Gość: kizi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.06, 08:37 Proponuję bojkotować to forum dopóty dopóki mastalerz i jego pieski nie przestaną go zaśmiecać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scapolo Re: Bojkot forum 08.09.06, 10:59 nie podniecaj się, pisane było wiele razy wcześniej na ten temat i nic, wciąż pieski podbijają temat! Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Bojkot forum 08.09.06, 11:38 Narazie widzę że to forum zaśmiecasz tylko ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizi Re: Bojkot forum IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.09.06, 17:59 Oj moderator mnie skarcił. Podobno zaśmiecam forum. Przestraszyłem się strasznie. Ale ciesze sie, że wyjaśniło się kim jest i dla kogo pracuje. Pilnuje postów Mastalerza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Bojkot forum 10.09.06, 20:59 Śmieszny z Ciebie człowiek No comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke Re: Bojkot forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:13 Ja myślę , że moderator powinien być bezstronny i dbać przede wszystkim o stosowanie regulaminu i dobrych obyczajów , a nie osądzać piszących. Jaszczur12 - co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Bojkot forum 16.09.06, 12:00 Gość portalu: ke napisał(a): > Ja myślę , że moderator powinien być bezstronny i dbać przede wszystkim o > stosowanie regulaminu i dobrych obyczajów , Zgadzam się. Masz racje. Tylko weź pod uwagę także to że jak coś jest niezgodne z regulaminem i dobrymi obyczajami i ja to skasuje to na drugi dzień widzę wątki pt: „Kasowanie postów” a w nich: Jaszczur jest stronniczy, Jaszczur jest niedobry, Jaszczur jest najgorszy. Jest to przykładem kolejnych postów – śmieci które nadają się tylko do kosza. Nie raz pisałem – masz jakąś sprawę, jakieś żale pisz na mój adres. Nikt do tego się nie stosuje. > a nie osądzać piszących. Nie osądzam, tylko zwracam uwagę. A jak zwróciłem uwagę to natychmiast pojawiło się wielkie oburzenie. I wyzwiska w moją stronę. O tym że forum jest do bani pisano już wcześniej i były już 3 posty wcześniej a ludzie zakładają coraz to nowsze tworząc śmietnik. > Jaszczur12 - co ty na to? A ja na to że jak forumowicze oburzają się tak moimi uwagami to po prostu przestanę zwracać uwagę i będę kasował tego typu posty i wszystkie które pojawią się później w stylu „Jaszczur usuwa posty” PS: Bądźmy jak ludzie i pozwólmy sobie razem ze sobą współistnieć i starajmy zrozumieć siebie nawzajem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ke Re: Bojkot forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:36 Dedykuję ci moje ulubione przysłowie "Gdy rozum śpi, budzą sie upiory" . Rozumiem, że masz niewdzięczną funkcję, ale czasem lepiej przemilczeć zaczepki niedowartościowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Bojkot forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:25 Jaszczur!!! to bądź bezstronny też na przyszłość i jak będą szkalować kogoś i obrzucać błotem wymieniając z nazwiska - to kasuj takie posty Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur12 Re: Bojkot forum 20.09.06, 17:38 Jak widzisz że gdzieś ktoś kogoś obrzuca błotem to dlaczego nie zgłosisz? Ja mam prawo czegoś nie zauważyć i nie mam obowiązku czytać wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftalo Re: Bojkot forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:59 To pierwsze forum gdzie widzę jak moderator dyskutuje lub upomina z wyjaśnieniami forumowiczów.Heh,na takim o2.pl np w ogóle nie wiadomo kto jest moderatorem i kasują anonimowo,a jedynym sposobem na to abyu się dowiedziećco zastało skasowane jest zapisanie sobie tego forum wczesniej i porównanie ze stamem obecnym.A jak za bardzo zaśmieca to ban bez ostrzeżenia.Na prawdę podziwiam Jaszczura i mam pytanie właściwie retoryczne,czy Jaszczur pochodzi z Tarnobrzega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Bojkot forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:28 Kiedyś pisał że jest z Tarnobrzega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bojkot forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:03 to nic nie da, teraz jest nowe forum utworzone specjalnie dla potrzeb wyborów i co ? nic,,, Odpowiedz Link Zgłoś
salomek Re: Bojkot forum 23.09.06, 09:06 bezradność ? nie wolność słowa, czy nie taki cel, zamysł jest tego forum, aby każdy mógł się tu wypowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Bojkot forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:15 bałwan jesteś i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
aappp Re: Bojkot forum 24.09.06, 18:11 co to da ? nic, nie da się zbojkotować tego forum, nie da się i już Odpowiedz Link Zgłoś