ma się napewno rację.

W takim razie mieszasz nasze wypowiedzi. Ojczyzna nic nie pisał o ND tylko ja.
            "Reklamowałem" go więc ja, a nie Ojczyzna. Dlatego odebrałem to do siebie.

Ale już OK. Film naprawdę warto obejrzeć. Wywiady na wstępie obiektywne nie są,
            ale dalej to już dokument bez przekłamań, montażu i cenzury, wielu może się zdziwić.
    • Gość: lk Re: NOCNA ZMIANA IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 16:54
      Ściągnąłem do połowy i serwer www.radiopoloniatoronto.com został wyłączony.
      Ciekawe dlaczego?
    • jaszczur12 Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak samo 19.09.05, 19:10
      Tusk czy Kaczyński czy inni co oni mi dadzą ?? Co oni dla mnie Polaka i mojej
      ojczyzny Polski zrobią. NIC!!! Będzie tak samo. Nie ważne czy ten ,czy ten.
      Żaden z nich nie widzi nas prostych Polaków ciężko zarabiających na życie.
      Teraz obiecują "Złote góry" bo walczą o głosy ale co będzie po wyborach?? Nic
      będzie tak samo. Ludzie nadal będą bez pracy lub będą pracować za "Psie
      pieniądze".Bogaty biednego nigdy nie zrozumie. Może jest to nastawienie
      pesmistyczne ale najbardziej realne. Tyle młodych osób wyjezdża za granice w
      poszukiwaniu miejsca dla siebie bo w Ojczyźnie nie mają miejsca. Kwaśniewski
      już był zanosi się że teraz będzie Tusk.I co z tego?? Nic Bo będzie dalej tak
      samo zmieni się tylko imie i nazwisko prezydenta. Ich nie obchodzą ludzie tylko
      ludzkie głosy. I taka jest prawda
      • Gość: lk Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 19:41
        nie wolno Ci tak myśleć, jesteś młody, i od was wszystko zalezy. żebyście tylko
        nie dawali sie nabierać na piękne, ale puste słowa. To co błyszczy szybko
        matowieje i rdzewieje
        • jaszczur12 Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s 19.09.05, 19:57
          Szczerze to nie wierze żadnemu Politykowi. Dla mnie ich wszystkich słowa są
          puste. Najwięcej młodych boi się "Polski" ( a raczej idiotycznego sposobu
          rządzenia i głupiego rządu )i ja tak samo.Każdy sie boi bo Ci przy korycie nie
          interesują sie prostymi ludźmi.
          • Gość: lk Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 20:14
            w takim razie polecam do przemyślenia:

www.polskiejutro.com/art/a.php?p=173polityka
          • Gość: maroone Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:32
            > Każdy sie boi bo Ci przy korycie nie
            > interesują sie prostymi ludźmi.

Jest wyjście. Zlikwidować koryto! Ograniczenie władzy polityków i urzędników proponuje wyłącznie Platforma Janusza Korwin Mikke.
            • jaszczur12 Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s 20.09.05, 10:14
              Zlikwidować koryto chce platforma JKM która ma 1% poparcia. :/
    • Gość: tu Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:08
      www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka