Gość: andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:23 Czy poleciacie doktora Głaba bo musze usunąc hemoroidy i zastanawiam sie czy nie isc do niego. Prosze o jakies opinie moze komus wykonywal ten zabieg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:58 hm,ale to może cię drogo kosztować.Zastanów się nad Nowa Dębą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksiński Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: 213.199.214.* 22.04.07, 00:29 Stanowczo odradzam! To Głąb nie tylko z nazwiska. Mógłbym podać na forum do czego się przyczynił w jednej rodzinie ale mu to oszczędzę. Odradzam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:21 Nowa Dęba ?!! to szpital pola walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:05 bo do N.Dęby uciekli ponoć lekarze z Tbg i to ci lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.04.07, 12:36 Ten człowiek nadaje się bardziej do rzeźni niż szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Nowa Dęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 15:48 Wiśniewski z Pałubą w N.Dębie dobrze Ci to zrobią. Miałem tam wycinany woreczek, na mojej sali był pan do usunięcia hemoroidów i po zabiegu był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Nowa Dęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 10:42 A czy aby napewno mieli do usunięcia woreczek itd. bo nie wiem czy skończyła się ta sprawa tego chorego, któremu zamiast prostaty zoperowano woreczek!? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? 23.04.07, 07:24 Idź i porozmawiaj z nim a sam się przekonasz. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:33 jak najbardziej. jest w porządku .Niestety po mioch komplikacjach pooperacyjnych w Nowej Debie poprawiał dr Głab i jest wszystko w porządku. Wypiasna byłam z goraczka z Nowej Deby. na oddziale opieka tez jest jak najbardziej dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:08 mozesz napisac cos wiecej o realiach szpitala w N.Debie, bo jakos Ci nie wierze... Udowodnij szczegolami na temat szpitala, ze tam bylas, jesli oczywiscie mozesz i chcesz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:42 skoro nie wierzysz to po pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeznik Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:40 glab - to jest pierwszy kasiarz w tbgu , na dodatek jak pies ogrodnika - nie dasz to nie masz operacji a i innemu nie da operowac ,jest prekursorem w sluzbie zdrowia w TBGU ,on pierwszy de facto sprywatyzowal oddzial tarnobrzeskiego szpitala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:16 on tu przybył kiedyś z rozkazu, bo był lekarzem wojskowym.Może by go zlustrować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoŚĆ Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 18:45 Pana doktora to ja bym polecił CBA sa w takich sprawach wprawieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 26.04.07, 14:50 Głąb samodzielnie robi operacje od 20 lat, nikogo do noch nie dopuszcza, więc ma ogromne doświadczenie, myślę,ze to można mieć na uwadze, a jeśli chodzi o jego osobowość to druga strona medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:28 tak odmienne i skrajne te opinie Wasze ze ciezko mi sie zdecydowac jedni strasza inni polecja mi chodzi dokladnie o to czy dobrze mi wykona zabieg a nie interesuje mnie to czy bierze czy nie bierze.Takze jak ktos by chcial cos dodac w sprawach medycznych to chetnie uslysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do andrzeja Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:19 krotko ,jak kazdy jak wszystko w porządku to ok - nawet czasem sie usmiechnie( jak skasuje) a jak cos spieprzy to jak wszyscy - umywa rece Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? 01.05.07, 21:08 Gość portalu: do andrzeja napisał(a): > krotko ,jak kazdy jak wszystko w porządku to ok - nawet czasem sie usmiechnie( > jak skasuje) a jak cos spieprzy to jak wszyscy - umywa rece każdy chirurg po operacji myje ręce ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? 02.05.07, 09:59 Mało jest ludzi, którzy potrafią przyznać się do błedu i to nie tylko w medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nh Re: Dr Głab chirurg czy polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:50 nie i nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajacy [...] IP: *.proxy.aol.com 11.05.07, 03:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś