natiiiii 27.10.05, 11:53 No to mamy kabaret w Sejmie. Chłopcy Kaczyńskich popierają Leppera! Nie tak dawno Kłeczek poniewierał Kośle, a wczoraj musiał popierać jego wodza. hi, hi, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:13 Kośla nie startował teraz z list Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:13 Kośla nie startował z list Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Jak PiS popiera Samoobronę 27.10.05, 18:12 może do Senatu nie startował z list samo_brony, ale podczas wyborów prezydenckich w Tarnobrzegu był kandydatem na to stanowisko właśnie z tej parti Lepper od Kośli nie różni się tak bardzo, może tylko tym, że Kośla oskarżony był o jakiś gwałt, na Lepperze akurat takie zarzuty chyba nie ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdEk45 Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.localdomain / 217.96.44.* 28.10.05, 08:21 Jeśli chodzi o gwałty popełnione przez sławnych albo conajmniej znanych ludzi to mam uczucia mieszane. Dlaczego niekiedy popełnione gwałtów wyglądają tak. Panienki idą z poznanym przygodnie znanym człowiekiem do hotelu, robią bara bara a później jeśli facet nie spełnia ich oczekiwań to zgłaszają gwałt. Ostatnio spotkało to słynnego piłkarza Cristiana Ronaldo. Facet piękny, bogaty musiał gwałcić i to 2 panienki na raz? Nie wierze! Jak było z Koślą, nie wiem. Jednak sprawa jest niejednoznaczna. Jestem szykowną kobieta, ale nigdy nie szłam do hotelu z przygodnie poznanymi facetami. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Jak PiS popiera Samoobronę 28.10.05, 11:44 Gość portalu: AdEk45 napisał(a): > Jeśli chodzi o gwałty popełnione przez sławnych albo conajmniej znanych ludzi t > o mam uczucia mieszane. Dlaczego niekiedy popełnione gwałtów wyglądają tak. Pan > ienki idą z poznanym przygodnie znanym człowiekiem do hotelu, robią bara bara a > później jeśli facet nie spełnia ich oczekiwań to zgłaszają gwałt. Ostatnio spo > tkało to słynnego piłkarza Cristiana Ronaldo. Facet piękny, bogaty musiał gwałc > ić i to 2 panienki na raz? Nie wierze! Jak było z Koślą, nie wiem. Jednak spraw > a jest niejednoznaczna. Jestem szykowną kobieta, ale nigdy nie szłam do hotelu > z przygodnie poznanymi facetami. I o to chodzi. zgadzam się z tobą jeśli chodzi o znanych ludzi, ale wydaje mi się że porównywanie jakiegoś tam Kośli do Cristiana Ronaldo to juz lekka przesada. ale co do meritum to pełna zgoda. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.localdomain / 217.96.44.* 27.10.05, 18:46 A na czym Twoim zdaniem polega kaberet w Sejmie? Czy może na tym, że w odróżnieniu od AWS-u, PiS nie daje się wykolegować przez PO, czyli byłe KLD, UD i UW. Jak pamiętasz to AWS wygrał wybory a rządziła UW. Kaczyńscy nie są tacy głupi. O co się PO obraziła? A o to, że nie dostała MSWiA, czyli typowanie wojewodów, członków rad nadzorczych i innych konfitur. Kto trąbi o kabarecie? Gazeta wybiórcza, TVN-y, Newsweek, Fakt, Rzeczypospolita, czyli media polskojęzyczne mające w d.pie Polskę i Polaków. Im chodzi tylko by z Polski wyssać co się da a z Polaków zrobić pariasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 27.10.05, 19:42 zupełna racja- POLSKOJĘZYCZNE - ale nie polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:15 Nasz Dziennik i tv Trwam to jedyne żródło prawdy!.Prawdziwy Polak nic innego nie czyta i ogląda. Ojciec Rydzyk powiedział, że Tusk to wilk a platformę trzeba zatopić - to się zatopi! Jedyna koalicja to z LpR i innymi prawdziwymi Polakami z Samobrony - to bedzie taka koalicja. A PO niech się wynosi. Hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:37 Mi się teraz zdawa że powstanie nowa partia LePpeR i będzie koalicja z Pisem. same korzyści, PiSowcy będą szeptać po cichu a LePpeR - owcy będą głośno drzeć mordy, tylko to potrafią. I jak zawsze w dupę dostaniemy my : czerwone świnie, dewoty od ojca derektora, młodzież wszy-polska, i reszta sprawiedliwych - ( wyborcy PiS-u ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.localdomain / 217.96.44.* 28.10.05, 08:26 Często słucham Radia Maryja. Nie ze wszystkimi wypowiedziami, szczególnie telefonicznymi się zgadzam. Głosowałem na LPR i Lecha Kaczyńskiego. Nazywanie mnie jednak dewotem uważam za szczególnie obraźliwe i chociaż nigdy nie rozmawiam rękami to Ciebie należałoby walnąć w twój głupi ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:25 Ja uważam, że PIS dobrze robi nie daje się platformowcom, popieram silną rękę, a PO chciała zgody, spokoju i koalicji, a teraz robi wszystko przeciw PIS- owi, nie mogą się poprostu pogodzić z porażką przegranych wyborów i teraz zarzucają PIS-owi różne nieprawdziwe rzeczy, czyli z tego wynika, że to Tusk i PO to niewiarygodni wymoczkowie, którzy tak maleją w oczach społeczeństwa :) dziwię się, że ktoś wogóle na nich głosował Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Jak PiS popiera Samoobronę 28.10.05, 11:54 gratuluje wyborów, mam tylko nadzieję że będziesz z nich równie dumny po skończeniu ich kadencji. Nazywanie cię dewotem jest rzeczywiście lekka przesadą, chyba że pasujesz wpełni do tej definicji: dewot: człowiek manifestacyjnie pobożny; bigot, nabożniś, świętoszek <łac. devotus oddany, poświęcony> nie znam cię i nie będe oceniał. Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Jak PiS popiera Samoobronę 28.10.05, 11:56 oczywiście mój post był skierowany do "JfU45" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak PiS popiera Samoobronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:22 jak możesz?? to rydzyk pozwolił ci zagladnąć do internetu?? przeciez to siedzisko diabła?? Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Jak PiS popiera Samoobronę 29.10.05, 13:22 Gość portalu: ja napisał(a): > jak możesz?? to rydzyk pozwolił ci zagladnąć do internetu?? przeciez to > siedzisko diabła?? a do kogo ty to piszesz?? z moich wypowiedzi nie wynika że jestem zwolennikiem rydzyka, ja próbuje zachować pewien obiektywizm.to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd Re: PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:00 fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=679359 Odpowiedz Link Zgłoś