Gość: ojczyzna.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:59 film Nocna Zmiana do ściągnięcia ze strony www.ojczyzna.pl dla zwolenników PO i Donalda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:25 Ściąganie to piractwo! Nie namawiaj ojczyzno do złodziejstwa! Lepiej kupić jutro Nasz Dziennik, bo "Nocna Zmiana" ma tym być dołączona na płytce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojczyzna.pl Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:45 wejdź na stronę sierotko i przeczytaj co jest tam napisane Kurski bezpłatnie oddaje go każdemu kto chce zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:28 > wejdź na stronę sierotko A czemu sierotko? przecież mam matkę Ojczyznę! > przeczytaj co jest tam napisane > Kurski bezpłatnie oddaje go każdemu kto chce zobaczyć Nie mogę nic o tym znaleźć ani na wierzchu, ani w zamieszczonej na stronie wyszukiwarce. Może podasz dokładnego linka? Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: NOCNA ZMIANA 19.09.05, 13:13 najlepiej jak sam sobie go jeszcze raz zobaczysz, albo puść sobie i oglądaj to 24/h Do tego włącz radio MAryja, i jednocześnie tv trwam, a w wolnej chwili poczytaj nasz(wasz) dziennik. Po takiej dawce JEDYNIE SŁUSZNYCH POGLĄDÓW bedziesz 100% ŚWIREM. Chociaż już teraz nie wiele ci brakuje. A nasz (wasz) dziennik to reklamuj sobie na forum tego szmatławca, a nie tutaj. Pozdrawiam serdecznie życząc zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:07 Ale cię pogieło aatezagu Nie reklamuję Naszego Dziennika, a tym bardziej radia, tylko sposób na legalne zdobycie płytki z filmem "Nocna Zmiana". Przeczytaj jeszcze raz powyższe wątki to może też to zauważysz. Jak nie zauważysz to przeczytaj jeszcze kilka razy. Jak nie pomoże to daj sobie spokój, pewnych trudnych tekstów nie przeskoczysz. A film z kawałkiem naszej historii powinieneś sobie obejrzeć. Możesz w tym celu kupić jutro ND, możesz też film ukraść w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: NOCNA ZMIANA 19.09.05, 14:48 Gość portalu: maroone napisał(a): > Ale cię pogieło aatezagu > > Nie reklamuję Naszego Dziennika, a tym bardziej radia, tylko sposób na legalne > zdobycie płytki z filmem "Nocna Zmiana". Przeczytaj jeszcze raz powyższe wątki > to może też to zauważysz. Jak nie zauważysz to przeczytaj jeszcze kilka razy. > Jak nie pomoże to daj sobie spokój, pewnych trudnych tekstów nie przeskoczysz. > > A film z kawałkiem naszej historii powinieneś sobie obejrzeć. Możesz w tym celu > kupić jutro ND, możesz też film ukraść w sieci. Nie do ciebie był mój komentarz, a do "ojczyzna.pl", popatrz na drzewko. Właśnie z niego można zobaczyć, że odpowiadam na jego wypowiedź - reklamę. Ale zgadzam się to jest mój błąd,powinienem zacytować do kogo odnosi się mój komentarz. Zamiast odrazu krytykować, że nie potrafię logicznie myśleć, warto się zastanowić czy ma się napewno rację. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:54 > Zamiast odrazu krytykować, że nie potrafię logicznie myśleć, warto się > zastanowić czy ma się napewno rację. W takim razie mieszasz nasze wypowiedzi. Ojczyzna nic nie pisał o ND tylko ja. "Reklamowałem" go więc ja, a nie Ojczyzna. Dlatego odebrałem to do siebie. Ale już OK. Film naprawdę warto obejrzeć. Wywiady na wstępie obiektywne nie są, ale dalej to już dokument bez przekłamań, montażu i cenzury, wielu może się zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: NOCNA ZMIANA IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 16:54 Ściągnąłem do połowy i serwer www.radiopoloniatoronto.com został wyłączony. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak samo 19.09.05, 19:10 Tusk czy Kaczyński czy inni co oni mi dadzą ?? Co oni dla mnie Polaka i mojej ojczyzny Polski zrobią. NIC!!! Będzie tak samo. Nie ważne czy ten ,czy ten. Żaden z nich nie widzi nas prostych Polaków ciężko zarabiających na życie. Teraz obiecują "Złote góry" bo walczą o głosy ale co będzie po wyborach?? Nic będzie tak samo. Ludzie nadal będą bez pracy lub będą pracować za "Psie pieniądze".Bogaty biednego nigdy nie zrozumie. Może jest to nastawienie pesmistyczne ale najbardziej realne. Tyle młodych osób wyjezdża za granice w poszukiwaniu miejsca dla siebie bo w Ojczyźnie nie mają miejsca. Kwaśniewski już był zanosi się że teraz będzie Tusk.I co z tego?? Nic Bo będzie dalej tak samo zmieni się tylko imie i nazwisko prezydenta. Ich nie obchodzą ludzie tylko ludzkie głosy. I taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 19:41 nie wolno Ci tak myśleć, jesteś młody, i od was wszystko zalezy. żebyście tylko nie dawali sie nabierać na piękne, ale puste słowa. To co błyszczy szybko matowieje i rdzewieje Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s 19.09.05, 19:57 Szczerze to nie wierze żadnemu Politykowi. Dla mnie ich wszystkich słowa są puste. Najwięcej młodych boi się "Polski" ( a raczej idiotycznego sposobu rządzenia i głupiego rządu )i ja tak samo.Każdy sie boi bo Ci przy korycie nie interesują sie prostymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 19.09.05, 20:14 w takim razie polecam do przemyślenia: www.polskiejutro.com/art/a.php?p=173polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroone Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:32 > Każdy sie boi bo Ci przy korycie nie > interesują sie prostymi ludźmi. Jest wyjście. Zlikwidować koryto! Ograniczenie władzy polityków i urzędników proponuje wyłącznie Platforma Janusza Korwin Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Nie ważne kto zostanie,bo zawsze będzie tak s 20.09.05, 10:14 Zlikwidować koryto chce platforma JKM która ma 1% poparcia. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu Re: NOCNA ZMIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:08 www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html Odpowiedz Link Zgłoś