iwonka0001 28.02.06, 18:06 prosze o polecenie mi dobrego dermatologa i miejsca gdzie przyjmuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piteress Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:51 Witam, wg mnie doktor Małgorzata Wrona, przyjmuje w przychodni przy szpitalu w Sandomierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka0001 Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:43 chodzi mi bardziej o kogoś z TBg :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.uszatek Re: dermatolog 01.03.06, 07:25 Pani Świergul. Przychodnia na Targowej w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: dermatolog IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 07:48 Niestety w Tbgu nie ma dobrego dermatologa. Napewno nie polecam dr Świergul...przepisuje tylko drogie leki, kt. tak naprawdę nie dają zadnego efektu. Wiele osób chwali dr Piąkowską(starsza pani), ona przyjmuje w przychodni w Machowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyguś Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:07 dr Kowski, ul Jana Pawła II 13, Stalowa Wola, tel. 642 72 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka12 Re: dermatolog IP: 195.205.97.* 06.11.06, 23:55 a mógłbys mi podac kontakt do dr piąkowskiej w machowie.Byłabym Ci wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: dermatolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 09:04 Proponuję zadzwonić po prostu do przychodni w Machowie i tam już sama dowiedz się tego wszystkiego co Cię interesuję...Mało odkrywcze ale najprostsze jest to rozwiązanie. Nr tel. do tej przychodni nie posiadam ale nie jest to problem pewnie, by go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kis dr Piątkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:10 Dr Piątkowska przyjmuje na osiedlu Piastów - ul. Dębowa (koniec ulicy po lewej stronie czerwony dom). Polecam Moim dzieciakom pomgła Wcześniej byliśmy u Świergulowej, ale przepisywała leki, które nic nie dały, a Piątkowska przepisała maście robione w aptece i szybko pomogło. Polecam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on.tuitam Re: dermatolog IP: *.gemini.net.pl 07.11.06, 09:28 lecze sie dermatologicznie kilka lat, niestety dopiero w innym miescie niz tbg znalazlem odpowiedniego specjaliste, ale to daleko. Polecam wiec kogos z okolic, nie Tarnobrzega.. Odpowiedz Link Zgłoś