Dodaj do ulubionych

Dziubinski załatwił Lenarta.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:57
Majstersztyk godny Mleczarza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olo Posrany jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 05:34
      nie pisz w ogóle jak takie bzdury wypisujesz
      • Gość: ostatni Mohikanin Re: Posrany jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:58
        . Myślisz że Mleczarz o niczym nie wiedział? Dziubinski to szmata bez twarzy i
        honoru . Prawdziwe nieszczęscie tego miasta.
        • Gość: ala Re: Posrany jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:03
          Ekipa Mastalerza probuje robic wszystko co moze zeby wina obarczyc kogo innego.
          Za pozno zrozumieli ze ukrecili sobie sznur na szyje
        • Gość: Olo Re: Posrany jestes IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.06, 08:38
          Uważaj chłopie, za takie słowa możesz mieć spore nieprzyjemności. Forum, to nie
          miejsce, gdzie można kogoś bezkarnie obrażać. Dziwię się też adminowi, że nie
          wykasował tego postu.
          • Gość: ostatni Mohikanin posrany olu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 08:53
            Dzibinski jest człowiekiem bez twarzy i honoru. Takie jest moje zdanie i tyle.
            • Gość: sprawiedliwy Re: posrany olu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:03
              a ja ci mowie mochikaninie, nie jestem fanem ani dziubinskiego ani lenarta ani
              nikkogo z wladzy
              • Gość: sprawiedliwy Re: posrany olu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:13
                a ja ci mowie mochikaninie, z natury jestem przeciow wladzy, nie jestem fanem
                ani dziubinskiego, ani lenarta, ani nikogo z wladzy, mam ograniczone zaufanie,
                ale dopuki nie udowodnisz winy, a dzisiaj tyle mozliwosci, prokuratura, sad,
                policja, wszechwladna prasa to nic nie mow bo naprawde za pomowienia slono
                zaplacisz, tylko ci sie wydaje ze jestes anonimowy. prawde, nawet najgorsza
                pisz, ale tylkoprawde a nie twoje insynuacje, takie gadanie bez dowodow to
                zwykle swinstwo. nawet o wladze trzeba walczyc uczciwie
                • Gość: ostatni Mohikanin Re: posrany olu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:18
                  Dziubinski jest człowiekiem bez twarzy i honoru, ,więcej nie będę się
                  powtarzał,a o władzę nie walczę.
                • Gość: Rysio z klanu Re: posrany olu IP: 80.54.16.* 25.07.06, 19:43
                  dopóki sie przez o z kreska pisze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka