Dodaj do ulubionych

obiecanki sisu

IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.11.05, 20:11
jestem klientem sis-u ,od konca wrzesnia internet chodzi jak chce -
kiepsko ,rwie sie do obiecywanych predkosci brakuje sporo ,ale to co dzisiaj
dzialo sie to juz szczyt -miedzy godzinami 17 a 20 pietnastokrotnie mierzylem
predkosci polaczenia roznymi narzedziami oto wyniki 14kb,15kb,11.8!!!!kb,etc
nawyzsze wyniki to 36 kb i 43,3 kb , DNIA 2 PAZDZIERNIKA PREZES NA TYM FORUM
OBIECYWAL CUDA -NOWE USLUGI ,KONIEC PROBLEMOW -JEST 15 LISTOPADA I JEST JAZDA
JAKIEJ JESZCZE NIE BYLO ,STAWIAM PYTANKO GDZIE JEST 128 kb? ZA CO JA PLACE?
LICZE NA KONKRETY I NAMAWIAM NA ZMIANE DOSTAWCY - DZISIEJSZY DZIEN PRZEWAZYL
SZALE - PO PROSTU PANOWIE Z SIS KLAMIA!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:16
      nienarzekajta we flasznecie to wogule niema neta iedzy 16 a 17
      • Gość: kotos Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:26
        chyba u ciebie, bo u mnie chodzi zawsze
        • Gość: hehe Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:06
          No 1 na 100 osób działa wiedz masz szczescie :)
          • Gość: fleshnetowiec Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:32
            u mnie też jest zawsze o każde porze z fleshnetu
    • Gość: były sisowiec :) Re: obiecanki sisu IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:04
      Nie chcę się wtrącać ale czy to ważne jak jest we flashnecie skoro temat jest o
      tym jak jest w badziewiastym sisie ? Zdenerwowany a mógłbyś napisać co cię
      skłoniło do założenia netu z badziewiastego sisu ? Też kiedyś wybrałem ten shit
      ale wtedy dopiero zaczynali a teraz wiadomo że to dno , nie obiło Ci się nic o
      uszy ? btw. prezusunio mógłby się w końcu wypowiedzieć co z tymi super nowymi
      usługami które miały byś dostępne od listopada , jeśli są naprawdę atrakcyjne
      to może jednak wrócę do sisu ;) Czy może miało to tylko zamydlić oczy
      niezadowolonym klientom ?
      • Gość: neostrada Re: obiecanki sisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:44
        polecam!
      • Gość: zdenerwowany Re: obiecanki sisu IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 17.11.05, 08:10
        odp do byłego sisowca - brak ochoty na współpracę z tpsą ,obietnice światowej
        jakosci usług , no i brak ograniczeń na p2p, teraz widze że to wszystko
        bajeczki dla naiwnych , brak odpowiedzi na moje pytania potwierdza tylko
        domysly o "podwórkowosci" sisu , PANOWIE CZAS SIE OBUDZIĆ NIE JESTESCIE
        PENTAGONEM ŻEBY MILCZEC NA STAWIANE WAM ZARZUTY O KŁAMSTWACH ,MILCZENIE JEST DE
        FACTO ZGODĄ - JESTESCIE FIRMĄ NIEUCZCIWĄ
    • Gość: SB-EK Re: obiecanki sisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:23
      Hihihi prezes sie juz wypwiedział teraz po ip was wyśledzi i indywidualnie
      wpie..spuści.
      • Gość: hehe Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:52
        Niesądze żeby ci z sisu byli na tyle sprytni zeby kogokolwiek mogli wytropić w
        ich sieci , za duży tam burdel....
        • Gość: marko Re: obiecanki sisu IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:57
          masakra dalej ludzie nabierają sie na sisa gdzie macie głowy?(najgorsze co
          miałem z radiówek a miałem wszystkie kablówka to jest to no flash jeszcze w
          miare ale p2p)
          • Gość: gość Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:26
            oczywiście najlepsze są inicjatywy sieci blokowych. Gdy coś nawala wystarczy w kapciach zastukać do "Prezesa" i problem można rozwiązać na trawniku przed blokiem :). To jest normalne gdy powieża się sprawę firmie, do tego nierzetelnej. Jeżeli ma być spadek przepustowości lub jej brak, to informacja o tym powinna pójść na listę mailingową użytkowników przynajmniej dzień wcześniej.
    • Gość: dae Re: obiecanki sisu IP: 80.48.35.* 10.12.05, 03:46
      128 kb = 16 kB więc nie widzę powodu do paniki, 1 bajt(B) to 8 bitów(b) prędkość
      podaną w kb (tak jak podają dostawcy usług internetowych) dzielisz przez 8 i
      wychodzi ci prędkość nominalna połaczenia- 128=16, 256=32, 512=64 itp, itd...
      • nom73 Re: obiecanki sisu 10.12.05, 22:54
        Gość portalu: dae napisał(a):

> 128 kb = 16 kB więc nie widzę powodu do paniki, 1 bajt(B) to 8 bitów(b) prędkoś
        > ć
        > podaną w kb (tak jak podają dostawcy usług internetowych) dzielisz przez 8 i

A dlaczego przez 8?
        A gdzie bit startu, stopu o parzystości nie wspominając. ;-)
    • Gość: El Compadre Re: obiecanki sisu IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:07
      Dae i nom73 o czym wy wogóle pie..cie ? Autor tematu zapewne pisząc "oto
      wyniki 14kb,15kb,11.8!!!!kb,etc
      nawyzsze wyniki to 36 kb i 43,3 kb " miał na myśli kilobity. Jesteście bardzo
      inteligentni więc sami sobie wyliczcie jak żałosny transfer osiągał...
      SiS - tego powinni zabronić !
    • Gość: bu Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:53
      Sis - Słaby internetowy sygnał
    • Gość: neo Re: obiecanki sisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:55
      to nie jest SIS to jest HIS poprostu
      • Gość: aaa Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:15
        tylko jakiś dziwwnym trafem wiekszośc odpisuje z dsl lub neostrady i mają wiele
        do powedzenia na temat łączy radiowych. A są klijentami Tpsa.
        • Gość: sis to shit Re: obiecanki sisu IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:43
          Taaa, bardzzzzoooo zastanawiające , ja np. też napisze z innego łącza niż sis.
          I powiem ci czemu. Bo zmieniłem to gó.. na coś lepszego. Domyślasz się
          dlaczego panie spostrzegawczy ?

Btw. temacik jest o obiecankach sisu , z tego co wiem prezesunio obiecał do
          końca listopada jakieś nowe bajery(poprawnie działający internet ??!?!)a mamy
          już koniec stycznia i dalej nic nie słychać o nich a i sam prezesunieo się nie
          wypowiedział. Co pan o tym sądzi panie spostrzegawczy ? Pozadrowienie dla pana
          Sierpniaka który co prawda przestał się wypowiadać na forum , ale napewno to
          czyta...
        • Gość: do aaa Re: obiecanki sisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:37
          Koleś a niby skąd sis czy flasznet dają wam internet? też od tp sa dzierżawią
          dsl i neo i je dzielą pacanie przecież z ziemi se niewykopali tego internetu
    • Gość: Eternetowiec olewanie klientów IP: 217.96.82.* 26.01.06, 15:26
      Oj chłopie nie tylko ty masz ten problem ja mam Eter.net i nie powiem - firma na
      początku była w porządku ale od połowy grudnia drastycznie się to zmieniło.
      Obiecywano mi przyjazd serwisu który nie przyjechał (były jakieś prace wewnątrz
      sieci i po tym miało chodzić lepiej) i chodziło lepiej przez około 4 dni. Po
      czasie gdy znowu próbowałem zgłosić awarię byłem kompletnie olewany i tak jest
      od początku stycznia aż do dzisiaj. Rozważam przeniesienie do innej sieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka