Gość: ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:30 Czy ktoś zna kogoś dobrego od remontów, jakieś namiary telefon. Please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Remont ! IP: 80.50.161.* 29.03.06, 12:34 Najpierw zanim zacznie się robić remont należy pomyśleć ile ma się latek na karku. Dążąc do sedna, powstaje pytanie. Czy to się jeszcze Ci opłaci? A jeśli już remont to najlepiej samemu. Zapewniam. To się opłaca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Remont ! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:08 Bzdury Waść pleciesz, to po pierwsze. A po drugie to nie polecam żadnej ekipy, bo to banda brakorobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Krzyśka Re: Remont ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:09 Polecam Krzyśka "Budowlańca".Niesamowicie solidny i umie wszystko a przy tym jest tani i istnieje możliwość negocjacji.Pytajcie o niego w Foto Arcie bo tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tai_chi Re: Remont ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:10 A ja polecam mojego znajomego:) Ma duże doświadczenie w remontach i jest rozchwytywany:) chociażby pracował w Kościele na Serbinowie, i Zamek w Baranowie Sandomierskim. Solidny baaardzo dokładny człowiek. Pozdrawiam. Jeśli jesteś nainteresowana, pisz na e-mail. tai_chi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Remont ! 05.04.06, 20:31 myśle że Norbert, między rozbijaniem układów, by to zrobił szybo i taniutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Remont ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:31 szkoda że nikt nie zna dobrych fachowców, którzy mogliby zarobić, a tak narzeka się na bezrobocie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tai_chi Re: Remont ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:49 a ja polecam moje znajomego, również szybciutko zrobi:) i tanio:) Ma doświadczenie, bo w tym się obraca;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jurekni Re: Remont ! 22.01.19, 11:41 Zamieść swoje zlecenia na www.e-zlecenia.com.pl a na pewno zgłosi się kilku wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś