Gość: kciuki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:20 To co przeczytałem w Tygodniku( trochę prawdy) BCJ, długi, szok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozek_kieliszek Re: Joanno trzymaj się. 08.09.06, 08:46 A mnie dziwi, że jacyś internauci co tydzień komentują tylko artykuły jednego (jednej) autorki. Czyżby autoreklama pani Joanno? Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka-reaktywacja Re: Joanno trzymaj się. 08.09.06, 08:51 jozek_kieliszek napisał: > A mnie dziwi, że jacyś internauci co tydzień komentują tylko artykuły jednego > (jednej) autorki. Czyżby autoreklama pani Joanno? Promocja prawdy - tak bym to nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Joanno trzymaj się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:04 Jaka prawda. Totane bzdury pisane pod dyktando Korczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cezareek Re: Joanno trzymaj się. 08.09.06, 11:57 A Ja mam tygodnik bez środkowej strony, i brakuje tylko tej jednej środkowej, gdzie mi ją wyciagnęli w kiosku czy w drukarni nie dołożyli? Czy to nieszczęśliwy traf, bo mam przed sobą egzemplarz niepełnowartościwy, jednym słowem ominęło mnie to co najlepsze, Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9912 Re: Joanno trzymaj się. 08.09.06, 17:54 Za dużo gadania o Tygodniku. Są mocne tematy, jak na tarnobrzeski poziom i układy/powiązania rodzinne zaskakujące. Pogratulowac odwagi. Ale to forum wyborczej! Niech sobie Tygodnik zrobi swoje na staroświeckiej stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
riicki Re: Joanno trzymaj się. 11.09.06, 07:39 Wyborcza już się wykazała w ostatnim czasie: zrobiła N. Mastalerza byłym prezydentem, co wywołało spore zamieszanie, a z pewnością podniosło ciśnienie co poniektórym osobom, Panie Janie zamiast kawy - wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Joanno trzymaj się. IP: 202.101.6.* 12.09.06, 00:00 riicki - na pohybel czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Joanno trzymaj się. IP: 80.48.232.* 12.09.06, 07:10 co to za propozycja:"zamiast kawy-wyborcza" proponowałabym:"zamiast kawy - wyborowa" Odpowiedz Link Zgłoś