Dodaj do ulubionych

Media kłamią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:16
Ja, stara dziennikarka, jestem uszczęśliwiona wyborem Lecha Kaczyńskiego.
Żywy, prawdziwy człowiek niczego nie udaje, nie pozuje ani mentalnie, ani
fizycznie dla mediów. Jestem natomiast przerażona stanem polskiego
dziennikarstwa. Żadnego profesjonalizmu i sumienia. Najpierw w kampanii
wyborczej TV lansowała tylko Tuska, teraz wyłącznie ubolewa nad tym, że Tusk
przegrał... Co to są za dziennikarze i kto ich kształcił?! Zamiast informacji
indoktrynacja, zajmowanie stanowiska jakby się było nadwładzą w Polsce.
Całkowicie przegniłe środowisko, które nie wie, kim powinien być dziennikarz!
Po raz n-ty słyszę obraźliwe słowa pod adresem Radia Maryja, a słucham
publicystyki tego radia lepszej w Polsce nie ma! Nie zgadzam się z ich
poglądami politycznymi, ale to jedyne medium w Polsce, gdzie można dowiedzieć
się czegoś o naszym kraju bez lukru... I kiedy jakaś tam pani Pieńkowska
obraża w chamskich pytaniach premiera Marcinkiewicza ("obelgi" to Radio
Maryja i Lepper), skóra na mnie cierpnie. Dziennikarz ma święte prawo i
obowiązek kontrolować władzę. Dziwnym trafem komunistów "nasi milusińscy" tak
nie kontrolowali. Urban im nie przeszkadza, ale Radio Maryja, i owszem.

Obserwuj wątek
    • Gość: JfU45 Re: Media kłamią IP: *.localdomain / 217.96.44.* 01.11.05, 10:22
      Brawa dla tej Pani. A myślałem, że wszyscy dziennikarze poza nielicznymi, których Pani wymieniła się prostytuują dla poklasku czerwono-rózowych libertynów. Widzę,że się myliłem. Dziękuję Pani.
      • Gość: cp Re: Media kłamią IP: *.localdomain / 217.96.44.* 01.11.05, 12:48
        znowu jakaś nawiedzona dewotka do rydzyka...tego w kłamstwach nikt nie przebije.

Ciemnota Podkarpacka
    • romeq Re: Media kłamią ?? 01.11.05, 12:54
      Teresa Lubińska - ministrem finansów
      Teresa Lubińska, profesor ekonomii Uniwersytetu Szczecińskiego i radna miasta
      Szczecina, została ministrem finansów. Była doradcą Leszka Balcerowicza i
      promotorem jego doktoratu honoris causa, doradzała też ministrowi finansów w
      ostatnim rządzie.

Balcerowicz musi odejść? I kto tu kłamie?
      • Gość: dziennikarka Re: Media kłamią ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:47
        a myślałam, że coś ciekawego ktoś napisze, a tu jak widzę znowu oszczerstwa :(
        • Gość: dziennikarz Re: Media kłamią ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:06
          Każdy dziennikarz choćby nie wiem jak starał się nie odsłaniać własnych
          poglądów politycznych, w którąś stronę zawsze się przechyli. Dla jednych
          bardziej czytelnie, dla innych mniej.Ale Pani przechył to już jest szczyt
          wszystkiego! Naprawdę jest Pani mocno nawiedzona, no ale jak się nie ma silnej
          osobowości, a namietnie słucha Radyjka Maryja to taki właśnie jest efekt, a
          raczej skutek.
          Droga Pani Dziennikarko, póki Kaczory i Ojciec Dyrektor tego nie zmienią, media
          w Polsce są jeszcze wolne. I dziennikarz ma prawo pytać o wszystko.
          Pozdrawiam i życzę szybkiej emerytury, z pozytkiem dla wolnych mediów.
          • Gość: fan Re: Media kłamią ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:19
            o znowu komuch się odezwał - a feee
            • Gość: dziennikarz Re: Media kłamią ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 15:55
              Pudło. Ale skoro tylko takimi kategoriami potrafisz rozumować to nie jestes za
              bardzo bystry.No ale niby dlaczego miałbyś wiedzieć co to takiego wolność słowa
              i wolne media? PiS-owscy fani nawet rozumieją władze ich partii zabronili
              wystawić dzieciom sztukę w teatrze tylko dlatego, że dopatrują sie podtekstów
              politycznych przeciwko Kaczorom! To chyba ty jesteś komuchem skoro podoba ci
              się wprowadzanie cenzury. Tak było za PRL. Żegnam na zawsze, bo z takimi
              fanatykami jak nie ma żadnej dyskusji.
              • Gość: gosc Re: Media kłamią ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 07:45
                masz racje,nie wolno wystawic okreslonej sztuki,nie wolno wystawic okreslonej
                rzezby by nie obrazic uczuc,nie wolno wejsc na sale sadowa jak pozywaja
                wassermanna i jeszcze nie wolno o tym pisać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka