Dodaj do ulubionych

PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT........

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 19:28
W SPRAWIE ZARZUTOW WOBEC PANA DZIUBINSKIEGO SA BEZPODSTAWNE,NIE PRZYCZYNIL
SIE DO ZADLUZENIA KLUBU SIARKA,JAK TWIERDZI TEN PANICZ UKRYTY ZA OKULARAMI
NIEDBALOWSKI,I MAM NADZIEJE ZE WYCIAGNIE PAN KONSEKWENCJE PANIE PREZYDENCIE
WOBEC PANA NIEDBALOWSKIEGO ZA SZKALOWANIE DOBREGO IMIENIA PANA I PANA
WSPOLPRACOWNIKOW,PAN JOZEF MICHALIK JEST BARDZO KOMPETENTNA OSOBA KTORA PELNI
FUNKCJE RZECZNIKA PREZYDENTA I CHWALA MU ZA TO CO ROBI I PANU
DZIUBINSKIEMU,CI LUDZIE PREZENTUJA WLASCIWIE ZAJMOWANE PRZEZ SIEBIE
STANOWISKA,A TACY LUDZIE KTORZY NIE POSIADAJA HONORU SA WYBIERANI NA RADNYCH
WSTYDZMY SIE CI KTORZY NIE POSZLI DO WYBOROW,I PAN NIEDBALOWSKI TEZ POWINIEN
SIE WSTYDZIC,BO SWIETY NIE JEST I SAM O TYM WIE TYLKO NIE POTRAFI SIE
PRZYZNAC JAK MALE DZIECKO,KTOREMU CZASAMI TRZEBA DAC KLAPSA ZEBY ZROZUMIALO I
TEN DZIEN JEST JUZ BLISKO Z WYRAZAMI SZACUNKU PANIE PREZYDENCIE DZIUBINSKI
JURAND ZE SPYCHOWA! BOG ,HONOR I OJCZYZNA PROSZE O TYM PAMIETAC PANIE
PREZYDENCIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 10:51
      Więc kto przyczynił się do zadłużenia Klubu - Św. Mikołaj??? Ci, którzy
      popełniają błędy muszą ponosi ich konsekwencje. Pan Dziubiński nic nie zrobił
      dla SIARKI (nie licząć długów oczywiście). Zastanawia mnie również ta nagonka
      na Niedbałowskiego - chyba ludzie Dziubińskiego opanowali internet. Śmieszy
      mnie ta sytuacja, ale to świadczy tylko o waszej kulurze Panowie Dziubińskiego.
      Czy myślicie że ludzie są aż tak głupi???

• Gość: kibic Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 15:26
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Więc kto przyczynił się do zadłużenia Klubu - Św. Mikołaj??? Ci, którzy
        > popełniają błędy muszą ponosi ich konsekwencje. Pan Dziubiński nic nie zrobił
        > dla SIARKI (nie licząć długów oczywiście). Zastanawia mnie również ta nagonka
        > na Niedbałowskiego - chyba ludzie Dziubińskiego opanowali internet. Śmieszy
        > mnie ta sytuacja, ale to świadczy tylko o waszej kulurze Panowie
        Dziubińskiego.
        >
        > Czy myślicie że ludzie są aż tak głupi???

Akurat w tej chwili to mnie całkiem rozbawiłeś.Zaczynając : prezydent za nic mi
        nie płaci,a znam go co najwyżej z widzenia podczas meczów koszykówki i piłki
        nożnej.Uważam , że porównywanie tutaj prezesury pana Dziubińskiego i pana
        Niedbałowskiego jest jednym wielkim niewypałem.Oto kilka przykładów : za
        Dziubińskiego piłkarska drużyna grała niewątpliwie lepiej/warto wspomnieć o 2
        lidze/ i chociażby kilku fenomenalnych meczach choćby np.z Proszowianką 7:1,po
        drugie : w klubie istniało więcej sekcji ,pan Niedbałowski wypieprzył
        tenisistki,zlikwidował sekcje koszykówki i siatkówki,a pozostawił dołującą
        drużynę kopaczy.Po trzecie :poprzednik Niedbałowskiego nie karmił nas
        historiami o wielkiej kasie,super-wielkich sukcesach i stadionie jakby prosto
        przeniesionym z Barcelony,po czwarte:hala należy teraz do miasta co jest z
        pewnością ułatwieniem dla naszego biznesmana.
        I kolejny aspekt: zwróc uwagę także gdzie Dziubiński dokłada teraz swe ręce w
        tarnobrzeskim sporcie,później spójrz na tabelę a odpowiedź sama spadnie jak
        grom z jasnego nieba.
        I na koniec : dla mnie sam Niedbałowski na stanowisku prezesa wieloletniego
        klubu z tradycjami medialnie jest ok ,jednak w praktyce zasługuje na miano
        pomyłki tego roku...
        PS.Z tego co pamiętam do zadłużenia nie przyczynił się św.Mikołaj, a jeśli
        piszesz że był to prezydent Dziubiński to mam pewność,że dyskutuję z
        dziesięcioletnim chłopcem którego tatuś o 3 lat zabiera na mecze...
      • Gość: mktwkr Re: wypraszam sobie "kibicu"! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.04, 19:35
        Nagonka powiadasz?
        zadna nagonka, ludzie prawe pisza !
        ludzie, ktorzy znaja R.N.

cyt: "Czy myślicie że ludzie są aż tak głupi???"
        a sam sobie zadales to pytanie?
        jesli nie, to zrob to - Twoja odpowiedz bedzie odpowiedzia czesci z nas...

Dziubinski tyle zrobil dla miasta ile Niedbalowski dla pracownikow...

• irek_gladysz Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... 13.12.02, 11:55
      Gość portalu: JURAND ZE SPYCHOWA napisał(a):

> W SPRAWIE ZARZUTOW WOBEC PANA DZIUBINSKIEGO SA BEZPODSTAWNE,NIE PRZYCZYNIL
      > SIE DO ZADLUZENIA KLUBU SIARKA,JAK TWIERDZI TEN PANICZ UKRYTY ZA OKULARAMI
      > NIEDBALOWSKI,I MAM NADZIEJE ZE WYCIAGNIE PAN KONSEKWENCJE PANIE PREZYDENCIE
      > WOBEC PANA NIEDBALOWSKIEGO ZA SZKALOWANIE DOBREGO IMIENIA PANA I PANA
      > WSPOLPRACOWNIKOW,PAN JOZEF MICHALIK JEST BARDZO KOMPETENTNA OSOBA KTORA PELNI
      > FUNKCJE RZECZNIKA PREZYDENTA I CHWALA MU ZA TO CO ROBI I PANU
      > DZIUBINSKIEMU,CI LUDZIE PREZENTUJA WLASCIWIE ZAJMOWANE PRZEZ SIEBIE
      > STANOWISKA,A TACY LUDZIE KTORZY NIE POSIADAJA HONORU SA WYBIERANI NA RADNYCH
      > WSTYDZMY SIE CI KTORZY NIE POSZLI DO WYBOROW,I PAN NIEDBALOWSKI TEZ POWINIEN
      > SIE WSTYDZIC,BO SWIETY NIE JEST I SAM O TYM WIE TYLKO NIE POTRAFI SIE

> PRZYZNAC JAK MALE DZIECKO,KTOREMU CZASAMI TRZEBA DAC KLAPSA ZEBY ZROZUMIALO I
      > TEN DZIEN JEST JUZ BLISKO Z WYRAZAMI SZACUNKU PANIE PREZYDENCIE DZIUBINSKI
      > JURAND ZE SPYCHOWA! BOG ,HONOR I OJCZYZNA PROSZE O TYM PAMIETAC PANIE
      > PREZYDENCIE!

Chciałbym się zapytać ile Dziubiński płaci Ci za takie teksty. Zakładam że nie
      jesteś Michalikiem choć sądząc po stylu to raczej tak. Jestem w trudnej
      sytuacji i też chciałbym sobie dorobić. Na murach też mogę pisać. Myślę, że się
      nadam.

PS Niech żyją internauci z UM!
      • Gość: MEMOREZ Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 22:59
        irek_gladysz napisał:

Jestem w trudnej
        > sytuacji i też chciałbym sobie dorobić. Na murach też mogę pisać. Myślę, że
        się
        >
        > nadam.

Nie wiem czy do tego nie potzreba legalnej matury ...
        • Gość: boromir Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 08:02
          Gość portalu: MEMOREZ napisał(a):

> irek_gladysz napisał:
          >
          > Jestem w trudnej
          > > sytuacji i też chciałbym sobie dorobić. Na murach też mogę pisać. Myślę, ż
          > e
          > się
          > >
          > > nadam.
          >
          > Nie wiem czy do tego nie potzreba legalnej matury ...

To ty już odpadłeś Memorez /takie błędy pewnie nie skończyłeś podstawówki-
          biedactwo/ ale pociesz się jak będziesz wytrwale lizał d... to wsadzą cię do
          PGK lub OSiR
    • Gość: peep Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 10:21
      O takim klapsie myślałeś Jurandzie?
    • Gość: szok Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.bphpbk.pl 16.03.04, 16:32
      .... ja nie mogę ... ale dupoliz ... jedziesz bez wazeliny. ... qrdex, do
      samoobriny sie zapisz bo intelektem pasujesz.
    • madaszka1 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... 19.03.04, 09:16
      Pan prezydent znów przed sądem...

Winny czy niewinny?
      Prezydent znowu przed sądem

Tarnobrzeg. Sąd Okręgowy rozpatrzy apelację Prokuratury Rejonowej, która nie
      zgodziła się z tym, że prezydent Jan Dziubiński został uniewinniony przez sąd
      pierwszej instancji.

Wbrew pozorom, różnica pomiędzy warunkowym umorzeniem postępowania a
      uniewinnieniem jest znacząca. Umarzając postępowanie, sąd uznaje oskarżonego
      winnym zarzucanych mu czynów, tyle że odstępuje od wymierzenia kary.
      Prokuratura Rejonowa oskarżyła Dziubińskiego o to, że jako prezes Klubu
      Sportowego "Siarka" naruszył prawa pracownicze osób zatrudnionych w klubie, nie
      płacąc składek na ich ubezpieczenie emerytalne. Groziła mu kara do 5 lat
      więzienia. W przypadku prawomocnego wyroku skazującego (zgodnie z ordynacją
      wyborczą), byłoby to równoznaczne z utratą stanowiska prezydenta.
      Na ostatniej rozprawie prokurator Marta Mruk - Walczyk wnioskowała o warunkowe
      umorzenie postępowania. Gdyby Sąd Rejonowy w Tarnobrzegu przystał na to,
      Dziubiński nie straciłby prezydenckiego fotela. Sąd jednak uniewinnił
      prezydenta. M. Mruk - Walczyk nie zgodziła się z wyrokiem i wniosła apelację do
      Sądu Okręgowego w Tarnobrzegu.

Wojciech Malicki
      17. Marca 2004 22:15

www.gcnowiny.pl/
      • Gość: gg55 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internet250.sistbg.net 26.03.04, 22:46
        To jest skandal - gdybym ja nie zapłacił ZUS za moich pracowników mógłbym
        siedzieć.Jemu to nie grozi,jest ponadbo ma kolesiów,którzy wydeptują scieżki w
        jego sprawie.To jest DUPEK.
    • Gość: AntyPlatfus Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 12:51
      Aferzyści z PO wychodzący z aresztu za kaucją - odczepcie się od Prezydenta.
      Chodzi o to, że Dziubiński sprowadził Państwową Wyższą Szkołę Zawodową a
      Platfusy wolą aby młodzież płaciła za naukę w prywatnej szkole towarzyszy
      liberałów. I tylko o to im chodzi - jak zwykle o kasę. Bardzo dobrze, że nie
      zebrali podpisów.
      • Gość: gg55 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internet250.sistbg.net 28.03.04, 22:35
        Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - ludzie nie dajcie się zwariować.Kogo Wy
        kształcicie.Nauczcie luidzi w szkole zawodowej,więcej będzie pożytku.
        W tej chwili proszę mi znależć fachowca w branży metalowej.Poszukuję
        wielozawodowca który potrafi coć zrobić - nic z tego.Pytanie numer jeden - ile
        będę zarabiał nie bacząc że nie pokazał nawet swoich kwalifikacji - bo za 800-
        900 to szkoda butów.Moi zarabiają 1200 do 2800 lub czasem więcej - dostają duże
        legalne premie i nigdy ich się nie pozbędę,są fachowcami.Ludzie z dawnej SIARKI
        mogą tylko pomarzyć o takich kwalifikacjach.BRAK PRAKTYKI LUDZI SIARKOWYCH
        WYNIKAŁ Z POLITYKI.KAŻDY MÓGŁ WYKONAĆ TYLKO TO NA CO MIAŁ ANGAŻ.Jeżeli taki
        gostek był np. smarownikiem - to mógł chodzić tylko z wiadrem oleju i go
        uzupełnić ale korek wlemu musiał mu odkręcić slusarz bo on nie miał klucza.
        Ciekawe co myślą inni na ten temat.Byłbym wdzięczny chociaż za jeden komentarz
        obojętnie w którą stronę.
        • Gość: bebe Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: 80.249.1.* 08.04.04, 20:45
          Święte słowa gg .Chodziłem do górnika - wspaniałe praktyki w Machowie gdzie
          razem z chłopo-robotnikami miło mijał dzionek na rozmowach - oglądałeś film
          momenty były? lub trzeba opryskać jabłonki?
          • Gość: gg55 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internet250.sistbg.net 10.04.04, 00:20
            Bardzo dziękuję za zajęcie stanowiska w sprawie fachowców w dziedzinie
            ślusarki,spawalnictwa i remontów sprzętu.TLEN i BEBE - dziękuję - znacie
            temat.Prawdę mówiąc nie chodziło mi o metalurgów - to jest inna profesja(znam
            osoby które są wspaniałymi fachowcami lecz ze względu na inny profil nie są mi
            potrzebni.
            Z tego wszystkiego wychodzi - Dziubiński musi odejść.

• Gość: tlen Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 21:01
          ''W tej chwili proszę mi znależć fachowca w branży metalowej''
          Nie zapominaj w okolicach Tarnobrzega jest kilka zakładów metalurgicznych gdzie
          do produkcji wykorzystuje się ciekły stop. I zdziwiłbyś się, bo na Twoje
          pytanie mogłoby odpowiedzieć kilka osób z dużym doświadczeniem i wiedzą.
          A co do pracowników byłego Siarkopolu to masz rację. Ci, którzy chcieli,
          przekwalifikowali się i znaleźli zatrudnienie. Chodzi o to żeby chcieć.

pozdrawiam
      • Gość: POPIS Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:48
        Słyszeliście, że Dziubek nasłał Bajorskiemu nadzór budowlany do wspomnianej
        szkoły? Ktoś wie coś więcej na ten temat?
        • Gość: ja Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:00
          achciało się referendum?
          • Gość: Popis Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:37
            Chciało się, ale Kaczor Donald zablokował.
    • Gość: Co o tym sądzicie? Proces od początku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:06
      Powtórka z procesu

Przed Sądem Rejonowym w Tarnobrzegu ponownie rozpoczął się proces Jana
      Dziubińskiego, prezydenta miasta, oskarżonego o to, że gdy pełnił funkcję
      prezesa klubu sportowego "Siarka", uporczywie uchylał się od płacenia składek
      ZUS za zatrudnionych w klubie pracowników. Pierwszy proces w tej sprawie
      zakończył się uniewinnieniem prezydenta.

Proces rozpoczyna się ponownie, bowiem Prokuratura Rejonowa w Tarnobrzegu
      odwołała się od wyroku sądu uniewinniającego byłego prezesa, a obecnie
      prezydenta miasta, a także dyrektora klubu. Rozpatrujący odwołanie Sąd Okręgowy
      przychylił się do zastrzeżeń prokuratury i przekazał sprawę do ponownego
      rozpatrzenia.

Za uporczywe uchylanie się od płacenia składek ZUS grozi do 5 lat pozbawienia
      wolności. Równie dotkliwe mogą być dla prezydenta Tarnobrzega skutki
      polityczne. Gdyby w powtarzanym od nowa procesie zapadł wobec niego wyrok
      skazujący, oznaczałoby to konieczność ustąpienia z fotela prezydenta miasta.

wel

Super Nowości z dnia: 22_09_2004
    • Gość: Kolonizator Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:32
      W sprawie zarzutów wobec Pana Dziubinskiego są bezpodstawne. Miasto się rozwija
      wprawdzie są długi ( przed kadencją Pana ich nie było) ale jest fontanna, kilka
      supermarketów , woda mineralna w kranach, klub sportowy,porządek w UM, ZOZie
      i oświacie. Jak Pan wspomniał już 2 lata temu bezrobocie maleje.Tak trzymać
      Panie Prezydencie nasi ludzie trzymają rękę na pulsie w Rzeszowie, a w
      Warszawie jest taki bałagan , że spokojnie możemy ten tbg jeszcze ze dwie
      kadencje naprawiać ,chyba że wczyscy wyemigrują. Nie ma co się martwić ktoś
      tam zostanie. Zawsze będzie można pyskaczowi lub krewnemu załatwić pracę
      • Gość: SATYR Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 14:50
        oSTATNIO SOBIE FUNDNĄŁ BRYKĘ ZA 100 TYSIĘCY ZŁOTYCH A CO PO TYLU LATACH TEŻ SIE
        CHŁOPU NALEŻY. URZĄD CHYBA Z POWODU TEGO ZAKUPU NIE PADNIE...SĄ DŁUGI NIECH
        JEGO NASTĘPCY JE SPŁACĄ
        • Gość: SATYR2 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:34
          byle ciul może jeździć kilkakrotnie droższym najnowszyym cryslerem to czemu
          prezydent ma jeździć jakimś koreańskim gratem (dełu), z tego co wiem "fundnięta
          bryka" została wzięta w lizing.
        • madaszka1 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... 01.10.04, 09:58
          Urząd Miasta w Tarnobrzegu po raz pierwszy od wielu lat kupił nowe auto. To
          ford mondeo, srebrny metalik z klimatyzacją, za prawie 119 tysięcy złotych.

- To nie jest tak, że prezydent kupił ten wóz dla siebie. Będzie on służył
          potem jego następcom - broni decyzji o zakupie Józef Michalik, rzecznik prasowy
          ratusza. Dodaje, że urząd będzie go spłacał przez trzy lata, bo auto zostało
          wzięte w leasing. Tłumaczy, że do tej pory urząd miał trzy samochody. Wszystkie
          leciwe i wysłużone. Wśród nich chrystler voyager. - Jakiś czas temu jechała nim
          delegacja do Warszawy. Dwadzieścia kilometrów przed miastem auto się zepsuło.
          Delegacja musiała dojechać do stolicy taksówką - tłumaczy rzecznik Michalik.

Tarnobrzeg nie jest zbyt zamożnym miastem. Jego roczny budżet to niecałe 100
          milionów, a zadłużenie wynosi 20 milionów złotych.

miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,2316535.html?nltxx=1077949&nltdt=2004-10-01-02-05
    • madaszka1 Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... 30.09.04, 18:52
      Kto zapłaci za błędy władzy?
      * Najpierw zbudowali szkołę, potem kupili grunt * Były właściciel parceli
      domaga się odszkodowania

TARNOBRZEG. Zespół Szkół Zawodowych po roku od zbudowania stanął w końcu na
      działce należącej do Urzędu Miasta. Za wykup działki od krakowskiego developera
      i koszty notarialne trzeba było zapłacić 400 tys. złotych.

Właściciel gruntu domagał się od władz miasta jeszcze 430 tys. zł odszkodowania
      za korzystanie z jego terenów, jednak miejscy włodarze mają nadzieję, że te
      pieniądze uda się uratować i sprawa odszkodowania pójdzie w zapomnienie.
      Największa w mieście szkoła ponadgimnazjalna została wybudowana na gruncie,
      który należał do prywatnej osoby. Właściciel gruntu Sławomir Ptaszkiewicz
      upomniał się o niego dopiero wtedy, gdy budynek już stał i rozpoczął się
      właśnie pierwszy rok szkolny w nowych murach.
      Najpierw zaproponował, by w ramach rekompensaty jego tereny przy ul. Kopernika
      zostały zamienione na działki w centrum miasta. To jednak wywołało oburzenie i
      zdecydowany protest radnych. Nie wyrazili oni zgody na taką wymianę.
      Władze miasta postanowiły więc wykupić teren, na który stoi szkoła. Choć
      wymagania finansowe właściciela gruntu wydawały się niebotyczne (razem z
      odszkodowaniem żądał 830 tys. zł), w końcu grunt trafił z powrotem do miasta za
      połowę tej kwoty. Czy jednak developer z Krakowa nie upomni się o dalszą część
      pieniędzy, tego niestety nie wiadomo.
      Nie wiadomo też kto popełnił błąd i wydał zezwolenie na budowę szkoły, której
      spora część miała powstać na prywatnym gruncie. Nad tym od kilku miesięcy
      pracuje Komisja Rewizyjna Rady Miasta. Wyniki dochodzenia poznamy na
      jutrzejszej sesji Rady Miasta.
      Jak udało nam się dowiedzieć nieoficjalnie, Komisja nie wskazuje jednak winnych
      całego zamieszania, a tylko potępia taki stan rzeczy.
      W Tarnobrzegu mówi się ostatnio, że miastu grożą także inne wydatki związane z
      odszkodowaniami. Z nieoficjalnych źródeł otrzymaliśmy informację, że o
      odszkodowanie od Urzędu Miejskiego w Tarnobrzegu chce się upomnieć firma L'
      Eclerc, która kilka lat temu miała postawić w Tarnobrzegu sklep. Zezwolenie
      wydane na budowę hipermarketu zostało jednak cofnięte.
      Rzecznik prasowy prezydenta Józef Michalik zaprzecza jednak tym pogłoskom. -
      Nie mamy żadnego formalnego wniosku od L'Eclerca i wcale się go nie
      spodziewamy - twierdzi Michalik. - To, że wydane wcześniej zezwolenie zostało
      cofnięte, to nie wina miasta, ale pewnych spraw proceduralnych, które zaniedbał
      sam L'Eclerc.
      Na razie L'Eclerc procesuje się z Samorządowym Kolegium Odwoławczym, którego
      ostatnie posiedzenie, na początku września, niczego nie rozstrzygnęło.

KATARZYNA SOBIENIEWSKA - PYŁKA
      29. Września 2004 19:32

www.gcnowiny.pl/

• Gość: budowlaniec Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:08
        jak to kto zapłaci???? przecierz wiadomo kto jest od spraw budownictwa wice
        prezydentem. Powinien już dawno wylecieć i zapłacic ze swojej
        kieszeni.Oczywiście wg, prezydentów nic się nie stało!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Inż.Karwowski Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 15:49
          Tak naprawdę nie wiem co jest gorsze dla mieszkańców wiceprezydent (ten
          abstynent) budujące za nasze podatki na gruntach dewoloperów, czy obywatel W.
          udzielający ślubów...Bo trudno uwierzyć, aby tak zasłużona postać mogła resztę
          świetego życia spędzić w pierdlu, a byłoby za co - gospodarka lokalami,
          E'leclerc, Kaufland, Kozerówka na Kopernika, o innych szkoda wspominać.
          • Gość: ciekawy Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:14
            Kto to jest obywatel W?
            • Gość: Inż.Karwowski Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 14:38
              Obywatel W. to po prostu człowiek,który był kiedyś wiceprezydentem Wójtowiczem
              • Gość: Skandall Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:20
                To jest skandal a my za to wszystjko płacimy my podatnicy! Pan Dziurawski i
                Wojewodowicz i cała szajka rzecznik Machalik muszą odejść! Wszelkie nazwiska są
                przypadkowe, aby mnie ta mafia niedorwała !:D
                • Gość: Inż.Karwowski Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 16:33
                  Jeszcze jest parę rzeczy które można w Tarnobrzegu spierzyć dajmy im szansę.
    • Gość: Urzędnik Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:44
      Słyszeliście, że na wniosek sołtysa Kwiatkowskiego miłościwie panujący nam Jan
      Dziubiński kazał gościowi rozebrać domek na działacew Sobowie. Ponoć psuło
      estetykę tego pięknego miejskiego ośiedla. Wyasfaltowane drogi, którymi
      spacerują sobie nieliczne od czasu upadku mleczarni w Wielowsi (oj przepraszam
      Janie za przykrość) krowy, a to jakaś murowana komórka. No to chłopcy mają
      władze. Ciekawe kiedy zapukają do twych dźwi i kazą opuścić mieszkanie. Czy
      ktoś z dziennikarzy odwiedzających te forum zainteresuje się sprawą w urzędzie
      aż huczu jak w ulu.
      • Gość: ciekawski Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:36
        Jaśnie nam panujący Prezydent Miasta Tarnobrzeg Jan D. podpisał decyzję o
        rozbiórce domu w Sobowie. Tak oto mamy następną sprawę w sądzie przeciwko
        naszemu włodarzowi. Niestety w niezawisłość sądu nie ma co w tym wypadku liczyć.
        PS Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to proszę odpowiedzieć na pytanie jaki wyrok
        zapadłby w sprawie przeciwko przedsiębiorcy za zaległości 700 000 zł. w
        stosunku do ZUS lub Urzędu Skarbowego?
        • Gość: Duduś Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:55
          Obstawiam, że skazujący. Tedy Mlecarz ma jednak szczęście dwa razy przed sądem
          i winny, ale "warunkowo" czysty. Jego chlebodawca Żwiruk nie miał tyle
          szczęścia i dzisiaj zamiast rządzić miastem rządzi atlasem na siłowni i skokami
          na basenie.
    • Gość: . Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:11
      Rozebrać prywatny dom, to poszanowanie własności "prawicowego" prezydenta.
      • Gość: olaf Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:39
        .. płaca prezydenta !To skandal, że urzędnik, który ma obowiązek dbać o
        publiczne mienie, myśli tylko o tym, jak się obłowić kosztem podatników.
        • Gość: Holmes Re: PAN PREZYDENT DZIUBINSKI NASZ PREZYDENT...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:08
          A Józio Michalik milczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka